50 monipuolista sivutyyliä promille

Valmistumisen lisäksi juhliin valmistuminen on tärkein asia elämässäsi juuri nyt. Tiedämme tarkalleen miltä sinusta tuntuu! Tarvitset ulkoasun, joka on riittävän universaali, jotta se voidaan mukauttaa mihin tahansa pukeutumiseen, mutta voit olla tarpeeksi yksilöllinen, jotta voit tehdä siitä oman. Tässä tulee sivusuunnittelu. Olemme keränneet hämmästyttävän valikoiman 50 sivukampausta juhliin, jotka varmasti kääntävät päät ja saavat sinut näyttämään prinsessalta!

1. Rosie Huntington Whitely

Kun Rosie osui punaiselle matolle tätä tapahtumaa varten, hän tiesi, että hänen piti antaa pukunsa puhua. Hänellä on upea hopeinen peililuku, jota meikki tai hiukset eivät voineet voittaa, joten hän valitsi yksinkertaisen sivupunoksen.

rosie -kampaukset promille

Lähde

2. Jessica Alba

Näin helposti saat sivukampaukset promille, jos muotoilet ne oikein. Voit käyttää tyylikkäitä hiuksia ja pientä punosta toisella puolella, jos etsit voimakkaita savuisia silmiä, jotka ovat tärkein nähtävyys kasvojen tasolla.

jessica alba sivukampaukset prom

Lähde

3. Supermalli -kampaukset promille

Vintage -kiharat ovat toinen tapa edetä, varsinkin jos sinulla on riimu -mekko. Tällä tavalla voit säilyttää saman vanhan Hollywood -näytön sireenin ulkoasun ja sovittaa riimuosan vintage -kiharoihin. Älä unohda roikkuvia korvakoruja.

aaltoilevat sivukampaukset promille

Lähde

4. Jennifer Lopez

Ota vihje latinalaisen musiikin kuningattarelta Jennifer Lopezilta ja käytä upeita hiuksia harjalla inspiraationa sivukampauksillesi. Hänellä on vaalea ombre, jossa on löysät kiharat pitsi -valkoisessa mekossa.

jennifer lopezin sivukampaukset promille

Lähde

5. Genesis Rodriguez

Tämä sotkuinen mutta seksikäs kihara on täydellinen esittelemään parin raskaita, kimaltavia ja arvokkaita korvakoruja. Ne voivat olla timantteja, rubiineja, safiireja tai mitä haluat. Ulkonäkö on täydellinen, jos sinulla on mekko, joka paljastaa hartiat.

Genesis Rodriguezin sivukampaukset promille

Lähde

6. Blake Lively

Jätä se näyttelijä Blake Livelylle näyttääksesi kaikille, kuinka tehdä sivukampaukset promille. Hän valitsi yhdistelmän punosilla kiinnitetyn punoksen ja toisella puolella olevien ihanien kiharoiden välillä. Huomaa, kuinka hänen huulipunansa sopii hänen mekkoonsa.

blake vilkas sivukampaus promille

Lähde

7. Cara Delavigne

Tämä on supertähden arvoinen ilme. Se on niin yksinkertaista mutta niin upeaa. Cara meni syvälle sotkuisten ranta -aaltojen kanssa. Hänen päänsä peittämätön puoli on geeliytynyt, joten säikeet eivät liukua ulos. Ulkonäön päätähdet ovat kuitenkin härkäverinen huulipuna ja espanjalaiset innoittamat mustavalkoiset teatterikorvakorut, jotka kompensoivat hänen huultensa punaisuuden.

caran puoleiset kampaukset tanssiaisille

Lähde

8. Miranda Kerr

Supermalli Miranda Kerr on toinen haastaja parhaasta ulkoasusta listalla sivukampauksista promille. Hän valitsi myös rohkean huulen, jonka väri oli kermainen tumma kirsikka, jonka oli tarkoitus korostaa hänen sinisiä silmiään.

miranda kerr kampaukset tanssiaisille

Lähde

9. Kate Beckinsale

Mutta kaikki eivät ole löysät hiukset ja ranta -aallot, kun puhumme prom -sivukampauksista. Voit myös noudattaa Kate Beckinsalen neuvoja ja valita suuren punotun sivupullon, jonka toisella puolella on löysä lanka. Olemme aivan rakastuneita kultaisiin tupsukorvakoruihin!

