152 legjobb tetováló idézet a tiéd belső szavának kifejezésére

Ha jobban vonzódnak a feliratok tetoválásaihoz, akkor gondoljon az idézetre és a tetoválás tartalmára. Ezután gondoljon a képére, formájára és méretére.

Német idézet tetoválás

A német forgatókönyv ebben a tetoválásban gyönyörű stílusban van írva, amely úgy néz ki, mint egy vers a testén. Az idézet tetoválás a karokon a legnépszerűbb stílusok közé tartozik.

Finom japán idézet

„Bármi történik, le kell győznie” – erős kijelentés párosul a gerince világos és finom nyomatával. Ez azt mutatja, hogy az erőnek nem kell mindig merésznek lennie. A gerinc tetoválás idézetek jól néznek ki japán szimbólumokkal.

Angol, khmer és thai idézetek

Angelina Jolie spirituális személy, aki gyönyörűen ötvözi a három különböző nyelvet harmonikus tetoválásokba, amelyek példázzák lelkiségét és szenvedélyét.

Szimbolikus állatok keverve khmer idézettel

Ezek a khmer idézetek erős állati tetoválásokkal párosítva hatalom és rejtély benyomását keltik.

Körkörös idézet egy nagyobb tetováláson belül

Ez a varázslatos felirat illeszkedik az egész tetoválás lombos formájához, és az idézet a középpontban.

Merész, mégis egyszerű vállnyilatkozat

Ennek a váll tetoválásnak a sötét tintája és vastag vonalai kiemelik világos bőrével szemben, de mérete és kialakítása egyaránt egyszerű. Ez a tökéletes példa egy merész, mégis egyszerű tetoválásra.

Kicsi, de hatalmas kar idézet

Ez a kis felirat valóban kiemelkedik a csupasz karján, és erőteljes képet alkot, hogy egy ilyen apró dolog ennyi figyelmet igényelhet.

Egyszerű khmer minták

Ez a khmer idézet a tigrisek erejét kívánja hangsúlyozni. Ebben a tetoválásban az idézet nem arra való, hogy kiemelkedjen, hanem hogy fokozza a tigriseket.

Japán cseresznyevirágok és egy kis idézet

A gyönyörű cseresznyevirág tetoválásának és a kis japán szövegnek a párosítása azt mutatja, hogy a természet és az ember milyen jól összeférnek.

Feltűnő arc idézet tetoválás

A legjobb módja annak, hogy az emberek megismerjenek és komolyan vegyenek téged, ha kijelented, ki vagy, és tetoválod a legjobb szavakat, amelyek képviselnek, közvetlenül a tested leglátványosabb részén.

Tetoválás idézetek férfiaknak személyes jelentéssel

Néha a tetoválások nem szép idézetek vagy szellemes szavak. Néha csak egy személy számára jelentenek rosszat.

Nem kell tudni a nyelvet ahhoz, hogy szeressük az idézetet

Könnyű beleszeretni más nyelvekről származó feliratokba, ha olyan szépek, mint ez a khmer írás. Ha szereted, mit jelent, nem kell ismerned a nyelvet ahhoz, hogy a felirat számodra jelentést nyújtson.

Erős hát, erős szavak

élet idézet felső hát tetoválás

Élet idézet felső hát tetoválás

Az inspiráló árajánlat tetoválások nagyobb kijelentést tesznek, ha úgy terveznek, ha kiemelkednek, és ez az idézetterv erős hátlapon mutatja az idézet mögötti erőt.

Igazi odaadás

Idézetek mert a tetoválásoknak általában az emberek természetének és vágyának kell megfelelniük, illusztrálják az érzéseket és elveket. Az arc tetoválása igaz elkötelezettséget mutat a tetoválás iránti szeretet iránt.

Az alkaros idézet tetoválásai kicsik és édesek lehetnek

A tetoválásnak nem kell mindig merész kijelentéseknek lennie. Néha rövid és édes kijelentések lehetnek, amelyek örömet okoznak.

Erőteljes kínai idézet tetoválás

Egy kínai szó többet tud adni, mint egy egész idézet egy másik nyelven. Az „erő” szó tetoválásával elmondhatjuk, hogy ez az ember erős és számolni kell vele.

