Hogyan vágja le a saját haját férfiaknak

Ha a saját hajvágásán gondolkodik, akkor nincs egyedül. Számos férfi tanul otthon saját haját levágni. Mivel a fodrászüzletbe való utazás nehézkes, időigényes és akár drága is lehet, a DIY hajvágás tökéletes megoldás lehet néhány srác számára. És bár az első alkalommal kihívást jelenthet a hajvágás vágógépekkel, a férfiak hajvágásának kitalálása érdemes fejleszteni.

Függetlenül attól, hogy hosszú vagy rövid haja van, ez az útmutató megtanítja, hogyan vágja le saját haját. A buzz vágástól kezdve a rövid háton és az oldalakon, hosszú hajjal a tetején, itt van minden, amit a nyírógépek használatáról tudni kell.

Hogyan vágja le a saját haját férfiak

A legjobb önvágó eszközök

Mielőtt elkezdené, szüksége lesz a megfelelő hajvágó eszközökre. Például szüksége lesz jó hajvágóra, ollóra és kézi tükörre. Íme a legjobb önvágó eszközök, amelyeket érdemes megvásárolni.

Vágógépek

Rövid haj esetén, különösen akkor, ha szűkíteni akarja az oldalak és a hátlap elhalványulását, vagy dörzsölni szeretné magát, feltétlenül szüksége lesz egy legjobb minőségű vágógépre. A vágókészülékek esetében azonban különböző minőségi szintek vannak.

Önálló hajvágó eszközök

A professzionális hajvágók számos védőburkolattal rendelkeznek, és a legjobb teljesítményt nyújtják. Az Wahl Professional Magic Clip erőteljes motort, éles pengéket, nagy pontosságú, vezetékes és vezeték nélküli használatot kínál, 90 perces üzemidővel, egyetlen töltéssel, és kiváló kezelhetőséget biztosít. A piacon az egyik legjobb borbélynyírónak minősített gép tökéletes azoknak a férfiaknak, akik komolyan szeretnének otthon tisztán vágni..

Wahl Professional 5 csillagos zsinór/akkus varázslócsipesz #8148 - Nagyszerű borbélyokhoz és amp; Stylistok - Precíziós akkus fade Clipper funkciókkal - 90+ perc futási idő 13 590 vélemény Wahl Professional 5 csillagos zsinór/akkus varázslócsipesz #8148 – Borbélyoknak kiváló & Stylistok – Precíziós akkus fade Clipper funkciókkal – 90+ perc futási idő

  • SZAKMAI PONTOSSÁG: Az 5 csillagos Magic Clip a…
  • Stílusos és funkcionális: Az 5 csillagos varázslóklip…
  • TARTOZÉKOK: Vágó, 8 tartozék…

99,95 USD Vásárolj most

Azoknak a srácoknak, akik csak olcsó hajvágót szeretnének, amely megbízható, könnyen használható és rendelkezik minden szükséges fésűvel, javasoljuk, hogy válasszon egy megfizethető, vezeték nélküli modellt, mint pl. Wahl Color Pro. Ez a teljes hajvágó készlet színkódolt védőfésűk teljes készletét biztosítja, és a rozsdamentes acél pengéket ötvözi egy erőteljes akkumulátorral, amely 60 perces üzemidőt biztosít. Ez a modell kiváló azoknak a kezdőknek, akik pénzt keresnek, és maximális mobilitást szeretnének.

Eladás Wahl Color Pro akkus újratölthető hajvágó & amp; Vágó - egyszerű színkódolt vezetőfésűk - férfiaknak, nőknek és amp; Gyermekek - 9649 -es modell 42.572 vélemény Wahl Color Pro akkus újratölthető hajvágó & Vágó – Egyszerű színkódolt vezetőfésűk – férfiaknak, nőknek & Gyermekek – 9649 -es modell

  • Vezeték nélküli kényelem – A Color Pro vezeték nélküli…
  • Színkódolt útmutató fésűk – Megtalálás és…
  • Higiénikus ápolás – Mivel pengéink…

27,85 USD Vásárolj most

Ha hajlandó nagy teljesítményű vezetékes elektromos nyírógépekre frissíteni, akkor a Wahl Elite Pro egy otthoni fodrászkészlet, amelyet érdemes megnézni. Elegáns kialakítással, önélező pengékkel, erőteljes, mégis csendes motorral, állítható kúpos karral és prémium tartozékokkal nem hibázhat ezzel a termékkel.

