Forskellen mellem skægolie og skægbalsam

I løbet af de sidste mange år er skægget blevet et besættelsesobjekt blandt mænd og kvinder. Et tykt, fyldigt, skinnende og blødt skæg ses ofte som indbegrebet af maskulinitet. Men uanset om du har et kort eller langt skæg eller er interesseret i at lære at dyrke et sundt, er det vigtigt at kende forskellen mellem skægolie og balsam.

Selvom både skægbalsam og olie fugter dit ansigtshår, kan et skægplejeprodukt være bedre egnet til dit ansigt, din hud og din skægtype. Generelt vil vi anbefale at bruge skægbalsam og olie sammen til langt skæg og bare skægolie til kort ansigtshår i de tidlige stadier af skægvækst.

Hvis du har problemer med at vælge at få balsam eller olie, kan du læse mere om fordelene ved begge dele. Konkret vil vi diskutere, hvad skægbalsam og olie gør, hvornår man skal bruge dem, og hvordan man effektivt anvender disse plejeprodukter til at fugte, pleje, blødgøre dit skæg.

Her er en dybdegående sammenligning af skægbalsam og olie!

Forskellen mellem skægolie og skægbalsam

Hvad er skægbalsam?

Skægbalsam er en pomade af fugtighedscreme og fugemasser, der blandes, opvarmes og afkøles. Balm er designet til at pleje dit skæg ved enhver brug, men det gør også dit skæg mere overskueligt, hvilket betyder, at det fungerer som et styling og formgivende produkt. Kort sagt, skægbalsam er for dit skæg meget som en god pomade eller voks er for dit hår.

De bedste skægbalsam bør fugte og blødgøre dit ansigtshår, slippe af med skægskæl, stoppe kløe og afskalning, give et stærkt hold til styling og pleje og få dit skæg til at se tykkere og skinnende ud. Sidstnævnte er særligt afgørende for mænd med ujævnt eller tyndt skæg. Ved at forhindre dit hår i at tørre ud eller blive skørt, kan balsam også hjælpe dig med at øge skægvæksten.

I sidste ende, når du anvender skægbalsam, er det muligt at tage dit skæg fra ujævn og ude af kontrol til velholdt, skinnende og glat. Når det kommer til at købe skægbalsam, vil du bemærke, at disse produkter kommer med forskellige ingredienser, så vælg den, der passer bedst til dine behov.

Vi anbefaler stærkt, at du kun får en balsam med helt naturlige ingredienser for at undgå at irritere din hud. En økologisk balsam er især nyttig til fyre med følsom hud. Her er kerneingredienserne, der udgør skægbalsam:

 • Sheasmør -Sheasmør er en helt naturlig ingrediens, der får dit skæg til at se tykkere ud efter påføring. Udover at forbedre tykkelsen af ​​dine hår, er sheasmør et fugemasse, der holder dit skæg hydreret og sundt hele dagen.
 • Bivoks – Bivoks virker meget som sheasmør, men det kræver mindre behandling og er derfor ikke så tilbøjelig til at irritere din hud. Det er også noget tykkere end sheasmør for en vis tilføjelse til håndterbarhed og stylingkraft.
 • Jojoba og arganolie – Disse bærerolier er almindelige i skægbalsam i små mængder, og de tjener et meget vigtigt formål. Argan- og jojobaolie er helt naturlige fugtighedscreme, der giver hydrering, sheasmør og bivoks vil forsegle. Hvis du ikke bruger en balsam med kvalitetsolier, kan det faktisk gøre dit skæg sprødt og tørt, hvilket resulterer i brud og langsom vækst.

Skægbalsam

Hvad gør skægbalsam?

Her er en hurtig oversigt over fordelene ved skægbalsam og alt, hvad den kan gøre for dit skæg!

 • Fugt og plej dit ansigtshår
 • Hold dit skæg blødt og ser skinnende ud
 • Undgå skægskæl, kløe og hudirritation
 • Reducer spaltede ender og brud for at maksimere væksten
 • Tilbyder et let til medium hold til styling og pleje

Hvis du leder efter en efterladt skægbalsam, der nærer dit hår og din hud hele dagen, skal du få en topbedømt balsam!

