Hullámok hajvágás

A hullámos hajvágás népszerű és divatos módja a buzz vágás stílusának. A legtöbb srác kombinálja az elhalványulást a hullámokkal, bár sokféle hullám frizura létezik a fekete férfiak számára. A hullámkefe, a durag vagy a sapka és a pomádé segítségével textúrát és stílust adhat a fekete hajhoz úgy, hogy spirált hoz létre a fej körül. A 360 hullám vagy a hullámhossz néven is ismert, ezeket a hűvös fodrászstílusokat a fekete srácoknak tovább fokozhatja a farkasozás, ami egyáltalán nem vágja le a haját, hogy a göndör fürtök kinőjenek.

Ha hullámokat szeretne kapni, itt vannak a hullámok legjobb hajvágásai. Akár magas, közepes, alacsony, kopasz, hőmérsékleti, hullámhullámú hajvágást szeretne, ezek a 360 hullámú frizuraötletek bemutatják a különböző vágásokat és stílusokat. Hozzáadhat egy részt a tetejéhez, hajformát az oldalán vagy teljes szakállát az extra forró, férfias megjelenés érdekében.

Hullámos hajvágás

A legjobb Fade with Waves

A legjobb hullámú hajvágás a fekete férfiak számára elhalványulást igényel az oldalán és a hátán. Sokféle fade fodrász közül választhat a fekete hajra, a srácok számos vágással kísérletezhetnek, hogy megkapják a kívánt megjelenést.

Elhalványul a hullámokkal

A magasan kezdődő hőmérsékleti fakulástól a nyakig lefelé csökkenő cseppfakulástól kérdezze meg fodrászát, hogy melyik férfi fade tökéletes kiegészítője a stílusának. Íme a legjobb kúpos fade hajvágás 360 hullámmal, hogy ötleteket adjon a következő fodrászlátogatáshoz.

Temp Fade hullámokkal

Temp Fade hullámokkal

A hőmérsékleti hullámzás hullámokkal tiszta, friss megjelenést eredményez. Ez a halvány fodrász hajvágás magasan kezdődik, és a hajvonal mentén egy vonal jelzi. A tetején lévő rövid zümmögés hullámokat kezd mutatni. A stílus befejezéséhez nőjön fel a teljes szakáll a férfias befejezéshez. Szexi és modern, ez a hőmérsékleti fakulás és 360 hullám kombináció jól néz ki minden fekete embernél.

Drop Fade with Waves

Drop Fade with Waves

Ez a hullámokkal hulló csepp szép, feszes vágást kínál. Rövid oldalú, az alacsony csepp bőr elhalványul a fül körül és a nyakkivágás körül, hogy karcsú legyen. A 360 hullámok egyre mélyebbek és határozottabbak lesznek, ahogy folytatja a fogmosást. A halánték és a hajszál körüli forma megtisztítja a kóbor szőrszálakat, és a nők imádni fogják a hosszú szakállot.

Alacsony fakulás + hullámok

Alacsony fakulás hullámokkal

Ez az alacsony hullámzás a hullámokkal tökéletes példa arra, hogy az alacsony hajvágás kiemelheti a mély 360 hullámok által létrehozott mintát. Az alacsony kúpos fakulás kiváló a professzionális fekete férfiak számára. A vonal felfelé görbül a hajszálvonal mentén és lefelé az oldalakon, hogy letisztult megjelenést kapjon. Ha nem kívánja túl sok fejbőrt kitenni, vágjon alacsony hullámokat.

Mid Fade + Waves

Mid Fade with Waves

A hullámokkal való közepes elhalványulás tökéletes egyensúly lehet néhány srác számára. A bőr közepén elhalványul az oldalakon és a háton, és a hullámok körbe -körbe spiráloznak, ez a csúnya hajvágás klassz és szép.

High Fade + Waves

Nagy fakulás hullámokkal

A hullámokkal járó magas fakulás élesnek és stílusosnak tűnik. A magas kopasz halványodás a fej teteje közelében kezdődik, és gyorsan lecsökken a bőrre, hogy hűvös vágást érjen el. Kicsit kevesebb bőr esetén fontolja meg a magasan elkeskenyedő hajvágást, amely egyszerűen rövidebb lesz, de nagyon kevés hajat hagy az alján. Mint az egyik legnépszerűbb hullámvágás, minden ezzel a frizurával tökéletes.

Kopasz elhalványulás + hullámok

Kopasz fakulás hullámokkal

Modern és merész, hullámokkal kopasz fakó, ha nagyon rövid hajvágást szeretne. A bőrfakulásnak is nevezett kopasz fodrász magasan, alacsonyan vagy középen kezdődhet, és fokozatosan lecsökken a borotvált oldalra. Rövid fekete hajjal ez a 180 hullám elhalványulna elegánsnak egy alkatrésszel vagy dizájnnal.