Gyönyörű kéz idézet

Ennek az egyszerű virágnak a szépsége és az áramló forgatókönyv párosítja ezt a kéz tetoválást, mintha varázslatos jelentéssel bírna.

Tetoválás idézetek, amelyek tiszteletben tartják az ősöket

Nincs jobb módja annak, hogy kimutassa szeretetét és tiszteletét a kultúrák és a saját története iránt, mint a feliratok és képek tetoválása. Ez egy példa a mély tiszteletre idézetekkel és képekkel.

Bölcs felső hát tetoválás

bölcs idézet a felső hátsó tetoválás

És bár az emberek nem félnek tudatni veled, milyen kemények, bátran bejelentve, hogy erős felső hát tetoválás.

Dalszövegek

Élet idézet csukló tetoválás

Élet idézet csukló tetoválás

A dalszövegek olyan sok jelentéssel bírhatnak, és nagyszerű választás a tetoválásokhoz. A dalok úgy viszonyulnak hozzánk, mint semmi más, és a lírai tetoválások lehetővé teszik számunkra, hogy kifejezzük a dalok érzését.

Finom nyakörv -idézet

élet idézet gallér csont tetoválás

Élet idézet gallér csont tetoválás

A madarak a szabadság szimbóluma, és jelenlétük ebben az idézet tetoválásában egyértelművé teszi, hogy néha meg kell szabadulnia a múlttól, hogy a jövő felé haladjon.

Kicsi, de hatalmas állítású tetoválás

megnyugtató élet qoote gallér csont tetoválás

Megnyugtató élet idézet gallér csont tetoválás

Nem hajlandó elsüllyedni, és tetoválása magasra emelkedik a testén, hogy kijelentse, hogy nem fog elsüllyedni. Néha a kis idézet tetoválásnak van a legnagyobb üzenete.

Szentírás Tetoválás

Lány Váll Szentírás Tetoválás

Lány Váll Szentírás Tetoválás

A Szentírás általában nagyon népszerű tetováló idézet a lányok körében. Amikor a vallás és a szentírás mindent jelent számodra, nincs jobb módja annak, hogy kimutasd a szeretetedet, mint azáltal, hogy idézi a szentírást a testeden.

Idézetet hagyva a végzetre

Lány idézet tetoválás a bordákon

Lány idézet tetoválás a bordákon

Ez a merész vörös és fekete borda tetoválás azt mondja, hogy a valóságot a szövő teremti meg, vagyis nem mi irányítjuk a cselekedeteinket, de a sorsnak terve van velünk.

Egyező csukló tetoválás

Bár ez a két felirat nem ugyanaz, de tükrözik egymást, hogy megteremtsék a finom harmónia érzését.

Ecsetvonásos mellkasi idézet

A mellkasi idézet tetoválás a fiúk számára jelenleg hatalmas trend. Ez az idézet úgy néz ki, mintha ecsetvonásokkal festették volna, hogy úgy nézzen ki, mint a hagyományos kínai írás. A tetoválás szívhez közeli helyzete azt mutatja, hogy mély jelentősége van.

Japán szimbólumok és idézetek

Az idézet tetoválás a karokon mindig jól néz ki, de a képek szép hangulatot kölcsönöznek. A hollók és a katanák a japán kultúra és mitológia nagy részei. Párosításuk ezzel az idézettel megmutatja a japán kultúra iránti szeretetet.

 Egyedülálló karhát tetoválás

Az idézetes tetoválás a karokon gyakori, de nem gyakran lát tetoválásokat csak a kar hátsó részén, így ez a felirat egyedi és kiemelkedik a csupasz test többi részével szemben. Az egyszerű formatervezést a folyamatos jelenlét teszi erőssé.

 Merész felirat egyszerű kialakítással

A borjú tetoválás feketéi és vörösei kiemelik egymást, és az idézet kiemelkedik a virágok közül. Úgy tűnik, hogy a borjak népszerű helyek a srácok tetoválásához.

Idézet, amely kiemeli a dizájnt

Bizonyos esetekben a felirat célja, hogy fokozza a design többi részének szépségét. A sárkány jobban kiemelkedik, de erősebb a felirat miatt. A férfiak tetováló idézetei gyakran ilyen egyszerűek, érdekes tervekkel párosítva.

