Как да използвате восък за коса

Ако не сте се научили как да използвате восък за коса, това ръководство е за вас! Восъкът за коса е един от най -добрите стилни продукти за мъже. Подобно на помада, използването на восък може да поддържа косата ви лъскава и оформена през целия ден без твърдостта, причинена от гел и мус. Всъщност закупуването на добър восък за коса е ключова стъпка в оформянето на хладен гребен, прищявка, хлъзгав гръб, помпадур или остри прически. Въпреки че е важно да се има предвид, че този продукт за коса е най -добре да се използва при оформяне на външен вид, който изисква текстурирано покритие.

По -долу ще ви научим как точно да използвате правилно восъка за коса. С тези прости стъпки ще можете да приложите восък и да оформите всеки естествен вид, който искате!

Как да използвате восък за коса

Как да нанасяте восък за коса

Ето 5 стъпки за оформяне на косата с восък.

 1. Започнете с малко количество восък на пръста си. В зависимост от количеството коса, която имате, ще искате да загребите количество с размер на грахово зърно. В противен случай твърде много восък за коса може да доведе до мазен вид.
 2. Восъкът е твърд продукт, така че ще трябва да го затоплите. Разпределете восъка по дланите на ръцете си и ги разтривайте заедно, докато се разтопи напълно.
 3. Нанесете восъка върху косата си. Започнете да нанасяте в задната част на главата и бавно разресвате повърхността на косата си отпред. Покривайки тънък слой отгоре, избягвате да се слепвате в една област. Също така, не забравяйте да затворите ръцете си, докато достигате краищата на косата си, за да сте сигурни, че върховете получават някакъв продукт.
 4. Започнете да оформяте косата си. Докато ние препоръчваме хлъзгав гръб, странична част или подобен вид, ще искате да започнете да оформяте желаната от вас прическа. Ако смятате, че имате нужда от повече восък, прилагайте постепенно допълнителни количества.
 5. Поправете разсеяните косми, създайте повече обем и завършете стила. Последната стъпка е да нанесете последния щрих върху външния си вид.

В крайна сметка няма правилен или грешен начин за оформяне с восък. Разработването на ритъм ще отнеме време и колкото повече влагате продукта в косата си, толкова по -удобно ще ставате с него..

Как да нанасяте восък за коса за мъже

Най -добрият восък за коса за мъже

Ако все още не сте намерили най -добрия восък за коса, позволете ни да направим няколко добри препоръки. С толкова много марки и продукти на пазара, може да е трудно да се знае на кои отзиви и оценки трябва да се доверите. По -долу ще обсъдим някои от най -добрите восъци за коса за мъже, колко добре държат и завършват и други плюсове и минуси, които трябва да вземете предвид, преди да купите.

TIGI Bed Head B за мъже

TIGI Bed Head B за мъже Матиращ сепарационен восък

The TIGI Восък за глава за мъже предлага един от най -естествените визии, със здрава фиксация и чисто матово покритие. Този восъчен продукт работи прекрасно с всички видове коса и дължина, от къса до дълга и тънка до гъста. Лесно оценен като един от най -продаваните восъци за коса за мъже, горещо ви препоръчваме да опитате този продукт за оформяне.

TIGI Bed Head за мъже Матиращ сепарационен восък, 3 унции 4149 отзива TIGI Bed Head за мъже Матиращ сепарационен восък, 3 унции

 • Този продукт е изработен от висококачествен материал
 • За момчета, които искат задържане, стил и естествен завършек
 • Пчелен восък, cera caranauba и смес от полимери…

11,13 щ.д. Купи сега

Американски влакови екипажи

Американски влакови екипажи

American Crew е най -голямото име в продуктите за мъжки стайлинг. С високо задържане и нисък блясък, Американски влакови екипажи е подходящ за гъста, права или къдрава коса. Освен че мирише на одеколон, този восък за коса ще увеличи пълнотата, като същевременно текстурира за естествен завършек.

Американски влакови екипажи, 3 унции, силно гъвкаво задържане с нисък блясък 20 413 отзива Американски влакови екипажи, 3 унции, силно гъвкаво задържане с нисък блясък

 • КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА: Подобен на влакна смолен продукт помага…
 • ЗА КОГО Е: Работи добре за тези с по -ниски…
 • КЛЮЧОВО ПРЕДИМСТВО: Осигурява високо задържане и нисък блясък

18,50 долара Купи сега

Redken For Men Maneuver Working Wax

Работен восък за маневри от Redken

Redken продава редица популярни продукти за коса за мъже и жени, включително Работен восък за маневриране. Със средната си здравина идва гъвкавостта да се оформят всички видове прически, което го прави добър вариант за начинаещи. Плюс това, този восък е лек и естествен, лесно се влива в косата ви.

Gatsby Moving Rubber Spiky Edge

Восък за коса Gatsby

Ако търсите по -силно задържане, тогава Gatsby Moving Rubber серията може да е правилният избор за вас. Произведени в Япония, Gatsby е висококачествена марка, а восъкът им Spiky Edge ще поддържа косата ви оформена и мирише добре през целия ден. Препоръчваме обаче да използвате този продукт само за прически с къса до средна дължина; изглежда не работи добре и с по -дълга коса.

Продажба GATSBY MOVING RUBUM SPIKY EDGE Восък за коса, 80g/2.8oz 2044 отзива GATSBY MOVING RUBUM SPIKY EDGE Восък за коса, 80g/2.8oz

 • POWER STRIKES -Силната сила на задържане поддържа косата…
 • Препоръчителна дължина на косата: Много къса, къса
 • Стайлинг мощност: (10/10)

9,99 щ.д. Купи сега

Избор на най -добрия мъжки восък за коса

С мнозинството известни личности и мъжки модели, използващи качествен восък за коса, за да оформят косата си, ние вярваме, че намирането на подходящия за вас продукт ще направи всичко различно в сутрешната ви рутина.