Hűvös hajvágás hullámos hajra: 50 módszer a viselésére, mindegy a haj hossza vagy típusa!

Mindent beszéltünk a göndör hajú és egyenes hajú nők frizurájáról és vágásáról, de mi a helyzet a közbenső hajjal? Így van, hölgyeim, most frizuráról és hajvágásról beszélünk hullámos hajra!

Nagyon sok módja van a hullámos haj formázásának és levágásának (vegye azt, aki a legtöbbet kipróbálta). És mindig jó dolog megállni, és elgondolkodni azon, hogy milyen hosszú lesz a hajad – a göndör hajhoz hasonlóan a hullámos hajszálak is másképp esnek, ha egyszer megszáradnak.

Gyönyörű szépség GIF Sephora - Find & amp; Megosztás a GIPHY -n

Emellett ne feledje kövesse és tartsa tiszteletben a haj hullámossági fokát. Mivel az egyenes és a göndör haj keveréke, a hullámos haj úgy jellemezhető, hogy azok a laza hullámok, amelyeket természetesen a haj képez. De lehetnek azok az igazán laza fürtök is, amelyek határozottabbá válnak a tincsei felé.

Mint minden korábbi beavatkozás nélkül, nézze meg ezeket a stílusokat és hajvágásokat a hullámos hajhoz minden hosszúságra és hullámosságra. Minden, lent!

I. Rövid hullámos haj

1. Rövid hajvágás hullámos hajra

rövid hullámos haj fekete -fehérben

Forrás

Kezdjük az egyik legegyszerűbb hajformázási módszerrel. Egyszerűen vágja rövidre a haját aszimmetrikus rétegekben, amelyek elöl hosszabbak, hátul pedig rövidebbek (gondoljunk a fordított pixire), majd hagyja, hogy a természet formálja meg.

2. Pixie frizurák rövid hullámos hajhoz

rövid hullámos pixie vágás

Forrás

Kérdezd meg, mi lehet imádnivalóbb, mint egy pixie Egyszerű! Természetesen hullámos pixie! A fenti kép tökéletes példa arra, hogy milyen szépnek tűnhet a hajad pixie vágásban, még akkor is, ha nincsenek nagyon szűk hullámaid.

3. Aranyos rövid hajvágás hullámos hajra

aranyos rövid hullámos haj

Forrás

Ez könnyen besorolható egy túlnőtt pixie -nek, amikor bob lesz. Semmiképpen sem „kínos, a növekedési szakasz között”, hagyhatja, hogy a természetesen laza, hullámos frizurája formázza magát.

Később hozzáadhat némi textúrát néhány réteg vágásával, miközben várakozik, amíg a haja elég hosszúra nő a következő hajvágáshoz.

4. Rövid frizurák vastag hullámos hajhoz és barna tippekhez

rövid hajvágás vastag hullámos hajhoz ombre tippekkel

Forrás

A vastag hajú hölgyek tudni fogják, milyen áldás és átok lehet a hajszerkezetük. Ahhoz, hogy megszabaduljon a haj csomózásának fájdalmas pillanataitól, vágja le a haját, és hagyja szabadon futni azokat a fürtöket hátul, és formázza magát.

Ezenkívül szép barna árnyalatokat adhat a tippekhez, és rázhatja a rendetlen megjelenést, mindezt a természetnek köszönhetően.

5. Rövid hullámos haj frufru és rózsaszín ombre

rövid hullámos tincs hosszú frufruval

Forrás

Tehát már van egy hosszú hullámos pixie -je (tökéletesség!), De szeretne egy kicsit hozzáadni ezt a többit a hajához? Akkor miért nem megy egy rövid ombre?

Mehetsz rocksztárnak egy nem szokványos színnel, mint a fenti rózsaszín, vagy egy tompább, földes színnel. Tőled függ!

6. Rövid retro hullámok

retro rövid haj

Forrás

Volt idő, amikor a rövid haj volt a divat, különösen, ha hullámos vagy göndör volt, vagy talán borotva egyenes. Természetesen a Roaring 20 -asokról beszélünk!

