Francia termény hajvágás

A francia termés az egyik legjobb rövid hajvágás a férfiak számára. Ez a klasszikus frizura más néven vágott felső hajvágás is, rövid vágott oldalakkal, felül rövid hajjal és kivágott rojttal. Alacsony karbantartási igényű és divatos, a frizura legnépszerűbb változata az oldalakon és a hátlapon fakulással van vágva, hogy kiegészítse a termés felső részét. A katonai Caesar vágás csavarja minden, ami ehhez az elegáns és egyszerű megjelenéshez szükséges.

Függetlenül attól, hogy rövid vagy hosszú haja van, a srácok textúrázott vagy rendetlen felülettel formázhatják a termés felső fakulását. Ezenkívül a francia termés frizura nagyszerű a vékony vagy ritkuló hajú férfiaknak és a visszahúzódó hajszálaknak. Ha új vágást és stílust fontolgat, ezek a legjobb francia terményvágások a férfiak számára. A kifinomult modern férfi frizura, amely alulbecsült, de trendi, ez a hűvös termésvágás kiemeli a megjelenést.

Francia termés

Mi az a francia termés??

A francia termés klasszikus rövid férfi frizura, elöl vágott peremmel. A vágott hajvágás az egyik rövidebb vágás, és gyakran párosul kúpos fakulással vagy alulvágással és rövid hajjal a tetején. Noha hasonló, a fő különbség a francia termés és a császárvágás között az, hogy a Cézárnak rövid haja van a fej körül, beleértve az elülső frufruokat is, míg a francia termés frizurának hosszú pereme van.

Crop Top Fade

A perem hossza a személyes preferenciáktól függően változik, mivel egyes férfiak inkább a rövidebb oldalon tartják a rojtot tompa kivitelben. Sokoldalú és univerzálisan hízelgő, a crop top az egyik legjobb frizura férfiaknak egyenes, vastag, vékony, hullámos és göndör hajjal.

Vágás felső hajvágás

Ezenkívül a vágott felső fade hajvágás jó a kopaszodó vagy ritkuló hajú, visszahúzódó hajszálak, özvegyi csúcsok és nagy homlokú srácok számára. A megfelelő hajformázó termékekkel elfedheti a kopasz foltokat, és vastagabb, teltebb megjelenést kölcsönözhet frizurájának természetes textúrájú hajjal.

Crop Top Taper Fade

Francia termény frizurák

Klasszikus francia termés

A klasszikus francia termés egy időtlen hajvágás, rövid szőrrel az oldalán és a hátán, felül levágott hajjal. A legtöbb srác a hagyományos crop top frizurát kapja kúpos oldalakkal. Ennek a vágásnak köszönhetően a modern fakulás nélkül szépen és kivágottnak tűnik. Ráadásul a haj hosszabb lehet, de nem lehet észrevehető különbség a hátsó és az oldalak és a felső rész között. A rojt tompa vagy szaggatott lehet az extra hangulat érdekében.

Klasszikus francia termés

Ehelyett szinte egyenletes hosszúságot szeretne, hogy finom és kifinomult kontrasztot hozzon létre, amelyet a modern frizurák nem kínálnak. A klasszikus változatot oldalra söpörött hajjal, alacsony elülső hajjal vagy kócos és rendetlen stílusban formázhatja. Matt textúrát vigyen fel texturált felületre, vagy gyengén csillogó pomádét, ha száraz a haja.

Klasszikus Crop Top frizura

Rövid francia termés

A rövid francia termés tökéletes azoknak a srácoknak, akik rövid, trendi hajvágást szeretnének, minimális stílus mellett. Az alul- vagy fakó hajvágással az oldalán, rövid hajjal felül pedig ez a kivágott frizura frissen és hűvösen tart téged nyáron. Akár üzleti szakember, akár diák vagy idősebb férfi, a rövid textúrájú felsőrész sokoldalú és férfias hajvágást biztosít, amelyet bárhol viselhet.

Rövid francia termés

A megjelenés érdekében a férfiak kérhetik borbélyaiktól a bőr magas, közepes vagy alacsony fakulását, hogy extra kontrasztot hozzanak létre a termés felső részével. Párosítsa a vágást egy vonallal felfelé, hogy formálja a homlok és a halánték körüli hajszálvonalat. A tiszta természetes befejezés érdekében formázza matt termékkel a texturált megjelenés érdekében.

