Hoe een stuursnor te laten groeien?

De stuursnor belichaamt de gezichtshaarstijl van de verfijnde heer. Hoewel er tal van stijlvolle baarden zijn, is het laten groeien van een stuursnor de beste manier om een ​​compromis te sluiten tussen een epische snor en een mannelijke maar stijlvolle look. Uiteindelijk ziet deze gekrulde snor er geweldig uit in combinatie met een baard of sik, vooral als hij lang en kronkelig is geworden.

Als het idee om een ​​gekrulde snor te krijgen je aanspreekt, dan zul je deze gids zeker geweldig vinden. Hieronder bespreken we hoe je een stuursnor kunt laten groeien, krullen, verzorgen en trimmen!

Stuur Snor

Wat is de stuursnor??

De stuursnor is misschien wel een van de meest herkenbare gezichtshaarstijlen. Deze hipstersnor wordt meestal lang gekweekt, met dunne punten die gedraaid en gekruld zijn. Jongens kunnen verschillende verzorgingsproducten gebruiken om de punten te stylen, te verstevigen en vast te houden. Zonder de juiste trim en stijl kan deze populaire snorstijl plat vallen en er vreselijk uitzien.

Krullende Snor

Een van de beste eigenschappen van de stuursnor is zijn veelzijdigheid. Mannen kunnen er bijvoorbeeld voor kiezen om een ​​lange snor met dunne punten te laten groeien, of juist voor een dikke look in combinatie met een volle baard. Bovendien, hoeveel je de uiteinden draait en krult, hangt echt af van je gewenste stijl. Eindelijk, als je je stuursnor en baard combineert met het perfecte herenkapsel, zullen alle dames kwijlen over je warme gevoel voor stijl.

Hoe een stuursnor te laten groeien?

Het laten groeien van een stuursnor duurt minimaal 6 weken. Zoals alle gezichtshaarstijlen, vereist het stuur geduld, zorg en verzorging voordat het lang genoeg is om in een goed stuur te worden gestyled.

Hoe een stuursnor te laten groeien?

Hier leest u hoe u een snor op de juiste manier kunt laten groeien, trimmen en stylen.

  1. Zodra je genoeg gezichtshaar hebt om te kammen, moet je beginnen met borstelen en het naar de zijkanten kammen. Door je haar te trainen om in het midden een scheiding te maken, zorgen jongens ervoor dat de ‘stache in de juiste vorm en ontwerp zal groeien’.
  2. De volgende stap is om snorwax aan te brengen. Nadat je je snor hebt gewassen en licht vochtig hebt gemaakt na het douchen, breng je een klein beetje snorwax in je haar met een kam. Zorg ervoor dat je het grondig in je haar en naar de uiteinden van elke kant verdeelt, en voeg indien nodig meer wax toe. Als je snor taai en borstelig is, gebruik dan meer wax om hem zachter te maken.
  3. Om die unieke stuurkrul te stylen, breng je wat wax aan op de uiteinden en begin je de haartjes tussen je vingers in elkaar te draaien. Voor een meer ontspannen look, voel je vrij om de uiteinden naar beneden en naar buiten te laten. De klassieke snor vereist echter dat je de uiteinden omhoog en naar binnen tilt. Overweeg om wilde haren die niet op hun plaats vallen te trimmen.
  4. Ten slotte is het dragen van een stuursnor een verplichting. Je moet het elke dag wassen, kammen, waxen, krullen en anders verzorgen.

Hoe je je snor kunt krullen

Hoewel het proces enige tijd kan duren, is de moderne stuursnor absoluut de moeite waard.

Beste stuursnorstijlen

Of je nu een dikke, dunne, korte of lange stuursnor wilt in combinatie met een cool kapsel, baard of sik, je wilt deze trendy look in actie zien voordat je besluit hem uit te laten groeien. Bekijk hieronder onze galerij met de populairste snorstijlen!

Beste stuursnorstijlen

Vintage stuur snor

Vintage stuur snor

Gekrulde Snor + Baard

Gekrulde Snor + Baard

Moderne stuursnor

Moderne stuursnor + getextureerde gladde achterkant

Stoppelbaard + Stuursnor

Rommelig haar + stoppelbaard + stuursnor

Stuur Snor + Sik

Stuur Snor + Sik

Krullende snor + lange volle baard

Krullende snor + lange volle baard

Dun stuur

Dun stuur

Dik stuur + lange baard

Dikke stuursnor

Hipster-stuur + korte baard

Hipster-stuur + korte baard + getextureerde kam over

Epische stuursnor + gekrulde uiteinden

Epische stuursnor + gekrulde uiteinden

Volledige stuursnor met baard

Hoge huidvervaging + hard zijdeel + stuursnor met baard

Lange en krullende snor

Lange en gekrulde stuursnor