Merítsen ihletet a közelmúlt történelmének egyik legfelszabadítóbb évtizedéből, és formálja haját szép, laza retro hullámokban. Párosítsa füstös szemek/ meztelen ajkak keverékével a napra, vagy macskaszem/ vörös ajak kombinációval estére.

7. Rövidrétegű hullámos haj – Az Audrey Tautou út

audrey tatou rövid hullámos haj

Forrás

A hullámos hajvágások listája egyszerűen nem lenne teljes Audrey Tautou megjelenése nélkül. A kedves francia színésznő a stílus alapvető eleme és fő inspirációs forrás mindenben a rövid és réteges hajban.

II. Közepes és vállig érő hullámos haj

8. Rendetlen rövid és közepes hullámos haj

rendetlen közepes rétegű hullámos haj

Forrás

Hullámos haja most hosszabb, de még mindig nem biztos abban, hogyan viselje. Akkor keressen egy rendetlen állig érő halmozott bobot, hűvös ruhákat és a megfelelő hozzáállást, és rendkívül hűvös, de mégis nyugodt megjelenést kap.

9. Közepes és vállig érő hajvágás hullámos hajhoz Balayage -el

közepes vállhossz kiemeléssel

Forrás

A hullámok kiemelésének egyik legjobb módja a balayage!

Merítsen ihletet a fenti képből, és menjen a méz és a karamell kiemeléseinek keverékébe. Ez mind a közepes, mind a vállig érő hajvágásoknál működik hullámos hajra.

10. Közepesen hullámos haj kontyba és fejkendőbe

rendetlen közepes hullámos haj fejkendővel

Forrás

A rendetlen zsemle önmagában is öröm, de néhány jól megválasztott kiegészítővel is díszítheti őket. Egy napig gyűjtse össze hullámait egy alacsony rendetlen kontyba, és adjon hozzá egy fejkendőt!

Legyen olyan színes, amennyire csak akarja, vagy tartsa egyszerűnek, hogy estére is illeszkedjen. Függetlenül attól, hogy melyik, illeszkedjen az öltözékéhez és a személyes ízléséhez!

11. Hosszú Bob hajvágás közepesen hullámos hajra

közepes haj lebeny

Forrás

Beszéltünk hosszú pixiesről, most itt az ideje, hogy megvitassuk a hosszú bobokat! A bob jó úton halad, hogy (ha már) időtlen hajvágássá váljon, és ez részben sokoldalúságának köszönhető.

Rövid, halmozott, aszimmetrikus vagy egyenes, csak rajtad áll, hogy egyet válassz! Itt felhívom a figyelmet arra, hogy milyen jól néz ki egy hullámos hosszú bob. Még csak kiemelésekre vagy más díszítésre sincs szüksége.

12. Alacsony rendetlen lófarok közepes hosszúságú hullámos hajban

alacsony aranyos közepes hullámos zsemle

Forrás

Egy rendkívül hasznos dolog a közepes és a vállig érő hajban az, hogy most ismét könnyen összegyűjtheti (vagy lefelé) a haját. Legyen hosszú napja előtted?

Ezután válasszon egy alacsony, nyakig érő rendetlen lófarokot (vagy zsemlét). A nőies és rendetlen extra tapintás érdekében hagyjon néhány szálat szabadon, hogy szépen bekeretezze az arcát.

13. Vállig érő hullámos haj

vállig érő hullámos haj

Forrás

Alternatív megoldásként a lazaz-faire megjelenés érdekében hagyja, hogy a vállig érő haja szabadon essen! Hagyja a hátán, vagy tegye a felét az elejére, hogy megmutassa új gyönyörű fényeit és gyenge fényeit.

14. Vállig érő hullámos haj frufru

közepes hullámos haj frufru

Forrás

Az a tény, hogy zűrös hajvágást sportol a hullámos hajra, nem jelenti azt, hogy nem is lehet frufrut sportolni. Sőt, messze attól! Láttad már, milyen aranyosnak és nőiesnek tűnhetsz arckeretező frufru segítségével.

Mehet az oldalra söpört rendetlen vagy egyenes frufru, vagy rendetlen perem, mint a fenti képen. Hagyja rendetlen a tincseit, vagy egyenesítse ki őket, hogy határozottabb vonalat hozzon létre a frufru és a többi haj között.

