Frans bijgesneden kapsel

Het Franse gewas is een van de beste korte kapsels die mannen nu kunnen krijgen. Dit klassieke kapsel, ook bekend als een crop-top-kapsel, wordt geleverd met kortgeknipte zijkanten, kort haar bovenop en een bijgesneden pony. Onderhoudsarm en trendy, de meest populaire variant van het kapsel is geknipt met een vervaging aan de zijkanten en achterkant als aanvulling op de crop top. Een draai aan de militaire Caesar-snit is alles wat nodig is om deze stijlvolle en gemakkelijke look te krijgen.

Of je nu kort of lang haar hebt, mannen kunnen de crop top fade stylen met een getextureerde of rommelige afwerking. Bovendien is het Franse crop-kapsel geweldig voor mannen met dun of dunner wordend haar en terugwijkende haarlijnen. Als je een nieuwe snit en stijl overweegt, zijn dit de beste Franse crop-kapsels voor mannen om te proberen. Als een verfijnd modern herenkapsel dat ingetogen en toch trendy is, zal dit coole crop-kapsel je look naar een hoger niveau tillen.

Frans gewas

Wat is een Frans gewas??

De Franse crop is een klassiek kort herenkapsel met een korte pony aan de voorkant. Het crop-kapsel is een van de kortere snitten en wordt vaak gecombineerd met een taps toelopende vervaging of ondersnit en kort haar bovenop. Hoewel vergelijkbaar, is het belangrijkste verschil tussen de Franse krop en de Caesar-snit dat de Caesar kort haar rondom het hoofd heeft, inclusief de pony aan de voorkant, terwijl het Franse kapsel een lange pony heeft.

Crop Top vervagen

De lengte van de pony varieert afhankelijk van persoonlijke voorkeur, aangezien sommige mannen de pony liever aan de korte kant houden met een stompe afwerking. Veelzijdig en universeel flatterend, de crop-top is een van de beste kapsels voor mannen met steil, dik, dun, golvend en krullend haar.

Bijgesneden kapsel

Bovendien is het vervaagde kapsel met crop top goed voor mannen met kalend of dunner wordend haar, terugwijkende haarlijnen, weduwenpieken en grote voorhoofden. Met de juiste haarstylingproducten kun je kale plekken verdoezelen en je kapsel een dikkere, vollere look geven met natuurlijk getextureerd haar.

Crop Top Taper Fade

Franse crop-kapsels

Klassiek Frans gewas

De klassieke Franse crop is een tijdloos kapsel met kort haar aan de zijkanten en achterkant gecombineerd met kort haar bovenop. De meeste jongens krijgen het traditionele crop-top kapsel met taps toelopende zijkanten. Door deze snit ziet het er netjes en bijgesneden uit zonder de moderne vervaging. Aan de bovenkant kan het haar langer zijn, maar er mag geen merkbaar verschil zijn tussen de achterkant en zijkanten en de bovenkant. De pony kan bot of schokkerig zijn voor extra flair.

Klassiek Frans gewas

In plaats daarvan wilt u een bijna uniforme lengte rondom om een ​​subtiel en verfijnd contrast te creëren dat moderne kapsels niet bieden. Je kunt de klassieke versie stylen met opzij vallend haar, een lage kuif aan de voorkant, of warrig en rommelig. Breng een mat product aan voor een getextureerde finish of een laagglanzende pommade voor wat glans als je droog haar hebt.

Klassiek crop top kapsel

Kort Frans gewas

De korte Franse crop is perfect voor mannen die een kort trendy kapsel willen met minimale styling. Met een ondersnit of vervaagd kapsel aan de zijkanten en kort haar bovenop, zal dit kortgeknipte kapsel je fris en koel houden in de zomer. Of je nu een zakelijke professional, een student of een oudere man bent, de korte getextureerde crop top levert een veelzijdige en mannelijke kapselstijl die je overal kunt dragen.

Kort Frans gewas

Om de look te krijgen, kunnen mannen hun kappers vragen om een ​​hoge, gemiddelde of lage huidvervaging om extra contrast te creëren met de crop-top. Combineer de snit met een lijn omhoog om de haarlijn rond het voorhoofd en de slapen vorm te geven. Voor een schone, natuurlijke afwerking, style met een mat product voor een getextureerde look.

Kort geknipt haar voor mannen

Lange Franse oogst

Een lange Franse crop heeft meer lengte en volume aan de bovenkant, maar de zijkanten en achterkant zijn nog steeds kort. Of je nu je haar overal lang houdt of gewoon je pony laat groeien voor een langere pony, de lange crop top ziet er nog steeds het beste uit met een kort, taps toelopend, vervaagd kapsel. Terwijl de crop-top vervaagt met lang haar betekent meer tijd voor styling, de wisselwerking in onderhoud is dat je kunt spelen met verschillende kapsels.