Eladás Wahl Clipper Elite Pro nagy teljesítményű otthoni hajvágás és amp; Ápoló készlet férfiaknak - Elektromos hajvágó - 79602 -es modell 11 907 vélemény Wahl Clipper Elite Pro nagy teljesítményű otthoni hajvágás & Ápoló készlet férfiaknak – Elektromos hajvágó – 79602 -es modell

  • Finom precíziós pengék – Önélező, maradjon…
  • Biztonságosan illeszkedő prémium védőburkolatok rozsdamentes acél kapcsokkal…
  • Erős & Tartós motor – csendes, alacsony zajszint…

47,99 USD Vásárolj most

Olló

További szükséges fodrászszerszámok közé tartozik az olló vagy az olló. Míg a vágás nagy részét nyíróval végzik, az olló segíthet levágni a fej tetején lévő hajat és kijavítani a kis területeket. Ergonomikus tartással és rozsdamentes acélból készült, hogy szuperéles maradjon legjobb hajvágó olló körül.

Hogyan vágjuk le a férfiak haját

Tükör

Végül befektetni szeretne a háromirányú tükör bárhol csatlakozhat. Ha először vágja le a saját haját, előfordulhat, hogy megúszhatja a tükör használatát a fürdőszobában, és feltarthatja a kézi tükröt.

De ha egy teljes hajvágó rendszert szeretne, a sokoldalú kialakítású, erős tükör biztosítja, hogy minden szöget látjon az oldalak, a hát és a nyakkivágás során..

Válassza ki a legjobb hajvágást

A legjobb hajvágás kiválasztása az arc formájától és a személyes stílusától függ. A jó férfi frizurák hízelgnek az arcvonásaidhoz. Mielőtt azonban fésűt próbálna elvágni az elhalványulás, a visszavágott alulvágás vagy a fúvóka felé, javasoljuk, hogy először könnyű hajvágással kezdje.

Férfi hajvágás arcformával

Az olyan rövid hajvágásokat, mint a zümmögés vagy a hajvágás, csak nyírógépekkel és fakulás nélkül lehet elérni. És bár a legnépszerűbb stílusok oldalán rövid haj van, felül pedig hosszabb haj, ezek a rövid vágások sokkal egyszerűbbé teszik a keverést, mivel kezdetben minden haj nagyon rövid.

Még egy #2 vagy #3 védő is az oldalán és hátán, #4 vagy #5 vágással a tetején, minimalizálhatja a kontrasztot, finom klasszikus kúp megjelenését kölcsönözheti, és szép személyzetvágást vagy vágási felsőt eredményezhet.

Hogyan adjunk magunknak zümmögést

Ne feledje, hogy mindig rövidebbre vághatja, de egy perc alatt nem nőhet vissza a haja. Kezdje tehát konzervatív módon hosszabb őrökkel. A legrosszabb esetben előfordulhat, hogy egy hónapig viselnie kell a zümmögést, vagy fel kell keresnie egy fodrászatot, hogy a vágás elhalványuljon.

Mosd meg a hajad

A vágás megkezdése előtt a férfiaknak mossák meg a hajukat samponnal és balzsammal. Először is, a tiszta hajat könnyebb levágni és vele dolgozni. A formázó termékek megnehezíthetik a haja fésülését és vágófejbe történő adagolását, és ez torzíthatja a fej hosszát. Ezenkívül a hidratált haj puha, és ecsettel eltávolítható a gubanc.

Mosd meg a hajad

Zuhanyozás után feltétlenül szárítsa meg a haját törülközővel. A nedves haj kiegyenesedhet és hosszabbnak tűnhet, mint amilyen, és ez azt eredményezheti, hogy a srácok végül a kívántnál többet vágnak le. Aztán, ha a haj megszárad, a tervezettnél jóval rövidebb hajvágás lesz. Nyírógépet csak száraz hajra használjon.