Francia dalszöveg

A dalszövegek lehetővé teszik számunkra, hogy szavakba önthessük azt, amit szívünkben érezünk. A dalszövegek tetoválásként való elhelyezése lehetővé teszi a világ számára, hogy lássa a szívedet

Csukló Tetoválás Idézetek Lányoknak

A nagyobb nem mindig jobb. Ez az egyszerű csuklófelirat kicsinek tűnhet, de jelentése nagy.

Tetoválás idézet a gerincen

A gerinc a test legfontosabb csontcsoportja. Egy idézet, amely követi a gerinc görbét, ugyanolyan fontos és értelmes lesz, mint maga a gerinc. A tüskék a legnépszerűbb helyek a férfiak tetoválására.

Akvarell idézet

Ez a felirat úgy néz ki, mint egy akvarell festmény a testen. Az idézetnek nemcsak jelentése van, hanem az akvarell dizájn is szebbé teszi a jelentést.

Finom gerinc tetoválás idézetek

A gerincen levő tetoválások fontosak, de a felirat finom kialakítása csak növeli az erejét.

Szív feletti idézet

A mellkason lévő tetováló idézetek férfiaknak extra férfiasnak tűnnek. A szívhez közel álló idézetek nemcsak értelmesek, de mély jelentőséggel bírnak, amelyeket tetoválás formájában meg kell osztani másokkal.

Doctor Who idézet

Ha valamit igazán szeretsz, és azt szeretnéd, hogy a világ tudja, az idézetek és képek párosítása a szeretett dologból tökéletes nyilatkozat.

Tetoválás-feliratok a családról-ezek nem csak szép képek, hanem egyfajta szimbólum, emlékeztető a családi kapcsolatra és a család szeretetére, állandó inspirációs forrás és egyfajta amulett.

Családi idézet tetoválás a karon

Családi idézet tetoválás az alkaron

Családi idézet tetoválás az alkaron

A család legyen a legfontosabb dolog az emberek számára, és a tetoválás a családról megmutatja, mennyire szereted őket.

Szomorú családi borda tetoválás

Családi idézet tetoválás a bordákon

Ez a gyönyörű, mégis szomorú tetoválás azt mutatja, hogy a távozás csak azért történik, hogy visszatérhessetek. A bordák rejtett, de gyönyörű helyek a lányok tetováló idézeteihez.

A család egy menedék

családi idézet tetoválás a bordákonEgy olykor kegyetlen világban, mint a miénk, gyakran a család lehet az egyetlen, ami józan észben tart minket. Néha az erre vonatkozó tetováló emlékeztető világosságot adhat nekünk.

Alkar Song Lyrics

Élet -megerősítő idézet kéz tetoválás

Élet-megerősítő idézet kéz tetoválás

A kis alkar idézet tetoválások egyre népszerűbbek a sokat jelentő idézeteknél. Ha tartalmas dalszövegei vannak, amelyekre folyamatosan emlékeztetni szeretne, az alkar tökéletes hely a tetováláshoz.

Hol kaphat árajánlatot?

Nem számít, az elsődleges cél az, hogy ezek a szavak különleges titkos jelentéssel bírjanak számodra.

Idézet Alice Csodaországban

Tetoválás idézettel lányoknak

Tetoválás idézettel lányoknak

Az Alice Csodaországban szerelmesei fel fogják ismerni, hogy ez az idézet megmutatja, mennyire elveszett a világban ez az ember, bár ennek a tetoválásnak az állandósága valószínűleg mindig visszavezeti őket.

Erős comb idézet

Tetoválás idézettel lányoknak

Tetoválás idézettel lányoknak

A lábad az, ami mozgásban tart, az erőforrásod. A merész kijelentés érdekében a combokra tetovált idézeteknek nem kell nagynak lenniük erejük közvetítéséhez.

Idézet, amely elgondolkodtat

Tetoválás idézettel lányoknak

Tetoválás idézettel lányoknak

Néha nem értjük, mennyit jelentünk valakinek. Ez a gyönyörű toll és idézet kombináció valóban elgondolkodtat.

Ezek lehetnek mondások, bölcs mondások és kivonatok a Bibliából, vagy csak idézetek kedvenc könyvekből, versekből vagy szonettekből vagy jó dalokból.

