80 karamell hajszín ötlet minden ízléshez

A karamellszőr annyira finom árnyalatokban kapható, hogy nehéz csak egyet választani. Mindazonáltal néhány szakértői tanáccsal és a karamellszínű hajszínek csodálatos összeállításának sok böngészésével biztosak vagyunk benne, hogy pontosan azt az árnyalatot találhatja meg, amire öntudatlanul várt!

A karamell haj nem csak egy finom aranybarna árnyalat. Valójában bármilyen hajszínt csak egy karamellel lehet javítani. A semleges árnyalatoktól a sötétbarna és aranyszínű mézig kísértésbe kerül, hogy mindegyiket kipróbálja.

Ha nem biztos abban, hogy melyik karamell színű hajszín az Ön számára megfelelő, akkor nézze meg ezt a gyönyörű karamellszínű hajválasztékot, hogy megtalálja az Önnek megfelelő érmet..

1. A tökéletes karamell hajszín

hosszú réteges hullámos haj, karamellszínű hajszínre festveForrás

Vagy ez? Nos, a gazdag árnyalatok tökéletesek a szemünkben. Ez a klasszikus “karamellizált” megjelenés, amely hízelgő minden bőrszínhez, a tisztességestől a sötétig és minden hajtípusig. Ha valaha készített otthon karamellt, tudni fogja, miért tükrözi ez a hajszín a cukros édesség finom árnyalatait.

2. Hosszú hullámos karamellzárak

hullámos haj sötét karamell színű hajszínbenForrás

A nyári stílusú jelenetet felboríthatják a szőke tengerparti hullámok, de ez a karamell árnyalat gyönyörű hosszú hullámokon komoly versenyző. Gazdag árnyalat, amely időtálló, édes és stílusos.

3. Finom karamellcsíkok

sötétbarna hajra karamellszínű hajszínForrás

Vegyen egy árnyalatot ettől a pimasz hölgytől, és kombinálja a karamell árnyalatokat az igazán elbűvölő megjelenés érdekében. A fénypontok mindössze két tónussal világosabbak, mint az alapkaramell hajszín. Ennek ellenére könnyű, nyári megjelenést keltenek.

4. Világosbarna haj karamell árnyalatokkal

világosbarna karamellszínű hajForrás

Karamell vagy barna haj? Mi inkább olyan karamellfestékeket keresnénk, amelyek mély szőke árnyalatot határolnak, nem pedig a valóban barna hajszínhez tartozó vörös árnyalatokat. Közepes bőrszín esetén a megjelenés gyönyörű, világosabb színeket emelve.

5. Elegáns karamell nadrág

elegáns balayage karamell hajForrás

Ha ilyen gazdag és élénk karamellszínt sportol, kár elrejteni, ha felborítást vagy más frizurát készít. Hagyja, hogy tincsei tökéletesen stílusos módon áramolhassanak, és élvezze a csodáló körülnézést.

6. Világos arany karamell

világos arany karamellForrás

Ha ez a megjelenés inspirálónak tűnik a megrendítően színes 60 -as évekből, akkor ez az. Elragadó karamellszín aranyszínű mézfényekkel és mély sötét karamell aláfestéssel.

7. Szőke Ombre kiemelések a karamell hajra

szőke ombre kiemeli a karamell hajatForrás

A tónusosabb karamell hajszín javításának legjobb módja a kiemelések hozzáadása. A karamell alapszínénél csak két árnyalattal világosabb szőke árnyalat csodákat tesz a karamell csillogó jegyei.

8. Csokoládé karamell szőke felhangokkal

hosszú hullámos karamell hajForrás

Ez az elegáns megjelenés karamellt és szőkét használ egy gyönyörű balayage -ban, hagyva a gyökereket. Ellentétben az előző példa kiemelt részleteivel, ez a szőke átalakítás célja az alapszín világosítása és a bőrtónus kiemelése.

9. Mézes karamell szín hosszú, egyenes hajhoz

karamell haj hajakkalForrás

Ennek a lenyűgöző példának be kell bizonyítania, hogy valóban minden hajszín fokozható egy csepp karamellel. A vörös gyömbér oldalára támaszkodva ez a hajszín gazdag karamell árnyalatú.

