Hajtónus: mi ez és hogyan kell használni ezt a hajterméket férfiaknak

A haj tonik az egyik legnépszerűbb old school termék a férfiak számára. A tonikok fényessé és egészségessé teszik a hajat, miközben könnyű tartást biztosítanak, amely lehetővé teszi a haj formázását. Bár a formázó gélek, az olaj alapú pomádék és habok az 50-es és 60-as években átvették a hatást, a hajfestékek visszatérnek, mivel a klasszikus fodrász és hagyományos ápoló termékek újra divatba jönnek. Ha új formázó termékkel szeretne kísérletezni, nézze meg a férfiak hajfestékének útmutatóját. Mindent lefedünk abból, ami van, mit csinál, hogyan kell használni, és a legjobb tonizáló hajtermékeket a férfiak számára!

Haj tonik férfiaknak

Mi a haj tonik?

A haj tonik egy laza fogású formázó termék, amelyet leggyakrabban folyékony formában értékesítenek. Egyes tonikok tisztító összetevőket tartalmaznak, amelyek segítenek más hajtermékek kimosásában és a lerakódások felhalmozódásában, míg mások vonzó illatokkal büszkélkedhetnek. Mindazonáltal minden haj tonik fő célja, hogy segítsen formázni a hajat nedves megjelenéssel, amely nem nehezíti meg a frizuráját. Míg a régi tonikokat ásványolajjal vagy vazelinnel készítették, a modern tonizáló hajtermékek nem zsíros összetételűek.

Haj tonik

Mit csinál a haj tonik?

A haj tonik segít nedvességet adni a férfiak hajába, fényessé és nedvesen. A Tonic könnyű és közepes tartású, ezért gyakran visszavágott, átfésült vagy rendetlen hajra használják, ha nem szeretne nehéz vagy merev megjelenést. A haj tonik további előnyei közé tartozik a száraz haj hidratálása, a száraz fejbőr hidratálása, a korpásodás megállítása, a töredezett hajvégek csökkentése és általában a sérült haj helyreállítása.

A borbélyok gyakran tonikokat használnak, hogy a nyírógépük és ollójuk könnyebben elvágja a hajat. Gyakran spray -palackokban találja a hagyományos fodrászatokban. Ha a fodrász fejbőr masszázst kínál, használhatja a tonikot lotionként a haj és a fejbőr stimulálásához.

Mit csinál a haj tonik

Hogyan kell használni a haj tonikot

A hajfesték használata olyan egyszerű, mint átfuttatni a haját zuhanyozás vagy nedvesítés után.

 1. Nedves hajjal vigyen fel egy kis tonikot a tenyerére, és dörzsölje össze a kezét, hogy egyenletesen eloszlassa.
 2. Mindkét kézzel alaposan masszírozza be a tonikot a hajába és a fejbőrébe, bevonva az egész fejét.
 3. Fésűvel egyenletesen ossza el a tonikot a hajon, majd formálja.
 4. Miután a hajat úgy alakították ki, hogy elérje a kívánt megjelenést, a srácok a helyükön száríthatják a hajukat.

A formázáshoz csak kis mennyiségű haj tonikra van szüksége, de ha különösen vastag a haja vagy száraz a fejbőre, előfordulhat, hogy növelnie kell a felhasznált mennyiséget. Bátran kísérletezzen azzal, hogy mennyi tonikot használ, hogy megtalálja a haj típusának, hosszának és frizurájának megfelelő mennyiséget. Egyes férfiak hajfestéket is használnak az arcszőrzetükön és a szájüregükön.

Hogyan kell használni a haj tonikot

A legjobb haj tonizáló termékek férfiaknak

Ha megtalálja az Ön számára legmegfelelőbb tonizáló hajápolási terméket, akkor nagy különbséget tehet megjelenésében és stílusában. A haj tonik férfiaknak felfrissítheti és újjáélesztheti a haját, miközben lehetővé teszi egy szép, régi iskola frizurájának kialakítását. De az úriember nem korlátozódik csak a klasszikus férfi frizurákra; a nedves megjelenés sok modern stílusra alkalmazható, amelyek fényes felületet igényelnek. Ha lehetőségeket keres az induláshoz, nézze meg a legjobb hajfestéket férfiaknak a piacon, kezdve a legnépszerűbb választékunktól Reuzel.