kate beckinsale sivukampaukset prom

Lähde

10. Megan Fox

Mikään ei mene paremmin yhteen kuin korsettimekko, jonka reuna on valmistettu puhtaasta pitsistä ja yksinkertaisista, vintage -kiharoista. Pidämme jopa klassisesta yhdistelmästä, jota Megan Fox esittelee täällä tummien hiusten ja mekon valkoisen välillä.

megan fox -puolen kampaukset tanssiaisille

Lähde

11. Jessica Alba

Näyttelijä Jessica Alba on sekä oppitunti siitä, kuinka olla Hollywoodin diiva, että visio kullasta. Hän kanavoi 20- ja 30 -lukujen vanhat näytön sireenit ja keksi tämän erinomaisen metallisen ilmeen, jossa hänen kiiltävät tressinsä sopivat hänen mekkoonsa, korvakoruihinsa ja luomiväriinsä ja hänen huulensa ovat ainoa väritys.

jessica alba sivukampaukset prom

Lähde

12. Braid Side Hairstyles for Prom

Punotun kampauksen tärkein etu on, että se on mukava. Ajattele sitä. Sinulla on jo juhlapuku ja pari korkokenkiä, joista huolehtia koko yön. Anna itsellesi tauko ja kokeile mukavaa kampausta.

punos puolella kampaus prom

Lähde

13. Taylor Swift

Tiesitkö, että Taylor Swiftillä on kiharat hiukset tosielämässä? Hän käyttää usein kiharoita, se on totta, mutta ne ovat aina erittäin kiillotettuja ja muistuttavat sellaisia, joita saat hiusten kiharrilla. Itse asiassa hänellä on kiharat, pörröiset hiukset aivan kuten meillä muillakin.

taylor swift sivukampaukset promille

Lähde

14. Lucy Hale

Jos päätät mennä ranta -aaltoihin osana sivukampauksiasi prom -rutiiniin, suosittelemme myös, että saat joitain kohokohtia. Vaaleampi sävy lämmittää ihon sävyjä ja antaa ruusuisen hehkun poskillesi.

lucy hale sivukampaukset promille

Lähde

15. Ponytail Side Hairstyles for Prom

Tämä on moderni otos niistä 60 -luvun kampauksista, joista haaveilemme aina nähtyäni lehdissä. Se on pitkä sivuttainen poninhäntä, jota on kiusattu takaa juuri sen verran, että se näyttää sotkuiselta ja valmis juhlimaan.

poninhäntä puolella kampaus prom

Lähde

16. Side Prom Hairstyles pitkille hiuksille

Tämä yksinkertainen mutta tehokas kierretty kampaus toimii parhaiten, jos lisäät muutamia kohokohtia suoraan etupuolelle ja pari dramaattisia korvakoruja täydentämään sitä. Voit myös mennä hieman yli laidan meikkisi kanssa ja käyttää esimerkiksi sinistä eyelineria.

sivukampaukset promille

Lähde

17. Messy Side Hairstyles for Prom

Vaikka se näyttää makeiden kiharoiden sotkulta, tämä on itse asiassa ensisijainen kampaus sekä teini -ikäisille tytöille, jotka menevät juhliin, että morsiamet. Romanttisten aaltojoukkojen viehätyksessä on vain jotain suuria, timanttisilla korvakoruja vastaan.

sotkuiset kampaukset promille

Lähde

18. Nicole Scherzinger

Jos sinulla on sivutangot, tämä on täydellinen hetki käyttää niitä hyväksi. Juuri näin Nicole teki. Hän meni sivuosaan, jossa hänen sivutangot muuttuivat hiuksensa erilliseksi kerrokseksi, joka lisää hiusten syvyyttä ja ulottuvuutta.

nicole -kampaukset promille

Lähde

19. Amber Heard

Voit myös käyttää hiusväriäsi erittäin luovasti, kun on kyse sivukampauksista promille. Ota Amber Heardin esimerkki. Hänen hiusvärinsä on likainen blondi pään tasolla ja sulaa kultaiseksi samppanjaksi päitä kohti. Niinpä hän lisäsi värin, jossa oli joitain smaragdikorvakoruja ja helakanpunainen huuli.