III. Hosszú hullámos haj

15. Hosszú hajvágás hullámos hajra dupla kontyokkal

hosszú hullámos haj dupla kontyba

Forrás

Most belépünk a hosszú hajvágásokba a hullámos hajról szóló vitához. Nagyon hosszú haja van, és szeretne pompázni, de még mindig hordja? Könnyen!

Menj félig felfelé, félig lefelé frizurára. Inspirációként kövesse a fenti példát, és hozzon létre két helyet a haja oldalán, miközben a többi áramlást hullámos és szabadon hagyja!

16. Hosszú hullámos haj magas lófarokban

hosszú hullámos haj magas lófarokban

Forrás

Egy igazán gyönyörű módja annak, hogy viselje igazán hosszú, hullámos haját, a magas lófarok.

Csak gyűjtse össze a nadrágot a kívánt magasságban, és már indulhat is! Ezenkívül hagyhatja, hogy a tincsei a hátán folyjanak, vagy az összes lófarokot (vagy annak egy részét) elöl és a váll fölött hozhatja.

17. Borostás, hosszú rétegű hullámos haj, frufru

hosszú rétegű bozontos haj frufru

Forrás

A Shag hajvágás újra stílusos! A 90 -es évek újjáéledése újra életre keltette a bozótot, és sokféleképpen stílusozhat a tiéd.

Például a bozontos hajvágásokat a rendetlen párhoz párosíthatod egy jól formázott frufru párjával. Akár oldalra, akár egyenes frufrura vágysz, a választás a tied!

18. Hullámos hosszú haj copfban

hosszú hullámos haj copfban

Forrás

A fenti fotó ismét megmutatja a lófarok sokoldalúságát. Amellett, hogy különböző magasságokban összegyűjtheti a haját, könnyen kiegészítheti őket.

Hozzáadhat például olyan hajkiegészítőt, mint ez az íj, amely alkalmasabb a formálisabb pillanatokra. Az alkalomtól függően válasszon többé -kevésbé bonyolult kiegészítőket.

19. Hajvágás hosszú hullámos hajhoz tartozékokkal

hosszú hullámos haj kiegészítőkkel

Forrás

Nem tudunk betelni azzal a sok kiváló módszerrel, amellyel hosszú hullámos haját formázhatja. Nézd csak ezt az egyszerű és elegáns, mégis stílusos lófarokot, és azt, hogy ez az egyszerű fekete és vékony szalag még jobban kiemeli!

20. Hosszú hullámos haj frufru és felső csomóval

hosszú hullámos haj frufru és felső csomóval

Forrás

Szeretnéd kipróbálni a felfelé, félig lefelé stílusokat és fodrászokat a hullámos hajra, de a fentebb bemutatott űrcsomók kicsit sok neked? Nincs mit! Csak menjen egy egyszerűbb hajvágáshoz, és formálja a haját felső csomóban.

Az extra tapintás érdekében hagyjon néhány furcsa hajszálat lefolyni az elülső részen, alig néhány frufru számára.

IV. Minden, hullámos haj

21. Természetes hullámos haj

természetes hullámos haj

Forrás

Megbeszéltük a hullámos haj formázásának különböző módjait a hossza alapján. Most csak a hullámos haj szépségére koncentrálunk, nincs szükség további megkülönböztetésre.

Ahhoz, hogy elinduljon a dolog, hozd a tincseidet előre, és hagyd, hogy minden természetes hullámosságuk ragyogjon!

22. Hűvös frizurák hullámos hajra

hűvös frizurák hullámos hajra fonatokkal

Forrás

A hosszabb hullámos hajú hölgyek a tincseiket is befonhatják. Tartsa egyszerűnek a dolgokat, vagy bonyolultabb megjelenést válasszon, az alkalomtól és a fonási képességek szintjétől függően.

Például kipróbálhatja a kezét abban, hogy elkészítse ezt a fonott felvarró stílust, amelynek két egyszerű 3-szálú fonata találkozik hátul, és majdnem virágszerű kontyot hoz létre.

