Halloween -kampaukset: 60 uskomatonta ideaa, jotka vaihtelevat erittäin luovasta erittäin nopeaan!

Kesän lämpimät kesäpäivät ovat ohi, mutta se ei tarkoita sitä, että lopetat hauskanpidon hiuksillasi, kaukana siitä! Vain yksi sana: Halloween.

Kesä on hieno (ja stressaava) aika hiuksillesi, sillä kaikkien hienojen tapojen lisäksi voit muotoilla hiuksesi festivaalille, sinulla on myös niin paljon hiusväri -ideoita ja myös monia päivityksiä – erittäin söpö ja käytännöllinen torjumiseksi paahtava aurinko.

Nyt kun kuuma kesä on ohi, voit ottaa hiuksesi alas, antaa niiden hengittää hetken ja Aloita syksyn tapahtumien suunnittelu. Harkitse uutta syksyn väriä, suunnittele Homecomingia ja tietysti vuoden suurinta ulkoasua muuttavaa yötä: Halloween.

Autamme sinua keräämään kaiken tarvitsemasi Halloween -kampauksen inspiraation, kaikki vain yhteen luetteloon! Kuuluisista elokuvahahmoista historiallisiin & myyttisiä hahmoja, rentoja ulkonäköä, vieritä alas ja valmistaudu illanviettoon ja hauskanpitoon!

Nicole Kidman 90S GIF - Etsi & amp; Jaa GIPHYssä

I. Popkulttuurin inspiraatio

1. Punapäärakkaus – Ginny Weasley

ginny weasley punainen aaltoileva tukka

Lähde

Piditpä hänen elokuvaversiostaan ​​tai et, et voi kiistää, että Ginny Weasley oli mahtava Harry Potter -hahmo.

Tai että häntä näyttelevällä näyttelijällä Bonnie Wrightilla on upeat hiukset. Koko ulkoasu on myös helppo toistaa! Kierrä hiuksiasi hiukan ja ota sauva ulos ja ole valmis.

2. Hermione Granger – Tai sotkuiset hiukset, älä välitä!

hermione granger sotkuiset hiukset

Lähde

Todennäköisesti kaikkien suosikki noita Hermione Granger käytti sotkuisia hiuksia useimmissa elokuvissa. Hän oli sukupolvensa älykkäin noita, joten hän tiesi todennäköisesti paremmin, joten miksi et kopioisi hänen ulkonäköään?

3. Noita Bellatrix Lestrange – kihara maksimiin

bellatrix lestrange sotkuiset hiukset

Lähde

Myös sotkuinen tukka noita ja fanien suosikki, mutta päinvastaisista syistä. Kiharat hiukset ovat erittäin helppoja tehdä.

Suosittelemme myös kopioimaan vain Bellatrixin ilmeen, ei myöskään hänen asennettaan. Kukaan ei halua päätyä Azkabaniin.

4. Hallitse niitä kaikkia – Khaleesi Hair

khaleesi hiusten punokset

Lähde

Emme aio mennä siihen, miten mammutti ja erittäin kuuluisa Valtaistuinpeli päättyi. Sen sijaan ihailemme edelleen näyttelyn poikkeuksellisia kampauksia ja suosittelemme näitä punottuja Khaleesi -ulkoasuja.

5. Nuori Arya Stark

nuori arya stark

Lähde

Arya Stark on inspiraation lähde niin moniin asioihin, että hänen kampauksensa ovat enimmäkseen takapenkillä. Silti tämä on hieno ulkoasu kopioitavaksi Halloweeniksi ja helppo ja merkittävä myös! Se on hyvä valinta keskipitkille hiuksille.

6. Hallitsija pohjoisessa – Sansa Stark Braids

sansa stark kampaus

Lähde

Vanhimmalla Stark -sisarella oli myös melkoinen matka, ja loppu oli enemmän kuin sopiva hänen taisteluilleen. Silti emme ole menossa sinne, joten huomautamme vain yhden Sansa Starkin hämmästyttävistä puoliksi punotuista kampauksista.

