Hiusväri: mikä se on ja miten tätä hiustuotetta käytetään miehille

Hiusväri on yksi suosituimmista vanhan koulun hiustuotteista miehille. Tonikot saavat hiukset näyttämään kiiltäviltä ja terveiltä samalla kun ne tarjoavat kevyen pidon, jonka avulla voit muotoilla hiuksesi. Vaikka muotoilugeelit, öljypohjaiset pomadet ja vaahdot ottivat vallan 50- ja 60-luvuilla, hiusvärit ovat tulossa takaisin, kun klassiset parturit ja perinteiset hoitotuotteet ovat jälleen muodissa. Jos haluat kokeilla uutta muotoilutuotetta, tutustu oppaaseemme miesten hiusväristä. Käsittelemme kaiken siitä, mitä se on, mitä se tekee, miten sitä käytetään, ja parhaista tonikoivista hiustuotteista, joita miehet voivat saada juuri nyt!

Hiusten tonisointi miehille

Mikä on hiusten tonic?

Hiusten tonic on muotoilutuote, jolla on löysä pito ja jota myydään yleisimmin nestemäisessä muodossa. Joillakin väriaineilla on puhdistusaineita, jotka auttavat pestämään pois muut hiustuotteet ja hajoamaan, kun taas toisilla on houkuttelevia tuoksuja. Kaikkien hiusvärien päätarkoitus on kuitenkin auttaa muotoilemaan hiuksia märällä ilmeellä, joka ei rasita kampaustasi. Vaikka vanhat väriaineet valmistettiin mineraaliöljyllä tai vaseliinilla, nykyaikaiset tonic-hiustuotteet ovat rasvattomia kaavoja.

Hiusvesi

Mitä Hair Tonic tekee?

Hiusväri auttaa lisäämään kosteutta miesten hiuksiin, jolloin ne näyttävät kiiltäviltä ja märiltä. Tonicilla on kevyt tai keskipitkä pito, joten sitä käytetään usein leikkautuneisiin, kammattuihin tai sotkuisiin hiuksiin, kun et halua paksua tai jäykkää ulkonäköä. Muita hiusvärin etuja ovat kuivien hiusten kosteuttaminen, kuivan päänahan kosteuttaminen, hilseen lopettaminen, hiusten halkeamien vähentäminen ja yleensä vaurioituneiden hiusten korjaaminen.

Parturit käyttävät usein väriaineita auttaakseen leikkureitaan ja saksiaan leikkaamaan hiuksia helpommin. Usein löydät sen suihkupulloissa perinteisissä partureissa. Jos parturi tarjoaa päänahan hierontaa, hän voi käyttää tonicia voiteena hiusten ja päänahan stimulointiin.

Mitä Hair Tonic tekee

Kuinka käyttää hiusväriä

Hiusvärin käyttäminen on yhtä yksinkertaista kuin sen käyttäminen hiusten läpi suihkun tai hiusten kostutuksen jälkeen.

 1. Kosteilla hiuksilla levitä hieman väriainetta kämmenellesi ja hiero kädet yhteen levittääksesi tasaisesti.
 2. Hiero voidetta molemmilla käsillä perusteellisesti hiuksiin ja päänahkaan peittäen koko pään.
 3. Levitä tonic tasaisesti hiuksillesi kampaamalla ja muotoile sitten.
 4. Kun hiuksesi on muotoiltu haluamasi ulkonäön saavuttamiseksi, kaverit voivat kuivata hiuksensa paikallaan.

Tarvitset vain pienen määrän hiusväriä muotoilutarkoituksiin, mutta jos sinulla on erityisen paksut hiukset tai kuiva päänahka, sinun on ehkä lisättävä käyttöäsi. Voit vapaasti kokeilla käyttämääsi väriainetta löytääksesi oikean määrän hiustyypille, pituudelle ja kampaukselle. Jotkut miehet käyttävät myös hiusväriä kasvojen hiuksiin ja sivuvaikutuksiin.

Kuinka käyttää hiusväriä

Parhaat hiustenhoitotuotteet miehille

Parhaan tonic -hiustuotteen löytäminen sinulle voi vaikuttaa ulkoasuun ja tyyliin. Miesten hiusväri voi virkistää ja elvyttää hiuksesi samalla kun voit muotoilla komean vanhan koulun kampauksen. Mutta herrasmies ei rajoitu vain klassisiin miesten kampauksiin; märkä ilme voidaan soveltaa moniin nykyaikaisiin tyyleihin, jotka vaativat kiiltävän viimeistelyn. Jos etsit vaihtoehtoja alkuun pääsemiseksi, tutustu markkinoiden parhaisiin miesten hiusväriaineisiin alkaen parhaasta valikoimastamme Reuzel.

Reuzel Hair Tonic

Reuzel Hair Tonic

Klassinen ulkonäkö ja tuoksu, Reuzel Hair Tonic tarjoaa tuotteen, joka muistuttaa aikoja, jolloin tonic oli jokaisen miehen kodissa. Tämän öljyttömän hiusvärin on tarkoitus auttaa puhdistamaan hiukset ja antamaan kevyen pidon olematta liian raskas. Se sopii täydellisesti hiusten muotoiluun puhdistamatta niitä kokonaan. Reuzelin kaava on suunniteltu jäljittelemään klassista kaavaa ja tuoksuu itse asiassa yhtä hyvältä, ellei paremmalta, kuin vanhan koulun parturiliikkeissä käytetyt väriaineet. Tämä tuote käyttää noidanpähkinää luonnollisena supistavaksi, nokkosen vasemmanpuoleiseksi uutteeksi, joka tekee hiuksistasi kiiltävän, rosmariiniuutetta kosteuttamaan säikeesi, kortejuuren vahvistamaan follikkeliasi ja kasvipohjaista alkoholia pehmentämään lukkoja. Parhaiten arvostettu ja täysin luonnollinen Rezuel Hair Tonic miehille on paras tuote ympärillä.