Hol kell levágni a haját

Bár a legtöbb férfi a fürdőszobában természetesen levágja a haját, ez a terület nem mindenki számára ideális. Szükséged lesz mozgástérre, jó megvilágításra és nagy tükörre.

Hol vágja le a haját otthon

Néhány fürdőszobában halvány sárga világítás van, amely elfedheti a kilátást, vagy árnyékot okozhat. Fontolja meg a természetes megvilágítású beállítást.

A munkaterület előkészítése során ismerkedjen meg eszközeivel. Kapcsolja be és ki a nyírót, mozgassa az állítható pengéket oda -vissza, és csavarja be a védőburkolatokat, hogy biztosan a helyükön maradjanak.

Saját hajvágás vágógépekkel

Hogyan kell levágni a hajat nyíróval

A férfiak legnépszerűbb hajvágásai rövid oldalak, hosszú hajjal a tetején. Ennek elérése érdekében a fodrászok mindig úgy kezdik a hajvágást, hogy ollóval vágják le az oldalát és a hátát.

Ha nyíróvágóval szeretne vágni, akkor nem lesz különbség, így rögzítheti a megfelelő védőburkolatot, és elkezdheti vágni elölről hátul. Az egyenletes hosszúságú vágáshoz mindig zúgjon a gabona ellen.

Ellenkező esetben kövesse ezt a lépésről lépésre szóló útmutatót, hogy megtanulja, hogyan kell hajvágót nyírni.

Kezdje el az oldalak vágását

Válassza ki védőméretét, rögzítse a fésűre, és futtassa fel a nyírót a fej oldalán. Kezdje alulról és mozgassa a nyírófejeket felfelé a tetejére, fokozatosan haladjon az oldalsó nyílásoktól a hátsó felé.

Vágja le a haját oldalain és hátán a nyíróval

Tartsa a gépet mozdulatlanul, kissé előre billentve, és öblítse le a fejbőrrel, hogy minél több szőrt kapjon fel. Még jó vágógépek esetén is fontos, hogy végezzen néhány passzolást, hogy minden szőrszál azonos hosszúságú legyen.

Végül győződjön meg arról, hogy a háton és az oldalon lévő rövid haj legalább pár védőmérettel rövidebb, mint a felső haj. A tapasztalt srácok oldaluk egy részével rövidebbre vághatják, mint a felső rész, hogy kúpos megjelenést hozzanak létre.

Hogyan vágjuk le a haj hátulját

A fej hátsó részén a haj levágásához fel kell dolgoznia a nyírót a nyakkivágástól. Használjon tükröt, hogy lássa a hátát, és lassan haladjon. A kényelmetlen helyzetbe időbe telik, amíg kényelembe kerül. Ha halványítja a haját és különböző hosszúságú nyírásokat végez, akkor maradjon következetes az őrökkel.

Hogyan vágjuk le a haj hátulját

Végső soron, ha a saját haját rövidre vágja hátul és oldalán, zökkenőmentes megjelenést kell létrehoznia. Felfelé mozgó mozdulatokkal húzza vissza a nyírót, és természetesen keverje össze az oldalát a tetején lévő hosszabb hajjal.

Kezdőknek ez az alapvető hajvágási technika elég lehet ahhoz, hogy kúpos halványodást kapjunk. Nyilvánvaló, hogy egy képzett fodrász jobban tudja elvégezni az elhalványult hajvágást, de amíg a kúpos haj zökkenőmentesen változik, ez elég jó barkácsolás.

Hogyan adj magadnak fakulást

A fade egyedül elvégzése nagyon nehéz lehet, de azoknak a férfiaknak, akik kíváncsiak erre a divatos modern hajvágásra, itt vannak példák a legjobb másolható fade fodrászokra.

Csináljon hajhullást egyedül

A sokféle halványításnak köszönhetően, beleértve a magas, közepes, alacsony és kopasz fade vágásokat, számos módja van a hajnyíróval.

