30 indrukwekkende lange emo-kapsels voor meisjes

Zeer creatieve emo-haarstijlen hebben hun oorsprong in de zwarte gelaagde look die de emo-haarstijlen beroemd heeft gemaakt. Lange emo-kapsels voor meisjes zijn enkele van de meest aantrekkelijke, speelse en individualistische kapsels. Ze zijn eenvoudig aan te passen aan uw eigen persoonlijkheid. Afgezien daarvan voegen deze kapsels een extra coolheidsfactor toe aan je look. Vind je kapselinspiratie met deze 30 indrukwekkende lange emo-kapsels voor meisjes.

1. Lange emo-kapsels voor meisjes

lange emo-kapsels voor meisjes

Bron

Dit is een van de beste voorbeelden van lange emo-kapsels voor meisjes die de klassieke zwarte gelaagde look afscheiden door een scheutje felle kleuren toe te voegen. De pony en voorste lagen, die ook kenmerkend zijn voor Emo-haarstijlen, zijn in een felblauwe kleur geverfd, waardoor de look lichtgewicht, speels en edgy tegelijk is. Laat de volledige kleur zien door de pony aan één kant zwaar te laten wegen.

2. Stompe pony Emo-kapsels voor meisjes

gelaagde scène kapsel

Bron

Een nieuwe kijk op de scene-kapsels voor meisjes is om de gefranjerde, volumineuze pony te vervangen door een stompe pony die het hele voorhoofd bedekt. Het is geen geheim dat dit een van de vamp-stijlelementen is die zelfs een klassiek zwart jet-emo-kapsel voor meisjes des te aantrekkelijker maken.

3. Blonde pony lang emo-kapsel voor meisjes

blond en zwart haar

Bron

Emo-kapsels voor meisjes met lang haar hoeven niet per se in één kleur te komen. Kijk naar dit prachtige voorbeeld van een mix tussen blond en brunette. De blonde pony en voorste lokken doen geweldig werk bij het omlijsten van het gezicht en het versterken van de natuurlijk mooie eigenschappen.

4. Leuke emo-kapsels voor meisjes

schattige lange emo-kapsels voor meisjes

Bron

Deze verbluffend dieprode kleur is perfect voor lange emo-kapsels voor meisjes. Met een dikke pony die het voorhoofd bedekt en een hoofdband met bloemen, kan dit kapsel niet schattiger zijn. Let op de rommelige toon van de look. Het voegt een extra romantische noot toe.

5. Lang emo-kapsel voor meisjes in funky groen

groen haar lange emo-kapsels voor meisjes

Bron

Deze haarkleur kan de overgang tussen looks supergemakkelijk maken. Een levendige mix van groene nuances maakt van dit kapsel een verbluffende look. De gelaagde pony en voorste lokken zijn gehakt in een gelaagde afwerking.

6. Leuk kapsel met natuurlijke kleurenscène voor meisjes

scène kapsel voor meisjes

Bron

Zelfs natuurlijke kleuren met lichte boventonen zien er prachtig uit op lange emo-kapsels voor meisjes. Let op de donkere kastanjebruine ondertoon van dit klassieke, perfect gestylede haar. Als je ogen blauw of groen zijn, zijn dit soort boventonen ideaal om de kleur van je ogen en lichte huidtinten te benadrukken.

7. Kapsels voor emoscènes

lange emo-kapsels voor meisjes

Bron

Dit is een van de meest verbluffende kapsels voor emo-meisjes. Het groene kleurblok is een ander verfrissend stijlelement voor een emo-kapsel. Maak een diepe zijscheiding en laat je lokken stromen, waardoor de groene tinten zichtbaar worden.

8. Blauw, zijdelings emo-kapsel van gemiddelde lengte voor meisjes

blauw haar lange emo-kapsels voor meisjes

Bron

Je hoeft niet te pronken met lange Rapunzel-lokken om je favoriete Emo-kapsel voor meisjes te dragen. Neem een ​​richtsnoer van deze middellange snit. Voeg meer stijl en persoonlijkheid toe door je haar te verven in een voor jou representatieve kleur. Wij houden van deze kleur blauw.

9. Pony en stompe franjes Girls Scene kapsel

groene highlights op zwart haarscène-kapsel

Bron

Groen haar en donkere ogen werken als een tierelier samen. Vestig nog meer aandacht op je emo-kapsel door enkele klassieke stijlelementen aan te passen. Vraag in plaats van de gelaagde, fijne pony om stompe snitten op zowel de pony als de gelaagde lokken.