7. Prinsessa Leian sivupullot

prinsessa leia sivupullot

Lähde

Sydämemme kuningatar, puhumme nyt enemmän kuin ikonisesta prinsessa Leiasta. Voit vapaasti kopioida hänen ensimmäisen ilmeensä, sivupullot, kukaan ei sano mitään sitä vastaan.

8. Olkoon Voima kanssasi – Rey Hair

rey star wars hiukset

Lähde

Ei spoilereita, vain inspiraatiota. Reyn kolmesta pullasta tuli tunnusomaista kauan ennen kuin saimme tietää enemmän hänestä ja hänen tarinastaan. Olkoon hiusvoima kanssasi tätä varten, mutta tarvitset kärsivällisyyttä.

9. Wonder Woman Infinity Braid

ihme nainen ääretön punos

Lähde

Emme kehota sinua jäljittelemään kaikkia Wonder Womanin ilmeitä hänen ollessaan vielä Themyscirassa, mutta hänen punoksensa on aivan liian kaunis olemaan sisällyttämättä tähän luetteloon.

10. Wakanda Forever-mustat Pantherin inspiroimat punokset

shuri -mustat pantteripunokset

Lähde

Elokuvassa, jossa on niin paljon hienoja hahmoja, olemme päättäneet keskittyä Shuriin, Wakandan prinsessaan ja epäilemättä neroon.

Emme aio ylistää häntä (liian paljon aikaa tarvitaan) vain huomauttaa, että voit täysin käyttää hänen punoksiaan hiusten inspiraationa. Muista olla yhtä viileä ja rokkaamaan heillä yhtä paljon asennetta kuin hän.

11. Mustan lesken halloween -kampaukset

mustien leskien kampaukset

Lähde

Tämä kuva on merkittävä Halloween -kampausten inspiraatio, kun saat valita minkä tahansa tai kaikki nämä upeat Black Widow -kampaukset.

Riippumatta siitä, minkä valitset, näytät varmasti tältä pahalta, joka sulatti sydämeni ja joka ansaitsi maailman.

12. Scarlet Witch Hair

tulipunainen noita aaltoilevat hiukset

Lähde

Toinen MCU: n punahiuksinen paska, ota jono Scarlet Witchilta tai Wanda Maximoffilta ja anna aaltoilevien kuparikarvojesi valua hartioillesi tai tuo osa niistä myös eteen.

13.Tohtori Quinn Look (Tiedätkö, ennen kuin hänestä tuli Harley)

tohtori harley quinn

Lähde

Ennen kuin hänestä tuli Harley Quinn, näet alla, tohtori Harley Quinn käytti vaaleita hiuksiaan aaltoilevalla, pyyhkäistyllä tavalla. Kokeile muutosta, jos et ole kiinnostunut hänen kuuluisimmasta ulkonäöstään.

14. Harley Quinnin Halloween -kampaukset

harley quinnin itsemurhajoukon hiukset

Lähde

Olet nähnyt sen kaikkialla, luultavasti näet sen edelleen, joten miksi et hyppää trendiin ja pidä hauskaa myös sen kanssa? Kokeile Harley Quinnin jälkeistä Jokerin innoittamaa ulkoasua Halloweenille-saatat olla ainoa tänä vuonna.

15. Gatsbyn inspiroimat sormiaallot

päivänkakkara suuri gatsby hiukset

Lähde

Mietitkö vihreää valoa? Ei ole vaikea ymmärtää, miksi Gatsby kaatui Daisyyn, varsinkin kun näet hänen urheilevan tällä upealla erittäin lyhyellä ja tyylikkäällä rintamalla, jolla on upea päähine. Vaikka kopioi vain hänen ilmeensä.

16. Holly Golightly Updo

holly hohtavat hiukset

Lähde

Et ehkä syö aamiaista Tiffany’ssa seuraavana päivänä, mutta se ei ole syy olla ottamatta inspiraatiota Holly Golightlyn ikonisesta ulkoasusta. Mikään yksityiskohdista ei ole valinnainen. Ok, ehkä vain aamiainen.