Amber kuuli sivukampaukset promille

Lähde

20. Erinomaiset sivutuotteet promille

Et voi koskaan mennä vikaan dramaattisen hiuslisäaineen kanssa. Se on helpoin tapa koristella hiuksiasi, vaikka kampauksesi tai leikkauksesi olisi yksinkertainen. Sen lisäksi se on täydellinen valinta, jos sinulla on korsettimekko.

parta -kampaukset promille

Lähde

21. Rita Ora

Laulaja ja näyttelijä Rita Ora ei ole koskaan näyttänyt paremmalta kuin tämän punaisen maton esiintymisen yhteydessä. Hänen hiuksensa ovat fantastisia beigejä vaaleita, ja hän pelasi niistä erittäin hyvin savuisilla harmailla silmillä ja punaisella huulipunalla.

rita ora sivukampaukset prom

Lähde

22. Eva Longoria

Tässä on toinen julkkis, joka osaa käyttää lisävarusteita oikein. Eva Longorialla on tummat kastanjanruskeat hiukset, jotka on pyyhkäisty sivuun tätä tarkoitusta varten. Siksi hän väritti kaiken parilla ruohonvihreillä pitkillä korvakoruilla.

eva longoria sivukampaukset promille

Lähde

23. Anna Kendrick

Onko koskaan hetki, jolloin Anna Kendrick ei näytä virheettömältä? Hänen tummat karamellihiuksensa ovat käpristyneet yksinkertaisiksi mutta makeiksi keloiksi, jotka putoavat huolimattomasti hänen norsunluun ihoonsa. Hän valitsi yksinkertaisen meikin samassa väripaletissa ja timanttikorvakorut.

Anna Kendrick sivukampaukset prom

Lähde

24. Kierretyt sivutuotteet promille

Tämä kampaus on uskomattoman makea ja romanttinen, lähinnä nauhan avulla, jota käytetään poninhäntä. Tyyli itsessään on kierretty poninhäntä, jossa on muutama löysä hiuslanka, jotka riippuvat edessä ja hartioilla.

Kierretty sivusuunnitelma nauhapuolen kampauksilla promille

Lähde

25. Fishtail Braid Side Hairstyles for Prom

Jos luulit, että pitkien hiusten kalanpunos voi olla vain suora ja pystysuora, olit täysin väärässä. Katsokaa, kuinka upea se on, kun punot sen vinottain pään yli ja annat pukusi selkänoja näyttää.

punos puolella kampaus prom

Lähde

26. Yhteensopivat hiustarvikkeet

Tässä on söpö temppu, jota voit käyttää prom -iltana. Sovita hiustarvikkeet korvakoruiisi. Toisin sanoen, voit saada pari korvakoruja halutun mallisi pienessä koossa ja sitten suuren koon, kun kyse on hiuksistasi.

sivukampaukset promille

Lähde

27. Yksinkertaiset sivutuotteet promille

Kukat ovat olleet raivoa viime vuosina. Olemme nähneet heidät kaikkialla balleista häihin, punaisen maton tapahtumiin ja musiikkifestivaaleihin. Tämä on kaksinkertainen kierretty punos, jossa on kolme pientä valkoista ruusua.

yksinkertaiset sivukampaukset promille

Lähde

28. Luonnolliset sivutuotteet promille

Jos kukat eivät todellakaan ole sinun juttusi, mutta pidät ajatuksesta tuoda hiukan luontoa ulkoasuun, voit aina käyttää joitain muita kasvin osia, kuten pieniä oksia tai vihreitä lehtiä. Valitse tuoksuvia energian lisäämiseksi.

luonnolliset sivukampaukset promille

Lähde

29. Jumbo -punotut sivutuotteet promille

Kun sinulla on pitkät hiukset, voit käyttää niitä ripustettuna selässäsi tai laittaa ne johonkin niistä klassisista matalista chignoneista, joita kaikki ovat käyttäneet 20 -luvulta lähtien. Mutta entä jos kerroimme, että on olemassa kolmas vaihtoehto, nykyaikaisempi ja nykyaikaisempi?

jumbo punos puolella kampaus prom

Lähde

30. Muodollinen Pin Up Side Hairstyles Prom

Kun he ajattelevat pin upia, useimmat ihmiset kuvittelevat värikkäitä kuvia 40 -luvulta. Mutta tiesitkö, että tapilla on myös muodollinen puoli, jota voit käyttää inspiraation lähteenä prom -ulkoasullesi?

