French Crop Haircut

Den franska grödan är en av de bästa kortklippningarna för män att få just nu. Denna klassiska frisyr, även känd som en frisyr med frisyr, kommer med kortklippta sidor, kort hår på toppen och en beskuren lugg. Lågt underhållande och trendigt, den mest populära frisyrens variant klipps med en blekning på sidorna och baksidan för att komplettera skördetoppen. En twist på det militära Caesar -snittet är allt som krävs för att få denna snygga och enkla look.

Oavsett om du har kort eller långt hår, kan killar styla upp topptonet med en texturerad eller stökig finish. Dessutom är den franska frisyrfrisyren perfekt för män med tunt eller tunt hår och avtagande hårstrån. Om du funderar på en ny snitt och stil är det här de bästa franska frisyrklippningarna för män att prova. Som en raffinerad modern herrfrisyr som är diskret men trendig, kommer den här coola gröda frisyren att höja ditt utseende.

Franska grödan

Vad är en fransk gröda?

Den franska grödan är en klassisk kort herrfrisyr med en beskuren lugg framtill. Skördeklippningen är en av de kortare klippningarna och paras ofta med en avsmalnande blekning eller underskärning och kort hår ovanpå. Även om den är likadan är den största skillnaden mellan den franska grödan och Caesar -klippningen att Caesar har kort hår runt huvudet, inklusive luggen framför, medan den franska grödan har en lång lugg.

Crop Top Fade

Fransens längd varierar beroende på personliga preferenser, eftersom vissa män föredrar att hålla luggen på den kortare sidan med en trubbig finish. Mångsidig och universellt smickrande, crop -toppen är en av de bästa frisyrerna för män med rakt, tjockt, tunt, vågigt och lockigt hår..

Crop Top Haircut

Dessutom är hårklippningen med skördeblad bra för killar med skalligt eller tunt hår, avtagande hårstrån, änkestoppar och stora pannor. Med rätt hårfrisyrprodukter kan du täcka upp skalliga fläckar och ge din frisyr ett tjockare och fylligare utseende med naturligt texturerat hår.

Crop Top Taper Fade

Franska gröda frisyrer

Klassisk fransk gröda

Den klassiska franska grödan är en tidlös frisyr med kort hår på sidorna och baksidan parat med klippt hår ovanpå. De flesta killar får den traditionella frisyren med avsmalnande sidor. Detta snitt gör att det ser snyggt och beskuret ut utan den moderna blekningen. Ovanpå kan håret vara längre, men det ska inte vara någon märkbar skillnad mellan ryggen och sidorna och toppen. Kanten kan vara trubbig eller hackig för extra stil.

Klassisk fransk gröda

Istället vill du ha en nästan enhetlig längd runt för att skapa en subtil och sofistikerad kontrast som moderna frisyrer inte erbjuder. Du kan styla den klassiska versionen med sidosvept hår, en låg quiff framför eller förvirrad och rörig. Applicera en matt produkt för en texturerad finish eller en lågglansig pomade för lite glans om du har torrt hår.

Klassisk frisyr med toppklippning

Kort fransk gröda

Den korta franska grödan är perfekt för killar som vill ha en kort trendig frisyr med minimal styling. Med en underskuren eller blekande frisyr på sidorna och kort hår ovanpå kommer den här beskurna frisyren att hålla dig fräsch och sval på sommaren. Oavsett om du är företagare, student eller en äldre man, ger den korta texturerade crop -toppen en mångsidig och maskulin frisyrstil du kan ha var som helst.

Kort fransk gröda

För att få utseendet kan män be sina frisörer om en hög, medellång eller låg hudtoning för att skapa extra kontrast med beskärningstoppen. Para snittet med en linje upp för att forma hårfästet runt pannan och tinningarna. För en ren naturlig finish, stil med en matt produkt för ett texturerat utseende.