Kidolgozott alkar idézet

Tetoválás idézettel lányoknak

Ez az idézetsé váló kardiológiai sor egyszerű emlékeztető, hogy vegyünk levegőt, és az élet megy tovább.

Felső hátsó latin tetoválás

Felső hátsó latin idézet tetoválás

Felső hátsó latin idézet tetoválás

Maga az idézet finom, de kiemelkedik a nyaka alatti helyen. „Az élet szép”, akárcsak a tetoválás.

Bibliavers Bordás tetoválás

Bibliai vers bordák tetoválása

Bibliai vers bordák tetoválása

A bibliai verseknek annyi jelentése van, és tökéletes módja annak, hogy az Ő igéje és érintése mindig veled legyen, bárhová is megy.

A tetoválás jelentése tükrözze a személyt; szemléltetnie kell élete elveit, személyes helyzetét bizonyos dolgokkal kapcsolatban, vagy általában az életet.

Belső kar tetoválás

egyszerű idézet alkar tetoválás

A belső kar nagyon érzékeny hely a tetováláshoz, és gyakran csak nagy jelentőségű tetoválásokhoz használják. Azért tette ezt az idézetet erre az érzékeny helyre, mert „ez annak köszönhető, hogy örökké szeretlek”.

A tetováló feliratok népszerűek latinul és angolul. De ez elsősorban a kép szépségének köszönhető, mivel ezeknek a nyelveknek a betűit szebbnek tekintik, mint például az orosz nyelvet, és sokféle kalligráfiai betűtípus létezik.

Élj a mának

Carpe Diem galléros csont tetoválás

Carpe Diem galléros csont tetoválás

Ez a gyengéd kulcscsont tetoválás emlékeztető mindenkinek, hogy ragadja meg a napot, Carpe Diem. Ez az idézet nagy szeretetet mutat az élet iránt. A nyakörv tetoválás idézetek lányoknak nagyon népszerűek.

A kínai karakterek figyelemre méltó tulajdonsággal rendelkeznek; kevés jel képes kifejezni a nagy tartalmat és mély jelentést.

Tetoválás a nyakról

A hátsó nyak kínai hieroglifa tetoválása

A hátsó nyak kínai hieroglifa tetoválása

Ez a kínai felirat a tarkóján elegánsnak tűnik, és mindig látható, soha nem rejtett.

Kínai feliratok a csuklón

kínai hieroglifa csukló tetoválás

Kínai hieroglifa csukló tetoválás

A csuklótetoválásokat a néző és a tetováló láthatja. A csuklóra vonatkozó idézetek emlékeztetők, amelyeket minden nap látnia kell.

Felső hát kínai idézet

Kínai tetoválás a hátsó nyakon

Kínai tetoválás a hátsó nyakon

A gerinc tetoválás idézetek nagyon elegánsnak tűnnek. Ennek az egyszerű kínai feliratnak kiemelkedő helye van a csupaszon, és figyelmet igényel, mint az egyetlen dolog, ami jelzi a bőrét.

A fordított arab feliratokkal ellátott tetoválások különös figyelmet érdemelnek a testre minták rajzolásának művészetében. Elég érdekes történelmük van.

Gyönyörű arab design

Arab ligatúra tetoválás

Arab ligatúra tetoválás

Néha az egyszerűbb jobb. A váll alatti kis idézet finomnak tűnik, és könnyen megmutatja szépségét anélkül, hogy hivalkodó lenne.

Majdnem nyaklánc

Arab ligatúra gallér csont tetoválás

Arab ligatúra gallér csont tetoválás

Ennek az arab tetoválásnak az elhelyezése szinte nyakláncnak tűnik. A bonyolult arab szavakkal elég szép nyakláncnak lenni.

Arab csukló tetoválás

Szép arab csukló tetoválás

Az arab felirat gyönyörűen meg van írva, és olyan helyen van, amelyet gyakran kell nézni. Az üzenete olyasmi, amit minden nap látni kell.

Nyak és felső hát tetoválás

Arab ligatúra gerinc tetoválásEbben a helyzetben a tetoválásokat látni kell, ami azt jelenti, hogy az idézet jelentését mindenkinek meg kell tanulnia.