10. Barna haj szőke kiemeléssel

hosszú barna haj, szőke karamell kiemelésselForrás

Tökéletesen sima haj? Igen, kérem. Csak ezúttal hagyja, hogy a fűzők finom karamell árnyalatúak legyenek. Ezeket a napsütötte tengerparti hullámokat sötétebb tónusokkal is elérheti.

11. Világos karamellás rendetlen haj

Könnyű karamell rövid, rendetlen hajForrás

A nők számára bob hajvágásban némileg megszervezett tincsek tömege nem tűnhet aranyosabbnak. Kivéve azokat az időket, amikor mindegyik szál más -más karamell árnyalatot sugároz, egyedivé teszi a megjelenést.

12. Finom, természetesen sötét hajszín

hosszú karamellszínű hajú nőForrás

Az ehhez hasonló sötét karamellszínek ideálisak a tisztességes bőrszín kiegészítésére. A tompább megjelenés elkerülése érdekében használjon finom arany karamell árnyalatokat a hajszín kiegyensúlyozásához és vonásainak kiemeléséhez.

13. Hosszú hullámos karamell haj

hosszú hullámos frizura karamell színű hajszínbenForrás

A karamell haj gazdag gazdag árnyalatokban kapható. Ez az arany karamell színű hajszín tökéletes a hosszú hullámos hajhoz. Ez annak köszönhető, hogy minden göndörödés és hullám más fényt hoz az intenzív hajszínből.

14. Szőke karamell kiemelések sötétbarna hajhoz

karamell balayage rövid hajraForrás

Ezt a lágy, nőies hajszínt barna hajú szőke fényekkel gazdagították. Egy ilyen réteges hajvágás fantasztikus módja a különböző színárnyalatokkal való játéknak.

15. Hajszín trió: sötét, barna, karamell

karamellás komor hajForrás

Lenyűgöző balayage, amely gyönyörű színkombinációt használ. A sötét tetejétől a gazdag mogyoró közepéig és az arany karamellás végeig a színválaszték egyszerűen finom.

16. Karamell Balayage haj

részleges karamell balayageForrás

A selymesen sima hosszú haj a karamell árnyalatok szépségét is bemutathatja. Ha a frizurája is réteges, akkor még jobb.

17. Réteges középhosszú hullámos karamellszőr

lob fodrász karamell hajonForrás

A laza, jól megtervezett hullámok szövetségesei, ha azt tervezi, hogy bemutatja a karamell árnyalatok gazdagságát. Tegye hozzá azt a tényt, hogy ez egy réteges hosszú bob, és gyilkos megjelenést kap.

18. Laza hullámok világos karamell színben

világos karamellszínű haj laza hullámokbanForrás

A mély aranyszínű karamell ideális kiegészítője a világos bőrnek és a kék vagy zöld szemeknek. Szeretjük ezt a gazdag, fényűző hajszínt.

19. Karamellbarna hajszín

sötét karamellbarna haj, hosszú hullámokban formázvaForrás

Ez a karamellbarna hajszín az egyik kedvencünk. Gazdag csokoládé hangokkal és finom mézes jegyekkel egyszerűen lenyűgözőnek tűnik.

20. Világosbarna, hullámos karamell kiemeléssel

világosbarna hullámos karamell kiemelésekForrás

Az aranyszabály a kiemeléseknél az, hogy olyan színt használjon, amely csak két árnyalattal világosabb, mint az alapszín. Ez a példa minden bizonnyal nyerő.

21. Mélykaramell arany hajszín

karamell kiemelés sötét csokoládé hajraForrás

A sötétbarna hajszín kölcsönözhet árnyalatokat a vörös vagy a szőke hajszín spektrumából. Ebben az esetben ennek a finom sötétbarna árnyalatnak az aranyló csillogása a szőke spektrumból származik.

22. Sötét karamell haj

hosszú, vékony karamellszínű hajForrás

Édesítse meg megjelenését ezzel a finom bársonyos karamell hajjal. Ideális minden bőrszín kiemelésére, a tisztességestől a közepesig vagy a sötétig.

23. A karamell vége sötétbarna hajra

karamell hajszín rövid hajraForrás

Rövid hajvágás élénk jegyzettel az arany karamellvégeknek köszönhetően. Erősen kontrasztosak, mégis bájosak és stílusosak.