Forhåndsvis produktvurdering Pris
Ærlig Amish Beard Balm Leave -in Conditioner - Lavet med kun naturlige og organiske ingredienser - 2 Ounce Tin Ærlig Amish Beard Balm Leave -in Conditioner – Lavet med kun naturlige og organiske ingredienser – 2… 29.159 anmeldelser $ 11,43 Køb nu
Skægbalsam til mænd | Glat vikingeskægbalsam med æterisk olie & amp; Bivoks (2 Oz) - Strong Hold Beard Styling Balm, Natural Leave -In Beard Conditioner for Men to Boost Healthy Beard & amp; Overskudsvækst Skægbalsam til mænd | Glat vikingeskægbalsam med æterisk olie & Bivoks (2 Oz) – Stærkt hold… 3.403 anmeldelser $ 13,97 Køb nu
Viking Revolution Beard Balm - Al naturlig plejebehandling med Arganolie & amp; Mangosmør - Styrker & amp; Blødgør skæg & amp; Overskæg - Citrus Scent Leave in Conditioner Wax til mænd - 1 pakke Viking Revolution Beard Balm – Al naturlig plejebehandling med Arganolie & Mangosmør -… 6.670 anmeldelser $ 9,88 Køb nu
Skægbalsam - Rocky Mountain Barber - 100% naturlig - Premium voksblanding med duft af cedertræ, næringsrige biervoks, jojoba, tea tree, kokosolie Skægbalsam – Rocky Mountain Barber – 100% naturlig – Premium voksblanding med duft af cedertræ, næringsstof… 2.642 anmeldelser $ 12,99 Køb nu

Hvad er skægolie?

Skægolie er en fugtighedscreme, der består af bærer og æteriske olier. På grund af sin flydende form er en god skægolie mere effektiv til at fugte huden under dit skæg samt nå alle dele af dit ansigt og hår. Desuden vil en kvalitet skægolie også stoppe skægkløe, slippe af med skæl og tørre flager, fremme vækst og blødgøre dit skæg.

Når du vælger mellem skægolie og balsam, er det vigtigt at huske, at brug af både tykt, fyldigt ansigtshår er ideelt og kan maksimere fordelene. Mens skægbalsam er designet til at låse fugt fast og samtidig give dig mulighed for at forme og styre dit skæg, er skægolie udelukkende en fugtighedscreme og balsam.

Hvis du er en fyr med følsom hud, der er tilbøjelig til overdreven kløe eller tørhed, når du vokser et skæg ud, kan en skægolie af høj kvalitet være alt, hvad du har brug for. Dette gælder især for mænd med korte skæg, der endnu ikke har brug for meget stylingkontrol. Og fordi skægolie hurtigt absorberes i hud og hår, kan det give hurtigere lindring end balsam.

En anden vigtig overvejelse for skægolie er duften og evnen til at deodorisere. Hvis du foretrækker en duftende olie – og mange mænd gør – skal du vælge et produkt med æteriske olier og ikke kunstige dufte. Disse dufte indeholder hårde kemikalier, der rent faktisk kan tørre din hud og skæg, hvilket fuldstændigt vender, hvad olien var designet til i første omgang.

Skægolie

Hvad gør skægolie?

Her er et hurtigt overblik over fordelene ved skægolie og alt, hvad det kan gøre for dit skæg!

 • En let og hurtig måde at fugte og pleje dit skæg
 • Hydrer og nærer huden under dit ansigtshår; fungerer godt for fyre med følsom hud
 • Reducer kløe, stop skægskæl og lindrer hudirritation
 • Blødgør dit skæg og gør det skinnende

Disse bedste skægolier giver dig det perfekte ansigtshår, du fortjener.