Férfi rövidre nyírt haj

Hosszú francia termés

A hosszú francia termés tetején nagyobb hossz és térfogat van, de az oldalak és a hátoldal még mindig rövidre vannak vágva. Függetlenül attól, hogy hosszú ideig tartja a haját, vagy csak kinövi a frufruját egy hosszabb peremre, a hosszú vágású felső továbbra is a legjobban néz ki, rövid, kúpos fakulású hajvágással. Míg a vágott felső elhalványul, hosszú hajjal több időt igényel a formázás, a karbantartás kompromisszuma, hogy különböző frizurákkal játszhat.

Hosszú francia termés

Például, ha egy hosszú perem jól néz ki, mint egy hajszál vagy pompadour, ha a tincsei vastagok és tele vannak. Vékony vagy hullámos hajú srácoknál próbálja meg formázni a fésűt az oldalsó vagy az oldalsó rész felett. Az elegáns stílushoz akár az oldalról söpört hajat is lehúzhatja. A divatos és modern, hosszú vágott, frufru hajvágás mindig trendi.

Hosszú levágású felső hajvágás

French Crop Fade

A francia terméshalványítás hatékony módja annak, hogy friss hajvágást készítsen, és valami izgalmassá és merészsé alakítsa át. Más néven crop top fade, a fade hajvágás férfiasabbá teszi a vágást, mivel nagyon rövid vágást tartalmaz az oldalán és vissza a frizurába. Ezenkívül a hajat felül is növesztheti, hogy megerősítse a kontrasztot.

French Crop Fade

A vágott fade fodrász sokféle változatban kapható, a kúpos oldalaktól függően. Kérheti fodrászától a magas, közepes vagy alacsony fakulású termést, hogy meghatározza, hol kezdődik a keverés. Továbbá, beszélje meg fodrászával bőr, kopasz, leesés, repedés vagy kúpos fade vágás testreszabásához. Adjon hozzá egy sort a hajvonal és a halánték formálásához, hogy hűvös megjelenést kapjon.

Crop Fade

A francia crop fade frizura formázásakor használjon könnyű és közepes tartású pomádét, viaszt, agyagot vagy krémet. A matt termék ideális a természetes textúrájú megjelenéshez. A formát lazán és rendetlenül formázza, ügyes és ízléses, előre kefével vagy oldalra söpörve.

Crop Fade Haircut

Texturált francia termés

A texturált francia termés nagyon vonzó keveréke a hosszúságoknak és stílusoknak. Az oldalak halványak, így rövidek és karcsúak, míg a teteje vastag, természetes textúrájú. Formázó termék nélkül is a texturált termés masszív kialakítású, szép és hízelgő. A sokféle fade fodrász és alulvágott stílus kiemeli a hűvös, rövidre vágott hajat, nem tévedhet egy textúrázott felsővel.

Texturált francia termés

Ha kis mennyiségű pomádét ad hozzá, és ujjaival összekuszálja a haját, extra textúrát ad hozzá, növeli a hangerőt és fokozza a férfias hatást. A hajápolási terméket minimálisra kell csökkentenie, mivel a frizurát tollasnak és rétegesnek kell lennie. A megfelelő minőségű textúra és természetes csillogás érdekében a legjobb minőségű matt pomádé vagy viasz a legjobb.

Texturált termés

Leválasztott francia termés

A leválasztott francia termés drámát hoz és biztosítja, hogy kiemelkedjen a tömegből. Azoknak a srácoknak, akik modern és divatos vágást keresnek egy csavarral, a vágott felső, az oldalán leválasztott alámetszéssel, rossz ötlet. Haját nagyjából ugyanolyan hosszúságban kell hagynia, mint általában, talán egy kicsit rövidebb, és vágja le az oldalát, hogy drámaian rövidebb legyen.

Leválasztott francia termés

A magabiztos férfiak nagyon szexinek találják ezt a vágást, mivel a leválasztott borotvált oldalak azt jelentik, hogy elegáns, anélkül, hogy feltűnőnek vagy hivalkodónak tűnne. Ráadásul jól néz ki a távolodó hajú, kopaszodó hajú vagy özvegyi csúcsú srácoknak.

Vágott felső borotvált oldalakkal

Egyenes hajú francia termés

Az egyenes hajhoz tartozó vágott felső fakulás szép, rugalmas és könnyen karbantartható és formázható. A borbélyokhoz való utazás után mindössze annyit kell tennie az egyenes francia termésért, hogy előre fésülje a haját, hogy sima és karcsú legyen. Egy kis hajformázó termékkel és hajlakkal a stílus könnyed lesz, és alkonyattól hajnalig tart.

Crop Top Fade egyenes hajhoz

Francia Crop Undercut

A francia terméssel párosított alátámasztás népszerű módja annak, hogy rugalmasságot adjon a hűvös vágáshoz. Hagyja a hajat a tetején hosszú, és zümmögjön az oldalán rövid, de ne halványítsa el a hajat, ha azt a szétkapcsolt stílust szeretné elérni, amelyet az alulvágott hajvágással lehet elérni. Ezután tolja előre a haját, és hagyja, hogy a homlokára essen, hogy a stílus elegáns és karcsúsító legyen.

