25 Fade Haircuts for Black Men – A legjobb típusok a halványításnak a fekete srácoknak

A fekete férfiak fade hajvágása tiszta és friss felületet biztosít az oldalán és a hátán. Ez lehet az oka annak, hogy a fekete férfiak legjobb frizurái a vágások részeként elhalványulnak. A fekete srácok sokféle halványításával – magas, alacsony, közepes, kopasz, hőmérsékleti, robbanás vagy csepp – a kúpos fade hajvágás jól működik rövid, közepes és hosszú stílusokkal.

Legyen szó afro -halványításról, halvány halványításról, kúpos elhalványulásról, magas felső elhalványulásról vagy bőrfakulásról, a fekete férfi hajvágás jól néz ki a kifakult hajjal az oldalán. És azon túl, hogy csak a vágáson múlik, el kell döntenie, hol kezdje el az elhalványulást, és milyen rövidre szeretne menni. Ezt követően lehetősége van arra, hogy borbélyától kérjen felállítást, alkatrészt vagy hajmintát.

Az alábbiakban bemutatjuk a fekete srácok legnépszerűbb elhalványulását, hogy segítsen lépést tartani a legújabb trendekkel. Íme a legjobb fekete férfiak elhalványulása az idén!

Halvány hajvágás fekete férfiaknak

Az elhalványult hajvágások típusai

A fekete férfi fakók széles választéka áll rendelkezésre, amelyeket különféle alkalmakra vagy körülményekre lehet vágni és formázni. Mivel a magas és alacsony kúpú fodrászat a fekete férfiak számára a fodrászüzletek legkeresettebb vágása, a legtöbb fekete frizura ezekkel a rövid oldalakkal párosítva elegánsnak és dögösnek tűnik.

A fekete férfiaknak azonban még sok lehetőségük van szabni szabásaikat és stílusukat. A kopasz elhalványulástól az alakzatig, nézzünk példákat ezekre a friss fade frizurákra.

Low Fade

Az alacsony fakulású hajvágás egy fekete férfi számára ideális lehet egy üzleti szakember vagy srác számára, aki nem akar túl sok hajat levágni oldalról. Mivel az alacsony fakulás közvetlenül a fül fölött kezdődik, és a hajszál körüli görbületű, finom megjelenés érdekében, általában a legkonzervatívabb és legklasszabb halványításnak tekintik.

A fekete haj alacsony halványulása jól működik, ha rövid afro, mohawk, rettegések, buzz vágással, hullámokkal vagy magas felsővel kombinálják.

Low Fade + Line Up

High Fade

A magas fakulás a másik gyakori hajvágási lehetőség. Az oldalak nagyobb kontrasztjával a magas fakulás a fej teteje közelében kezdődik, és kiemeli a haj formáját. Hasonlóképpen, egy friss, fade fodrász egy fekete férfi számára tökéletesen stílusos szinte mindenféle megjelenéssel, beleértve a magas felsőt, az Afro -t, a raszta, a szivacscsavarásokat és a hullámokat. És mivel az oldalak és a hátoldal rövidre vannak vágva, sok srác úgy dönt, hogy mintákat vagy sebészeti részeket ad hozzá.

Nagy fakulás + hosszú göndör szivacscsavarások

Mid Fade

A fekete haj közepes fakulása egyensúlyt biztosít a magas és az alacsony között. A fej oldalának közepétől kezdve a közepesen elhalványuló hajvágás divatos, mivel a borbélyok zökkenőmentesen keverik össze a hajat a nyíróval. Ha nem biztos abban, hogy milyen magasra vagy alacsonyra kell vágni, a rugalmasság maximalizálása érdekében kapjon egy közepes kúpú fakulást.

Templomfade + rövid fürtök + borotvált rész

Taper Fade

A kúpos fade hajvágás az egyik módja annak, hogy testre szabja a vágást, és eldöntse, hogy kúpos vagy a bőrig osztályozva szeretné. A kúpos fakulás hosszabb hajjal kezdődik, és lassan rövid hajba vezet a hajszál alja közelében. Általában a kúp konzervatívabb vágás azoknak a srácoknak, akik nem akarnak borotvafelületet.

High Taper Fade Afro

A fekete férfiak választhatnak a magas, közepes és alacsony kúpú fodrászok között, amelyek mindegyike jól néz ki számos frizurával.

Kopasz Fade

A kopasz fade hajvágás fekete férfiaknak még rövidebbé teheti a nyírt oldalakat. A bőrfakulás néven is ismert, a kopasz fakó az oldalakat és a hátat a bőrbe keveri, így könnyed és éles felületet eredményez. A rövid és a rövidebb haj elvékonyodása helyett a bőr halványodása tiszta vágású és szuper friss, és még inkább felhívja a figyelmet a tetején lévő rövid vagy hosszú hajra.

A bőr fakulása + rövid göndör haj a tetején

A kúphoz hasonlóan a fekete srácok is választhatnak az alacsony, közepes és magas bőrhullámú hajvágások közül, attól függően, hogy milyen rövidnek és határozottnak akarják látni a vágást.

Alacsony kopasz halványítás + sor felállás + hosszú csavarok

Temp Fade

A temp fade az egyik legrövidebb, de legmenőbb vágás fekete hajra. A halvány halványítás néven is ismert, a temp fade hajvágás magasan kezdődik, és a hajszál szélének közelében, a halánték körül. Általában egy éllel felfelé kombinálva éles vonalakat hoz létre a hajszál és a nyak mentén.

Göndör Afro Fade

Az előnye annak, ha a fodrászától hőmérsékleti fakulást kér, az, hogy a vágás sokoldalú. Látható, hogy a fekete férfiak rettegéssel, lapos felsővel, elválasztott magas felsővel, buzz vágással, Afro -val, fürtökkel, fordulatokkal és még telt szakállal is elhalványulnak.

