Hogyan lehet göndör hajat kapni a férfiak számára

Ha egyenes haja van, akkor azon tűnődhet, hogyan szerezhet göndör hajat a férfiak számára. Szerencsére nagyon lehetséges, hogy a megfelelő férfi formázó termékekkel és eszközökkel göndör legyen az egyenes haj. Mindaddig, amíg nincs nagyon rövid haja, amely egyáltalán nem göndörödik, ez az oktatóanyag pontosan megmutatja, milyen egyszerű hullámos vagy göndör frizurát készíteni vastag, egyenes hajjal.

Az alábbiakban nézze meg lépésről lépésre szóló útmutatónkat a férfi hajhosszúságról vagy göndörítésről, beleértve a legnépszerűbb hajformázó termékeket és hajszárítót, amelyekre tartós fürtök létrehozásához lesz szüksége..

Hogyan lehet göndör hajat kapni a férfiak számára

Hogyan lehet göndör hajat csinálni a fiúk számára

A legtöbb srác meglepődik, amikor megtudja, hogy a haj göndörítése nagyon egyszerű és könnyű. A rövid, közepes és hosszú férfi hajak göndörítéséhez azonban néhány fő termékre lesz szüksége: hővédő spray, tengeri só spray és hajszárító.

Hogyan lehet göndör hajat csinálni a fiúk számára

Férfi hajgöndörítéshez

Ahhoz, hogy a legjobb esélyt kapja a fürtökre, amelyek egész nap a helyén maradnak, kövesse ezeket a lépéseket.

 1. Mosd meg a hajad. Kezdetnek tiszta, nedves hajra lesz szüksége. A nedves hajat általában könnyebb formázni és kezelni, nem beszélve arról, hogy a tengeri sós spray -k nedves tincseken működnek a legjobban. Mossa meg a haját kiváló minőségű, teljesen természetes, fiatalító samponnal és balzsammal. Ezután törölközővel szárítsa meg, de hagyja kissé nedves.
 2. Vigye fel hővédőjét. A hővédő spray használata nemcsak szigeteli a hajat a hő okozta károktól, amelyek kiszáradhatnak vagy töredezhetik a szálakat, hanem lehetővé teszi, hogy haja gyorsabban száradjon, miután elkezdte fújni..
 3. Használjon tengeri sós spray -t, hogy hullámos vagy göndör stílusokat kapjon mozgással. Permetezzen egy jó tengeri sós permetet a fejére. Az egyenletes eloszlás érdekében emelje fel a haját a gyökérből és vigye fel. Ellenkező esetben a kezével átdolgozhatja, hogy a gyökerektől a végéig eljusson. A tengeri só spray elengedhetetlen ahhoz, hogy texturált, természetes megjelenésű hullámokat és fürtöket adjon a hajhoz.
 4. Fújja szárazra a haját. Ha a hajad elő van készítve, ideje egy jó hajszárítót használni a fürtök elkészítéséhez. Ha diffúzorral van felszerelve, akkor feltétlenül használja azt a hő egyenletes eloszlatására a fején. Ez elosztja a hőt, hogy fokozza a göndörödési hatást, növelje a hangerőt, és minimálisra csökkentse a göndörödést és a hő károsodását. Ha a hajszárító nem rendelkezik diffúzorral, csak távolítsa el a fúvókát, hogy szélesebb légáramot hozzon létre.
 5. Göndörítse fel a haját. Ahhoz, hogy hatékonyan szárítsa meg a haját, hogy hullámokat kapjon, ügyeljen arra, hogy alulról felfelé szárítsa, és a levegőt közvetlenül a gyökerekre helyezze, felfelé tolva. Miközben a hőt különböző részekre helyezi, a másik kezével csiszolja át azokat a részeket, amelyekhez a hő hozzáér, hogy aktiválja a tengeri só permet tartását. Amint a haja szárazabbnak tűnik, adjon hozzá több só spray -t a még göndör megjelenés érdekében.
 6. Hozzon létre egyedi fürtöket. A srácok megpróbálhatják kis szálakat az ujjuk köré csavarni, és a meleget közvetlenül a hajra fújni, hogy határozottabb stílust hozzanak létre. Ha bizonyos szakaszok még nem hullámosak, akkor ezeket a területeket ismét permetezze tengeri sóval, és szükség szerint szárítsa meg.
 7. Végezze el a formázó termékkel a tartás és a textúra érdekében. Ha a haja száraz, adjon hozzá hajlékony pomádét vagy krémet, hogy a helyén tartsa a fürtöket. Ebben a szakaszban nyugodtan fejezze be a hajformázást az ujjaival, hogy a kívánt megjelenést kapja.