Lange Franse oogst

Een lange pony ziet er bijvoorbeeld geweldig uit als kuif of pompadour als je lokken dik en vol zijn. Voor mannen met dun of golvend haar, probeer een kam over of aan de zijkant te stylen. Je kunt zelfs opzij geveegd haar uittrekken voor een stijlvolle stijl. Modieus en modern, lang bijgesneden kapsels met pony zijn altijd trendy.

Lange crop top kapsel

Franse gewasvervaging

Een Franse crop fade is een krachtige manier om een ​​fris kapsel te nemen en het te transformeren in iets edgy en gewaagd. Ook bekend als een vervaagde crop top, het vervaagde kapsel maakt de snit mannelijker omdat het een zeer korte snit aan de zijkanten en terug in het kapsel bevat. Bovendien kun je je haar bovenop laten groeien om het contrast te versterken.

Franse gewasvervaging

Het crop fade kapsel is er in vele variaties, afhankelijk van de taps toelopende zijkanten. Je kunt je kapper vragen om een ​​high, mid of low fade crop top om te bepalen waar het blenden begint. Praat bovendien met uw kapper over een huid-, kaal-, drop-, burst- of taper fade-cut om de trim aan te passen. Voeg een lijn toe om de haarlijn en het slaapgedeelte vorm te geven voor een coole look.

Bijsnijden vervagen

Gebruik bij het stylen van het Franse crop fade-kapsel een lichte tot medium hold pommade, wax, klei of crème. Een mat product is ideaal voor een natuurlijke getextureerde look. Style de snit los en rommelig, netjes en stijlvol, naar voren geborsteld of opzij geveegd.

Bijsnijden vervagen kapsel

Frans getextureerd gewas

Een getextureerde Franse crop is een zeer aantrekkelijke mix van lengtes en stijlen. De zijkanten zijn vervaagd, waardoor ze kort en glad zijn, terwijl de bovenkant dik is met een natuurlijke textuur. Zelfs zonder stylingproduct heeft het getextureerde gewas een robuust ontwerp dat knap en flatterend is. Met zoveel verschillende soorten vervaagde kapsels en ondersneden stijlen om het coole kortgeknipte haar te benadrukken, kun je niet fout gaan met een getextureerde crop top.

Frans getextureerd gewas

Door een kleine hoeveelheid pommade toe te voegen en je haar met je vingers te knoeien, voeg je extra textuur toe, geef je het volume een boost en verbeter je het mannelijke effect. U moet het haarproduct tot een minimum beperken, aangezien het kapsel gevederd en gelaagd moet zijn. Een hoogwaardige matte pomade of wax is het beste om de juiste hoeveelheid textuur en natuurlijke glans te creëren.

Getextureerd gewas

Ontkoppeld Frans gewas

De onsamenhangende Franse crop brengt drama en zorgt ervoor dat je je onderscheidt van de massa. Voor mannen die op zoek zijn naar een moderne en modieuze snit met een twist, is een crop top met een losse ondersnit aan de zijkanten een stoere snit om te overwegen. Je moet je haar op vrijwel dezelfde lengte laten als het gewoonlijk is, misschien een beetje korter, en de zijkanten bijknippen zodat ze dramatisch korter zijn.

Ontkoppeld Frans gewas

Zelfverzekerde mannen vinden deze snit erg sexy omdat de losgekoppelde geschoren zijkanten ervoor zorgen dat het chic is zonder opzichtig of opzichtig over te komen. Bovendien ziet het er goed uit voor mannen met terugwijkende haarlijnen, kalend haar of weduwenpieken.

Crop top met geschoren zijkanten

Steil haar Frans gewas

Een crop top fade voor steil haar is knap, flexibel en een makkelijke look om te onderhouden en te stylen. Na een bezoek aan de kapper hoef je voor een rechte Franse krop alleen maar het haar bovenop naar voren te kammen, zodat het glad en glad is. Met een vleugje stylingproduct en haarlak, zal je stijl moeiteloos zijn en kan het van zonsondergang tot zonsopgang blijven zitten.

Crop Top Fade voor steil haar

Franse gewasondersnijding

Een ondersnit in combinatie met een Frans gewas is een populaire manier om flexibiliteit toe te voegen aan een koele snit. Laat het haar lang aan de bovenkant zitten en laat de zijkanten kort hangen, maar vervaag het haar niet als je dat losse kapsel wilt dat kan worden bereikt met het ondersnitte kapsel. Duw vervolgens je haar naar voren en laat het op je voorhoofd vallen, zodat het kapsel glad en afslankend is.