Francia Crop Undercut

Alternatív megoldásként hagyhatja, hogy természetes módon lehulljon, és viasz segítségével texturált és masszív elemeket adhat hozzá. Akárhogy is van, a francia termés alulvágása elképesztően éles kontrasztú, ami szemet gyönyörködtető.

Crop Top Undercut Haircut

Francia termés a visszahúzódó hajszálra

A francia termés rétegek és textúra segítségével segít leküzdeni a hajhullást. A lényeg az, hogy a haj felső részét egy réteges rojttal keverjük össze, hogy az előrenyomja a hajszálvonalat. Ezután használjon olyan terméket, amely nem nehéz vagy sűrű a könnyű megjelenéshez, amely rendetlen.

Francia termés visszahúzódó hajvonal

Azok a férfiak, akiknek az oldala távolabb van, francia terméssel fedhetik le a visszahúzódó hajszálvonalat, a ritkuló hajat vagy az özvegyi csúcsot. Jut győződjön meg róla, hogy matt viaszt vagy agyagot használ a teljesebb, vastagabb megjelenés érdekében.

Francia termés kopaszodó férfiaknak

Göndör hajú francia termés

A göndör hajú fiúknak nem kell állandóan természetes megjelenést választaniuk. Ha módot keres a stílus megváltoztatására és a fürtök ragyogására, a göndör francia termés tökéletes, mivel a kontraszt meghatározza a göndör tincseket. Kezdésként kérje fodrászától, hogy rövid elhalványuljon a feje oldalán. Magas kopaszodást kaphat, ha sok kontrasztot szeretne, vagy alacsony kúposságú elhalványulást az elegáns megjelenés érdekében, amelyet viselhet az irodában.

Göndör termés felső hajvágás

Ezután hagyja, hogy fürtjei az arcára essenek, hogy rendetlen perem legyen, amely szexi és terjedelmes lesz a tetején. Ha a hosszú fürtök túl sok gondot okoznak, vízszintesen vághatja őket. Ez ügyes formává varázsolja őket, amelyeket sokkal könnyebb karbantartani.

Göndör hajú francia terményvágás

Rendetlen felső termés

A rendetlen felső termés sok hasonlóságot mutat a klasszikus francia terméssel. Az oldalakat nyírógépek segítségével le kell húzni, és a haj felül van. A fő különbség azonban a felső terményű férfiak hajformázásának módja. A viasz segítségével végighúzza a kezét a haján, és megpróbál olyan formákat és szögeket létrehozni, amelyek ellentétesek egymással.

Rendetlen termés

A kész stílus texturált és rendetlen vágás, amely laza és fiatalos. Tökéletes azoknak a fiatalabb fiúknak, akik vonzóbbá akarják tenni a klasszikus francia termést.

Rendetlen francia terményvágás

Francia termés fésűvel

A fésűs francia termés nem mindenkinek való. A stílus hihetetlenül megkülönböztethető, de előkelő és kifinomult, így ideális azoknak a férfiaknak, akik úriembernek akarnak tűnni oldalra söpört hajjal. A stílushoz el kell vennie a hosszú felső haját, és vissza kell fújnia.

Francia termés fésűvel

Ecsettel mozgassa oldalra, és fújja át géllel a sima felület érdekében, mielőtt befejezi a hajlakkot. Ez a vágás sokoldalú, mivel játékos és professzionális, és a legtöbb arcformához használható.

Oldalt söpört termés felső elhalványul

Crop Top Skin Fade

A bőrfakítással rendelkező francia termés nyugodt, így remek választás, ha hűvös srác vagy, aki utálja a karbantartást. A siker kulcsa ebben a stílusban a bőr fakulása az oldalán, amely beleolvad a fejébe.

Crop Top Skin Fade Haircut

A tetején lévő hosszabb hajat függőlegesen kell vágni, hogy textúrát és kontrasztot biztosítson az ellenkező fakulás ellen. Hagyhatja, hogy a rojtja természetes módon lógjon, vagy oldalra pöccintheti.

Francia termény kopasz fade hajvágás

Crop Top Low Fade

Az alacsony fakulás texturált francia terméssel megfelelő középút, ha nem kívánja a bőr fakulását. Mint az egyik legjobb hajvágás professzionális üzletembereknek, akiknek igényes, letisztult vágásra van szükségük az irodában, a textúrázott termés felső elhalványulása rövid, de nem teszi ki a fejbőrt.

