50 blonde haarhoogtepunten voor alle soorten haar en kleuren

Breng een beetje zonneschijn in je haar en ga voor wat blonde haarhighlights. Om je daarbij te helpen, hebben we een lijst samengesteld met verbluffende highlights, zodat je gemakkelijk je inspiratie kunt vinden.

Gebruik ofwel subtiele blonde tinten of dikke blonde lowlights en highlights om een ​​verscheidenheid aan mooie looks te creëren. Voeg diepte en helderheid toe aan je kapsel of verbeter je haarkleur met verschillende tinten blond.

1. Blonde highlights en chocolade highlights op golvend haar

highlights in blond en chocolade op lichtbruin haarBron

Asblonde en pittige chocoladehighlights ontmoeten elkaar in een perfecte balayage. Het is ook een inspirerend kapsel voor iedereen die het hele jaar door van sportieve zomerse golvende lokken houdt.

2. Blonde Ombre-hoogtepunten

blonde ombre highlights op blond haarBron

De diepe donkere kleur van de wortels waaiert uit in een subtiele blonde ombre. Dit is een geweldige look voor dames met een koele tint en voor dames met een medium of licht gebruinde huidskleur.

3. Blonde highlights op kort pixiehaar

Blonde highlights op kort pixiehaarBron

Als een goed getrimde pixiesnit niet scherp genoeg voor je is, geef het dan wat pit met een vleugje goudblond. Een echt inspirerend kapsel voor vrouwen van alle leeftijden dat gemakkelijk kan worden aangepast aan alle smaken en persoonlijkheden.

4. Bruin haar met blonde highlights

blonde highlights op lang krullend bruin haarBron

Draden blond voegen glans en diepte toe aan deze heerlijke caramelkleurige haarkleurbasis. Draag je veerkrachtige lokken in een zorgvuldig bestudeerde puinhoop en zorg ervoor dat je ook wat blonde highlights loslaat.

5. Dik lichtblond haar met blonde Balayage highlights

lichtblond haarBron

Vuile blondine, babyblonde, zonovergoten blondine, asblond, platinablond. Al deze blonde tinten vind je terug in deze perfect uitgevoerde balayage.

6. Karamelblonde highlights op krullend haar

Karamelblonde highlights op krullend haarBron

Voeg een extra dosis pit toe aan een toch al gedurfde look. Deze karamelblonde highlights zorgen voor de perfecte look op dit krullende haar. Bovendien is de kleurenmix behoorlijk flatterend voor deze specifieke bronzen huidskleur.

7. Donkerbruin haar met blonde highlights

Donkerbruin haar met blonde highlightsBron

Zachte highlights die uitwaaieren vanuit de overwoekerde donkere wortels zorgen voor een bijzonder aantrekkelijke look. Vooral wanneer het basiskapsel een symmetrische diephoekige bob is op weelderig steil haar.

8. Donkerbruine tot blonde Balayage

blonde balayage highlights op donkerbruin haarBron

Dikke blonde highlights op een toon van donker chocoladebruin zien er prachtig uit en passen bij een relaxte, rock-‘n-roll-look – maar dan wel een met een twist!

9. Zilverblonde highlights op kort blond haar

blonde highlights op ontgroeid pixie-kapselBron

Wie zei dat blonde haarkleur niet goed past bij een blonde basis en blonde highlights? We houden van deze zoete vrouwelijke look waarin de zilverblonde highlights een sprookjesachtige noot aan de look toevoegen.

10. Ideeën voor blonde haarkleur: blonde lowlights en highlights

blonde lowlights en blonde highlights op bruin haarBron

Nog een prachtig voorbeeld van hoe blonde lowlights een ideale aanvulling zijn op blonde highlights op een bruine haarbasis. We houden ook van de golvende en rommelige uitstraling ervan.

11. Gevederde Pixie Cut met blonde uiteinden

Pixie-kapsel met blonde highlightsBron

Breng diepte en helderheid in je korte kapsel met blonde highlights. Deze strepen zandblond op de korte gevederde pixiesnit zijn als kleine vonkjes licht.

12. Blond rood haar highlights

rood haar met blonde highlightsBron

Blonde tinten passen goed bij alle andere haarkleuren, inclusief kersenrood of kastanjebruin. Deze mix van rode en blonde tinten is een ideale manier om lichte huidtinten of lichtgekleurde ogen naar voren te brengen.

13. Zoete blonde highlights op bruin haar

blonde highlights op lang golvend bruin haarBron

Piekerige blonde strepen op bruin haar zullen nog meer warmte en diepte toevoegen aan een toch al warme basis. Merk op hoe de blonde tinten de look verzachten en ook structuur creëren.