Franse gewasondersnijding

Als alternatief kunt u het natuurlijk laten vallen en was gebruiken om getextureerde en ruige elementen toe te voegen. Hoe dan ook, de Franse crop undercut heeft een verbazingwekkend scherp contrast dat in het oog springt.

Crop Top Undercut kapsel

Frans gewas voor teruglopende haarlijn

Een Frans gewas helpt een terugwijkende haarlijn tegen te gaan door gebruik te maken van lagen en textuur. De sleutel is om de bovenkant van het haar te mengen met een gelaagde pony zodat het je haarlijn naar voren duwt. Gebruik dan een product dat niet zwaar of compact is voor een lichtgewicht look die rommelig is.

Franse gewas teruglopende haarlijn

Mannen wiens zijkanten verder naar achteren zijn, kunnen een Franse krop gebruiken om een ​​terugwijkende haarlijn, dunner wordend haar of de piek van een weduwe te verdoezelen. Zorg ervoor dat je een matte wax of klei gebruikt voor een vollere, dikkere look bovenop.

Frans gewas voor kalende mannen

Frans Gekruld Haar

Jongens met krullend haar hoeven niet altijd voor een natuurlijke look te kiezen. Als je op zoek bent naar een manier om je stijl te veranderen en je krullen te laten glanzen, dan is een gekrulde Franse crop perfect omdat het contrast kinky lokken definieert. Vraag om te beginnen je kapper om een ​​korte vervaging aan de zijkanten van je hoofd. Je kunt een hoge kale vervaging krijgen als je veel contrast wilt of een lage taps vervaging voor een stijlvolle look die je naar kantoor kunt dragen.

Gekrulde crop top kapsel

Laat vervolgens je krullen naar voren vallen op je gezicht voor een rommelige pony die er aan de bovenkant sexy en volumineus uitziet. Als lange krullen teveel gedoe zijn, kun je ze horizontaal knippen. Hierdoor krijgen ze een nette vorm die een stuk gemakkelijker te onderhouden is.

Krullend haar Franse crop-kapsel

Rommelig bovenstukje

Het rommelige topgewas vertoont veel overeenkomsten met een klassiek Frans gewas. De zijkanten worden naar beneden gebracht met een tondeuse en het haar is langer aan de bovenkant. Het belangrijkste verschil is echter de manier waarop mannen met tophaar hun haar stylen. Met wax haal je je handen door je haar en probeer je vormen en hoeken te creëren die contrasteren met elkaar.

Rommelig gewas

Het afgewerkte kapsel is een getextureerde en rommelige snit die ontspannen en jeugdig is. Het is perfect voor jongere mannen die een klassiek Frans gewas aantrekkelijker willen maken.

Rommelige Franse crop-cut

Frans gewas met kam over

Het Franse gewas met een kam over is niet voor iedereen. De stijl is ongelooflijk onderscheidend, maar het is stijlvol en verfijnd, dus het is ideaal voor mannen die er beschaafd uit willen zien met opzij vallend haar. Om te stylen, moet je je lange bovenste haar nemen en het naar achteren blazen.

Frans gewas met kam over

Beweeg het met een borstel opzij en haal er gel door voor een gladde afwerking voordat je het afwerkt met haarlak. Deze snit is veelzijdig omdat hij speels en professioneel is, en hij past bij de meeste gezichtsvormen.

Zijwaarts vallende crop top vervagen

Crop Top Huidvervaging

Een Frans gewas met een vervaging van de huid is ontspannen, waardoor het een uitstekende keuze is als je een relaxte man bent die een hekel heeft aan onderhoud. De sleutel tot succes met dit kapsel is een vervaging van de huid aan de zijkanten die opgaat in je hoofd.

Crop Top Skin Fade-kapsel

Het langere haar bovenop moet verticaal worden geknipt om textuur en contrast op te nemen tegen de tegenovergestelde vervaging. Je kunt je pony natuurlijk laten hangen of opzij schuiven.

Franse crop kaal vervaagd kapsel

Crop Top Low Fade

Een lage vervaging met een getextureerde Franse crop is een geschikte middenweg als je niet van een vervaging van de huid houdt. Als een van de beste kapsels voor zakelijke professionele mannen die een stijlvolle, strakke snit nodig hebben voor op kantoor, is een getextureerde crop top fade kort maar legt de hoofdhuid niet bloot.