24. Édes mézes karamell rövid haj

világos szőke karamellszínű hajForrás

A mézes karamell rövid haj teljesen finom, aranyos és elegáns. Szeretjük a frizurát, a karamell árnyalatok választékát és ennek a megjelenésnek a nyugodt hangvételét.

25. Sötét -világos karamell hajszín

laza hullámok karamell színű hajszínbenForrás

Az alapszín egy csokoládé sötétbarna. Ennek ellenére a karamell árnyalatok ügyes keverékének köszönhetően kiemeli a meleg jegyeket, az eredmény kellemes, világos karamell szín.

26. Finom karamell kiemelések világosbarna hajra

karamell hajszínek karamell balayage -be keverveForrás

Ezek a finom kiemelések csodákat tesznek a bőr meleg tónusainak javításában, különösen akkor, ha természetes izzó barnaságot mutat.

27. Réteges és kócos karamell Bob haj

rövid haj karamell színű hajszínekkelForrás

Ennek a hajvágásnak minden rétege egy újabb finom karamell árnyalatot tár fel. A semleges, majdnem hamvas karamellától az édes csokoládé árnyalatokig minden megvan. És mindegyik gyönyörűen van elhelyezve ezen a rövid és A-vonalú bobon.

28. Pixie Cut in Chocolate Caramel Hair

rövid karamell hajForrás

Korábban már mondtuk: a sötétebb árnyalatok csodálatosan működnek világosabb bőrszínnel. Még akkor is, ha olyan elegáns, rövid hajvágást sportol, mint ez a rövid pixie vágás, válasszon mély, sötét karamell árnyalatot, és a stílushitelek átmennek a tetőn.

29. Karamell Balayage rövid rétegű hajra

karamell balayage rövid réteges hajraForrás

A karamell hajszín minden hajtípushoz és minden frizurához. Szeretjük ezt a meleg tónusú karamell balayage-t, amelyet a tökéletes hajformázás fokoz.

30. Gazdag karamell hajszín

gazdag karamell közepes hosszúságú hajForrás

Hozd elő a karamell fényeket íriszedben, ha ezzel a szép karamellszínű hajszínnel fested a hajad.

31. Karamell szőke hajszín

intenzív szőke karamell hajszínForrás

A szőke árnyalatok nincsenek külön kiemelve. Mindazonáltal a csokoládé karamellel keverve létrehozzák ezt a ragyogó hajszínt.

32. Karamell színű végek a finom hosszú hajra

vörös karamell balayageForrás

Ha a haja vékonyabb, és mégis hosszú, zamatos hajfürtöt szeretne felvenni, vegyen példát erről a fényképről. A rétegek könnyed és terjedelmes megjelenést hoznak létre, míg a karamellvégek mélységet adnak.

33. Barna hajszín, karamell kiemelések

karamell balayage világosbarna hajraForrás

Bár az itt használt hajszínek ugyanannak a kromatikus családnak a részei, még mindig észreveheti, hogy milyen jól keverednek egymással, hogy létrehozzák ezt a ragyogó hajszínt.

34. Világos karamellbarna hajszín

karamell hajszínForrás

Szerelmesek vagyunk abba, ahogy ez a hajszín természetes módon elkapja a fényt, csak hogy tükrözze a finom karamell árnyalatokat.

35. Romantikus karamell árnyalatok aranybarna hajra

penelope cruz karamell hajjalForrás

Penelope Cruz közepes bőrszínét tökéletesen kiegészíti az aranybarna haj és a karamell árnyalatok. Együtt aranyos romantikus megjelenést kölcsönöznek, miközben kiemelik bőrének bronz árnyalatát.

36. Rövid karamell a fodrászon

hosszú bob karamell hajjalForrás

Adjon elegáns jegyzetet rövid karéjú fodrászához, ha a haját egységes bronz karamell színűre színezi. Biztosan mindenki figyelmét felkelti.

37. Mézes karamellszínek

hullámos mézes karamell bobForrás

Nem gondolja, hogy ez a hajszín egyszerűen lenyűgöző? Úgy gondoljuk, hogy ez az egyik legjobb választás a közepes arcbőr számára. A méz árnyalatai ragyogóvá teszik az írisz aranyfoltjait.