A legjobb termékek göndör haj készítéséhez

Ezeket a tippeket szem előtt tartva valószínűleg kíváncsi a legjobb termékekre, amelyek segítenek göndör hajat készíteni a fiúknak. Itt vannak a legjobb stílustermékek, amelyeket meg szeretne vásárolni.

Hogyan lehet természetes módon göndör hajat csinálni a fiúk számára

Hővédő spray

Amikor hővédő spray -t keres, ne feledje, hogy nem kell drágának lennie ahhoz, hogy jól végezze a munkát. Ezek a spray -k gátként szolgálnak a hő és a haj között, ezáltal megakadályozzák a töredezést, minimalizálják a göndörödést és növelik a ragyogást. Keressen vízben oldódó spray-t és teljesen természetes összetevőket, mivel ez maximális védelmet nyújt, de mégis könnyen kimosható. Íme néhány a legjobb hővédő termékek közül, amelyeket a piacon talál.

Termék előnézeti kép Ár
artnaturals termikus hajvédő spray - (8 Fl Oz / 236ml) - Hővédő spray laposvashő ellen - argánolaj a sérülések, törések és töredezett hajvégek megelőzésére - szulfátmentes artnaturals termikus hajvédő spray – (8 Fl Oz / 236ml) – Hővédő spray lapos ellen… 5351 vélemény 11,95 USD Vásárolj most
HSI PROFESSIONAL argánolaj hővédő | Védje akár 450º F -ig a laposvasaktól & amp; Forró fúvós szárítás | Szulfátmentes, megakadályozza a károsodást és & amp; Törés | Az USA -ban készült 8 uncia, a csomagolás változhat HSI PROFESSIONAL Argan Oil Heat Protector | Védje akár 450º F -ig a laposvasaktól & Forró fúvós szárítás |… 36 881 vélemény 17,95 USD Vásárolj most
Argánolaj hővédő spray hajra - hajhővédő spray spray termikus védő spray hajra hővédő hajra termikus hajvédő spray lapos vaspermet Argánolaj hővédő spray hajra – Hajhővédő spray Spray Termikus védő spray… 3176 értékelés 8,99 USD Vásárolj most

Tengeri só spray

A legjobb tengeri sós permetezéshez próbálja ki az OGX marokkói tengeri só spray -jét egy rendkívül kedvező árú opcióhoz, amely csak megfelelő mennyiségű sót ad hozzá és természetes, tengerparti hullámokat hoz létre. Ez a spray tengeri sóval, tengeri hínárral és argánolajjal van ellátva, hogy a fürtök természetesen kócosak és simaak legyenek.

Egy másik jó tengeri só spray termék a Tresemme Perfectly (Un) Done tengeri só spray. Ez is rendkívül kedvező árú, és professzionális minőségű terméket kínál a természetes megjelenésű texturált hullámok és fürtök számára. Tengeri moszat kivonattal van ellátva, hogy puha, kócos frizurákat kapjon, amelyek nem fognak merevnek tűnni.

Íme néhány a legjobban minősített tengeri só spray férfiaknak.

Termék előnézeti kép Ár
OGX marokkói argánolaj haj textúrázó tengeri só spray, göndörítő, hajhagymákat hagyó hajformázó köd kócos tengerparti hullámokhoz és texturált tartáshoz, parabénmentes, szulfát felületaktív anyagok, 6 fl oz OGX marokkói argánolaj haj textúrázó tengeri só spray, göndörítő, nem hagyható hajformázó köd… 1845 vélemény 5,99 USD Vásárolj most
TRESemmé TÖKÉLETESEN (ENSZ) KÉSZ Tengeri só spray 6,76 oz TRESemmé TÖKÉLETESEN (ENSZ) KÉSZ Tengeri só spray 6,76 oz 418 vélemény 14,99 USD Vásárolj most
John Frieda Beach Blonde Sea Waves sóspray, Wave Texturizing Spray, természetes tengeri sóval, hogy fokozza a hullámos hajat a kócos volumenért, 5 uncia John Frieda Beach Blonde Sea Waves sóspray, Wave Texturizing Spray, természetes tengeri sóval… 2 458 vélemény 15,25 USD Vásárolj most
Blind Barber 40 Proof tengeri só spray-Volumizing Texture Spray a tengerparton kívüli hajhullámokhoz & amp; Matte Natural Finish - vízbázisú hajformázó köd férfiaknak (6oz / 180ml) Blind Barber 40 Proof tengeri só spray-Volumizing Texture Spray a tengerparton kívüli hajhullámokhoz & Matt… 514 vélemény 19,99 USD Vásárolj most
BYRD Texturizing Surf Spray - Volumizing Beachy spray tengeri sóval és kókuszvízzel a textúrához, B5 -vitamin, UV -védelem, ásványi olaj mentes, parabénmentes, ftalátmentes, szulfátmentes BYRD Texturizing Surf Spray – Volumizing Beachy spray tengeri sóval és kókuszvízzel a textúra érdekében,… 717 vélemény 15,04 USD Vásárolj most