17. Margot Tenenbaumin Ultra Sleek & Suora Bob

margot tenenabum tyylikäs bob

Lähde

Salaisuuden ja suorien bobien kuningatar, voit helposti kopioida Margot Tenenbaumin leikkauksen, varsinkin jos haluat taiteellisen tunteen. Älä unohda barrettea ja tee siitä punainen!

II. Disney & Lapsuuden inspiroima

18. Tinkerbell’s High & Täysi pulla

tinkerbell hiukset ja puku

Lähde

Mikään Halloween -kampausten luettelo ei olisi täydellinen ilman Disney -inspiraatiota. Katsokaa vain kuinka upea tämä kaunis nainen näyttää Tinkerbell -asussaan. Se on juhla- ja cosplay-palkinnon arvoinen!

19. Rapunzel, laske hiukset

rapunzel suorat vaaleat hiukset

Lähde

Olisimme ottaneet kuvan animaatioista, mutta tämä on täydellinen esimerkki Rapunzel -hiuksista: pitkät, suorat ja vaaleat. Halutusta Rapunzel -versiosta riippuen voit lisätä myös punoksia!

20. Cruella De Vil – tai mikä tahansa muu kaksisävyinen

cruella de villan hiukset

Lähde

Sinun ei tarvitse mennä täysillä Glenn Closein päälle Cruella de Vil -asuusi (vaikka hän näyttää upealta).

Ota vain inspiraatiota hänen kaksisävyisistä hiuksistaan. Useimmat kaksisävyiset hiusyhdistelmät voivat tehdä hienoja Halloween -kampauksia.

21. Keskiviikko Addams Double Pigtails

keskiviikko addams kaksoispunokset

Lähde

Yksi helpoimmista Halloween -kampauksista ja -asuista on vain Addamsin tapa. Kanavoi sisäistä keskiviikkoasi kaksoisparilla pitkiä lettejä. Hymyily on valinnainen eikä sitä suositella tälle.

22. Minnie Mouse Buns

minnie hiiren pullat

Lähde

Suloinen varoitus! Nämä Minnie Mouse -pullot näyttävät suloisilta riippumatta siitä, mitä päätät käyttää, varsinkin kun ne ovat todelliset hiuksesi eivätkä pääpanta. Silti suosittelemme, että valitset tyylikkään mustan piste -mekon.

23. Ole jääkuningatar – Channel Elsa from Frozen

elsa jäädytetty kampaus

Lähde

Frozenin kuningatar Elsa oli lopullinen ranskalainen punosinspiraatio, vaikka hän olisi sarjakuva, joten kanavoi sisäinen jääkuningattaresi ja mene etsimään Elsaa.

24. Liisa Ihmemaassa kampaus Halloween

Liisa ihmemaassa

Lähde

Voit helposti mennä hulluksi tämän kanssa ja saada inspiraatiota Alicelta itseltään tai muilta elokuvan hahmoilta – ajattele Valkoista kuningatar tai jopa sydämen kuningatar tai hullu hattu (naisellinen versio).

III. Historiallinen & Historialliset luvut & Jaksot

25. Kuningatar Victoria kuninkaallinen pulla

kuningatar victoria kuninkaallinen pulla

Lähde

Kuninkaallinen inspiraation lähde kirjaimellisesti. Katso monia kampauksia, joita Jenna Coleman käytti kuningatar Victoria -elokuvassa Victoria -sarjassa, ja valitse se, josta pidät eniten.

Tämä matala ja tyylikäs pulla toimii täydellisesti, ja sen kuvakkeeksi muodostavat kasvot kehysttävät matalat langat, jotka jäävät pullaan.

26. Marie Antoinette (mutta pidä päätäsi)

marie antoinette kampaus

Lähde

Joten olet menossa teemajuhliin, tarkemmin tyylikkääseen, etkä tiedä mihin mennä?