38. Mély karamell szín

karamell kiemelések a karamell hajonForrás

Természetesen a kedvenc hajszíneink közül úgy tűnik, hogy ez a mély karamell ötvözte a szőke hajszín, a barna hajszín és a vörös hajszín legjavát. Az eredmény csodálatos, elegáns és fényűző.

39. Mély karamell jegyzetek a sötét csokoládé hajról

egyenes barna haj, karamell kiemelésselForrás

A csokoládé és a karamell keveréke önmagában is könnybe csaphat. Nos, a karamell haj és az étcsokoládé hajszínek keveréke egyaránt vonzó. Különösen akkor, ha a bőrszíne közepes vagy sötét.

40. Rendetlen karamell Bob

rendetlen karamellbobForrás

Ez a finom árnyalat inkább csokoládé, mint karamell. Mindazonáltal a finom szőke tónusok miatt melegebb, mint a csokoládé, és hiányoznak az elterjedt vörös árnyalatok.

41. Hosszú karamellhullámok

hosszú hullámos karamell hajForrás

Ki tagadhatná, hogy a karamell hajszín és a fürtök a mennyben készültek? Ez a szép példa bizonyítékul szolgál.

42. Réteges karamell haja frufru

pixie hajvágás a karamell hajonForrás

A karamell haj ideális a szemszín javításához. Ez azon kevés hajszínek egyike, amelyek barna és sötét szemekkel ugyanúgy működnek, mint kék vagy zöld szemekkel.

43. Karamell haj kiemeléssel

karamell kiemelések a karamell hajonForrás

A kiemelések és a tökéletes ombre fokozzák a gazdag karamellárnyalatok gazdagságát. Minden hullámos zárnál más karamellszínt észlelhet.

44. Szőke kiemelések a karamell hajon

szőke kiemelések a karamell hajonForrás

Ezek a finom szőke kiemelések jobban javítják az alapszínt, mint bármely más típusú színezési technika. A végeredmény lenyűgöző.

45. Finom karamell bronz hajszín hullámos hajra

karamell bronz hullámos hajForrás

A rozsdás bronz hajszín az egyik legelegánsabb hajszín, amit valaha láttunk. Adjon hozzá finom karamell jegyzetet, és az eredmény királyi lesz.

46. ​​Hajszín karamell

hosszú, egyenes haj, festett karamellForrás

Mély, lenyűgöző karamell árnyalat, amely egyedülállóan illeszkedik a világos bőrszínhez. Viselje egész évben, és élvezze a gyönyörű megjelenést minden nap.

47. Világos karamell kiemelések a sötét hajra

világos karamell kiemelések a sötét hajraForrás

Ha szeretné feldobni sötét hajszínét, és energikusabb jegyzetet adni, próbálja ki a karamell kiemeléseket. Ez egy biztos módja annak, hogy pillanatok alatt friss és gyönyörű színt kapjon.

48. Karamell haj vörös szín alatt

karamell haj vörös színnelForrás

A karamell jellemzően lágy, nőies megjelenéssel társul. A hajszín vörös spektruma sokkal élesebb. Keverje össze a karamellszínű hajszínt és a vörös színt, és merész, mégis kiegyensúlyozott megjelenést kap, amely biztosan megfordítja a fejét.

49. Karamell hajszín szőke kiemeléssel

karamell balayage hosszú hajraForrás

Kedves nőies megjelenés a karamell haj hajának napfényes érzésének köszönhetően, szőke fényekkel.

50. Vörös, karamell és szőke fénypontok rövid hajra

pixie frizura vörös, szőke és karamell kiemelésselForrás

Ha különösen merésznek érzi magát, próbálja ki ezt a csodálatos színkombinációt egy sötétebb alapon. A vörös, a szőke és a karamell tökéletes kromatikus keveréket hoz létre.

51. Finom csokoládés karamell haj

hosszú hullámos csokoládé hajForrás

A csokoládé karamellszínű haj erős vörös felhanggal extra fényűző jegyzetet kölcsönöz megjelenésének.

