Hogyan adjunk magunknak zümmögést

A buzz vágás az egyik legklasszikusabb és legjobb rövid hajvágás a férfiak számára. Szerencsére a fej zümmögése könnyű és egyszerű otthon. Valójában, ha megtanulja, hogyan kell vágni magának, akkor csak jó vágógépek, megfelelő hajvágó eszközök és türelem szükséges saját hajvágásához. Függetlenül attól, hogy kúposan elhalványítja az oldalakat és a hátat, vagy egész hosszában felborzolja a haját, a dudorvágás remek férfi frizura, amelyet meg kell csinálni és fenntartani..

Ha azon gondolkodik, hogy otthon csípje be a haját, hogy pénzt és időt takarítson meg a fodrászüzletben, akkor ez az útmutató segít abban, hogy tökéletes zümmögést végezzen. A buzz vágás elhalványulásától a 3-2-1 hajvágáson át a legénységig, lefedjük a fejbúgás legjobb módjait nyírógépekkel, és ezt a tiszta, rövid stílust kapjuk.

Hogyan zümmögjön a fejed

Szerezze be a megfelelő hajvágó eszközöket

Ahhoz, hogy rendesen elvágja magát, feltétlenül szüksége lesz a megfelelő eszközökre. Mivel a buzz vágások rövid frizurák, rendszeresen használja ezeket az eszközöket a karbantartási munkákhoz, így még inkább megéri a befektetést.

Hajcsat

A jó hajvágó elengedhetetlen a saját haja zümmögéséhez. A legjobb nyírógép éles pengékkel, nagy teljesítményű motorral, hosszú élettartamú újratölthető akkumulátorral rendelkezik, amely lehetővé teszi a vezeték nélküli használatot és a maximális manőverezhetőséget, és végül ergonomikus kialakítás a kényelmes tartást.

Hogyan kell buzz haj

Ha saját hajvágását tervezi, és professzionális fodrászvágást szeretne, akkor befektessen egy csúcskategóriás gépbe. Javasoljuk, hogy a srácok szerezzenek megfizethető árú professzionális nyírógépeket, mert hosszabb ideig tartanak, közelebb vágják őket, és végigcsúsznak minden hajtípuson, hogy a hajvágás egyszerű legyen..

Mellékletek, őrök és tükrök

Könnyen beszerezhető és nélkülözhetetlen, a srácoknak szüksége lesz ezekre a kiegészítő eszközökre. Ezek az elemek gyorsabbá és fájdalommentesebbé teszik a hajad zümmögését.

  • A vágás egyenletességének biztosítására védőburkolatok szükségesek. Fésűként is ismert, vágóvédő lehetővé teszi különböző hosszúságú hajvágást. Ez hasznos lehet, ha #1, #2, #3 vagy #4 buzz vágást szeretne. A legtöbb hajvágóhoz ezek a tartozékok tartoznak. Ha azonban nyíróval akarja leborotválni a fejét, és védelmet nem nyújtó zümmögést szeretne, a hajvágás még könnyebb lesz.
  • A kéztükör lehetővé teszi, hogy tükrözze a fürdőszobai tükröt, így láthatja a fej hátsó részét. A tiszta hajvágás megőrzéséhez elengedhetetlen, hogy haja hátul zümmögjön, és megtisztítsa a nyakkivágását.
  • Szüksége lesz egy hajvágóra a részletesebb munkához. A hajszálak mentén, a borotvákon, a nyakon és a fülek körül lévő hajat vágóval kell levágni, hogy éles, tiszta vonalakat kapjon. Hasonlóképpen, ha szép éllel szeretné felsorakoztatni magát, a nyírók helyett a körvonalat javasoljuk. A borbélyok és a stylistok előnyben részesítik a Andis T-Outliner az iparág legjobb minősítésű modellje.

Hogyan adjunk magunknak zümmögést

A munkaterület

Az, hogy hol vágja le a haját, ugyanolyan fontos lehet, mint a hogyan. A legjobb hely a hajvágáshoz gyakran egy fürdőszoba vagy helyiség, jó világítás és tükör. Fontolja meg, hogy maradhat -e addig, amíg szükséges, anélkül, hogy nyomás nehezedne rá, és győződjön meg róla, hogy kényelmesen takaríthat utána.