Különösen népszerűek a spanyol felirattal ellátott tetoválások. Nem csak végtelen számú betűtípusuk van, hanem kiváló kijelentések és megható mondatok is.

Spanyol alkar tetoválás

Ennek az idézetnek a gyönyörűen futó forgatókönyve úgy tűnik, hogy a tetoválásnak isteni vagy elegáns jelentése van.

Festmény festék nélkül

Felső spanyol idézet tetoválás

Az „Amor Vincit Omnia” kifejezés mély szerelmet ír le. Ez egy reneszánsz korból származó híres festmény neve is. Az ezzel az idézettel ellátott tetoválás a művészet és a szeretet megbecsülését mutatja.

Spanyol dalszöveg

Egyszerű spanyol idézet váll tetoválás

Akárcsak az angol nyelvnél, a spanyol dalszövegek is szép és fontos üzenetet hozhatnak tetováló idézet formájában.

Művészi alkar tetoválás

Gyönyörű spanyol kar tetoválás

Gyönyörű spanyol kar tetoválás

Ez az idézet nemcsak egyszerű és édes, hanem a betűtípus és a design is szemet gyönyörködtető és gyönyörű. Az alkar szó tetoválásait látni kell.

A tetováló szövegek különböző stílusokban készíthetők, az elegáns és a minimális nyomtatás között.

Gyengéd emlékeztető tetoválás

tetoválás idézet a lány kezén

Tetoválás idézet a lány kezén – legyen itt most

Ez az egyszerű idézet parancs, emlékeztető, hogy mindig legyen jelen és legyen itt most.

Varázslatos tetoválás idézet

tetoválás idézet karon lányok

Tetoválás idézet a lány kezén – érezd a varázslatot

A művészi kezek közötti idézettel úgy tűnik, mintha az idézet lenne a varázslat. A kezek teremtették meg az idézet szépségét.

Minimalista, mégis stílusos idézet tetoválás

tetoválás idézet karon lányok

Tetoválás idézettel a karos lányokon – tartsa magát

Ahelyett, hogy csak egy egyszerű betűtípust használna az árajánlathoz, a rövid idézetekhez való hozzáfűzéssel még hatásosabbá teheti őket.

Néha az idézetek elvesznek a tervezésben, és érdekesebbé teszik, ha megtalálják őket, és rájönnek, mit jelentenek.

Tényleges idézet aláírással

Tetoválás idézettel a férfiakról

Tetoválás idézettel a férfiak karján

Nem gyakran lát idézeteket a szerző aláírásával, de ha tudja, hogy az idézet megváltoztatta ennek a személynek az életét.

Idézet egy gyalog alakjában

Tetoválás idézettel a férfiakról

Tetoválás idézettel a férfiakról

Az ilyen tetoválások, a gyalog alakú idézettel, csak arra várnak, hogy az emberek értelmezzék a jelentést. Az idézet önmagában érdekes, de van itt egy mélyebb jelentés is, amit ki kell deríteni.

Harry Potter tetoválás idézet

Tetoválás idézettel a férfiakról

Tetoválás idézettel a férfiakról

Ha ezt az idézetet a Halál ereklyéinek stílusváltozatával párosítjuk, megmutatjuk a Harry Potter iránti szeretetet, és azt, hogy a könyvek és ez az idézet milyen hatással voltak az életükre.

A dizájn minden az alkar szó tetoválásával

Tetoválás idézettel a férfiakról

Tetoválás idézettel a férfiakról

Csakúgy, mint ez az idézet mondja: „a hozzáállás minden”, ennek a tetoválásnak a tervezése minden. A kijelentés közel sem lenne ilyen merész a művészi tervezés nélkül. Idézet tetoválás a fiúk általában merész minták, mint ez.

Érdekes idézet az alkarról

Tetoválás idézettel a férfiakról

Tetoválás idézettel a férfiakról

Az étel és az emberek szeretete eredményezte ezt az idézetet. Ez a tetoválás érdekes módja annak, hogy elmondjuk, hogy mindannyian egyformák vagyunk, és az étel összehoz minket. Ez határozottan az egyik ritkább alkar idézet tetoválás!

Nagy csukló idézet

Tetoválás idézettel a férfiakról

Tetoválás idézettel a férfiakról

Az idézet betűi kiemelkednek egyszerű betűtípusuk és ofszet kialakításuk miatt. Az üzenet azonban világos, és életleckének kell lennie.