Crop Top Low Fade

Niet alleen zijn de zijkanten langer met een lage tapsheid, maar de haarlijn valt naar beneden en laat je meer volume en lengte behouden. Verfraai je haar met stylingwax voor een natuurlijke, gezonde glans.

Franse crop met lage vervaging

Blond getextureerd gewas

Een blonde getextureerde crop is klassiek en moeiteloos, maar de blonde haarhighlights zorgen ervoor dat het brutaler en moeilijk te missen is. Door een traditioneel gewas te kiezen en kleur toe te voegen, wordt een moeiteloze en onderhoudsarme snit gecombineerd met een moderne stijl.

Blond getextureerd Frans crop-top kapsel

Crop Top Hoog Toelopend

De crop top met hoge tapsheid straalt een balans tussen klasse en stijl uit. Dit vervaagde crop-top kapsel begint met een hoge taps toelopende snit aan de zijkanten voor een strakke look. De Franse crop bovenop kan worden bereikt met kort of lang haar, maar het kapsel ziet er het beste uit met gelaagd haar met dikke getextureerde strepen.

Crop Top High Taper Fade

Wat heb ik nodig voor het French Crop-kapsel??

De Franse crop is een kort kapsel voor mannen waarvoor niet veel haar nodig is om te stylen. Er kan ongeveer 1 tot 2 inch lengte nodig zijn om een ​​pony van de juiste lengte te krijgen, maar het zou niet lang moeten duren om je haar te laten groeien om aan die vereiste te voldoen. Net als een ronde snit met pony, past het kapsel bij de meeste gezichtsvormen en haartypes.

Crop Top-kapsel voor mannen

Om het crop-top kapsel te stylen, wil je investeren in een kwaliteitspommade, wax, klei of stopverf. Met goede haarproducten kun je stevigheid, glans, volume en volheid toevoegen aan de pony en het haar aan de achterkant, terwijl je controle hebt over hoe formeel of informeel je haar eruitziet.

Dik haar bijgesneden kapsels

Geen zorgen als styling niet jouw ding is, want de Franse teelt is zo eenvoudig dat product niet nodig is. De meeste ochtenden kun je meteen uit bed komen met het beste getextureerde kapsel. Of je het nu netjes en naar voren geborsteld of opzij en rommelig stijlt, de snit ziet er altijd goed uit.

Crop Top Taper Kapsel

Hoe de Franse oogst te krijgen?

Zoals kapsels gaan, is het Franse gewas de ultieme snit voor mannen. Het werkt niet alleen voor mannen met dikke of dunne lokken en volle of terugwijkende haarlijnen, maar het is ook gemakkelijk te krijgen en eenvoudig te stylen..

Crop Top Fade Kapsel

Daarom biedt het een tijdloze en klassieke look zonder talloze uren voor een spiegel door te brengen. Kort en netjes, het is geschikt voor alle seizoenen omdat het lichtgewicht en ademend is in de zomer en windbestendig in de herfst en winter.

Franse crop-kapsels voor heren

Het is ongelooflijk flatterend zolang je het type Franse snit kiest voor je stijl en persoonlijkheid. De meeste mannen zullen de Franse knipbeurt heel eenvoudig vinden omdat hun kapper de naam kent of een foto van het kapsel herkent. Het crop-top kapsel heeft als bijkomend voordeel dat het weinig onderhoud nodig heeft.

Getextureerde bijsnijdvervaging

Naarmate het uitgroeit, blijft het in ongeveer dezelfde stijl en evenredige lengte. Dat betekent dat u niet al te vaak onderhoudsbeurten hoeft te ondergaan, maar een touch-up om de zes tot acht weken zal het in perfecte staat houden.

Bijgesneden snitten voor heren

Overweeg de stijl van de pony die je zou willen, want dit is een van de belangrijkste factoren in het Franse kapsel. Stompe, rafelige, schokkerige en puntige franjes zorgen allemaal voor unieke looks, dus vraag je kapper welke het meest flatterend is voor je gezichtsvorm.

Hoe een Franse crop-kapsel te stylen

  • Kies de Franse crop-snit die bij je gezicht en haar past.
  • Speel met de stijl om je snit persoonlijker en unieker te maken.
  • Föhn de bovenkant van je haar in de richting waarin je wilt dat het valt en gebruik een borstel om het opzij te vegen. Kies voor een laag vuur om schade te voorkomen.
  • Houd een Franse krop op zijn plaats met wax en haarlak. Zorg ervoor dat je een haarproduct gebruikt dat volume toevoegt als je een getextureerde stijl wilt.