25 -те най -добри татуировки и дизайни на Marvel

Търсите ли някакво вдъхновение за най -добрите татуировки на Marvel, за да получите мастило?

Супергероите на Marvel са най -обичаните анимирани мощни мъже и жени в света. Те имат огромен почитател от деца и възрастни по целия свят. Всеки обича супергерои и всички сме пораснали да ги четем в комикси или да ги гледаме как се справят с лошите по телевизията и във филмите.

Татуировките на Marvel са невероятен начин да изразите уникален и индивидуален стил, а татуировките се считат за форма на боди арт.

25 -те най -добри Marvel татуировки, дизайни & Идеи

Супергероите са невероятно популярни и техните удивителни способности са ги издигнали дотам, че сега са модели за подражание и символи на сила и увереност за няколко души в обществото.

Героите на Marvel се радват на един от най -популярните си периоди, откакто за първи път се представят благодарение на успеха на кинематографичната вселена на Marvel, включително и на татуировката.

Ето колекция от най -добрите татуировки на Marvel:

25. Татуировка Wonder Woman         

Това е много реалистична татуировка на Wonder Woman. Почти изглежда напълно реално и наистина е невероятна татуировка.

24. Върколак

Това е затъмняваща татуировка на Върколак от франчайза X-Men. Идеално е да направите тази татуировка, ако сте фен на Marvel и искате да направите нещо в същия стил.

23. Визия

Тази татуировка е пълна с цветове като лилаво, розово, синьо и жълто. На тази снимка можем да видим Vision да гледа право напред.

22. Отрова

В тази татуировка можем да видим Веном с изваден език и част от тази татуировка има някакъв червен цвят, а останалата част от татуировката е с черен и сив цвят.

21. Тор

Тук виждаме символа на отмъстителите и Тор, който е върху него в син неонов цвят и със сини очи.

20. Татуировка Танос

Тук можем да видим, че Танос има всички безкрайни камъни и е на път да щракне с пръсти. Тази татуировка се намира на ръката на носещия.

19. Ракетна миеща мечка

Тук можем да видим татуировка на Rocket Raccoon. Това е една от най -реалистичните татуировки, които сме виждали в този списък, и е пълна с хубави цветове.

18. Ник Фюри

Това е портрет на Ник Фюри. Суперсилата на Ник Фюри не остарява и тази татуировка е много добре направена.

17. Мъглявина

Тук виждаме черно -сива татуировка по вътрешната част на бедрото на притежателя. Портретът изглежда много реалистично като повечето от чудесните герои в този списък.

16. Мистика на старото училище

Ако искате да направите нещо старо училище, това може би е за вас. Това е парче Мистика в стария стил на училището. „Мутант и гордост“.

15. Татуировка богомолка

Това е готина татуировка, защото изглежда реалистично и анимирано едновременно. Тази татуировка се намира на подмишницата на носителя и изглежда толкова готино.

14. Локи

В тази татуировка виждаме Локи на ръката на носителя. Има цветове като зелено, жълто, черно и бяло.

13. Железният човек

Тони Старк е направен от плът и кръв като вас и мен. Железният човек представлява върховното постижение на човешката изобретателност, потенциала на въображението и вярата, че преди всичко друго можем да се променяме и подобряваме, когато решим. Тук виждаме реалистичен портрет на Железния човек на ръката на носителя.

12. Хълкът

Разкъсаната физика на Хълк майсторски допълва усещането за тонизирана мускулестност на всеки мъж. Мастилото също разкрива двойна природа, която се състои от мек маниер на екстериора, който крие зверски сили отдолу.

11. Грут

Тъй като е член на Пазителите на галактиката, е добре известно, че Groot има някои прилични умения, тъй като е бил нает, за да защити галактиката. Тук виждаме Groot в миниатюрна татуировка, пълна с красиви цветове.

10. Gamora Tattoo

В тази татуировка можем да видим Гамора. Това парче е направено главно от много различни нюанси и игли и е поставено върху ръката на потребителя.

9. Д -р Странно

Супергеройът на Марвел Доктор Стрендж е толкова удобно да практикува медицина, за да спаси живот, както и тъче магия, за да защити Вселената. Тук можем да видим д -р Стрейндж, разположен на ръката на потребителя и изглежда реалистично и има някакъв червен цвят в него и черно и сиво.

8. Капитан Марвел

Тук можем да видим портрет на капитан Марвел, поставен на гърба на носителя. Това парче е пълно с цветове и това е наистина голяма татуировка.

7. Капитан Америка

Този легендарен герой зашеметяващо смесва отвъдния геройство с американския патриотизъм. Тук виждаме анимирана версия на Капитан Америка и тя наистина е част от работата.

6. Черна вдовица

Познаваме Black Widow от франчайза на Avengers. Тук можем да видим нейната татуировка на ръката на носителя. Татуировката е уникална, защото изглежда, че Черната вдовица е пръскана с черен и червен цвят.

5. Татуировка на черна пантера

Черна пантера на ръката на носителя. Пълно е с черно -бели детайли и под главата можем да видим огърлицата.

4. Геометрична черна пантера

Тази невероятна татуировка е направена наполовина реалистична от пантера, а другата, както му показва Marvel. Това е перфектна татуировка, която трябва да направите, ако искате да я поддържате проста.

3. Звяр

Всички познаваме Beast от франчайза X-Men. Тук можем да видим негов пъстър портрет на ръката на носителя.

2. Човек-мравка

На това парче виждаме Човек-мравка. Забавен факт за него е, че той не губи сили, когато се свива. Тук можем да видим реалистичен негов портрет и той е поставен върху разположената върху ръката на потребителя.

1. Тони Старк

Тук можем да видим Тони Старк/ Железния човек да гледа от шлема си. Това, което го прави специален, за разлика от тези супергерои, Старк е просто нормално човешко същество, макар и безумно богато, но без никакви свръхчовешки сили.

Резюме

Благодарим ви, че разгледахте тази колекция от дизайн и идеи за татуировки на Marvel. Надяваме се, че сте намерили ново вдъхновение за бъдещата си татуировка Marvel. Не забравяйте да споделите тази статия с близките си в социалните медии.

Коя от тези татуировки на Marvel ви е любима? Оставете коментар по -долу.