Mäns korta hår

Lång fransk gröda

En lång fransk skörd har mer längd och volym på toppen men sidorna och baksidan är fortfarande korta. Oavsett om du håller håret långt överallt eller bara växer ut din lugg för en längre frans, så ser den långa skördetoppen fortfarande bäst ut med en kort avsmalnande blekning. Medan crop top blekna med långt hår betyder mer tid styling, är avvägningen i underhållet att du kan leka med olika frisyrer.

Lång fransk gröda

Till exempel kommer en lång lugg att se bra ut som en quiff eller pompadour om dina lås är tjocka och fulla. För killar med tunt eller vågigt hår, försök styla en kam över eller sidodel. Du kan till och med dra av sidosvept hår för en stilren stil. Trendiga och moderna, långa klippta frisyrer med lugg är alltid trendiga.

Långt klippt frisyr

French Crop Fade

En fransk gröda blekning är ett kraftfullt sätt att ta en ny frisyr och förvandla den till något kantigt och djärvt. Också känd som en crop top fade, gör fade -frisyren snittet mer maskulint eftersom det innehåller ett mycket kort snitt på sidorna och tillbaka i frisyren. Dessutom kan du växa håret ovanpå för att cementera kontrasten.

French Crop Fade

Gröda blekna frisyr finns i många variationer beroende på de avsmalnande sidorna. Du kan be din frisör om en hög, medel eller låg blekningsskörd för att avgöra var blandningen ska börja. Prata vidare med din frisör om ett hud-, skalligt, tappat, bristande eller avsmalnande blekningsskär för att anpassa trimmen. Lägg till en linje för att forma hårfästet och tempelområdet för ett coolt utseende.

Crop Fade

När du stylar den franska gröda blekna frisyren, använd en lätt till medelstor pomad, vax, lera eller grädde. En matt produkt är idealisk för en naturlig texturerad look. Style snittet löst och rörigt, snyggt och stilrent, borstat framåt eller svept åt sidan.

Crop Fade Haircut

Texturerad fransk beskärning

En texturerad fransk gröda är en mycket tilltalande blandning av längder och stilar. Sidorna är bleka, vilket gör dem korta och snygga, medan toppen är tjock med en naturlig konsistens. Även utan stylingprodukt har den strukturerade grödan en robust design som är stilig och smickrande. Med så många olika typer av blekna hårklippningar och underskärningsstilar för att markera det coola kortklippta håret, kan du inte gå fel med en strukturerad beskärningstopp.

Texturerad fransk beskärning

Genom att lägga till en liten mängd pomade och röra håret med fingrarna kommer du att lägga till extra konsistens, öka volymen och förbättra den maskulina effekten. Du bör hålla hårprodukten till ett minimum eftersom frisyren ska vara fjädrad och skiktad ovanpå. En högkvalitativ matt pomad eller vax är bäst för att skapa rätt mängd textur och naturlig glans.

Texturerad beskärning

Frånkopplad fransk beskärning

Den bortkopplade franska grödan ger dramatik och ser till att du sticker ut från mängden. För killar som letar efter ett modernt och moderiktigt snitt med en vridning är en crop top med en frånkopplad underskärning på sidorna en elak snitt att tänka på. Du måste lämna håret på ungefär samma längd som det brukar vara, kanske lite kortare och trimma sidorna så att de blir dramatiskt kortare.

Frånkopplad fransk beskärning

Självsäkra män tycker att den här snittet är väldigt sexigt eftersom de frånkopplade rakade sidorna betyder att det är snyggt utan att framstå som prickigt eller pråligt. Dessutom är det ett bra utseende för killar med avtagande hårlinjer, skalligt hår eller änkestoppar.

Beskärningstopp med rakade sidor

Straight Hair French Crop

En crop top fade för rakt hår är stiligt, flexibelt och ett enkelt utseende att underhålla och styla. Efter en resa till frisörerna är det bara att kamma håret uppåt så att det blir smidigt och elegant. Med en touch av stylingprodukt och hårspray blir din stil enkel och kan hålla från skymning till gryning.

