Împletituri Box pentru bărbați

Când vine vorba de coafuri răcoroase, împletiturile cu cutie sunt un stil la modă care va ieși în evidență. Stilurile de împletitură au devenit elegante și populare, oferind un aspect răcoros pentru băieții cu părul lung și scurt. Deoarece părul împletit este atât de versatil și proaspăt, împletiturile pentru cutie pentru bărbați pot fi realizate cu o tăietură subțire sau decolorată pe părți și în spate, cu diferite tipuri de împletituri deasupra. Unii bărbați de culoare vor dori împletituri simple, cu o decolorare, pentru un aspect clasic, în timp ce alții pot prefera împletituri cu tăieturi subțiri și îmbrăcate într-un top înalt pentru un finisaj îndrăzneț. Cu o varietate de stiluri și lungimi, există multe coafuri cu împletituri de cutie de luat în considerare. Pentru a vă inspira idei, am întocmit o listă cu cele mai bune împletituri de cutie pe care bărbații le pot încerca chiar acum!

Box Braids Barbati

Ce sunt împletituri cutie?

Împletiturile cu cutie sunt un tip de coafură împletită popular printre bărbații negri. Stilul de împletit cutie se realizează prin împărțirea părului în secțiuni de formă pătrată, care sunt apoi împletite folosind atât păr natural, cât și păr sintetic suplimentar. La fel ca cornrows, zig zag și alte împletituri reci pentru bărbați, puteți obține aspectul cu extensii sau puteți folosi părul natural dacă este suficient de lung..

Coafuri Box Braids pentru bărbați

De la panglici lungi până la panglici high top box, această coafură este unică prin design și stil. Cu toate acestea, procesul de obținere a împletiturilor pentru bărbați poate fi lung și costisitor. Din fericire, aceste stiluri de împletituri sunt de întreținere redusă, ușor de întreținut și durează 6-8 săptămâni.

Stiluri Cool Braid pentru bărbați

Coafuri Box Braids pentru bărbați

Împletituri cu cutie scurtă

Împletiturile cu cutie scurtă sunt grozave dacă ai părul scurt și vrei o coafură la modă, dar nervoasă. Fără a-ți crește părul sau a obține extensii, stilurile scurte sunt realizate prin crearea formelor pătrate tradiționale înainte de a împleti părul deasupra.

Împletituri Cutie Scurtă Bărbați

Puteți împerechea aspectul cu o piele sau o estompare temporară pentru a evidenția lungimea și stilul de deasupra. Coafurile cu împletituri scurte sunt ușor de obținut și simplu de coafat; lasă-i să se lase și să atârne pentru un aspect sexy fără efort.

Cutii de par scurte Impletituri Stilete Barbati

Împletituri cu cutie lungă

Împletiturile cu cutie lungă sunt versatile, masculine și vă oferă posibilitatea de a crea o serie de stiluri interesante. Împletiturile moderne și fermecătoare, lungi, necesită extinderi, dar investiția merită finisajul elegant.

Împletituri cu cutie lungă Bărbați

Indiferent dacă aveți părul suficient de lung pentru a împleti sau doriți să adăugați păr sintetic pentru a obține lungimea dorită, împletiturile cu păr lung sunt măgulitoare pentru majoritatea formelor feței. Coafurile cu panglici cu cutii lungi pot fi stratificate, lăsate în jos, trase înapoi sau legate într-o coadă de cal sau un coc de deasupra capului.

Coafuri cu cutii lungi pentru bărbați

Împletituri simple

Clasic și elegant, împletituri simple funcționează bine pentru bărbații cărora le place să păstreze un aspect curat. Cunoscut și sub numele de împletituri individuale, acest aspect frumos este minimal și casual, ceea ce înseamnă că veți avea nevoie doar de câteva minute pentru a vă schimba încuietorile.

Single Braids Barbati

Împletiturile simple funcționează bine pe lungimi de păr lungi și scurte și sunt minunate atât pentru bărbați, cât și pentru băieți. În stil liber și agățat pe părțile laterale ale capului, acest stil proaspăt continuă să fie la modă în salonul de coafură din întreaga lume.

Împletituri agățate pentru băieți

Împletituri cutie cu decolorare

Cel mai popular mod de a obține această coafură este de a împerechea împletituri cutie cu o decolorare. Bărbații pot alege dintre toate cele mai bune tipuri de decolorări, inclusiv tunsori scăzute, medii, înalte, cheli, cu cădere, temporare și conice.

Împletituri cutie pentru bărbați cu decolorare

Cu părul scurt decolorat pe părți, băieții își pot concentra atenția asupra împletiturilor lor. Îndrăzneț și elegant, o decolorare cu împletituri poate duce stilul la nivelul următor.

Box Braids Fade

Undercut cu Box Braids

Robust și fierbinte, o tăietură cu panglici de cutie poate fi o alternativă elegantă la estompare. Scurt și tăiat la o lungime pe părți și pe spate, tunsoarea tăiată poate fi buzzed sau ras pentru a contrasta cu împletiturile tale cool.