Forhåndsvis produktvurdering Pris
Viking Revolution Beard Oil Conditioner - Alle naturlige uparfumerede Argan & amp; Jojobaolier - Blødgør, udglatter & amp; Styrker skægvækst - pleje af skæg og overskæg vedligeholdelsesbehandling, 1 pakke Viking Revolution Beard Oil Conditioner – Alt naturligt, uparfumeret Argan & Jojobaolier – Blødgør,… 9.933 anmeldelser $ 9,88 Køb nu
Ærlig Amish - Klassisk skægolie - 2 ounce Ærlig Amish – Klassisk skægolie – 2 ounce 19.916 anmeldelser $ 12,22 Køb nu
Skægolie af bjergbestigermærke, WV -tømmer, duftende med cedertræ og grannåle, konditioneringsolie, 2 oz flaske Skægolie af bjergbestigermærke, WV -træ, duftende med cedertræ og grannåle, konditionerende olie,… 6.428 anmeldelser $ 10,95 Køb nu
Duftfri skægolie & amp; Efterlad i balsam, 100% ren natur til preparerede skæg, overskæg & amp; Moisturized Skin 1 Oz By Ranger Grooming Co By Leven Rose (skægolie) Duftfri skægolie & Efterlad i balsam, 100% ren natur til preparerede skæg, overskæg, &… 7.360 anmeldelser $ 13,97 Køb nu

Sådan bruges skægbalsam

For de bedste resultater skal fyre lære at anvende skægbalsam korrekt. Til at begynde med, tag dig tid til at vaske dit skæg med en helt naturlig sæbe. Tør derefter håndklædetørret og lad det lufttørre naturligt i et par minutter, før du bruger balsamen. Skrab en klat balsam (lidt mere til meget tykt eller langt skæg) og gnid det mellem dine håndflader for at gøre det varmt og smidigt.

Kør nu fingrene gennem dit skæg fra nakken og op, og vær meget opmærksom på at gnide huden, hvor dit skæg vokser. Dette hjælper ikke kun med at belægge individuelle hår, men det beskytter og nærer også dine hårsække ved roden. Påfør derefter den resterende mængde på dit overskæg og området på dit skæg lige omkring munden.

Efter at have spredt balsamen så jævnt som muligt, børster du balsamen gennem dit skæg med en bjørnehårskægbørste af høj kvalitet. En børste sikrer, at du fordeler balsamen overalt, rører ved alle hårene og forsigtigt trænger ned til huden. Du kan bruge børsten til at rette dit skæg, eller hvis du foretrækker en krøllet stil, kan du bruge dine hænder til at “krølle” dit skæg.

Du kan anvende de fleste former for skægbalsam så mange som tre gange om dagen efter behov, og så længe din valgfrie balsam kun indeholder naturlige ingredienser, er der ingen skade ved at lade den stå ind til dit næste brusebad. Hvis din balsam indeholder vaselin, skal du vaske den ud hver nat for at undgå skader.

Brug skægbalsam

Sådan bruges skægolie

Skægolie er endnu lettere at bruge end skægbalsam. For de bedste resultater, vask dit skæg med en shampoo og balsam, og tør derefter forsigtigt håndklædetørt. Lad lufttørre i et par minutter, inden du påfører skægolie. Kom en lille mængde olie i din hånd, gnid den på dine håndflader, indtil den er varm, og massér den bare ind i dit skæg og din hud.

Igen skal du ved hjælp af en ornenes hårbørste eller håndlavet trækam sikre, at du spreder olien ud over dit skæg, ansigt og huden under. I processen skal du bruge kammen til at løse knaster og style dit skæg i den retning, du vil have det til at vokse.

Ligesom balsam kan du anvende skægolie så mange som tre gange om dagen, og så længe du bruger et helt naturligt, økologisk produkt, der ikke indeholder tørringsingredienser som alkohol, er det ikke nødvendigt at skylle det ud.

Brug skægolie

Skægolie og balsam

Om du skal få skægolie eller skægbalsam behøver ikke at være en vanskelig beslutning – vi anbefaler begge dele. Dette er en af ​​de sjældne gange, at for meget af det gode ikke kan være dårligt. Hvis du har et tykt skæg, der har brug for yderligere fugt og pleje, vil en skægolie levere hydrering med det samme. Efter at du har næret dine hårsække og hud med en olie, kan fyre bruge en skægbalsam til at forsegle fugtighedscreme og holde deres ansigtshår sundt og blødt hele dagen!