Hosszú idézet a hátán

Vissza tetoválás idézetek

Vissza tetoválás idézetek

A hosszú idézetek vagy sok helyet foglalnak el, vagy olyan kicsik lesznek, hogy szinte olvashatatlanok. Az ilyen hosszú idézetek tökéletes helye a hátlap, ahol az idézet a kívánt módon jeleníthető meg.

Edgar Allan Poe idézet

Szöveg tetoválás a hátán

Szöveg tetoválás a hátán

Ez a félelmetes vers a koponyával és a hollóval párosítva bizonyítja ennek a személynek az Edgar Allan Poe iránti szeretetét. A gyönyörű, mégis extravagáns betűtípus tökéletesen illik a sötét témához.

Hosszú comb idézet

Lány szöveg tetoválás a csípőn

Lány szöveg tetoválás a csípőn

Hosszú idézetekhez, amelyeket újra és újra el kell olvasni, a comb tökéletes hely. Ahelyett, hogy egy hosszú idézetet próbálna a karjára vagy a csuklójára illeszteni, ez a személy könnyen láthatja ezt a tetoválást, amikor csak akarja.

Megerősítő szavak

Star Text Tattoo wirh repedezett bőr hatása

Star Text Tattoo repedezett bőrhatással

Az egyes szavak ugyanolyan jelentőséggel bírhatnak, mint a mondatok. Ezekkel a szavakkal ez a tetoválás mindent elárul nekünk, amit ez az ember drágának tart.

Boka idézet tetoválás

Szöveg boka tetoválás

Szöveg boka tetoválás

Nem gyakran lát hosszú idézeteket a bokáján, ezért ez a tetoválás nagyon egyedi. A hosszú bibliai versek értelmesek, és a boka elhelyezése duplán érdekessé teszi.

A szavakkal vagy idézetekkel ellátott képek jobbak, mint mások, mivel felfedik az ember lényegét (egyes események vagy boldog pillanatok az életben).

Lewis Carroll idézet

Lewis Carroll tetoválást idéz

Lewis Carroll tetoválást idéz

Még ha nem is tudja, honnan származik az idézet, néha a tervezés adhat tippeket a kitaláláshoz.

Idézet az éhezők viadaláról

Éhezők viadala idéz tetoválást

Éhezők viadala idézet tetoválás

A Mockingjay párosítása az idézettel hangsúlyozza ennek az embernek az Éhezők viadala iránti szeretetét. Az alkar szó tetoválásai még jobban néznek ki a hozzáadott képekkel.

Édes nyakörv idézet tetoválás

Szerelem idézet tetoválás gallér csont

Szerelem idézet tetoválás gallér csont

Az egyszerű pillangótervek szépséget kölcsönöznek az idézet finomságának a betűtípus kiegészítésével.

Stephen King: Tetoválás a fegyverekről

Egyedülálló Stephen King sötét torony tetoválás

Egyedülálló Stephen King sötét torony tetoválás

Néha nincs szüksége az idézetre ahhoz, hogy megtudja, honnan származik a tetoválás, de az idézet jelentést ad.

A metaforák jó tetoválásokat készítenek

Tetoválás idézet a bokán

Tetoválás idézet a bokán

Az idézeteknek néha olyan jelentése is lehet, amelyet kép nélkül nem lehet megérteni. Ebben az esetben a szíve ketrec, fogva tartja a kékmadárt.

A latin szövegű tetoválások gyakran a filozófiai érzéket fejezik ki, általában vannak mondásaik az ókori nemes és nagy emberektől.

Nagy váll tetoválás idézetek férfiaknak

Carpe Diem tetoválás felső hátán

Carpe Diem tetoválás felső hátán

Egy ekkora tetoválás sikításnak hangzik. Ez azt kiabálja: „Ragadd meg a napot”, és azt követeli, hogy élj a lehető legteljesebben.

Latin tetoválás a csípőnLatin idézet hastetoválás

Nem gyakran lát tetoválásokat a csípőn, de ez a latin idézet és a betűk extravagáns kialakítása miatt méltóságteljesnek tűnik.