Crop Top Fade för rakt hår

French Crop Undercut

En underskärning i kombination med en fransk gröda är ett populärt sätt att lägga till flexibilitet till ett coolt snitt. Lämna håret på toppen långt och surra sidorna korta, men blek inte håret om du vill ha den bortkopplade stilen som kan uppnås med frisyren. Skjut sedan håret framåt och låt det falla på pannan så att stilen blir snygg och smal.

French Crop Undercut

Alternativt kan du låta det falla naturligt och använda vax för att lägga till strukturerade och robusta element. Hur som helst har den franska grödan underskuren en otroligt skarp kontrast som är iögonfallande.

Crop Top Undercut Haircut

Fransk beskärning för avtagande hårlinje

En fransk gröda hjälper till att bekämpa en avtagande hårlinje genom att använda lager och textur. Nyckeln är att blanda toppen av håret med en skiktad frans så att det skjuter hårfästet framåt. Använd sedan en produkt som inte är tung eller tät för ett lätt utseende som är rörigt.

Franska grödan avtagande hårlinje

Män vars sidor ligger längre bak kan använda en fransk gröda för att täcka över en avtagande hårlinje, gallrande hår eller en änkas topp. Jut se till att använda ett matt vax eller lera för en fylligare, tjockare look ovanpå.

French Crop For Balding Men

Curly Hair French Crop

Killar med lockigt hår behöver inte välja ett naturligt utseende hela tiden. Om du letar efter ett sätt att ändra din stil och låta dina lockar lysa, är en lockig fransk gröda perfekt eftersom kontrasten definierar kinky locks. Till att börja med, be din frisör om en kort blekning på sidorna av ditt huvud. Du kan få en hög skallig blekning om du vill ha mycket kontrast eller en låg konisk blekning för ett elegant utseende som du kan ha på kontoret.

Curly Crop Top Haircut

Låt sedan dina lockar falla framåt på ditt ansikte för en stökig lugg som kommer att se sexig och omfattande ut på toppen. När långa lockar är för mycket besvär kan du klippa dem horisontellt. Detta gör dem till en snygg form som är mycket lättare att underhålla.

Curly Hair French Crop Haircut

Messy Top Crop

Den röriga toppgrödan delar många likheter med en klassisk fransk gröda. Sidorna förs ner med hjälp av klippare och håret är längre upptill. Den största skillnaden är dock hur män med toppgrödor formar håret. Med vax kör du händerna genom håret och försöker skapa former och vinklar som står i kontrast mot varandra.

Messy Crop

Den färdiga stilen är en strukturerad och rörig snitt som är avslappnad och ungdomlig. Det är perfekt för yngre killar som vill göra en klassisk fransk gröda mer tilltalande.

Stökig fransk beskärning

Fransk gröda med kam över

Den franska grödan med en kam över är inte för alla. Stilen är otroligt distinkt, men den är stilren och sofistikerad, så den är idealisk för män som vill framstå som gentleman med sopat hår. För att styla, måste du ta ditt långa topphår och blåsa tillbaka det.

Fransk gröda med kam över

Med en pensel, flytta den åt sidan och kör igenom med gel för en jämn finish innan du avslutar med hårspray. Denna snitt är mångsidig eftersom den är lekfull och professionell, och den fungerar för de flesta ansiktsformer.

Side Swept Crop Top Fade

Crop Top Skin Fade

En fransk gröda med en hudblekning är avslappnad, vilket gör det till ett bra val om du är en kylig kille som hatar underhåll. Nyckeln till framgång med denna stil är en hudblekning på sidorna som smälter in i ditt huvud.

Crop Top Skin Fade Haircut

Det längre håret ovanpå ska klippas vertikalt för att införliva textur och kontrast mot den motsatta blekningen. Du kan låta din lugg hänga naturligt eller svänga den åt sidan.

French Crop Bald Fade Haircut

Crop Top Low Fade

En låg blekning med en strukturerad fransk gröda är en lämplig mellanväg om du inte är sugen på en hudblekning. Som en av de bästa frisyrerna för yrkesverksamma män som behöver ett stilrent snitt för kontoret, är en texturerad crop top blekning kort men exponerar inte hårbotten.