Hogyan öblítse le saját haját

Ellenőrizze a fejbőrt

A buzz vágások nagyon rövid hajvágások a férfiak számára, ezért először ellenőrizni kell a fejét és a fejbőrt. Különösen keresse a dudorokat, hegeket, kopasz foltokat, valamint a szárazság vagy a hámló bőr jeleit. A korpásodás különösen rossz lehet kopasz fejjel vagy nagyon rövid hajjal, ezért fektessen be egy bevált korpás samponba.

Hogyan öblítse le saját haját

Kezdje a tiszta, száraz hajjal

A nyírógépek, ollók és vágók általában a legjobban működnek tiszta, száraz hajra. Mielőtt elkezdi zümmögni a haját, zuhanyozni kell meleg vízzel. Mossa meg a haját jó samponnal és balzsamokkal.

Ezt követően feltétlenül törölje szárazra a haját, de ne legyen durva a szálaival vagy a tüszőivel. Várjon 10-15 percet, amíg a haja teljesen megszárad. Gyakran előfordul, hogy a nedves vagy nedves haj hosszabbnak tűnik, mint a száraz haj. Ez a vártnál egyenletlenebb vagy rövidebb hajvágáshoz vezethet.

Buzz vágott hossza

A buzz vágás a legjobban keskenyedőnek tűnik, ha hosszabb szőr van felül, rövidebb haj az oldalán és hátul. Pontosabban, javasoljuk a buzz vágást fakó hajvágással. A fej tetején a kívánt hajhossz meghatározásával biztosíthatja, hogy az átmenet fokozatos és kevert legyen.

Saját haja zümmögése otthon

A férfiaknak lehetőségük van egy crop topra, legénységi vágásra vagy akár butch/ecset hajvágásra is. Ezek a rövid férfi frizurák a kúpos zümmögéshez hasonlítanak, de különböző hajhosszúságú és fodrászszámúak.

A szokásos 3-2-1 buzz vágás a fej tetején lévő hajat nagyjából 3/8 hüvelyk, a fej oldalán lévő haj 1/4 hüvelyk és 1/8 hüvelyk szélein hagyja. Ennek eléréséhez használja a következő vágóméretet: a #3 felül, #2 az oldalán és #1 a széleken.

Az alternatíva az, hogy egy egyenletes hosszúságú vágást végezzen. A srácok 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 vagy 8 zümmögést választhatnak, attól függően, hogy milyen védőburkolatot használnak.

Buzz vágott hossza

Buzz The Top

A felső határozza meg a hajvágás hosszát. Ha a hosszajánlatunk mellett dönt, helyezze a #3 védőt a vágógépre. Ezzel 3/8 hüvelykre vágja a haját. Ha bizonytalan abban, hogy milyen rövidre szeretné levágni a haját, kezdje hosszabb ideig, és mindig rövidebben vághat.

Kezdje úgy, hogy a hajvágó védőburkolatát laposan a homlokához tartja, a hajszál felé nézve. Ezután lassú és szándékos mozdulatokkal mozgassa a nyírót elölről hátra. Ismételje meg mindaddig, amíg be nem zümmögte az egész fejét.

Az egyenetlen zümmögés elkerülése érdekében, miután elvégezte az elölről hátra irányt, kezdje el a vágást oldalról oldalra. Különös figyelmet kell fordítani a korona hajára. Mivel ezen a területen a haj körkörösen nő, fontos, hogy minden irányból zümmögjön az egyenletes vágás érdekében.

Buzz levágja a haját

Buzz The Sides

A buzz vágás oldalai kissé nagyobb figyelmet igényelnek a részletekre. Mivel csökkenteni fogjuk a hosszúságot, létre kell hoznia egy világos kezdő-leállási pontot. Ismét ügyeljen arra, hogy lassan és szándékosan mozgassa a nyírófejet, ne szánjon időt arra, hogy elkerülje a DIY hajvágás elrontását.

A fej oldalának zümmögésének megkezdéséhez cserélje ki a vágószerkezetet a #2 védőelemre. A 2 -es szám 1/4 hüvelykre vágja a hajat.