10. Emo-haarkleuren voor meisjes

blonde rode lange kapsels voor meisjes

Bron

Als je dacht dat gitzwart de enige haarkleur is die je kunt combineren met een emo-kapsel voor meisjes, denk dan nog eens goed na. Dit is een sprekend voorbeeld van hoe twee levendige kleuren kunnen worden gemengd om een ​​verfrissende Emo-look te creëren. Blond en vurig rood zijn slechts twee van de sterke kleuren die je kunt gebruiken om een ​​vergelijkbare look te krijgen. Alle sterk contrasterende kleuren zijn echter voldoende.

11. Bandana-kapsel voor meisjesscènehaar

bandana kapsel voor meisjes

Bron

Tijdens een hete zomerdag is het misschien niet het beste idee om je haar los te laten. Gebruik een bandana om je haar te verzamelen in een funky opsteekkapsel dat edgy en cool is. Hoewel alles wat je bij de hand hebt het werk zal doen, raden we de traditionele zwart-wit aan.

12. Schattig elektrisch blauw emo golvend haar voor meisjes

elektrisch blauw haar lange emo-kapsels voor meisjes

Bron

Dit is een van de meest verbluffende golvende emo-haarstijlen die we tot nu toe hebben gezien. De elektrische babyblauwe haarkleur is schattig en zacht, maar toch opvallend en heel leuk. Toegepast op lang, golvend haar, wordt het nog levendiger.

13. Grillige emo-meisjes-kapsels

gelaagd kapsel voor emo-meisjes

Bron

Een kleurenduo dat dit lange emo-kapsel voor meisjes prachtig maakt. Wanneer het perfect steil is, zal je haar de intensiteit van elke kleur onthullen. Haast je daarom en investeer in een stijltang van hoge kwaliteit.

14. Natuurlijke kleur lange emo-kapsels voor meisjes

blauwe highlights op kapsel met zwart haarscène

Bron

Terwijl de basiskleur een natuurlijke donkere kleur is, is de pony gekleurd in een contrasterende kleur. Sterker nog, er zijn meerdere kleuren die de aandacht vestigen op de speelse maar edgy combinatie. Van de babyblauwe tot de donkerblauwe highlights, we vinden ze allemaal leuk.

15. Rainbow Bangs Girls’ Scene lang kapsel

lange emo-kapsels voor meisjes regenbooghaar

Bron

Natuurlijk, Emo-franjestijlen bestaan ​​al sinds het begin van de Emo-cultuur. Desalniettemin is de omzoomde regenboogpony een nieuwe tweak die levendige, opgefriste looks voorspelt. We houden van deze nieuwe take!

16. Koraalroze en blonde lange kapsels

pony lange emo-kapsels voor meisjes

Bron

Lange emo-kapsels voor meisjes zijn ideaal voor stijlvolle opsteekkapsels die individualiteit uitstralen. Voeg een sterke, opvallende haarkleur toe zoals deze koraalroze ondertoon en je hebt het recept voor succes.

17. Bloemhoofdbandkapsel voor emo-meisjes met lang haar

bloem lange emo kapsels voor meisjes

Bron

Voeg een verfijnde noot toe aan je look door deze schattige haaraccessoires te dragen. Lange emo-kapsels voor meisjes bieden veel flexibiliteit op het gebied van styling. Probeer verschillende stijlen en vind je eigen.

18. Gitzwart omzoomd emo-kapsel voor meisjes

zwart haar lange emo-kapsels voor meisjes

Bron

Hoewel de haarkleur een klassieker kan zijn van Emo-kapsels voor zowel meisjes als jongens, geven de puntige achterkant en bovenkant en de fijne franjes het kapsel een persoonlijkere noot. Stijl je haar met een borstel om meer volume te creëren. Gebruik wat haarwax om de gevederde look te creëren.

19. Coole kapsels met emo-pony

zwarte paarse lange kapsels voor emo-meisjes

Bron

Een lange pony met franjes is kenmerkend voor Emo-haarstijlen. Ze worden meestal opzij geveegd en benadrukken gelaatstrekken door het voorhoofd te bedekken. Dit haarkleurenduo maakt dit lange emo-kapsel voor meisjes niet alleen cool, maar ook super stijlvol.

20. Vurig rood plat haar Lange emo-kapsels voor meisjes

rood gelaagd haar

Bron

Schakel het klassieke gitzwart in voor dit levendige vurige rood. Strek je haar perfect om deze fijn gepolijste look te krijgen die de rode tinten op hun uiterste intensiteit naar voren brengt. Dit kapsel en deze haarkleur zijn perfect geschikt voor meisjes met een lichte huid.