Crop Top Low Fade

Sidorna är inte bara längre med en låg avsmalnande, men hårfästet faller ner och låter dig behålla mer volym och längd. Tousle ditt hår med stylingvax för en naturlig, hälsosam glans.

Fransk gröda med låg blekning

Blond texturerad beskärning

En blond texturad gröda är klassisk och enkel, men de blonda hårets höjdpunkter ser till att den är djärvare och svår att missa. Att välja en traditionell gröda och lägga till färg kommer att kombinera ett enkelt och skonsamt snitt med en modern stil.

Frisyr med blond texturerad fransk beskärning

Crop Top High Taper

Skörden med en högt avsmalnande utstrålar en balans mellan klass och stil. Den här hårfärgade frisyren börjar med ett högt avsmalnande snitt på sidorna för en snygg look. Den franska grödan på toppen kan uppnås med kort eller långt hår, men frisyren ser bäst ut med lagerhår med tjocka texturerade ränder.

Crop Top High Taper Fade

Vad behöver jag för den franska beskärningsfrisyren?

Den franska grödan är en kort herrfrisyr som inte kräver mycket hår för att styla. Ungefär 1 till 2 tum lång kan behövas för att få en lugg av rätt längd, men det bör inte ta lång tid att växa ut håret för att uppfylla det kravet. Precis som ett besättningssnitt med lugg fungerar stilen med de flesta ansiktsformer och hårtyper.

Crop Top frisyr för män

För att styla frisyren med en topp ska du investera i en kvalitetspomad, vax, lera eller kitt. Bra hårprodukter låter dig lägga till grepp, glans, volym och fyllighet i lugg och hår i ryggen samtidigt som du får kontroll över hur formellt eller informellt ditt hår ser ut.

Tjocka hårklippningar

Oroa dig inte om styling inte är din grej eftersom den franska grödan är så enkel att produkten inte är nödvändig. De flesta morgnar kommer du att kunna gå upp ur sängen med den bästa texturerade frisyren. Oavsett om du stylar den snyggt och borstad framåt eller sveper åt sidan och rörigt, snittet ser alltid bra ut.

Crop Top Taper Haircut

Hur man får den franska grödan

Som frisyrer går, är den franska grödan den ultimata snittet för män. Det fungerar inte bara för killar med tjocka eller tunna lås och fulla eller avtagande hårlinjer, men det är lätt att få och enkelt att styla.

Crop Top Fade Haircut

Därför erbjuder den ett tidlöst och klassiskt utseende utan att spendera otaliga timmar framför en spegel. Kort och snyggt, det är lämpligt för alla årstider eftersom det är lätt och andas på sommaren och vindbeständigt på hösten och vintern.

Fransk frisyr för män

Det är otroligt smickrande så länge du väljer vilken typ av fransk snitt som passar din stil och personlighet. De flesta killar kommer att tycka att den franska grödan är mycket enkel att få, eftersom deras frisörer känner till namnet eller känner igen en bild av frisyren. Den fräscha frisyren har den extra fördelen att den kräver väldigt lite underhåll.

Texturerad Crop Fade

När det växer ut kommer det att förbli i ungefär samma stil och proportionell längd. Det betyder att du inte behöver få underhållsskärningar för ofta, men en touch-up var sjätte till åttonde vecka håller den i perfekt form.

Mäns beskurna snitt

Tänk på fransstil du skulle vilja, eftersom detta är en av de viktigaste faktorerna i den franska frisyren. Trubbiga, trasiga, hackiga och spetsiga fransar ger alla ett unikt utseende, så fråga din frisör vilken som kommer att vara den mest smickrande för din ansiktsform.

Hur man stylar en fransk beskärning

  • Välj den franska beskärningen som passar ditt ansikte och hår.
  • Lek med stilen för att göra ditt snitt mer personligt och unikt.
  • Föna toppen av håret i den riktning du vill att det ska falla och använd en borste för att svepa det åt sidan. Välj låg värme för att undvika skador.
  • Håll en fransk gröda på plats med vax och hårspray. Se till att du använder en hårprodukt som ger volym om du vill ha en texturerad stil.