52. Mély karamell színű

világos karamellszínű hajszín a hosszú hajraForrás

Tökéletes boho megjelenés hullámos karamell hajjal. Ez az őszi színekre emlékeztető mély árnyalatú karamell teljesen lenyűgözően néz ki a hosszú hajon, akár egyenes, akár hullámos.

53. Világos karamell -sötét karamell hajszín árnyalatok

világos -sötét karamellás hullámos hajForrás

A világos karamell és a sötét karamell árnyalatok keveréke gyönyörű nyári megjelenést eredményez.

54. Meleg karamellás haj fonott felével

Meleg karamellszínű haj fonott felévelForrás

Ennek a meleg karamell árnyalatnak a mézes felhangjait minden kedves hullám tükrözi. Ez a ragyogó árnyalatú karamell haj tökéletes a közepes bőrszínű lányoknak.

55. Karamell Ombre hajszín

sötét karamell ombre hosszú hajraForrás

Kezdje egy sötétebb karamell árnyalattal a tetején, és határozza meg az ombre megjelenést kellemes, könnyű mézes karamell árnyalatokkal a végén.

56. Vörös karamell árnyalatok laza hullámokhoz

vörös karamell kiemelés hosszú hajraForrás

Romantikus megjelenés, amelyet tökéletesen meghatároznak a finom ombre laza hullámai. A sötét vöröses karamellát ideális esetben a mandarin árnyalatai egészítik ki.

57. Réteges karamellszőr

közepes hosszúságú haj karamell fényekkelForrás

A hamvas, tónusos karamell hajszín elegáns és elegáns, de mindig kiemelhető a világosabb karamell árnyalattal.

58. Mély aranykaramell

mély arany karamellForrás

A zöld szemeket és a ragyogó cserzett bőrt ideálisan kiegészíti ez a mély arany karamell színű hajszín.

59. Világos rézkaramellás haj gazdag, dús hajhoz

réz karamell hajszín hosszú egyenes hajonForrás

Hagyja maga mögött az unalmas, tónusos hajszíneket. Válasszon egy hipnotikus rézkaramellás hajszínt, mint ez a friss megjelenés érdekében.

60. Sötét karamell árnyalatok

karamell bob frizura frufruForrás

Válassza ezeket a sötét karamell árnyalatokat, hogy világosítsa arcbőrét. A sötét karamell konzervatívabb hajszín. Mindazonáltal néhány kiemeléssel és gyenge fényjelzéssel kiegészítve játékosnak tűnhet, miközben megtartja a kifinomult hangot.

61. Barna hajszín karamell kiemeléssel

gesztenyebarna hajszín karamell kiemelésselForrás

Itt az ideje, hogy megfűszerezze a fényűző vörösesbarna hajat, és karamellizált jegyzetet adjon hozzá. Nem tökéletes ez a megjelenés a napsütéses napokra?

62. Sötét karamell kiemelések a sötét hajra

karamell kiemelés sötétbarna hajraForrás

Íme egy megjelenésváltozás, amely igazán felkeltette az érdeklődésünket. Bár kromatikusan nincs jelentős különbség, a karamell kiemelések a rövidebb hajon teljesen új stílusjegyet kölcsönöznek az összképnek.

63. Mézes karamell kiemelések a sötét karamell hajra

Mézes karamell kiemelések a sötét karamell hajraForrás

A vastag, egyenes haj különböző karamellszínű hajszínekben gyönyörűen ragyog a különböző árnyalatok minden alá- és felhangjával. Próbáld ki méretben.

64. Szőke karamell haj

szőke karamell hajszín balayage -benForrás

Az aranyszőke hajszín finom karamell jegyei még nőiesebbé, gyönyörűbbé és stílusosabbá teszik a megjelenést.

65. Stílusos karamell Pixie Cut

pixie hajvágás a karamell hajonForrás

Mintha a szuper menő pixie vágás nem lenne elég stílusos, az édes karamell hajszín egyszerűen a cseresznye a tetején. Szeretjük ezt a megjelenést a rövid hajú szépségek számára.

66. Vörös és szőke karamell színek

vörös és szőke karamellszínű hajForrás

A laza hullámok a tökéletes eszközök egyszerre több karamell hajszín szépségének megjelenítésére. Remek.