Sitten syö kakkua ja mene Marie Antoinette -näkymään Kirsten Dunst -elokuvan innoittamana! Älä kuitenkaan menetä päätäsi ja valitse tämä korkea ja kihara pompadour peruukin sijaan,

27. Jackie O.

jackie tai hiukset

Lähde

Pidä se tyylikkäänä ja mene Jackie O.: n inspiroimiin Halloween -kampauksiin. Tämä voi olla täydellinen ilme tyylikkäämmälle Halloween -juhlille, esimerkiksi toimistolle.

28. Rosie Riveter

rosie niittaajan hiukset

Lähde

Me pystymme siihen! Voimme pitää hauskaa Halloween -iltana, kunnioittaa tärkeää historiallista ajanjaksoa ja saavuttaa tämä kaikki yksinkertaisella ja nopealla tavalla! Kerää hiukset, rullaa ne kiharat, valitse pääpanta ja olet valmis!

29. Kanavoi 80 -luku tällä nostalgisella ilmeellä

80 -luvun nostalgiahiukset

Lähde

Siirry nostalgiseen Halloween -ulkoasuun ja kanavoi 80 -luvun diskotyyliä.

Se näyttää erityisen siistiltä tänä vuonna tämän vuoden 80 -luvun herätyksen myötä (Stranger Things, ketään). Lisää herkku, jotta voit pitää yhteyttä aiheeseen ja kerätä hiuksesi, jos ne kuumenevat liikaa.

30. Marilyn Monroe

marilyn monroe

Lähde

Tiesit sen, emme vain voineet olla sisällyttämättä ainakin yhtä Marilyn Monroen ulkoasua tähän Halloween -kampausten luetteloon sinulle. Voit mennä ikoninen valkoinen mekko, tai vaaleanpunainen, tai tämä rento kylpytakki (mutta vaatemallilla).

31. Vintage Glam – Halloween -läppäkampaukset

pitkät läpät vintage -hiukset

Lähde

Jatka vintage-teemaa, tutustu tähän kauniiseen läpikuultavaan kampaukseen, joka tällä kertaa sopii pidemmille hiuksille. Lisää hohtava barrette ja pieni musta mekko ja olet valmis!

32. Rockabilly Glam

rockabily glam

Lähde

Hanki rockabilly -glamia tällä vintage -50-60 -luvun inspiroimalla kampauksella. Nukke on valinnainen, T-paita on erittäin siisti ja tatuoinnit ovat vain niin siistejä, mutta varusta omasi haluamallasi tavalla.

IV. Mytologinen, löysä tai vain suorasanainen Vau Ideoita

33. Ole romanttinen sankaritar – aaltoilevat hiukset löysässä punoksessa, jossa on kukkakruunu

romanttinen sankaritar -mekko ja hiukset

Lähde

Myönnä se: olet lukenut tai luet romanttisia romaaneja keskiaikaisesta tai 1700-luvun vakuutuksesta. Sinulla on, eikö niin? Sitten miksi et menisi virtaaviin pitkiin hiuksiin, jotka ovat kiinni erittäin alhaisessa hännässä ja kukkakruunun näköisessä?

34. Ole tonttuprinsessa – Inner Arwen Kuka tahansa?

punaiset haltiat hiukset ja punokset

Lähde

Edelleen kirjallisuuden inspiraatiovyöhykkeellä, mutta tällä kertaa fantastisemmalla teemalla.

Siirry odotettuun haltiatyyliin tällä upealla kampauksella. Rakastamme kaikkea siinä pitkistä punaisista lukkoista monimutkaisiin punoksiin.

35. Norse Warrior Queen

norjalainen prinsessa punotut hiukset

Lähde

Viimeisimmät hittitelevisiosarjat ovat todella avanneet kaikkien uteliaisuuden saksalaista ja viikinkimytologiaa kohtaan. Meidän norjalaisella aistillamme kaikki pistely, suosittelemme menemään tähän soturikuningattaren ulkoasuun.