Undercut cu Box Braids

Combinată cu orice lungime de păr și cu o serie de stiluri de împletituri cutie, coafura finisată este netedă și impecabilă. Trageți împletiturile înapoi într-o coadă de cal sau legați un coc în sus, aspectul este universal măgulitor.

Împletituri High Top Box

Împletiturile high top box se remarcă în orice mulțime și pot fi stilizate într-o varietate de moduri. Împletiturile populare și de clasă, cu vârfuri superioare, pot varia în stil, de la secțiuni la panglici păianjen, fiecare oferind propriul design texturat.

Împletituri High Top Box

În cele din urmă, împletiturile superioare sunt la modă și unice, așa că lucrați cu stilistul dvs. pentru a determina ce aspect este cel mai potrivit pentru dvs..

Împletituri înalte

Împletituri cutie cu păr drept

Împletiturile cu cutie cu păr drept au fost una dintre cele mai tradiționale idei de coafură din jur. Împletirea părului drept la bărbați este mult mai simplă decât tratarea cu părul crud sau creț.

Box Braids Barbati Păr drept

Atunci când alegeți acest aspect, părul este secționat în linii drepte de pătrate, spre deosebire de liniile modelate utilizate în alte stiluri împletite.

Împletituri plate

Împletiturile plate pot fi trase într-un updo sau măturate în lateral, în funcție de preferința și coafura preferată. Tot ce trebuie să faceți este să investiți în niște elastice de calitate și veți avea capacitatea de a vă transforma părul împletit în câțiva pași simpli.

Împletituri plate

Box Braids cu modele

Pentru o întorsătură modernă, obțineți împletituri de cutie cu modele, iar tunsoarea ta se va transforma instantaneu. Modelele de păr necesită un stilist priceput și talentat, cu creativitate. Modelele de împletituri pot include 2, 3 sau 4 linii cu zig zaguri și împletituri unice.

Împletituri cutie pentru bărbați cu modele de păr

Box Braids Coada de cal

Când aveți părul mai lung, aranjați împletiturile cutiei într-o coadă de cal pentru un aspect elegant. Împletiturile medii și lungi arată excepțional atunci când sunt trase înapoi într-o coadă de cal mică sau înaltă.

Box Braids Coadă de cal Bărbați

Masculin și atractiv, acesta este un mod ușor de a-ți scoate părul de pe față în timp ce lucrezi. În plus, rupe monotonia stilării părului în același mod în fiecare zi.

Împletituri cu cutie mică

Împletiturile cu cutie mică sunt împletituri subțiri care pot fi stilizate în vrac, în chifle sau în cozi. Spre deosebire de împletiturile mari și jumbo, împletiturile mici sunt așezate în secțiuni mici pătrate. Dimensiunea mai mică înseamnă că băieții își pot cere 3 sau 4 rânduri de împletituri de cutie pe vârful capului.

Împletituri Cutie Mică Bărbați

Box Braids pentru bărbați negri

Împletiturile cu cutie au fost în mod tradițional o coafură grozavă pentru bărbații și femeile negre. Indiferent dacă vă legănați cu împletituri scurte, medii sau lungi, băieții negri se pot juca cu părul împletit pentru a găsi cele mai bune stiluri pentru aspectul lor personal..

Box Braids pentru bărbați negri

Majoritatea băieților încep cu laturile decolorate, tăiate sau ras. Există multe modalități de a purta împletituri cu cutie, așa că găsește un stil la modă care să funcționeze pentru tine.

Împletituri cutie pentru bărbați albi

Bărbații albi care experimentează cu împletituri de cutie este o tendință mai recentă, dar acest stil poate fi adoptat dacă ai stilistii și tipul de păr potrivit. Stilurile de împletitură tip alb depind de lungime și design, dar tehnica de secționare este aceeași.

Împletituri cutie pentru bărbați albi

Spuneți frizerului și stilistului cum să tăiați părțile laterale și spatele, apoi decideți o lungime și sunteți gata. Doar asigurați-vă că puteți scoate împletituri ca un băiat alb înainte de a încerca coafura.

Box Braids Pentru Băieți

Împletiturile cu cutie sunt drăguțe și la modă pentru băieți, ceea ce face ca această coafură să fie favorită pentru copii cu copiii. Băieților mici le place în mod natural să imite stilurile tăticilor și fraților lor, iar stilurile de împletituri la băieți arată întotdeauna bine.

Box Braids Pentru Băieți

În primul rând, părul împletit este ușor de întreținut și ușor de coafat, ceea ce înseamnă că fiul tău va petrece un timp minim pregătindu-se pentru școală. În mod similar, împletiturile pot fi lăsate agățate liber, trase în spate și legate sau pot fi măturate într-o coadă de cal atunci când băieții tăi fac sport sau termină sarcinile școlare. Combinat cu o decolorare curată pe părți, este una dintre cele mai populare tunsori pentru băieții negri.

Împletituri cutie pentru băieți mici