REUZEL Grooming Tonic, 11,9 Fl Oz 3010 arvostelua REUZEL Grooming Tonic, 11,9 Fl Oz

 • Kevyt tai keskipitkä
 • ihanteellinen äänenvoimakkuudelle ja elämälle, kun sitä käytetään iskun kanssa…
 • ei-rasvainen kaava

15,00 dollaria Osta nyt

Lucky Tiger 3 Tarkoitettu hiusväri

Lucky Tiger 3 Tarkoitettu hiusväri

Toinen klassikko, Onnekas tiikeri tarjoaa hiusvärin, joka on tarkoitettu muotoiluun. Upea sekoitus ravitsevaa öljyä ja upea tuoksu, tämä väriaine pitää hiuksesi hyvänä koko päivän. Tällä väriaineella on tavaramerkkinen pistelyn tunne päänahassa, joka varmasti kuljettaa sinut takaisin partureihin..

Lucky Tiger 3 Purpose Hair Tonic, 16 nesteunssia 502 arvostelua Lucky Tiger 3 Purpose Hair Tonic, 16 nesteunssia

 • Stimuloi päänahkaa^Käsittelee ja pehmentää…

17,04 dollaria Osta nyt

Clubman Pinaud Hair Tonic

Clubman Pinaud Hair Tonic

Pinaud on valmistanut hienoja hiustuotteita siitä lähtien, kun ne alkoivat tarjota tuotteita 1800 -luvun alussa. Ikoninen ranskalainen, jossa on täysi mekko etiketissä, on synonyymi klassiselle miesten tyylille. Tämä hiusväri pitää hiuksesi terveinä ja tyylikkäinä koko päivän. Kaava on suunniteltu antamaan kiiltävä viimeistely estäen kuivumista ja ravitsevia hiuksia. Sopii kaikille hiustyypeille, Pinaud’s Clubman Hair Tonic on rasvaton tuote, jota rakastat käyttää.

Myynti Clubman Pinaud Hair Tonic, 12,5 fl oz 738 arvostelua Clubman Pinaud Hair Tonic, 12,5 fl oz

 • Ehkäisee hiusten ja päänahan kuivumista
 • Vahvistaa ja kiillottaa hiuksia
 • Toimii erinomaisesti kaikille hiustyypeille

11,85 dollaria Osta nyt

Jeris Hair Tonic

Jeris Hair Tonic

Toinen klassisen tuotemerkin, Jeris Hair Tonic on hieno hienovarainen väriaine, joka säilyttää hyvin hoidetun kampauksesi koko päivän. Tämän muotoilutuotteen rasvaisen koostumuksensa ansiosta sitä on helppo käyttää, ja siinä on kevyt pito, joka antaa hiuksillesi runsaasti volyymia ja kiiltoa painottamatta niitä. Öljytön väriaine on kevyempi kuin muut tämän luettelon väriaineet, mutta tarjoaa silti kiiltävän märän ilmeen. Tuoksu on klassinen parturi -tuoksu, joka tuoksuu hyvältä jokaiselle miehelle.

Jeris Hair Tonic Professional -koko, 14 fl oz 652 arvostelua Jeris Hair Tonic Professional -koko, 14 fl oz

 • Pitää hiukset paikoillaan ja hyvin hoidettuina kaikkialla…
 • Rasvaton koostumus, joka ei rasita hiuksia
 • Palauttaa hallittavuuden ja erinomaisen kiillon

12,00 dollaria Osta nyt

Vitalis Hair Tonic

Vitalis Hair Tonic

Yksi 60 -luvun suosituimmista tonikoista, Vitalis Hair Tonic alun perin markkinoitiin vaihtoehtona tuon ajan raskaille, rasvaisille öljypohjaisille pomadeille. Valmistettu hyväpalkkaisille herrasmiehille, jotka halusivat liukkaan, kiiltävän viimeistelyn näyttämättä lapselta, jolla on rasvaiset hiukset, Vitalis jättää hiuksesi siisteiksi ja tyylikkäiksi. Tämä tonic-tuote antaa sinulle kiiltoa olematta liian jäykkä ja rasvaton kaava on täydellinen kaikentyyppisille hiuksille. Käytä sitä saadaksesi lisää valvontaa ja kiiltoa, kun föönaat kampauksesi paikalleen.

Vitalis 7 Fl Oz Hair Tonic, 21 oz, 3 kpl: n pakkaus (VT06017V1) 593 arvostelua Vitalis 7 Fl Oz Hair Tonic, 21 oz, 3 kpl: n pakkaus (VT06017V1)

 • Hiusten tonic palauttaa hallittavuutta ja…
 • Suunniteltu erityisesti jättämään hiukset siistiksi ja…
 • Kevyt, rasvaton kaava

24,52 dollaria Osta nyt