14. Blond gemarkeerde pony

ontgroeid pixiesnit met blonde highlightsBron

Dit verfijnde kapsel is gebaseerd op een ontgroeide pixiesnit. De naar voren vallende pony, geaccentueerd in subtiele blonde tinten, voegt een extra elegante noot toe.

15. Zoete, ontgroeide Pixie Cut met blonde highlights

Pixie-kapsel met blonde highlightsBron

Nog een van de vele foto’s die laten zien hoe ongelooflijk veelzijdig een pixiesnit, zelfs een ontgroeide, kan zijn. Het kapsel hierboven kan zowel edgy als romantisch zijn en kijk eens hoe goed het ook de geschoren zijkanten accentueert!

16. Krullend donker haar met blonde highlights

Krullend donker haar met blonde highlightsBron

Als je dacht dat het typische Afro-Amerikaanse haar niet kan worden gemengd met verleidelijke tinten blond, dan is hier een van de vele foto’s om te bewijzen dat het echt kan!

De bijna koperblonde tint past verbazingwekkend goed bij deze natuurlijke haarkleur. Om nog maar te zwijgen van het feit dat het een verbluffend visueel effect creëert op die strakke krullen.

17. Honingblonde highlights op halflang haar

blonde highlights op lang blond haarBron

Honing is een van de lieve kleuren van zowel blond als bruin haar en het zal wonderen doen om de natuurlijke schoonheid van deze donkerblonde tint te versterken. Dergelijke halflange honingblonde lokken zijn een geweldige relaxte zomerlook, maar kunnen ook net zo goed in de andere seizoenen worden gedragen!

18. Bruin haar met blonde boventoonhoogtepunten

blonde highlights op halflang bruin haarBron

We kunnen niet zeggen dat de blonde haarkleur schaars is gebruikt in dit voorbeeld. Desalniettemin overweldigt het de donkere haarkleurbasis niet. In plaats daarvan helpen de blonde haarhighlights de chocoladekleur naar voren te brengen.

19. Rood haar met blonde highlights in Ombre

blonde ombre op mandarijnrood haarBron

Dit is een echt dramatische look die twee sterke haarkleuren combineert voor een verbluffende look. Een vurig rood gaat over in koper en gaat dan over in zonovergoten blond voor een echt gedurfde stijl. Het doet ons een beetje denken aan Halloween of herfstkleuren of een bedwelmende zomerdag.

20. Blond haar met platinablonde highlights

platinablonde highlights op blond haarBron

Platinablond heeft een verfijnde elegantie, of we nu naar highlights kijken of naar een uniforme haarkleur. Met zijn ijzige glinstering kan platinablond de ideale pasvorm zijn voor een stijlbewuste dame die een unieke look wil. Bovendien is het een haarkleur die past bij alle huidtinten en haarlengtes.

21. Rihanna met kort haar en blonde pony

Rihanna met kort haar en blonde ponyBron

Ja, dat is weer een van de looks van Rihanna. We moeten het haar overhandigen: ze weet hoe ze elk kapsel en elke haarkleur moet rocken die ze ooit heeft gedragen – inclusief blonde gehighlighte pony.

22. Lichtbruin gelaagd haar met blonde highlights

Lichtbruin gelaagd haar met blonde highlightsBron

Verzacht de natuurlijke bruine kleur van je haar met een milde zandblonde. We houden van de manier waarop deze blonde strepen het gezicht omlijsten en tegelijkertijd de bronzen huidskleur en de donkere basiskleur flatteren.

23. Asbruin haar met vuile blonde highlights

blonde highlights op licht asbruin haarBron

Een geweldige manier om meer structuur en textuur aan een gelaagd kapsel toe te voegen, is door highlights aan te brengen. Wanneer de basiskleur een mooie asbruin is met zachte blonde tinten, zouden vuile blonde highlights niet geschikter kunnen zijn voor de klus. Het is ook een gemakkelijk te onderhouden look die u kunt opfrissen wanneer u daar behoefte aan heeft.

24. Schattige blonde subtiele highlights op ontgroeide Pixie Cut

Schattige blonde subtiele highlights op ontgroeide Pixie CutBron

Onthul de natuurlijke schoonheid van dat rijke en zware, zij het korte haar met een stralende haarkleur. Zelfs als je een kort kapsel hebt zoals deze pixiesnit, zal de textuur van het haar in al zijn glorie opvallen.

25. Donkerzwart haar met blonde highlights

blonde balayage op halflang donker haarBron

We hadden nooit gedacht dat zo’n subtiele en elegante haarkleur kon worden bereikt door blond en gitzwart te combineren. Toch lijkt het erop dat het met een serieuze set vaardigheden en nauwelijks merkbare gouden strepen kan worden gedaan. Verfijnd en stijlvol!