Drop Fade

A leesés elhalványul egy vágás, amely az oldalak és a hát körül görbül. Ez a fajta fakulás azért kapta a nevét, mert míg más díszítések egy hosszúságúak maradnak, a hajhullás hajhullása leesik, amikor eléri a hátat és a nyakkivágást. A végeredmény egy drámai hatás, amely egyedi fordulatot kölcsönöz a vágásnak.

Afro Low Fade -el

A legjobb elhalványul fekete férfiaknak

Ha meg szeretné tekinteni az összes különböző típusú halványítást, nézze meg ezeket a képeket néhány klasszikus és modern trendhez. A göndör hajú fekete férfiaktól a kúpos fade Afro -ig megtalálhatja a legmenőbb frizurákat! Íme az útmutató a fekete srácok legjobban elhalványuló hajvágásához!

Drop Fade Afro

Drop Fade Afro

Ez a cseppfade afro friss vonalvezetéssel és kis hajformázással párosul. A tetején lévő afro pelenka szivacs sodrásokból áll, hogy stílusos megjelenést biztosítson.

Alacsony fakulás fürtökkel

Alacsony fakulás fürtökkel

Ez az alacsony kopasz fakulás egy formával felfelé és a tetején göndörödik. A fekete férfiak illeszkedhetnek a fürtökhöz hosszú pelenkacsavarásokkal vagy laza göndör hajjal, és számos különböző fakulás az oldalon, beleértve a cseppet vagy a kitörést.

High Bald Fade + Line Up + Faux Hawk

High Fade + Line Up + Faux Hawk

Noha hasonlít a burst fade mohawk -hoz, ez a göndör felső fakulás borotvált oldalakkal, vastag résszel és feszes fürtökkel rendelkezik.

Afro Fade alkatrésszel

Afro Fade alkatrésszel

Az Afro fade fodrász sokféle változatban kapható. Például a fekete férfiak kicsik vagy hosszúak lehetnek, és többféle halványítást választhatnak az oldalán és a hátán. Ez a példa egy alacsony ejtési fakulást mutat, formázott és göndör Afro résszel.

Göndör Fade

Magas fakulás + göndör haj

Ez a magas bőrhalványítás göndör hajjal felül illeszkedik a rövid oldalakhoz, a férfiaknak a hosszú felső hajhoz.

Temple Fade + Mohawk + Cool Beard Design

Temple Fade + Mohawk + Cool Beard Design

Ez a tökéletesen ápolt templom elhalványul és feláll, teljes mohawkkal és szakállal.

Rövid doboz hajvágás

Rövid doboz hajvágás

A fekete férfiak egyik legelbecsültebb vágása a doboz halványítása. Rövid magas felsővel, alacsony kopasz halványodással és vastag részével az oldalába borotválva, ez a fekete férfi frizura visszafogott, mégis stílusos.

Magas felső fakulás + alkatrész

Magas felső fakulás + alkatrész

Ez a magas felső elhalványulás részével a klasszikus frizura másik változata. A bőr fakulása valóban kiemeli a tetején lévő rövid hajat.

Elhalványul a rettegéstől

Rövid Locs + Fade

Ez a félelmekkel való elhalványodás feszes és ápolt. A vastag, rövid szakáll masszív megjelenést kölcsönöz a megjelenésnek.

High Top + Drop Fade + Line Up

Hi-Top + High Bald Drop Fade

A magas felső fakulás édes retro frizurát kínál a fekete férfiaknak. A kifakult oldalak és a vonal éles, ahogy a haj a fej körül és a nyakig görbül.

Alacsony felső kúpos fakulás + rész

Taper Fade + Part

A képen egy letisztult példa az alacsony felső fakulásról, vastag résszel. A teljes szakáll és kecskeszakáll mellett a stílus is helyénvaló.

Afro + hosszú fordulatok + alacsony cseppfakulás + nyakkúp

Rövid zárak + afro + alacsony fakulás + nyakkúp

Ez a szexi hajvágás fekete férfiaknak sok minden történik. A szivacscsavarásokból készült hosszú Afro -tól az alacsony cseppfakulásig és a kúpos nyakkivágásig ez a vágás modern és divatos.

Afro Twists + Low Skin Fade + Shape Up

Afro + Temp Fade

A vastag fordulatok és az alacsony bőrfakulás a formával felfelé húzza ezt a stílust. Fontolja meg a hőmérsékletet vagy a magas fakulást a nagyobb kontraszt érdekében.

Magas bőrfakulás + hosszú afro

Magas bőrfakulás + hosszú afro

Ez a nagy, hosszú Afro minden szobában felkelti a figyelmet. Vastag és pelenka, a tetején lévő szőr biztosítja a szükséges hangerőt, míg a borotvált oldalak a stílusra összpontosítják szemét.

Magas bőrfakulás + Buzz Cut + Hair Design

Magas bőrfakulás + Buzz Cut + Hair Design

A buzz cut fade az egyik legjobb rövid hajvágás fekete férfiaknak. Az oldalra és hátra vésett hajformával ezt a nagyon rövid vágást könnyű beszerezni és karbantartani. Azok a srácok, akik több hosszúságot szeretnének a tetején, megpróbálhatnak egy magas és feszes fakulást.

Középső bőrfakulás + göndör, göndör haj

Középső bőrfakulás + göndör, göndör haj

A fekete haj gyakran göndör, ami azt jelenti, hogy nehéz lehet vágni, kezelni és formázni. Ez a közepes kopasz fakulás nagyon rövidre vágja az oldalakat, hogy egyszerűsítse a stílust. A vastag fürtök a tetejére nyújtva látszanak, de a fodrász frizurához igazítva!