Johnny Depp frisyrer

Johnny Depps frisyrer är lika ikoniska och berömda som skådespelaren själv. Känd som en av de mest begåvade skådespelarna i sin generation katapulterade Depps hår Hollywoodstjärnan till att bli en internationell modeikon. Faktum är att Depps långa hår i filmer som Blow och hans korta hår i flickor som Public Enemies verkligen påverkade mäns livsstilstrender vid den tiden. Om du letar efter en ny frisyr i år, så här har du hår som Johnny Depp!

Bästa Johnny Depp -frisyrer

De bästa Johnny Depp -frisyrerna är enkelt snygga och vackra. Det är omöjligt att förneka att skådespelaren utstrålar en naturlig stil som inte går att slå när det gäller långa frisyrer. Från hästsvans till quiff till slickat hår, kolla in vår samling bilder som beskriver varje Depp -frisyr!

Johnny Depp frisyrer

Johnny Depp Public Enemies frisyr

Låt oss börja med Johnny Depp’s Public Enemies -frisyr – en klassisk vintage -förbudshårklippning med en låg avsmalnande blekning på sidorna och lång quiff ovanpå. Det som blev känt som John Dillinger-frisyren, den här strukturerade stilen är bra för killar med tjockt rakt eller vågigt hår som vill ha en kort till medellång skiktad frisyr. Om du stylar denna klippning, kom bara ihåg att använda lite hårvax eller pomade för att hålla håret på plats hela dagen.

Johnny Depp Public Enemies Hair

Johnny Depp långt hår

Med så många fantastiska frisyrer är Johnny Depp i slutändan mest känd för sitt långa hår, som han började växa ut i början av 90 -talet. Depps hår vid den tiden var en återspegling av den växande grungekulturen i Hollywood, som ersatte stjärnans rena utseende. Under kommande år fungerade Depps långa frisyr perfekt för roller i Sleepy Hollow, Chocolat, What’s Eating Gilbert Grape och Pirates of the Caribbean, för att bara nämna några!

Johnny Depp långt hår

Johnny Depp kort hår

Som om det inte vore tillräckligt att ha svala långa lockar, framkallar Johnny Depps korta hår också avund! Oavsett om han stylade Donny Brascos sliriga rygghår eller Cry-Babys rockabilly quiff-frisyr med avsmalnande sidor, det verkar inte som om det finns en frisyr som Depp inte kan dra av.

Johnny Depp kort hår

Annat Cool Johnny Depp Hair

För mer om Depps senaste nya frisyrer, kolla in vårt galleri nedan!

Johnny Depp Haircut

Cool Johnny Depp frisyr

Johnny Depp frisyr

Cool Johnny Depp frisyr - Blow

Johnny Depp korta frisyrer

Johnny Depp medellångt hår

Johnny Depp Haircuts - Kort hår med getskägg

Johnny Depp lång frisyr med bock

John Dillinger frisyr

Hur man har hår som Johnny Depp

Bästa Johnny Depp -hår och frisyrer