23. Félig szép frizurák hullámos hajra

félig boho zsinórra

Forrás

Egy másik szerethető módja annak, hogy félig felfelé, félig lefelé sportoljon, ha fonja annak egy részét. Ez a fordított koronafonat tökéletes példa arra, hogyan lehet ezt megtenni, és az egész megjelenés boho hangulatú. Az a szőke haj is meghal!

24. Hullámos haj frufruval

hullámos haj frufru

Forrás

Ahogy már mondtam, és ragaszkodni fogok hozzá, teljesen hullámos hajvágást hajthat hullámos hajra frufru segítségével. A képen látható példa egy nagyon rendetlen módon ezt megteheti. A söpört frufru is kihozza ennek a kedves hölgynek a gyönyörű hajszínét.

25. Fekete hullámos haj

fekete hullámos haj

Forrás

A legtöbb esetben az afro textúrájú haj azonnal a fürtök vagy zsinórok képeit juttatja eszünkbe, de ez nem mindig van így. Önnek is csak hullámos haja lehet, és a fenti hölgy büszkén mutatja be az övét!

26. Göndör hullámos haj

göndör hullámos haj

Forrás

Amint arra a cikk elején rámutattunk, annyi hullámos haj létezik, mint a göndör fürtök. Például göndör hullámos haja lehet.

Ez alapvetően azt jelenti, hogy a szálaid határozottabb és feszesebb hullámokat sportolnak, amelyek a fürtökre hasonlítanak. Ez a textúra hajlamosabb a göndörödésre is.

27. Hajvágás vastag hullámos hajhoz

hajvágás hullámos, vastag hajra

Forrás

A vastag hullámos haj formázásának másik módja az állig érő egyenes bob. Állítsd fel a tieidet úgy, hogy néhány kiemelt témát is meglátogatsz, akár szőke színű, mint fent, akár több színben.

28. Egyenes hullámos haj

egyenes hullámos haj

Forrás

Egy másik jó példa a hullámos haj nagy változatosságára. Göndör hullámos hajunk volt, most egyenes hullámaink vannak. A különbség köztük nyilvánvaló: míg az elsőnél a hullámok feszesek voltak és fürtökhöz hasonlítottak, addig egyenes hullámos haj esetén a szálak lazábban, egyenesebben esnek le.

Általában ilyen esetekben a haj hullámosabbá válik, ahogy eléri a fürtök végét. A hullámos haj ez az ideje remekül működik és működik is a balayage -vel, mivel ez kiemeli az egyenes és hullámos szép játékot.

29. Félig félig lefelé frizura Hait Bow -al

félig felfelé hald le íj hullámos haj

Forrás

Láttad, milyen csinos egy lófarok, ha olyan egyszerű dolgokat adsz hozzá, mint a szalag vagy az íj, de mi a helyzet azzal, ha ezt először a tincseidből készíted??

Ez több a szokásos felétől felfelé, félig lefelé látja a hajat, hogy lenyűgöző és tökéletesen elkészített haj íjat alakítsanak ki magukból a tincsekből.

30. Réteges hullámos haj

réteges hullámos haj

Forrás

A rétegzés legyen a lány legjobb barátja! Nézze csak, milyen jól néz ki ez a közepes hosszúságú hullámos hajvágás, mindezt egy jó stylist által hozzáadott rétegeknek köszönhetően.

Mi is szeretjük a színt, és különösen ajánljuk a rétegeket vékonyabb és finomabb hajú hölgyeknek, mivel ez segíthet textúrájuk és volumenük hozzáadásában..

31. Francia hullámos Bob haj

francia hullámos bob

Forrás

A francia inspiráció második forrása. Ez a francia bob rengeteg volument kínál, részben a réteges vágásának és a haj természetes hullámosságának köszönhetően. Söpörje fel a frufruját a nemzeti irányukkal ellentétben az extra magasság érdekében.

32. Hullámos haj Perm

hullámos haj perm

Forrás

Tehát göndör vagy hullámos hajat szeretne, de a természetanya nem áldott meg ezzel? Már nem jelent problémát, mivel mindig választhat egy permet, és a kívánt hullámosságot hullámossá és göndörítheti.