Egyrészt meg kell határoznia, hogy hol kezdődik az elhalványulás. A magas fakulás éles, míg az alacsony fakulás klasszikusabb. Másodszor, a srácoknak el kell dönteniük, hogy milyen rövidek lesznek a kifakult oldalak. A bőr fakulásának keverése nehéz lehet, ezért javasoljuk, hogy kezdje a #2 vagy #3 alacsony fakulással, és dolgozzon tovább.

Hogyan készítsünk magunknak egy elhalványult hajvágást

Ehhez fokozatosan simára kell keverni a hajat a fésűk megváltoztatásával, a #2 vagy #3 helyről a #4, #5 vagy #6 -ra. A vonalnak mindkét oldalon szimmetrikusnak kell lennie, sőt a fej körül is. Mint minden más, a gyakorlás is mesterséggé teszi, és éles szemre van szükség.

Hogyan vágjuk le a tetejét

Hacsak nem nyírja a vágást vagy a személyzet vágását, a fej tetején lévő hajat ollóval kell levágni. Ahogyan a professzionális fodrászok látják, az ujjaival szeretné felmérni a hosszúságot és megőrizni a következetességet. Alternatív megoldásként fésűvel húzza fel a hajat, és vágja egyenes vonalba.

Hogyan vágjuk le a hajat a tetején

Kezdje a fej egyik részével, és folytassa az egész tetejét, hogy biztosítsa az azonos hosszúságot. Ha hosszú haját rövidebbre vágja, ragadja meg a szálakat a különböző részekből, vagy jöjjön be különböző szögekből, hogy elkerülje a hiányzó területeket.

Az elülső hajhoz (frufru) fésülje le a haját, és vágja át a homlokát. Ha visszahúzódó hajszálvonala vagy özvegyi csúcsa van, érdemes tovább hagyni a haját a halánték és a kopasz foltok körül, hogy lefedje ezeket a területeket.

Vágja rövidre a saját haját

Ha elkészült a tetejével, fésülje át a haját, hogy szabálytalanságokat vagy hosszú szálakat keressen.

Tisztítsa meg a hajvonalat trimmerrel

Ideális esetben egy olyan trimmer, mint a Andis Professional T-Outliner hasznos lehet a hajszál és a nyak körüli éles, pontos vágások során. Ellenkező esetben használja a nyírót, és fordítsa fejjel lefelé.

Vágóval vagy szegélynyíróval tisztítsa meg az oldalfogait, valamint a füle körüli hajat. A cél az, hogy a hajszál görbe szépen legyen a füle körül.

Tisztítsa meg a hajvonalat és a nyakot trimmerrel

Ezután kövesse a hajvonalat a fülek mögött és a nyakkivágásában. Ezeknek a vágásoknak szimmetrikusnak kell lenniük a nyak mindkét oldalán, ezért ne vágja túlságosan befelé.

Végezetül a nyakot különféle módon lehet levágni. Válasszon a kúpos, lekerekített és blokkolt nyakkivágás közül.

Formálja a haját

Mosás, samponozás, kondicionálás és hajszárítás után ellenőrizze és nézze meg véglegesen. Használja a legjobb hajtermékeket a férfiak számára a haj formázásához.

Formázza haját férfiak

A kedvenc frizurájának stílusa megmondja, hogy jó vagy rossz frizurát adott magának. Ezen a ponton módosíthatja a munkáját.

Megjegyezzük azonban, hogy nem kell aggódnia az apró problémák miatt. Sok ilyen apró hiba alig észrevehető néhány napon belül, ahogy kinő a haja.

Saját hajvágás otthon férfiaknak

A férfiak hajvágása hasznos készség, bármilyen indítékkal is rendelkezhet. Az idő és pénz megtakarításától kezdve a hajvágás élettartamának meghosszabbításáig, ha otthon megérinti, rengeteg előnye van.

Ennek ellenére továbbra is javasoljuk, hogy időnként látogasson el egy hagyományos fodrászüzletbe a közelébe, még akkor is, ha tippeket és trükköket szeretne kapni professzionális borbélyoktól.!