muodollinen puoli pin up puolella kampaus prom

Lähde

31. Koristeltu Fishtail

Jos haluat tehdä vaikutelman, punos ei riitä. Tämä on löysä, jumbo -kalanhäntä ombre -ruskeassa ja vaaleissa kohokohdissa, ja se on koristeltu valkoisilla vauvan hengityksen kukilla. Ilmeisesti voit valita mitä kukkia pidät eniten.

koristeltu kalanhäntäpuolen kampaus promille

Lähde

32. Kukkakruunu

Jos vauvan hengitys on liian pieni sinulle ja haluat todella tehdä sisäänkäynnin, suosittelemme, että käytät kukkakruunua. Tämä on tehty yhdestä, puoliksi kukkineesta, vaaleanpunaisesta pionista, sinisistä ohdakkeista, oranssista marjasta ja joistakin vihreistä lehdistä.

kukka kruunu puolella kampaus prom

Lähde

33. Ajeltu puoli kampaukset Prom

Rohkeat tytöt tarvitsevat rohkean ja jyrkän kampauksen, ja juuri tätä olet etsinyt. Se on puoliksi ajeltu aliarvostus, joka esittelee persoonallisuutesi, mutta jättää silti tarpeeksi pitkistä hiuksistasi, jotta ne sopisivat käytettäväksi.

toisella puolella ajettava puoli kampaus prom

Lähde

34. Fishtail Täyttää poninhäntä

Voit jopa yhdistää kahdenlaisia ​​punoksia, jos haluat jotain hieman monimutkaisempaa sivukampaukseesi promille. Tämä on pieni kalahäntä, joka päättyy sivumontaan. Se toimii parhaiten boheemityylisen mekon kanssa.

fishtail täyttää poninhäntäpuolen kampaukset promille

Lähde

35. Ihastuttavat sivutuotteet promille

Mikään ei sano ihanaa paremmin kuin kourallinen jasmiinikukkia, jotka on punottu hiuksiin prom -iltana. Ja ajattele vain tuoksua, joka leijuu ilmassa, kun liikut ja tanssit. Parempi kuin mikään hajuvesi!

Kierretyt poninhäntäpuolen kampaukset promille

Lähde

36. Lila -sivutuotteet promille

Koska ei -perinteiset hiusvärit ovat ehdottomasti voittaneet kärkipaikan kuluneen kauden pääsuuntauksena, omistamme heille tämän artikkelin kokonaisen osan ja tavan, jolla voit käyttää niitä sivukampauksissa promille.

liila puoli kampaus prom

Lähde

37. Sateenkaaripuolen kampaukset promille

Jos et pysty päättämään yhdestä ainoasta hiusväristä juhliin, voit aina sateenkaaren trendin puolesta. Kuten nimestä voi päätellä, voit käyttää useita valitsemiasi värejä, joko samaa palettia, kuten punaisen tai violetin eri sävyjä tai sateenkaaren todellisia värejä.

sateenkaaren sivun kampaukset promille

Lähde

38. Selena Gomez

Instagram -kuningatar Selena Gomez koristi tämän punaisen maton tapahtuman yksinkertaisella mutta tehokkaalla tyylikkäällä sivukampauksella. Jos haluat kopioida sen, tarvitset runsaan määrän hiusvahaa, jotta hiusten sivu ja yläosa eivät liiku..

selena gomezin sivukampaukset promille

Lähde

39. Sivutuotteet promille ja otsatukka

Otsatukka menee hämmästyttävän hyvin punosten kanssa, joten miksi et yhdistäisi niitä suurella illalla? Keskustele stylistisi kanssa parhaista otsatyypeistä kasvoillesi ja hanki sitten sopiva meikki, joka korostaa ne.

otsatukka punos puolella kampaus prom

Lähde

40. Sivupunospulla

Tämä kampaus voi näyttää monimutkaiselta, mutta se on helpompi saavuttaa kuin luulisi. Se on yksinkertainen lävistävä hollantilainen punos, joka päättyy punottuun pullaan pään toisella puolella. Kun olet kiinnittänyt sen paikalleen bobby -nastoilla, koristele se valitsemallasi suurella kukalla.