33. Pixie Cut hullámos hajra

hullámos pixie vágás

Forrás

Ez a kedves hölgy itt van egy újabb példával arra, hogyan lehet stílusosan ringatni egy pixie vágást, ha hullámos haja van. A nagy karikák opcionálisak, de ajánlott, különösen egy kis sass és pizzaz esetében.

34. Hullámos haj szövés

hullámos haj szövés

Forrás

A szövés egy nagyon praktikus módja annak, hogy megkapja azt a hajat, amire mindig is vágyott, anélkül, hogy károsítaná a tincseit.

Használhatja őket hossz, mélység vagy méret hozzáadásához, és a fenti szépség lenyűgöző barna hullámos megjelenést eredményezett.

35. Hullámos haj bevarrva

hullámos haj varrja be

Forrás

A varrások a szövés egy másik típusa, amely azt látja, hogy a hajat valóban varrják a viselő valódi természetes hajába, miután bevarrták a kukoricába. Ezután legyél kreatív, és formáld a sajátodat, ahogy szeretnéd.

36. Szőke hullámos haj

szőke hullámos haj

Forrás

Ha ez nem tengerparti hullámokra utal, nem tudjuk, mi fog. Ebben a tekintetben minden csak sikít a nyári szerelemről és a szabadidőről. A laza, hullámos hajtól a szőke gyönyörű árnyalatig mindent szeretünk!

37. Fodros hullámos haj

hullámos hullámos haj

Forrás

Sokak számára természetes göndörödése a hullámos haj egyik hátránya. Mások számára ez csak egy másik dolog, ami az előnyükre szolgál, ezért fogadja el a fodrozódást, és úgy tűnjön, mintha egy profi csapat hozta volna létre!

38. Hosszú Bob hullámos haj

hullámos hosszú bob

Forrás

Van valami, amit nem tudsz csinálni egy bobbal, különösen egy hosszú? Mi nem így gondoljuk. A bobok az egyik legjobb hajvágás hullámos hajra, amire csak lehet, és ha egy jó festési munkával kombinálod őket, csak hozzáadhatod a személyiséget!

39. Hullámos haj Éjszaka

hullámos haj éjszaka

Forrás

Szeretne határozottabb hullámos hajat kapni egyik napról a másikra túl sok erőfeszítés nélkül? Ezután este mossa meg a haját, és hagyja pihenni, vagy szárítsa meg hajszárítóval, amíg majdnem teljesen megszárad.

Ha még mindig kissé nedves, fonja be a fürtjeit, rögzítse hajszalaggal, és folytassa az éjszakát. Aztán reggel bontsa fel a fonatokat, és élvezze az eredményeket! (Fésülheti a zárakat, hogy elrendezze őket, vagy hagyja vadon.)

40. Boho ihlette frizura

boho ihlette hullámos frizura

Forrás

Anyatermészet, te vagy az? Ez a kedves hölgy abszolút hajcél. Mindent szeretünk itt, a lenyűgöző (és valószínűleg természetes) rézvörös árnyalattól a gyönyörűen fonott felső és vadvirágos kiegészítőkig.

Ezt a remek boho ihletésű megjelenést bármikor viselheti, de különösen szépnek tűnik a nagy napra.

41. Finom hullámos haj

finom hullámos haj

Forrás

Beszéltünk vastag hajról, de mi a helyzet a vékony hullámos hajjal, ez valami? Hát persze hogy az! Amint már említettük, a rétegek a barátai, de a vékony hajat is lazán hagyhatja.

Díszítse úgy, hogy közepes hajvágást választ a hullámos hajhoz, és néhány kiemelést és mélyfényt is hozzáad, hogy áramlást és ékezeteket hozzon létre.

42. Hajvágás természetesen hullámos hajhoz

hajvágás természetesen hullámos hajhoz

Forrás

A hullámos haj típusától függően a hajvágás kiemeli vagy elviszi hullámosságának egy részét.

A lazább, egyenesebb hullámok esetében fontolja meg, hogy a vállig érő hajat választja a valóban hosszú hajszálak helyett. Valószínű, hogy minél rövidebbre megy, annál erősebb lesz a hullám.