Mindent vagy semmit

Latin idézet kar tetoválás

„Vagy császár, vagy semmi”. Az archaikus kinézetű forgatókönyv merész kijelentést tesz, amelyet a tetovált személy minden nap látni fog, és emlékeztetni fog rá, mivel az alkaron helyezkedik el. Az alkar idézet tetoválás nagyszerű az ilyen merész kijelentésekhez.

A latin idézeteket férfiak és nők is választhatják.

A tetoválás-feliratokat bárhol a testen elvégezhetjük, de a legtöbb idézőjelet kézre vagy karra helyezzük. A tetoválás formátumát az emberi preferencia is meghatározza. Ez lehet egyetlen szó vagy kifejezés. Felrakhatod a testedre a tetsző művekből vagy kifejezésekből származó szövegrészt.

Tinta és toll Alkar Tetoválások

Motiváció idézet kar tetoválás

Motiváció idézet kar tetoválás

Ez a tetoválás úgy néz ki, mintha tintával és tollszárral írták volna. A forgatókönyv annyira szép, hogy szinte úgy néz ki, mint a kalligráfia.

Egy szóbeli tetoválás

Egyszavas idézet tetoválás

Egyszavas idézet tetoválás

Nem mindig tart sok idézet, hogy megértsük a jelentését. Néha elég egy szó. A madár és a laza betűtípus hozzáadásával minden erről a tetoválásról „ingyenes”. A kis idézetű tetoválások még mindig könnyen közvetítik jelentésüket.

Függőleges hátsó tetoválás

A nők idézik a gerinc tetoválását

A nők idézik a gerinc tetoválását

Amit a férfiak előnyben részesítenek

A kéz egy része a csuklótól az ujjak végéig – nagyon fontos hely a kép alkalmazásához.

Félkövér alkar elhelyezés

Férfi idézet kar tetoválás

Férfi idézet kar tetoválás

Az ilyen elhelyezéssel készült tetoválásoknak merésznek kell lenniük, és fel kell kelteniük az emberek érdeklődését a mondanivalójuk iránt.

Tetoválás mindkét alkarján

Lelkesítő idézet kar tetoválás férfiaknak

Ez a két tetoválás célja, hogy együtt járjanak és természetesnek tűnjenek, amikor keresztbe teszik a karját. Ezek egyszerű idézetek, ha külön vannak, és értelmesebbek, ha együtt vannak. Az alkar szó tetoválásai hevesebbé tehetik a karokat.

Finom tetoválás, erős alkaros tetoválások

Felejtsd el, hogy ne tetováljak a karomra

A szelíd forgatókönyv és a csinos madarak az erős karral és a merész elhelyezéssel azt mutatják, hogy az erős férfiak is szelídek lehetnek.

A bicepsz belseje – Ezt a helyet meglehetősen nehéz elrejteni, de kevésbé észrevehető, ha nem emeli fel gyakran a kezét.

Hónalj idézet tetoválásIdézet tetoválás a bicepszen férfiaknak

Ez a tetoválás csak akkor látható, ha meg akarja mutatni. Ez egy titok, amit csak azokkal oszt meg, akikkel tudni akar.

Belső bicepsz tetoválásidézet tetoválás belső bicepsz az ember számára

A tetoválás forgatókönyve annyira tökéletes, hogy szinte úgy tűnik, mintha még mindig egy könyvben lenne. Majdnem tökéletesnek tűnik a bicepszén.

A nyakon (hátul) – Az itt készült tetoválások lenyűgözőnek tűnnek.

Nyak Idézet Tetoválás

Idézet a nyak tetoválása embernek

Idézet a nyak tetoválása embernek

A nyak oldalán lévő tetoválásokat látni kell. Nem lehet könnyen leplezni, ezért a tetoválás jelentése valami igazán fontos dolog, amit meg kell mutatni a világnak. Nyak idézet tetoválás a fiúk, hogy egy merész kijelentést.

Mit szeretnek a lányok?

Tetoválás feliratokkal – a csuklón.

Kecses csukló tetoválás

Lány idézet csukló tetoválás

Lány idézet csukló tetoválás

Ez a tetoválás nem csak azt mondja, hogy „Grace”, hanem dizájnja is kecses és elegáns.