26. Blonde en karamel highlights op lichtbruin haar

schokkerige lagen op lang haar met blonde en caramel highlightsBron

Als je alleen je haarkleur wilt opfrissen, probeer dan een groot aantal blonde highlights in verschillende tinten! De wortels zijn nog steeds zichtbaar, maar als je ze laat uitgroeien, ziet het er niet uit als een slecht uitgevoerde verfbeurt, maar als schaduwwortels.

27. Blonde inspiratie: highlights op donker kastanjebruin haar

donkerblonde balayage op dik rood haarBron

Elke tint rood haar, van aardbei tot kastanjebruin, kan in een succesvolle mix met blond worden gegooid. In dit geval ontmoet kastanjebruin blond en het resultaat is een explosieve kleurenmix die je zeker zal opvallen.

28. Blond haar met highlights

blonde highlights op blond haarBron

Honingblonde highlights en heerlijke karamel-lowlights die van de wortel naar de basis stromen, zorgen voor een prachtige look in de afbeelding hierboven. Voor extra pit! style je haar in moeiteloos vloeiende golven.

29. Korte lobsnit met pony en highlights

Korte lobsnit met pony en highlightsBron

Lob-cuts staan ​​synoniem voor een afgezwakte, verfijnde elegantie. Desalniettemin, maak het wat spannender met vuile blonde strepen die slechts een paar tinten lichter zijn dan je natuurlijke haarkleur.

30. Prachtige blonde Balayage-hoogtepunten

Blonde Balayage HoogtepuntenBron

Slechts een vleugje blond kan een rijkdom aan kleuren onthullen die uw natuurlijke haarkleur verbergt. Het volstaat om eenvoudig wat subtiel goud toe te voegen om het haar op te lichten voor een prachtige weergave van kleuren. Dus probeer deze prachtige balayage!

31. Blonde highlights op donkerbruin haar

vuile blonde balayage highlights op lang golvend haarBron

Blonde stroken leveren nooit de verwachte resultaten op: ze zullen elk kapsel of haarkleur een boost van uitstraling geven. Dit is de reden waarom blond de meest aanbevolen kleur is als het gaat om het opfrissen van je stijl. Je hoeft je haar niet te bleken, vertrouw gewoon op een goede kapper!

32. Draai krullen uit met Caramel Blonde Highlights

Twist out Curls caramel highlightsBron

Krullen, krullen, krullen en karamelblonde strepen. Een verbluffende natuurlijke look met alle juiste haarkleuren.

33. Blonde highlights op mandarijnrood haar

rood haar met blonde balayageBron

Deze hete look combineert twee prachtige haarkleuren. Hoewel de blonde tinten hier niet de hoofdrol spelen, doen ze geweldig werk in hun rol als kleurversterker. Dankzij de blonde lichten ziet de haarkleur van mandarijn er nog feller uit!

34. Blond haar met bruine highlights

blond bruin haar met highlightsBron

Deze mooie look is echt tijdloos. Bovendien flatteert het alle huidtinten, alle haartypes en alle haarstijlen. Draag het met vertrouwen en stel zijn veelzijdigheid op de proef!

35. Lichtbruin haar met blonde schaduwhoogtepunten

Lichtbruin haar met blonde schaduwhighlightsBron

Voor dunner haar is de eerste stap die wordt aanbevolen een gelaagd kapsel te krijgen. Nadat je dit hebt voltooid, probeer je wat blonde highlights toe te voegen voor extra diepte, structuur en helderheid.

36. Balayage-ideeën met gevlochten kroon en highlights

Balayage-ideeën met gevlochten kroon en highlightsBron

Deze prachtige blonde lokken op een koperen basiskleur zijn super lief en dat is allemaal te danken aan balayage! We houden ook van de zeer mooie gevlochten kroon die perfect past bij de golvende en vrije lokken. Waar we het meest van houden, is de natuurlijke overgang tussen kleuren en de subtiele hints van blond.

37. Dikke rode en blonde highlights

Dikke rode en blonde highlightsBron

Een mix van haarkleuren die doet denken aan de herfst – kastanjebruin en dikke blonde highlights – zal zowel lichte huidtinten als blauwe of groene ogen flatteren. Een verfijnde en dramatische look, en ook nog eens een verbluffende!

38. Zachte bruine haarkleur met blonde highlights

lang golvend haar met blonde highlightsBron

Deze honingkleurige lokken weven door subtiele kastanjebruine lowlights voor een kleurrijke, mooie look. Het gemarkeerde haar zorgt voor een diepe, levendigere haarkleur.

39. Vervaagde blonde highlights op donkerbruin haar

dik chocolade golvend haar met blonde highlightsBron

Roodharigen of brunettes kunnen deze andere look proberen. Een subtiele ombre helpt de natuurlijke haarkleur te onthullen tot op kinlengte om uit te waaieren in een rijkdom aan aardbeiblond vanaf schouderlengte.