Crop Top Low Fade

Nemcsak az oldalak hosszabbak az alacsony kúpossággal, hanem a hajszál is leesik, és lehetővé teszi a nagyobb mennyiség és hossz megtartását. Kavarja meg a haját formaviasszal a természetes, egészséges ragyogás érdekében.

Francia termés alacsony fakulással

Szőke textúrájú termés

A szőke textúrájú vágás klasszikus és könnyű, de a szőke haj kiemeli, hogy bátrabb és nehezen hagyható ki. Ha hagyományos termést szed és színt ad hozzá, akkor a könnyű és karbantartást nem igénylő vágás modern stílussal párosul.

Szőke texturált francia termés felső frizura

Crop Top High Taper

A magas kúpos vágású felső az osztály és a stílus egyensúlyát árasztja. Ez a kivágott felső fade hajvágás magas kúpos vágással kezdődik az oldalán, hogy letisztult megjelenést kapjon. A tetején lévő francia termés rövid vagy hosszú hajjal érhető el, de a frizura a réteges hajjal néz ki a legjobban, vastag textúrájú csíkokkal.

Crop Top High Taper Fade

Mire van szükségem a francia terményvágáshoz??

A francia termés egy rövid férfi hajvágás, amely nem igényel sok hajformázást. Körülbelül 1-2 hüvelyk hosszúságra lehet szükség a megfelelő hosszúságú szegély megszerzéséhez, de nem tarthat sokáig, amíg a haj kinő, hogy megfeleljen ennek a követelménynek. Mint a frufru kivágott legénység, a stílus a legtöbb arcformával és hajtípussal működik.

Crop Top frizura férfiaknak

A vágott felső frizura kialakításához érdemes minőségi pomádéba, viaszba, agyagba vagy gittbe fektetni. A jó hajápolási termékek lehetővé teszik, hogy tapadást, ragyogást, volument és teltséget adjon a peremnek és a hátsó hajnak, miközben ellenőrizheti, hogy formális vagy informális a haja.

Vastag hajvágás hajvágás

Ne aggódjon, ha a stílus nem az Ön dolga, mert a francia termés annyira egyszerű, hogy a termék nem szükséges. A legtöbb reggelen a legjobb textúrájú frizurával azonnal felkelhet az ágyból. Függetlenül attól, hogy elegánsan és ecsetelve formázza, vagy oldalra és rendetlenül formálja, a vágás mindig jól néz ki.

Crop Top kúpos hajvágás

Hogyan juthatunk hozzá a francia terméshez?

Ahogy a frizurák mennek, a francia termés a végső vágás a férfiak számára. Nem csak a vastag vagy vékony tincsekkel rendelkező, telt vagy visszahúzódó hajú srácoknál működik, de könnyen beszerezhető és stílusos..

Crop Top Fade Haircut

Ezért időtálló és klasszikus megjelenést kínál anélkül, hogy számtalan órát töltene a tükör előtt. Rövid és ügyes, minden évszakra alkalmas, mivel nyáron könnyű és lélegző, ősszel és télen pedig szélálló.

Férfi francia termény frizurák

Hihetetlenül hízelgő, amíg stílusához és személyiségéhez választja a francia szabás típusát. A legtöbb srác nagyon egyszerűnek találja a francia termést, mivel borbélyaik ismerik a nevet, vagy felismerik a hajvágás képét. A vágott felső frizura további előnye, hogy nagyon kevés karbantartást igényel.

Texturált Crop Fade

Ahogy kinő, megközelítőleg azonos stílusban és arányos hosszban marad. Ez azt jelenti, hogy nem kell túl gyakran karbantartani a karbantartást, de hat-nyolc hetente végzett javítással tökéletes állapotban marad.

Férfi vágott vágások

Fontolja meg a rojt stílusát, amelyet szeretne, mivel ez a francia frizura egyik legfontosabb tényezője. A tompa, rongyos, szaggatott és hegyes rojtok egyedi megjelenést kölcsönöznek, ezért kérdezze meg fodrászát, hogy melyik lesz a leginkább hízelgő az arcformájához.

Hogyan formázzunk egy francia terményvágást

  • Válassza ki az arcához és a hajához illő francia termést.
  • Játssz a stílussal, hogy vonzóbbá és egyedivé tegye a vágást.
  • Fújja szárazra a haja felső részét abban az irányban, ahová le akar esni, és ecsettel söpörje le egyik oldalára. A károsodás elkerülése érdekében válasszon alacsony hőfokot.
  • Tartsa a francia termést a helyén viasz és hajlakk segítségével. Győződjön meg róla, hogy olyan hajterméket használ, amely növeli a hangerőt, ha texturált stílust szeretne.