Nicholas Sparks Idézet

Idézet csukló tetoválás lányoknak

Idézet csukló tetoválás lányoknak

A romantikát szerető lányok szeretik Nicholas Sparks könyveit. A forgatókönyv finom szépsége és a merész madarak romantikáról és szerelemről beszélnek.

Képzeletbeli idézet tetoválás

Csukló idézet tetoválás nőknek

Csukló idézet tetoválás nőknek

Ismét néha az egyszavas idézetek teszik a legmerészebb kijelentéseket. Ez a csukló tetoválás inspirálja a művészeket és alkotókat, hogy jobb dolgokat képzeljenek el. A kis idézetű tetoválások különösen finomak a csuklón.

Nyilatkozat csukló tetoválás

Idézet csukló tetoválás nőnek

Idézet csukló tetoválás nőnek

A nőknek gyakran azt mondják, hogy nem elég. De nem kellene többet tenniük másokért, ha úgy érzik, hogy elég.

A tetoválás egyik legkevésbé fájdalmas helye a boka, és ez a legnépszerűbb a lányok és a nők körében. A boka a tetoválás mini helyének nevezhető.

Tökéletesen elhelyezett boka tetoválás

lány idézet boka tetoválás

Lány idézet boka tetoválás

Ez a felirat a tökéletes helyen van, ahol még mindig látható cipő viselésekor. Egyszerű és szép dizájnt nem kell lefedni.

Láb- és boka tetoválás

Fantasztikus idézet láb tetoválás lányoknak

Fantasztikus idézet láb tetoválás lányoknak

Az idézet a lábon halad, ahol a madarak felrepülnek a bokájába. Könnyű elképzelni az idézetet utazásként, amelyet a madarak repültek.

A halál ereklyéi tetoválást idéznek

Harry Potter és a Halál ereklyéi boka tetoválást idéznek

Harry Potter és a Halál ereklyéi boka tetoválást idéznek

Ez egy példa egy egyszerű idézetre, amely egy képpel párosul, amely növeli annak jelentését. Az idézet és a kép a Harry Potter sorozat utolsó könyvéből való.

Egy kis tetoválás a vállán pont megfelelő. Főleg ezen a ponton szinte fájdalommentesen.

Kis idézetű tetoválások a nyakcsont alatt

aranyos kis váll idézet tetoválás lányoknak

Aranyos kis váll idézet tetoválás lányoknak

A felső vállnak ez a része a tökéletes hely az ilyen apró és finom idézetekhez.

Hosszabb Bibliavers tetoválás

Zsoltárvers idézet tetoválás a vállán

Zsoltárvers idézet tetoválás a vállán

A hát és a vállak tökéletesek a hosszabb idézetekhez, így a megérdemelt világos és szép betűkkel írhatók.

David Beckham sokáig osztotta a tetoválás iránti szenvedélyét. Négy gyermek és szeretett felesége, Victoria neve van pecsételve Dávid nyakán és kezén.

Mindenki tudja, hogy Angelina Jolie nagy rajongója a tetoválásoknak. A színésznő leghíresebb feliratát jelnek tekintették volt férje, Billy Bob Thornton „Billy Bob” nevével..

Név tetoválás

Angelina Jolie idézet tetoválása

Angelina Jolie idézet tetoválása

A nevek olyan értelmesek lehetnek, mint a teljes idézetek, mint általában, szeretteik nevei.

Katy Perry arab tetoválása

Katy Perry arab tetoválása

Katy Perry arab tetoválása

Az arab tetoválások mindig bonyolultak, és Katy karja érzékeny részén van, így az idézet rendkívül fontosnak tűnik.

Victoria Beckham gerinc tetoválása

Victoria Beckham betűkkel írt tetoválása

Victoria Beckham betűkkel-tetovált gerinc tetoválása

Victoria Beckham finomnak tűnhet, de erős nő. Ugyanebben az értelemben a tetoválása vékonynak tűnhet, de fontos jelentése van. Victoria szexivé teszi a gerinc tetoválás idézeteket.

Megan Fox váll tetoválása

Megan Fox váll tetoválása

Megan Fox váll tetoválása

Megan tetoválása tökéletesen illeszkedik a vállára, lehetővé téve a dizájnt és a betűtípust, hogy nagy és bonyolult legyen.