A legjobb formázó termékek göndör hajra

Ha jó pomádét, viaszt, krémet vagy agyagot vásárol göndör hajra, elengedhetetlen, hogy olyan rugalmas hajformázó terméket keressen, amely képes a hajat a helyén tartani anélkül, hogy lenehezítené a fürtjeit, vagy merevnek vagy zsírosnak érezné szálait. Paul Mitchell teafa alakító krémje nagyszerű választás egy erős, mégis rugalmas krémhez, amely hosszan tartó tartást hoz létre mozgással.

Egy másik vezető választás az American Crew’s Forming Cream. Ez a közepes tartású hajformázó krém szilárd tartást biztosít mérsékelt fényességgel, így a haj elég rugalmas és mozgékony, és természetes megjelenést kölcsönöz..

Íme néhány a legjobb formázó termékek göndör hajú férfiak számára.

Termék előnézeti kép Ár
Amerikai legénységformáló krém, 3 oz, hajlékony tartás közepes fényességgel Amerikai legénységformáló krém, 3 oz, hajlékony tartás közepes fényességgel 12,485 vélemény 18,50 USD Vásárolj most
Teafa alakító krém, hajformázó krém, hosszan tartó tartás, matt felület, minden hajtípushoz, 3,0 fl. oz. Teafa formázó krém, hajformázó krém, hosszan tartó tartás, matt felület, minden hajtípushoz, 3.0… 4360 értékelés 19,00 USD Vásárolj most
Baxter of California Clay Pomade, Matt Finish/Strong Hold, Hair Pomade férfiaknak, 2 fl. Óz Baxter of California Clay Pomade, Matt Finish/Strong Hold, Hair Pomade férfiaknak, 2 fl. Óz 3860 vélemény 23,00 USD Vásárolj most
BOLDIFY hajvastagító spray - Vékonyabb haj 60 másodperc alatt - Stylist által ajánlott hajápolási termékek nőknek & amp; Férfiak - haj volumenizátor + textúra spray hajsűrítő finom hajra - 4 oz BOLDIFY hajsűrűsítő spray – vastagabb haj 60 másodperc alatt – stylist által ajánlott hajápolási termékek… 14 276 vélemény 21,95 USD Vásárolj most

A legjobb göndör frizurák férfiaknak

A göndör hajú fiúknak sok lehetőségük van. Ha azt tervezi, hogy a haja göndör vagy hullámos lesz, itt vannak a legjobb göndör frizurák a férfiak számára!

Rendetlen göndör felső, kopasz fakulással az oldalakon

Göndör szegély

A göndör rojtos frizura az év egyik legnépszerűbb stílusa volt. Rövid hajjal az oldalán és vastag, texturált fürtökkel a tetején, a rojt lehetővé teszi a stílusos befejezést.

Curly Fringe frizura férfiaknak

A göndör haj elhalványul

A göndör haj elhalványulása a tökéletes „rövid oldal, hosszú felső” frizura fürtök vagy hullámok számára. Az elhalványuló hajvágásnak sok változata van, beleértve a kopasz, magas, közepes és alacsony halványulásokat, és mindegyik szépen formáz, göndör hajjal a tetején. A férfiak dönthetnek úgy is, hogy felsorakoznak hajszálvonaluk tisztítására, vagy inkább göndör hajvágást választanak.

A göndör haj elhalványul

Göndör Quiff hajvágás

A quiff hajvágás továbbra is ikonikus és időtlen frizura a férfiak számára világszerte. Függetlenül attól, hogy rövid vagy közepes hosszúságú haja van, a texturált modern hajszál gyönyörűen formázható fürtökkel az egyedi megjelenés érdekében, amely biztosan kiemelkedik.

Göndör Quiff hajvágás fiúknak

Hogyan lehet göndör hajat kapni

Csak egy rövid útmutató a göndör haj megszerzéséhez.

 • Kezdje tiszta, enyhén nedves hajjal.
 • Vigyen fel hővédő spray -t.
 • Használjon tengeri só spray -t.
 • Fújja szárazra a haját.
 • Formálja a fürtöket.
 • Tartsa a helyén egy formázó termékkel.

Az egyenes haj göndörödése nagyon kivitelezhető, ha időt szakít arra, hogy jó hajtermékeket és minőségi hajszárítót vásároljon, és gyakoroljon egy kis otthoni formázási technikát. Mindaddig, amíg rövid vagy közepes hosszúságú haja van, hullámok vagy fürtök lehetségesek, ha követi a fenti lépéseket.