40. Blond haar met subtiele rode highlights

subtiele rode highlights op blond haarBron

Zware, dikke lokken zoals deze vragen gewoon om highlighting voor een diepe, prachtige kleur. Blond wordt ideaal aangevuld met bordeauxrode of kastanjebruine highlights, op voorwaarde dat ze niet te dik of dramatisch zijn.

41. Idee voor asblond en asbruin highlights

lang gelaagd golvend haar met asblonde highlightsBron

Het is moeilijker om blond te gebruiken als een low-and-highlight-idee als het gaat om een ​​brunette. Toch is dit een prachtig voorbeeld van hoe het kan werken. Asblond in bijna karameltinten ziet er geweldig uit op een donkere basis.

42. Idee voor schattige pony aan de zijkant en blonde highlights

blond gemarkeerde pony aan de zijkantBron

Wees creatief met je haarkleuren: in plaats van de meer conventionele ideeën voor blonde highlights te volgen, probeer dit op maat. De zijwaarts vallende pony gaat verder in gelaagde lokken, allemaal gemarkeerd in blond.

43. Honingblonde highlights op chocoladehaar

chocoladehaar met honingblonde highlightsBron

Honingkleurige banden in chocoladekleurig haar zien er flatterend uit voor schoonheden met een gemiddelde huidskleur omdat ze warm zijn en de bronzen reflecties naar voren brengen.

44. Rode en blonde highlights

lang golvend haar met rode en blonde highlightsBron

Rode, bijna bruinachtige lowlights gemengd met warme blonde highlights zijn ideaal om grijze haren te bedekken. Ze zullen een natuurlijk gevoel geven, zelfs nadat de kleur een beetje is uitgewassen.

45. Idee voor blonde highlights voor bruin haar

omgekeerde ombre met blonde highlightsBron

Ja, ombre kan worden omgekeerd. In plaats van dat de donkere tint prominenter wordt, zal de blonde het overnemen. Houd er echter rekening mee dat het ook meer onderhoud vergt.

45. Honinghoogtepunten en roze tips

Honing highlights en roze tipsBron

Een beetje roze kan nooit kwaad, zeker niet in combinatie met een sublieme set honinggouden highlights. Dit kapselidee valt op door de pastelroze punten die smelten van warme blonde strepen aan de bovenkant. Het is een chique look die elke meid graag zal dragen!

46. ​​All Pale Blonde: basis, highlights en lowlights

Alle lichtblonde basis, highlights en lowlightsBron

Nog een andere spectaculaire manier om highlights en lowlights te mixen, is door ze lichtblond te maken. De basis van dit kapsel is diep, vuil blond en de belichtingstechniek laat de look echt tot leven komen. We raden lichtere tinten aan, maar je kunt het idee aanpassen aan je favoriete blondtinten.

47. Zwart haar en piekerige blonde highlights

Zwart haar en piekerige blonde highlightsBron

Niet alle highlights zijn dik of in je gezicht. Integendeel, een goed aangebracht handvol piekerige highlights kan de perfecte discrete touch voor je kapsel zijn. Combineer ze met een gitzwarte basis en krijg inderdaad een opvallend kapsel!

48. Frontale blonde highlights

Frontale blonde highlightsBron

Wat als u slechts enkele specifieke delen van uw haar wilt accentueren? Door wat platinablonde highlights aan de voorkant toe te voegen, kun je je gezicht uitstekend omlijsten. De techniek zal er nog flatter uitzien bij vrouwen met bob-kapsels.

49. Lichtbruine lowlights, platina highlights

Lichtbruine lowlights, platina highlightsBron

Waarom niet spelen met bruin en blond? Om het contrast van dit idee te vergroten, ga je voor een lichtbruine tint voor je lowlights en houd je de highlights in platina. Het resultaat is een prachtige keuze voor zomers haar, maar het werkt ook net zo goed in elke andere tijd van het jaar!

50. Mix van platinablond en asblond

Mix van platinablond en asblondBron

De manier waarop asblond en platinablond harmonieus worden versmolten in deze balayage met highlights is werkelijk indrukwekkend. De primaire techniek die wordt gebruikt is balayage, maar de extra highlights maken de overgang van de ene tint naar de andere echt een lust voor het oog.

Klaar om je look te veranderen?

Al met al zijn blonde haarhighlights een leuke en chique manier om elk klassiek kapsel tot leven te brengen.

We zijn heel blij dat ze zo veelzijdig zijn en op elk type haar kunnen worden aangebracht terwijl ze er nog steeds glamoureus uitzien. Alle texturen en lengtes schitteren met wat blonde strepen, ongeacht of ze piekerig of dik zijn.

Maar wat is jouw mening over deze groenblijvende trend? Wat voor warme highlights zou jij krijgen? Vertel ons er alles over in de reacties hieronder!