21. Oranje lang emo-kapsel voor meisjes

vuur lange emo-kapsels voor meisjes

Bron

Emuleer de kleuren van een vreugdevuur met deze prachtige kleuren gemengd in deze perfecte balayage-techniek. Steil haar dat de patronen van lange emo-kapsels voor meisjes volgt, is het perfecte medium om te pronken met je coole haarkleur.

22. Pastel Emo-kapsels voor meisjes met lang haar

pastel lange emo-kapsels voor meisjes

Bron

Dit chique, romantische lange emo-kapsel voor meisjes is een van onze favorieten. We houden van alles, van de pastelkleurige haarkleur tot de styling en accessoires. We kunnen ook een knipoog geven naar de make-up die, zoals altijd in deze subcultuur, on fleek is.

23. Kapsel met pony en franjes voor emo-meisjes

roze gelaagde scènehaar voor meisjes

Bron

Het mooie van lange emo-kapsels voor meisjes is dat ze goed werken voor zowel meisjes met dun haar als meisjes met dik haar. De pony, franjes en laagjes kunnen een gestructureerde, volumineuze look creëren en het extra volume wegnemen dat kenmerkend is voor dikker haar.

24. Lange emo-kapsels voor meisjes met hoofdband

hoofdband lange emo-kapsels voor meisjes

Bron

Style up door deze rommelige maar toch chique opsteekkapsel te creëren. Complementeer het met een stijlvol haaraccessoire zoals een zwartleren haarband met zilveren spikes en je partylook is klaar. Het uiterlijk is nog beter als je het speelt met een gratis haarkleur zoals grijs.

25. Emo-kapsels voor meisjes met dun haar

dun haar lange emo-kapsels voor meisjes

Bron

Als je van nature dun haar hebt, dan zijn gelaagde emo-kapsels de beste optie om een ​​gestructureerde, volumineuze look te creëren. Dankzij de laagjes valt je haar op natuurlijke wijze in een moeiteloos volumineus kapsel. Gebruik haarkleuren verstandig. Ook zij kunnen helpen de illusie van dikker haar te creëren.

26. De nieuwe look

kleurrijke lange emo-kapsels voor meisjes

Bron

Hoewel het begon met de emo-swoop die nog steeds de meest populaire en meest bekende van alle emo-haarstijlen is, is deze subcultuur al lang geëvolueerd als het gaat om haar esthetiek. Dit is de nieuwe look.

27. Indigo lange emo-kapsels voor meisjes

indigo lange emo-kapsels voor meisjes

Bron

Voortbouwend op het bovenstaande idee, begint de emo-trend ook meer kleur aan te nemen als het gaat om haar kapsels. Je kunt de emo swoop bijvoorbeeld nog steeds dragen, maar dan in elektrische en niet-traditionele tinten, zoals dit indigoblauw.

28. Lange emo-kapsels voor meisjes met vlechten

vlechten lange emo-kapsels voor meisjes

Bron

Je kunt ook vlechten dragen als je dat wilt. Zolang je nog de karakteristieke emo lange pony hebt en de accessoires die traditioneel tot deze subcultuur behoren, zal het als een emo kapsel worden beschouwd.

29. Hedendaagse lange emo-kapsels voor meisjes

eigentijdse lange emo-kapsels voor meisjes

Bron

Hier is nog een voorbeeld van hoe de emo-kapsels een meer eigentijdse en zelfs postmoderne fase ingaan. Deze lange emo-shag in pastelpaars ombre is versierd met harige dierenoren.

30. Ombre lange emo-kapsels

paddestoel bruin grijs lange emo kapsels voor meisjes

Bron

Over ombre gesproken, dit voorbeeld is een knaller. Het begint met een fantastisch paddestoelbruin dat langzaam overgaat in een regenachtig grijs. Onnodig te zeggen dat deze kleur perfect is voor de herfst, omdat hij de kleuren van de omgeving zal nabootsen.

Conclusie

Dit zijn de 30 indrukwekkende lange Emo-haarstijlen voor meisjes die we voor je in petto hebben. Vind geweldige kapselinspiratie voor je volgende lookverandering of om je kapsel op te frissen. Tegenwoordig dragen felle kleuren en andere stijlelementen bij aan de schoonheid van emo-kapsels. Naast haarstijlen is de Emo-golf een levensstijl. Als het jou definieert, schroom dan niet om het te laten zien.