Reuzel haj tonik

Reuzel haj tonik

Klasszikus visszatekintő megjelenéssel és illattal, Reuzel haj tonik olyan terméket biztosít, amely emlékeztet azokra az időkre, amikor a tonik minden férfi otthonában volt. Ez az olajmentes haj tonik célja, hogy segítsen tisztítani a hajat és könnyű tartást biztosítson anélkül, hogy túl nehéz lenne. Tökéletes a haj újraformálásához anélkül, hogy teljesen megtisztítaná. A Reuzel formuláját egy klasszikus formula utánzására tervezték, és valójában ugyanolyan jó, ha nem jobb illata van, mint a régi iskola fodrászatában használt tonikoknak. Ez a termék boszorkány mogyorót használ természetes összehúzó, csalán bal kivonatként, hogy fényessé tegye a haját, rozmaring kivonattal hidratálja a tincseket, zsurlógyökérrel, hogy megerősítse a tüszőit, és növényi alkohollal, hogy lágyítsa a tincseket. A legjobban minősített és teljesen természetes Rezuel hajfesték férfiaknak a legjobb termék.

REUZEL ápoló tonik, 11,9 Fl Oz 3010 vélemény REUZEL ápoló tonik, 11,9 Fl Oz

 • Könnyű és közepes tartású
 • ideális a hangerőhöz és az élethez, ha ütéssel használják…
 • nem zsíros formula

15,00 USD Vásárolj most

Lucky Tiger 3 rendeltetésű hajfesték

Lucky Tiger 3 rendeltetésű hajfesték

Egy másik klasszikus, Szerencsés tigris hajformát kínál, amely formázásra szolgál. A tápláló olaj és a fantasztikus illat nagyszerű keveréke, ez a tonik egész nap remekül tartja a hajat. Ez a tónusos termék védjegye bizsergető érzés a fejbőrön, ami biztosan visszavisz a régi fodrászatba.

Lucky Tiger 3 rendeltetésű hajfesték, 16 Fluid Uncia 502 vélemény Lucky Tiger 3 rendeltetésű hajfesték, 16 Fluid Uncia

 • Serkenti a fejbőrt^Kondicionálja és puhítja…

17,04 USD Vásárolj most

Clubman Pinaud hajfesték

Clubman Pinaud hajfesték

Pinaud századtól kezdve finom hajtermékeket gyárt. Az ikonikus francia teljes ruhában a címkén a klasszikus férfi stílus szinonimája. Ez a haj tonik egész nap megőrzi a haj egészséges és stílusos megjelenését. A formulát úgy tervezték, hogy fényes felületet biztosítson, miközben megakadályozza a szárazságot és a haj táplálását. Minden hajtípusra kiváló, a Pinaud’s Clubman Hair Tonic nem zsíros termék, amelyet imádni fog.

Eladás Clubman Pinaud hajfesték, 12,5 fl oz 738 vélemény Clubman Pinaud hajfesték, 12,5 fl oz

 • Megakadályozza a haj és a fejbőr kiszáradását
 • Erősíti és fényesíti a hajat
 • Minden hajtípusra kiválóan működik

11,85 USD Vásárolj most

Jeris hajfesték

Jeris hajfesték

A klasszikus márka másik ajánlata, a Jeris hajfesték egy remek finom tonik, amely egész nap megtartja ápolt frizuráját. A könnyen használható, nem zsíros formulának köszönhetően ez a formázó termék könnyű tartással rendelkezik, amely nagy volumenű és fényes lesz a hajadnak anélkül, hogy lenehezítené. Olajmentes toniként ez könnyebb, mint a listában szereplő többi tonik, de mégis fényes nedves megjelenést biztosít. Az illat egy klasszikus fodrászüzleti illat, amely minden ember számára kiváló illatot áraszt.

Jeris Hair Tonic professzionális méret, 14 fl oz 652 vélemény Jeris Hair Tonic professzionális méret, 14 fl oz

 • Tartja a hajat a helyén és ápolt…
 • Nem zsíros formula, amely nem terheli meg a hajat
 • Visszaállítja a kezelhetőséget és a kiváló fényt

12,00 USD Vásárolj most

Vitalis haj tonik

Vitalis haj tonik

A ’60 -as évek egyik legnépszerűbb tonikaként, Vitalis haj tonik eredetileg az akkori nehéz, zsíros olaj alapú pomádék alternatívájaként került forgalomba. Az előkelő uraknak készült, akik sima, fényes felületet akartak, anélkül, hogy zsíros hajú gyereknek látszanának, a Vitalis tiszta és elegáns hajat hagy maga után. Ez a tonizáló termék ragyogást kölcsönöz anélkül, hogy túl merev lenne, és a nem zsíros formula tökéletes minden típusú hajra. Alkalmazza némi extra ellenőrzés és csillogás érdekében, amikor a frizuráját a helyére fújja.

Vitalis 7 Fl Oz hajfesték, 21 oz, 3 csomag (VT06017V1) 593 vélemény Vitalis 7 Fl Oz hajfesték, 21 oz, 3 csomag (VT06017V1)

 • Haj tonik a kezelhetőség helyreállításához és…
 • Kifejezetten úgy lett megtervezve, hogy a haja tisztán és tisztán maradjon…
 • Könnyű, nem zsíros formula

24,52 USD Vásárolj most