43. Nedves & Hullámos haj

nedves és hullámos haj

Forrás

A nedves megjelenés volt az egyik legnagyobb trend több szezonban, és még mindig jó módja a hajformázásnak. A legtöbb nedves megjelenés az egyenes hajra vonatkozik, de a hullámos hajjal is alkalmazható.

44. Ázsiai hullámos haj

ázsiai hullámos haj

Forrás

Ismétlem, a legtöbb ember azonnal tökéletesen egyenes hajra gondol, amikor azt mondja, hogy ázsiai haj. De hullámos ázsiai hajad is lehet, akár természetesen, akár rétegek vagy formázó termékek segítségével.

45. Bob hajvágás hullámos hajhoz, frufru

rövid hullámzó hullámos bob

Forrás

Bangs and bobs, nevezz egy ikonikusabb kombinációt! Hozd ki a legtöbbet a rövid hullámos hajadból ezzel a csinos, állig érő bob kombinációval, oldalra söpört hosszú frufru szőke ombre hajjal.

46. ​​Vékony hullámos haj

vékony hullámos haj copfban

Forrás

A vékony haj viselésének másik módja, különösen, ha hosszabb, stílusos lófarok. A fenti példában láthatja, hogy ez milyen stílusosan néz ki, különösen akkor, ha nyak szintjén készíti el.

Takarja be a hajköteget egy szál hajjal, hogy elfedje és teltebbé tegye a haját, és hagyjon néhány arckeretező tincset, és kész!

47. Hullámos hajú lány oldalt elválasztott hajjal

hullámos hajú lány oldalt szétválasztott fűzőkkel

Forrás

Egy másik lenyűgöző példa a vörös haj szépségére. A gyönyörű színt félretéve, nézd csak meg, milyen egyszerű formázni és formázni hosszú hullámos hajadat.

Egyszerűen söpörje át a vállán, miközben a többit a hátán hagyja, és máris egymillió dollárnak tűnik!

48. Aranyos frizurák hullámos hajhoz íjjal

hullámos haj íjjal

Forrás

Még mindig vöröset látunk, és a lehető legjobb módon. Ez a stílus tökéletesen kiemeli a gyönyörű hajszínt és textúráját.

Gyűjtse össze a szálakat a tetején egy laza farokban, míg a többit hagyja hosszan és lazán lógni. Töltse ki a megjelenést egy széles szalaggal, és ölelje meg a bolyhos labdát, és ennyi!

49. Vintage hajvágás hullámos hajra

szüreti hullámos szőrös

Forrás

Retro glam figyelmeztetés! Nézze meg ezt a gyönyörű vintage megjelenést, ezúttal a közepes hosszúságú hajra. Párosítsa azokat a laza, bombázó szőke tincseket egyenes, teljes peremmel és néhány vörös ajakkal, és nincs több mondanivaló.

50. Koronafonat hullámos hajra

koronafonat hullámos haj

Forrás

Lenyűgöző pakolással zárjuk a dolgokat. Nyári hangulatot kölcsönözhet, ha laza hullámos hajú, alacsony hátú koronafonatot választ. Adjon hozzá néhány vadvirágot, és készen áll a fesztiválra vagy egy vidám napra a természetben.

Készen áll a megjelenés megváltoztatására?

Flirty GIF by Clevver - Find & amp; Megosztás a GIPHY -n

Tehát itt van, a zárak vágásának és stílusának legszebb módjainak listája, ha hullámos hajszálai vannak. Ezek a hullámos hajra való hajvágások alkalmasak a rövid és hosszú hajú hölgyekre, és tökéletesek a haj hullámosságának minden szintjére.

Annyira kreatív lehet, amennyit csak akar, és meg kell őriznie a hullámait. Igen, még azokban a napokban is, amikor azt kívánta, bárcsak elhatároznák magukat, és már egyenesek vagy göndörek lennének (teljesen a tapasztalat alapján).

Minden hullámos hajú lánynak, érezze jól magát és élvezze a tincseit, ez ajándék! És kíváncsiak vagyunk: mi a kedvenc módja a hullámos haj viselésének? Hagyj egy megjegyzést, és cseréljünk frizurákat!