Sivupunos, jossa kukka -kampaukset promille

Lähde

41. Teal Side Hairstyles for Prom

Kun valitset epätavallisen hiusvärin juhliin, muista ottaa pukeutumisesi huomioon. Esimerkiksi sinivihreä kohtaa vaaleanpunaisen ja oranssin, riippumatta siitä, kuinka paljon rakastat värejä tai itse mekkoja. Valitse yksi tai toinen.

sinivihreät kampaukset promille

Lähde

42. Cotton Candy Side Hairstyles prom

Epätavallinen hiusväritrendi on kasvanut niin suureksi, että hiustenhoitolinjat ovat nyt keksineet jopa erityisiä väriaineita, joita voit käyttää turvallisesti kotona. Ne eivät tahraa, eivät ole enää niin vahingollisia hiuksille, ja saat taatusti haluamasi värin joka kerta.

puuvillakarkki -kampaukset promille

Lähde

43. Kirsikanpunaiset kampaukset

Mustavalkoinen mekko pelaa hämmästyttävän hyvin, jos valitset tämän hiusvärin. Muista kuitenkin valita jotain vaatimatonta, koska hiukset ovat itsessään paljon. Jos etsit monimutkaista mekkoa, olet vaarassa näyttää siltä, ​​että sinulla on puku.

kirsikanpunaiset kampaukset promille

Lähde

44. Tuhkainen violetti sivutyyli

Tässä on väri, jonka avulla voit tehdä vähän sitä vanhaa matchy-matchyä, jonka tunnemme ja rakastamme. Tämä tarkoittaa, että voit valita violetin tai laventelin mekon ilman riskiä näyttää oudolta. Hiusvärin tuhkainen sävy pitää sen dramaattisena ja viileänä.

tuhkainen violetti puoli kampaus prom

Lähde

45. Munakoisopuolen kampaukset promille

Tämän on oltava yksi kauneimmista violetin sävyistä ja yksi upeimmista hiusväreistä, joita olemme koskaan nähneet. Jos valitset sen, anna hiusten puhua ja pidä mekko yksinkertaisena mustana, valkoisena, samppanjakultaisena tai jopa kivinharmaana.

eggplabt violetit sivukampaukset promille

Lähde

46. ​​Vihreät ja vaaleat sivutyylit

Jos “rohkea” on keskimmäinen nimesi, tämä on kampauksesi sinulle. Se on lävistävä ranskalainen punos, joka päättyy tyylikkääseen pullaan. Tärkein nähtävyys on kuitenkin kaksi väriä, jotka kietoutuvat toisiinsa. Toinen on upea metallinvihreä ja toinen on likainen blondi.

vihreä vaalea puoli kampaukset prom

Lähde

47. Mintunvihreät kampaukset promille

Jatketaan lisää ideoita vihreille hiuksille. Tämä on mintunvihreä ombre. Se alkaa tummanvihreällä ja sulaa piparmintun hulluuteen, joka tuo meidät mieleen minttulastujäätelöstä ja kesäkentistä paahtavana päivänä.

vihreän puolen kampaukset tanssiaisille

Lähde

48. Orkidea -kampaukset promille

Orkidea on violetti, ei vaaleanpunainen, kuten monet väärin uskovat. Joka tapauksessa se on upea ja suosittelemme kokeilemaan sitä. Jos et tule hulluksi hiuksillesi teini -ikäisenä, niin milloin aiot tehdä sen?

orkidea -kampaukset promille

Lähde

49. Beyonce

Kukaan parempi kuin Queen Bey itse näyttää meille kuinka tehdä sivukampauksia erityistilanteessa. Hänellä on yllään upea mandariinimekko, jossa on roikkuvat timanttikorvakorut, jotka ulottuvat hartioille.

beyoncen sivukampaukset promille

Lähde

50. Hopea ja turkoosi sivutuotteet promille

Jos etsit merenneito -ulkoasua, hopea ja turkoosi puhuvat ehdottomasti elämästä meren alla. Puhumattakaan siitä, että kalanhäntäpunos on nyökkäys samaan suuntaan. Valitse myös merenneito -mekko ja tyyli on valmis.

hopea turkoosi punos puolella kampaus prom

Lähde

Johtopäätös

Kampauksen, jota käytät juhlissa, on oltava upea ja unohtumaton, jotta se sopii pukuusi ja tilaisuuteen, mutta sen on myös oltava käyttökelpoinen ja mukava, jotta voit käyttää sitä koko yön. Siksi uskomme, että sivukampaukset promille tekevät molemmat temput yhdellä kertaa. Mitä mieltä sinä olet? Onko sinulla haluamasi kampaus yllä esitetyistä 50: stä?