36. Kreikkalainen jumalatar Halloween -kampaukset

kreikkalaisen jumalattaren hiukset

Lähde

Pidä se mytologisena ja tee myyttinen yö tällä kiharalla päänahalla, joka on saanut inspiraationsa muinaisen kreikan jumalattareista ja heidän kultaisista laakereistaan.

37. Medusa -hiukset

kultaisen medusan hiukset

Lähde

Alexandra Kirkley tai @Alexandrasrqhair Instagramissa yksinkertaisesti tappoi sen tällä upealla kultaisella Medusa -hiuksella. Olemme hämmästyneitä, emmekä tarvitse käärmeitä siitä, kuinka hyvältä tämä sotkuinen lyhyt kihara kampaus näyttää.

38. Ole merenneito!

merenneito hiukset

Lähde

Merenneito-hiukset olivat kauniita hiustrendejä itsestään joitain menneitä vuodenaikoja..

39. Yksisarvisia olemassa!

jenna dewan yksisarvisen hiukset

Lähde

Jenna Dewan loi tämän katsauksen vuonna 2016, mutta se on silti yksi luovimmista ja halloween -kampauksista, joita olemme nähneet, joten olemme tietysti lisänneet sen luetteloon.

Todiste yksisarvisten olemassaolosta ja siitä, että ne ovat juuri niin uskomattomia kuin odotat niiden olevan.

40. Halloween -luuranko -kampaukset – punoa se näyttämään yhdeltä

luuranko hiukset halloweeniksi

Lähde

@Jbraidsandbowsin uskomaton Jordan Pomeroy loi tämän aivan upean ilmeen Halloweenille muutama vuosi sitten. Olimme sanaton, joten ihaile sitä ja ota kaikki yksityiskohdat ja monimutkaisuus huomioon.

41. Pumpkin Bun

kurpitsa pulla

Lähde

Urheile todellista kurpitsapullaa tänä Halloweenina. No melkein. Yllä oleva kuva on erittäin luova otos pulla @Magic.makerilta.

He ottivat tavanomaisen korkean, Tinkerbell-pullasi ja menivät kurpitsan appelsiiniin. Vielä aidommaksi tekevät pienet mutta luovat ja tehokkaat yksityiskohdat, kuten lehdet ja tummanvihreät viiniköynnökset.

42. Leijonan Halloween -kampaukset

leijonan halloween -hiukset

Lähde

Upea kauneusbloggaaja @Joyhah meni kaikki Halloweeniin ja muutti itsensä tehokkaasti leijonaksi.

Hän käytti pitkiä, luonnollisesti kiharoita afrohiuksiaan ja yhdisti ne kissan korvien ja paikallaan olevan meikin kanssa upeiden tulosten saamiseksi.

43. The Galaxy Girl I – Space Buns

avaruuspullat

Lähde

Valitse tämä maailman kampaus tänä Halloweenina, mene avaruuteen! Tee hämmästyttävämmäksi työskentelemällä ombre- tai balayage -pohjalla ja punomalla tresses ennen pullojen luomista.

44. The Galaxy Girl II – Värilliset Halloween -kampaukset

avaruus hiusten väri

Lähde

Ehdotan, että keräät avaruushiustesi värit yllä oleviin avaruuspulloihin, mutta nämä punaisen, vaaleanpunaisen, magentan ja violetin sävyt yhdistyvät niin upealla tavalla, että olisi sääli piilottaa ne.

45. Tee jousi, otamme jousen

hiusten rusetti kampaus

Lähde

Kumarramme Sarah Angiuksen (@Sarahangius), hiusvloggaajan, joka loi tämän hämmästyttävän todellisista hiuksista valmistetun hiusjousen, mestaruuden.

Asia, joka asettaa sen omaan liigaansa ja muista päivityksistä erillään? Sen korkeus ja mitat. Hän lähetti myös a lyhyt leike Instagramissa siitä, miten hän sen loi.

V. Noidat, keijut, & Lisää klassisia mutta erittäin viileitä ideoita

46. ​​Noidat hiukset – kutsu yö puoliksi ylös puoliksi alas

puolet ylös puoliksi alas violetit kohokohdat brunette

Lähde

Valitse väriyhdistelmä, joka kutsuu yön tai keskiyön pimeimmät tunnit.

