Hogyan simítsuk vissza a hajat

Ha kitalálod, hogyan kell visszasimítani a hajad, egyedülálló kihívások elé állíthatja azokat a srácokat, akik még soha nem próbálták ki a frizurát. Míg a hátrafésült haj az egyik legnépszerűbb modern férfi frizura lett, a stílus megköveteli, hogy „edzje” a haját, függetlenül attól, hogy rövid vagy hosszú haja van.

Kezdetben a hosszú haj visszavágása erősebb pomádét vagy viaszt, több türelmet és extra fésülést igényel, különösen ha hullámos vagy göndör haja van. Továbbá, miután a haját pontosan úgy formázta, ahogy szeretné, fontos, hogy a haját egész nap visszavágja. Egy erős vízbázisú formázó termék férfiaknak lehetővé tenné az újratelepítést, ezt javasoljuk a gél helyett.

Ebben az útmutatóban mindent felfedezünk, amit a férfiak nyírt hátsó hajáról tudni kell. A tökéletes megjelenés eléréséhez kövesse ezeket az utasításokat, kezdve a hajvágástól a rövid vagy hosszú haj formázásáig, a csíkos hátsó hajú fiúk példájáig..

Hogyan simítsuk vissza a hajat

Hogyan lehet visszacsúszni

Bár a vágás viszonylag egyenesnek tűnhet, a srácoknak van néhány lehetőségük a sima hátsó hajvágás során. Például az oldalak haja elhalványulhat, alulvágott vagy borotvált lehet. A visszavágott alámetszés gyakori, és minden borbélynak tudnia kell, hogyan adjon egyet. Ami az elhalványulást illeti, a pasiknak sok választási lehetősége van, kezdve az alacsony, közepes, magas, borotva, kopasz, kúpos vagy bármilyen kombináció között. Ahhoz, hogy a megjelenés valóban működőképes legyen, viszonylag rövid hajra van szüksége az oldalán ahhoz a nagy kontrasztú stílushoz.

Hogyan lehet visszacsúszni

Ezután el kell döntenie, hogy milyen rövid vagy hosszú ideig szeretné a haját a tetején hagyni. Ha vastag haja van, megúszhatja a felső rész rövidre vágását, de az igazi sima hátért a legjobb, ha kinövi a haját. Végül a közepes hosszúságú haj ideális – elegendő ahhoz, hogy visszafésülje a haját, de továbbra is könnyű és egyszerű a stílus.

Férfi hátsó haja

Végül eldöntheti, hogy vastag részt vagy vonalat vés a hajába. Ez a vonal a hajban kiemelheti a kontrasztot, hogy egyedibb megjelenést kapjon.

Hosszú haj visszacsikorgatva

A rövid szálú hátsó hajat gyorsan és egyszerűen lehet formázni. Egyszerűen vigye fel a pomádét a hajába, és fésűvel csiszolja vissza a haját. Bár a szükséges lépések általában megegyeznek, a hosszú, szétvágott hátsó haj sokkal részletesebb folyamat. Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan lehet gyorsan visszacsúszni.

Hogyan lehet visszatartani a hajat

Először is el kell döntenie, hogy texturált vagy fényes megjelenést szeretne. A frizurák legújabb trendjei arra utalnak, hogy a texturált felületeket részesítik előnyben. A csillogó megjelenés érdekében tartsa a haját egy kicsit nedves zuhanyzás után, és használjon pomádát, amely nagy fényt biztosít. Ezzel szemben a texturált frizurának száraz hajra és alacsony fényű vagy matt felületű termékre (viasz, pomádé vagy gitt) van szüksége..

Kezdje azzal, hogy egyenletesen szétteríti a formázó terméket. Ha vastag vagy göndör haja van, feltétlenül vigye fel alaposan az erős tartás érdekében. Annak érdekében, hogy a haja egész nap vissza legyen vágva, fésűvel és hajszárítóval egyszerre húzza vissza a haját. A cél az, hogy minden haját elölről hátrafésülje, de a srácoknak lehetőségük van arra, hogy a hajukat átlósan irányítsák a változatos megjelenés érdekében.

Hogyan lehet visszatartani a hajat

Termékek a haj visszacsiszolásához

Általánosságban elmondható, hogy a legtöbb frizura pomádéval van kialakítva. Valójában a fodrászok többsége a pomádét részesíti előnyben, és a hajvágáshoz ajánlja. Azonban a viasz is jó választás, ha úgy tetszik. Annak ellenére, hogy a viaszos hátlap nem lehet olyan fényes, a szilárd tartás és a matt felület előnyös lehet.

A férfiak legjobb pomádéi közé tartozik a Suavecito, a Layrite és a Imperial Barber. Az a döntés, hogy egyiket a másik felett vásárolja, attól is függ, hogy göndör vagy vastag haja van -e.

Legjobb nyírt hátsó haj

Ha példákra van szüksége a sima hát stílusához, vagy inspirációt szeretne a vágáshoz és a stílushoz, nézze meg online a legjobb férfi vágott hát frizurák stílusos gyűjteményét!

Leválasztott alulvágott + texturált egyenes haj

Leválasztott alulvágott + texturált fésült hátsó haj

Slick Back Fade + Teljes szakáll

Slick Back Fade + Teljes szakáll

Borotvált oldalak + vastag, simított hát + teljes hosszú szakáll

Borotvált oldalak + vastag, simított hát + teljes hosszú szakáll

Slick Back Undercut + Line Up

Slick Back Undercut + Line Up

Texturált sima vissza

Texturált Slick Back + Undercut

Sima haj

Sima haj

Hűvösen fésült hátsó haj

Hűvösen fésült hátsó haj

Modern Slick Back + Beard

Modern Slick Back + Beard

Hosszú haj visszacsikorgatva

Hosszú haj visszacsikorgatva

Vastag texturált, csiszolt hátsó haj

Vastag texturált, csiszolt hátsó haj

Magas bőrfakulás + alakzat + szétvágott hátsó haj + szakáll

Magas bőrfakulás + alakzat + szétvágott hátsó haj + szakáll

Hullámos, nyalt hátsó haj + alacsony fakulás + szakáll

Hullámos Slick Back + Low Fade + szakáll

Hosszú nyalt hátsó haj

Hosszú, visszavágott frizura