Buzz The Sides

A korábbiakhoz hasonlóan támassza a védőburkolatot a fejhez. Kezdje az oldalak alján, a bordák közelében. Tolja fel a nyírófejeket az oldalak mentén, alulról felfelé. Vágja egyenesen felfelé az oldalakat; tudni fogja, mikor kell abbahagyni az oldal borotválkozását, mert a nyírógép elhagyja a fejét. Ismételje meg ezt a fej másik oldalán.

Tekintse át a színátmenetet a fej tetejétől az oldalaiig. Az átmenetet szűkíteni kell, anélkül, hogy egyértelműen eltérne a hosszúság. Ha látható vonal látható, ahol a haj rövidebb lesz, keverje össze a hajat kanalas mozdulatokkal a nyíróval. Ezt úgy teheti meg, hogy óvatosan kifelé ringatja a nyírót.

Buzz Cut Taper Fade

Buzz The Back

A buzz vágás legnehezebb része a fej hátsó részén lévő szőr levágása. Ez a szakasz manőverezést igényel, ennek előnye az akkus nyírógépek vásárlása.

Amikor készen áll a hátvágásra, háttal kell állnia a fürdőszobai tükörnek, majd fel kell tartania a kéztükröt. Szeretné kényelmesen elhelyezni a pozicionálást, de a hiú tükörnek most a fejét kell tükröznie. Ha rossz a megvilágítása, mindenképpen végezze el a megfelelő beállításokat.

Buzz Vágja vissza a fejét

Ugyanazt a #2 védőburkolatot (1/4 hüvelyk) használva kezdje a nyak aljától, és egyenletes csíkokban mozogjon felfelé a hátulján, és találja felül a levágott részt. Kövesse a fej természetes görbületét.

Korábban a koponya kerek részével határozták meg, hol kell abbahagyni a fej tetejének zümmögését. Most ugyanez a határ természetes keveréket biztosít.

Taper és Trim The Edges

Vannak férfiak, akik az utolsó simításhoz szeretik levágni és szűkíteni a széleket. Cserélje ki a védőburkolatot az #1 védőburkolatra úgy, hogy 1/8 hüvelykre vágja a hajat.

Ugyanazt a lapátoló vagy ringató mozdulatot használjuk, mint korábban, a hajszálvonal elhalványítására. Az oldalak kúpolásához kezdje a hajszálakkal. A fej hátsó részén felborotválhatja a nyakát.

DIY Buzz Cut hajvágás otthon

Tisztítsa meg oldalsó égési sérüléseit és nyakkivágását trimmerrel

Szeretnéd kitisztítani a pofádat, és nyírással részletezni a nyakkivágást. Ez a lépés arról szól, hogy a hajvonalat és a nyakkivágást éles, éles vonalakkal határozza meg, amelyek részletezik a vágást.

Kezdje egy tiszta vonal levágásával az oldalsó nyílásoknál. A vágást a természetes hajszálvonalnak kell jeleznie, így ne menjen túl magasra az oldalakon és a füleken.

Sorolja fel a Buzz Cut -ot

Most fordítsa meg a pengék helyzetét, tartsa a vágót úgy, hogy a fogak felfelé nézzen, és borotváljon le mindent az újonnan meghatározott oldalégés alatt.

A nyakát lekerekítheti vagy blokkolhatja, stílusától függően. A vágás részletezése tiszta, csiszolt megjelenést kölcsönöz.

Tekintse át a hajvágást

Miután befejezte a hajvágást, futtassa a kezét a zümmögésen. Amellett, hogy élvezi az újonnan zümmögött haját, következetlenségeket kell éreznie. Használja még egyszer a kéztükröt, és vizsgálja meg a fej és a hát koronáját, és fordítsa el, hogy minden szögből láthassa a hajvágást..

Hogyan kell csinálni egy Buzz Cut

Ha elégedett azzal, hogy a vágás egyenletes és tökéletes, mossa le és samponozza a haját. A frizura frissességének megőrzése érdekében két -három hetente zümmögjön a fején.

Ahogy kinövi a haját, a srácok frizurával díszíthetnek egy francia termést, egy Ivy League frizurát, oldalra söpört frufruval, vagy a legénység, aki rendetlen kivitelben vág. Használjon matt hajterméket, például pomádét, viaszt vagy agyagot, hogy a haj textúrája természetes legyen.