Kun olet saavuttanut tämän kauniin brunetin, jossa on violetit kohokohdat, mene puoliksi ylös ja puoliksi alas kruunupunokseen, jotta housusi erottuvat kaikesta loistostaan!

47. Edgy Witch – Korkea pulla, jossa on leikkaus ja ajeltu malli

Korkea pulla, jossa on leikkaamattomia ja ajeltuja malleja

Lähde

Haluatko todella erikoisen leikkauksen, jonka voit kuitenkin pyyhkiä pois, kun on aika palauttaa päivittäiset liiketoimintasi? Siirry sitten ärtyneeseen leikkaukseen ajeltuilla malleilla, kuten yllä.

48. Witchy Mania hatulla

moderni noita hatulla

Lähde

Täydellinen ilme modernille noidalle! Pudota pitkä musta mekko (ainakin toistaiseksi) ja mene sen sijaan syksyn inspiroimiin sävyihin. Älä kuitenkaan koskaan unohda terävää hattuasi, mikä on noita ilman sitä?

49. Ole tonttu, Pixie – Söpö Halloween -kampaukset lyhyille hiuksille

halloween -kampaukset pixie -leikkauksella

Lähde

Kyllä, voit harrastaa Halloween -kampauksia ja pukeutua, vaikka sinulla olisi lyhyt pixie -leikkaus. Katsokaa kuinka kaunis tyttö yllä näyttää ja kuinka paljon hän kanavoi ja haltiaprinsessa jopa niin lyhyillä hiuksilla!

49. Ole paholainen Halloween -kampauksille

kaksisävyiset paholaisen hiukset halloweeniksi

Lähde

Ole pieni paholainen tänä Halloweenina, jolla on upeat hiukset! Voit joko mennä odotettu ja silti viileä paholaisen ilme, tai ota se lovi ja värjää hiuksesi valitsemallasi väriyhdistelmällä (ei ehkä punaisella ja mustalla).

50. Halloween -koulun tyttöjen kampaukset

koulutytön ilme

Lähde

Voit aina mennä koululaistyttöön Halloweenina. Mutta voit myös valita koululaisen, koska aina on odotettavissa Britney Katso, mutta voit myös kanavoida sisäiset Harry Potter Tylypahkan salaiset toiveesi.

51. Halloween -pyöräilijän tyylikkäät kampaukset

biker tyylikäs halloween kampaus

Lähde

Niin helppoa kuin se on Halloween -kampaus tai kaikki leikkaukset. Jätä hiukset vapaiksi ja virtaaviksi ja ole mahtava itsesi ja olet enemmän kuin valmis juhliin (mutta jätä pyörä kotiin)!

52. Nykyaikainen Mary Poppins

moderni mary poppins

Lähde

Saat nopean, hauskan ja helpon Halloween -ilmeen kanavoimalla sisäisen Mary Poppinsin! Tämä on moderni mukautus, jossa on matala pulla, kasvot kehysttävät otsat ja tyylikäs kulhohattu, joka on helpompi saada kuin yrittää sanoa Supercalifragilisticexpialidocious.

53. Spooky Halloween Hairstyles – Bad Fairy Edition

huonot keiju moniväriset hiukset

Lähde

Tässä kampauksessa ei ole mitään pelottavaa, odota kuinka siistiä se on. Yllä näet yhdistelmän avaruuden hiusvärejä ja avaruuspulloja, jotka on yhdistetty useisiin punos- ja jalokiviriveihin tuomaan lisää kiiltoa!

VI. Nopea & Helppoja Halloween -kampauksia

(todella etsit)

54. Halloween Cat Hairstyle – pitäminen yksinkertaisena

kissan korvat näyttävät

Lähde

Kaikki yllä olevat Halloween -kampausideat ovat hienoja, mutta entä todella helppo ulkonäkö? Aloitamme tämän ehdotusluettelon parilla yksinkertaisia ​​mutta tehokkaita kissan korvia.