Kúpos fakulás hullámokkal

Kúpos fakulás hullámokkal

A kúpos hullámzás a divatos fekete férfi frizura. Ez a kúpos fade hajvágás éllel felfelé és 360 hullámmal érkezik a friss stílusért. Akár fekete, akár fehér, akár spanyol, ez az ideális hullámminta a létrehozásához.

Hűvös 360 hullámok

A legjobb 360 hullámok spiráloznak a fej körül, mély, tiszta bordákkal. Míg a tiszta hullámok hajvágása megalapozza az alapot, fontos, hogy a megfelelő hajtermékekbe fektessen be. Egy jó hullámkefe és durag vagy hullámsapka segíthet a hullámok gyors elérésében. Azonban hetekbe telhet, amíg mély 360 hullámokat kap. Végső soron a hullámos frizura következetes ecseteléssel és sapkázással érhető el éjszaka.

360 hullám

Bár a hullámvágás különböző fajtáinak többségét az elhalványulás határozza meg, még mindig vannak módok a hullámvágás kiemelésére. Az alkatrészektől a hajformákon át a mély 360 vagy 180 hullámig, íme néhány egyedi, mégis népszerű hullám frizura.

Mély 360 hullámok

Mély 360 hullámok

A mély 360 hullámok időt, odaadást és rendszeres fogmosást igényelnek. A képen egy alacsony kúpos fakulású hajvágás látható, hullámokkal és éllel felfelé. Vastag szakállal párosítva ez a vágás szexi és dögös. Útmutatónk megmutatja, hogyan lehet ilyen jó hullámokat szerezni.

360 hullám alkatrészekkel

360 hullám alkatrészekkel

Az elhalványult hajvágás 360 hullámmal és egy részével nagyon stílusos megjelenést kölcsönöz. A mély hullámok textúrát kínálnak a tetején, és az alacsony kúpos fakulás az oldalakon a fenti stílusra összpontosítja a szemeket. A borotvált rész hűvös tapintású, és jól illeszkedik a hullámmintához.

360 hullámos hajvágás + hajtervezés

360 hullámos hajvágás + hajtervezés

Ha kreatív akarsz lenni, akkor korlátlan 360 hullámú fodrászmintákat lehet kipróbálni. A képen egy fantasztikus szív kialakítás látható, mély 360 hullámokba borotválva. A fekete férfiaknak azonban végtelen hajtervezési ötleteik vannak, a borotvált vonalaktól a cikcakkokon át egészen a kívánt dolgokig.

Szakállú hullámok

Szakállú hullámok

A hullámos hajvágás szakállal nagyszerű párosítás lehet. Férfias és ostoba, telt szakállú fekete férfiak csak jól néznek ki. Természetesen az arcszőrzetét tisztán, ápoltan és rendben kell tartani. Javasoljuk, hogy vásároljon minőségi szakáll sampont és balzsamot, valamint szakállbalzsamot vagy olajat. Szerezzen hullámokat és szakállát a hízelgő stílusú nők számára.

Félhold hajvágás

Félhold hajvágás

A félhold hajvágás egy hajlított rész, amelyet a haj tetejére borotválnak. Szerezd meg a hullám elhalványulását, fejleszd ki a hullámmintát, majd adj hozzá egy félhold részt az új megjelenéshez.

Fekete fiúk hullámokkal

Fiúk hullámokkal

A Waves minden korú fekete férfiaknak és fiúknak működik. Alacsony kúpos elhalványulással, sorban állással és részekkel ennek a gyereknek a 360 hullámai furcsán néznek ki.

180 hullámú hajvágás

Hűvös 180 hullámú hajvágás + fakulás

Nem minden fekete srác akar 360 hullámot. Ha inkább a nagyon rövid hajat kedveli az oldalán és a hátán, akkor valószínűleg magas kopasz fodrászatot kér a fodrászától. A 180 hullám ugyanolyan szépen stílusos, és valójában könnyebb hozzájutni és egyszerűbb tartani. Beszélje meg fodrászával a legjobb módja annak, hogy 180 hullám halványodjon el a haján.

360 hullámú hajvágás + felállás

360 hullámos hajvágás + felállás

Tökéletesen nyírva, itt egy kiváló példa a tiszta hajvonalra és formára, a hullámmintában borotvált vastag részre és az ápolt szakállra.

Mindenféle hajhullám létezik, ezért ha kíváncsi egy hullámos hajvágás kipróbálására, csak válasszon egy vágást, és mutassa meg fodrászát.

360 Waves Fade Haircut