67. Vörös karamell haj

elsüllyedt karamellszőrForrás

Használja ki a karamell hajszín és a vörös hajszín spektrum legjavát ezzel a varázslatos vörös karamell árnyalattal.

68. Bob karamellhajra vágott

karamell bob vágott frufruForrás

Feltárja bob hajának szépségét ezekkel a szép karamell árnyalatokkal, aranyszínű mézes szőkével sötétbarna cukorig. Minden színárnyalat meglehetősen finom. Mint ilyen, a végeredmény egységes hajszínnek tűnik, játékos fényekkel.

69. Arany fénypontok a sötét karamell egyenes hajra

hullámos frizura karamell színű hajszínnelForrás

Rendben, talán nem teljesen egyenes. Ennek ellenére nem a frizurával vagyunk elfogultak, hanem ezzel a csodálatos hajszínnel, amely ötvözi a sötét karamellt és az arany karamellt.

70. Karamell hajfesték

göndör bob frizura karamell hajonForrás

Ha kézbe vehet egy szőke árnyalatú karamell hajfestéket, vegye be. Ez egy finom közepes karamell színű hajszín, amelyet nagyon nehéz elérni szakember segítsége és más árnyalatok keveréke nélkül.

71. Rövid Pixie arany karamell haj

rövid pixie arany karamell hajForrás

Tedd csillogóvá a pixie cut -ot arany karamell árnyalatokkal, hogy minden tekintet rád szegeződjön.

72. Színek keveréke: szőke, karamell, ibolya

rövid bob hajvágás karamell hajszínnelForrás

A szőke és a karamell kiemelések jó társaság az ibolya fényekhez, mivel ezek a színek kiegészítik egymást. Meglehetősen pörgős megjelenés a stílust előrevetítő hölgyek számára.

73. Karamell Ombre sötét csokoládé hajra

karamellszínű hajszín sötét csokoládé hajraForrás

Visszatértünk a csokoládé és a karamell ínycsiklandó kombinációjához. Azonban ezúttal az árnyalatok sötétebbek, szinte hamvasak. Stílusos megjelenés, amely bárhol viselhető az irodától a hétvégi partikig és klubéjszakákig.

74. Vörös haj és karamellos haj Balayage

vörös és karamellszínű hajszín balayageForrás

Ez az elegáns balayage az, aminek lenned kell, ha kombinálni szeretnéd a karamellszínű hajat és a vörös árnyalatokat. Szeretjük a finom haladást az egyik hajszínről a másikra.

75. Mély karamell szín

fonott karamell hajForrás

Szinte ugyanolyan színű, mint egy finom csokoládés karamellkrém, ez a hajszín egyszerűen lenyűgözőnek tűnik a fürtökön, hullámokon vagy egyenes hajon.

76. Egyenes karamell haj

egyenes karamellszínű haj oldalsó frufruvalForrás

A lágy őszi napsütés hatására ez a karamell árnyalat ragyogó színekben pompázik.

77. Mély arany karamell haj

világos karamellszínű hajForrás

Emlékszel az egyik korábbi fotóra, ahol a hajszín majdnem gyömbér, de a karamell felhang meglehetősen elterjedt? Ebben az esetben a karamell színe finomabb, inkább gyenge fényt ad, mint kiemelést.

78. Mogyoró karamell hosszú hajra

mogyoró karamell hajszín hosszú hajraForrás

A kék szemek és az egészséges cserzett arcszín tökéletesen passzol ezekhez a finom karamell hajszínekhez.

79. Csokoládés karamell haj

csokoládés karamell hajszín rövid hullámos hajraSource

A csokoládé szemek és a csokoládé karamell haja a mennyben készült mérkőzés. A két kissé eltérő szín mindegyike gyönyörű színjátékban kiemeli a másikat.

80. Szőke karamell haj

közepes karamellszínű hajszín hosszú hajraForrás

Napos, finom karamell hajszín, amely tökéletesen fog kinézni a nyaralás idején, a tengerparton vagy egy partin. Próbálja ki méretét, ha eddig nem engedte meg magának a karamell haj fényűző árnyalatait.

Készen áll a megjelenés megváltoztatására?

Mindenkinek van karamell árnyalata! Reméljük megtalálta a tiédet ezekkel a csodálatos karamell hajszín ötletekkel!