55. Peruukki! – Cool Easy Halloween -kampaukset

sia peruukki näyttää

Lähde

Haluatko mennä hulluksi ja luovaksi Halloweenina tekemättä tuumaa vahinkoa hiuksillesi? Sitten vain mennä peruukki. Julkkikset tekevät sen, jotkut ovat kuuluisia siitä (Sia, kuka tahansa), joten miksi et yritä?

56. Halloween -kampaukset pitkille hiuksille punoksissa

halloween -kampaukset pitkille hiuksille punoksilla

Lähde

Tämä on todella helppo Halloween -kampaus pitkille hiuksille. Punostele hiuksesi kaksoisletiksi, jätä muutama säie virtaamaan ja heitä musta hattu.

Harkitse sen yhdistämistä punaisen huulen ja savuisen tai kissan silmämeikin kanssa, niin saat vaivattoman viileän ja noidan ilmeen.

57. Helppo keiju kampaus Halloween

halloween keiju näyttää

Lähde

Tämä on niin kaunis ja helppo ilme. Yksinkertaisesti heittää aaltoilevat hiukset matalaan sotkuiseen pullaan, jossa osa säikeistä virtaa edelleen vapaana.

Lisää sitten pääpanta, jossa on kukkia (tai muita luonnon innoittamia malleja), ja näytät kuin keiju maapallolta. Kaikki muutamassa minuutissa!

58. Uudelleenkäytettävät Halloween -kampaukset

Liisa ihmemaassa kani puku

Lähde

Joten tämä on eräänlainen Liisa Ihmemaassa -ilme, mutta yksi lisää White Rabbitin innoittamana. Miksi kysyt? Katsokaa kellopussia ja koko kokonaisuutta!

Koko ulkonäön täydentävät täydellisesti aaltoilevat ombre -hiukset ja tietysti pupun korvat. Voit saavuttaa sen muutamassa minuutissa ja käyttää kappaleita uudelleen milloin haluat. Ehkä ei kuitenkaan pupun korvat.

59. Viileitä kampauksia Halloweenille Boho Galsille

boho halloween -kampaukset

Lähde

Haluatko rokkia Halloween -kampauksia luopumatta boho -tyylistäsi? Siirry sitten tähän yksinkertaiseen mutta täysin kauniiseen ulkoasuun. Kruunupunoksen viimeistelevät kauniit kukat ja hartioilla valkoinen ja juokseva mekko.

60. Halloween -kampaukset Gavroche -tunnelmaan

gavroche kampaus ja ilme

Lähde

Lopetamme tämän Halloween -kampausluettelon ilmeellä, joka vain huutaa Gavrochea ja parhaalla tavalla.

Jos sinulla on jo viileät vaaleat hiukset ja hapsut, laita vain viileä cloche -korkki päälle ja meikkaa ja olet valmis!

Valmis muuttamaan ulkonäköäsi erittäin hauskaksi yöksi?

Stop Motion Happy Halloween GIF by Hallmark eCards - Etsi & amp; Jaa GIPHYssä

Joten sinulla on se, luettelo erittäin viileistä, erittäin hauskoista ja erittäin nopeista Halloween-kampauksista ja ulkonäöstä, joita voit harrastaa tätä hauskaa pukeutumisiltaa varten!

Joten mitä se tulee olemaan? Jumalatar, tonttu, piikki? O historiallinen hahmo, monimutkainen puku tai vain hyvin yksinkertainen ja helppo ilme?

Toivotan sinulle hauskaa, pelottavaa All Hallow’s Eve -tapahtumaa ja kerro meille, mihin näistä Halloween -kampauksista ja ulkonäöstä valitsit! Tai mihin päädyit, olipa se tällä listalla tai ei.

Suosittelemme myös tätä artikkelia kuinka puhdistaa hiukset jälkeen Halloween! Se on erityisen hyödyllinen, jos etsit glitteriä tai muita hiusten koristeita.