75 legjobb hajvágás kerek arcokhoz, amelyeket tudnia kell

Miért van szükségünk speciális hajvágásokra a kerek arcok számára?

Az ok elég egyszerű. Hogy megnyújtsa kerek arcát.

Ezenkívül használhatja ezeket a speciális hajvágásokat kerek arcokra, hogy a szerkezet karcsúbb legyen, mint amilyen valójában.

Görgessen lefelé, hogy megtekinthesse az összes fodrászötletet a körkörös arcokhoz, amelyeket összeállítottunk az Ön számára, az egyszerű kézi vágástól az elbűvölő bobokon át a hírességek által inspirált frizurákig!

1. A Julianne Hough

julianne hough hajvágás kerek arcokraForrás

Julianne Hough színésznőnek gyönyörű kerek arca van, hipnotikus kék szemekkel.

Annak érdekében, hogy megnyújtsa az állkapcsát, és úgy nézzen ki, mintha az álla lejjebb menne, mint valójában, itt aszimmetrikus bobot sportol.

2. A Heidi Klum

heidi klum hajvágás kerek arcokraForrás

Lehet, hogy magas és karcsú, de Heidi Klumnak még meg kell néznie a kerek arcú hajvágások listáját.

Amint jól látja, a Julianne Hough sport fodrászának kicsit más változatát választotta.

3. A Chrissy Teigen

chrissy teigen hajvágás kerek arcokraForrás

Chrissy Teigen thai és norvég származása csodákat tett az arcával. Kétségkívül ő az egyik legszebb nő. Kerek és telt arcát dicséri ez a hosszú és rendetlen bob.

4. Nyugodt oldalsó elválás

hajvágás kerek arcraForrás

Az egyik módja annak, hogy felhívja a figyelmet kerek arcáról, ha az egyik oldalán elválasztott haját viseli.

Ne használjon fésűt vagy kefét, amikor ezt teszi. Ehelyett hagyja, hogy zárai önállóan repüljenek a szélben.

5. Lob hajvágás kerek arcokhoz

lob hajvágás kerek arcok számáraForrás

Ez a tökéletes frizura az arc megnyújtásához. Ez egy hosszú, nagyon egyenes, aszimmetrikus bob, egyik oldalán szétválasztott hajjal.

A hosszú és egyenes elülső végek a nagyon hosszú nyak illúzióját keltik.

6. A Tiffani Thiessen

Tiffani Thiessen hosszú göndör hajvágás kerek arcokhozForrás

Emlékezhet erre a színésznőre olyan műsorokból, mint a Saved by the Bell és a Beverly Hills.

Ha igen, akkor tudja, hogy mindig kerek arca volt. Ezért meg kellett találnia a módját, hogy ezt kompenzálja, például ezeket a szép hosszú fürtöket.

7. Hajvágás kerek arcokhoz, hosszú frufru

szép hajvágás kerek arcokraForrás

Ez az elképzelés tisztán geometriai. Vágni egy szeletet a lepény kerek arcából még soha nem volt ilyen egyszerű, mint egy hosszú frufru készlettel. Ily módon úgy fog kinézni, hogy az arca sokkal szögletesebb, mint amilyen valójában.

8. Heavy Set Bangs

hajvágás kerek arcraForrás

Egy másik trükk az, hogy homlokát teljesen eltakarja, hogy az arcának más formát adjon. Ha úgy gondolja, hogy ez a megoldás az Ön számára, akkor válasszon egy nagyon erős frufru sorozatot, amely szintén dimenziót ad.

9. A rendetlen Bob

Rendetlen Lob világosított végű hajvágással kerek arcok számáraForrás

Ami a kerek arcok hajvágását illeti, egy rendetlen bob lehet a válasz minden imádra.

Itt van egy nagyon felfújt eper szőke, világosabb és szaggatottabb szélekkel. Gyakorlatilag körülöleli az arcát, így kisebbnek és karcsúbbnak tűnik.

10. Az AnnaSophia Robb

annasophia rabl fodrász kerek arcokraForrás

Az amerikai színésznőnek gyönyörű kerek arca van, és minden lehetőséget meg akar mutatni. Itt egy vállig érő bobot visel, nagyon hullámos végekkel, és lazán a fejéhez kötve.

11. A Sarah Hyland

sarah hyland hajvágás kerek arcokraForrás

Az apró Sarah Hylandnek szüksége van néhány jó hajvágásra kerek arcra is. Azonban, mint általában, ő szögezi le.

Ez a szuper karcsú, közepes bob, csak egy kis mézbarna ombre, minden, amire szüksége van természetes szépségének pompázásához.

12. Az Elizabeth Olsen

Elizabeth Olsen hajvágás kerek arcokraForrás

Csakúgy, mint minden kerek arcú nővére, Elizabeth is a bob mellett döntött. Csak az övé természetes, hullámos, mézbarna és a szokásosnál hosszabb, amit nagyon szeretünk.

13. A Rosie Huntington-Whiteley

rosie huntington whiteley hajvágás kerek arcraForrás

Rosie Huntington Whiteley kétségtelenül ma az egyik legszebb nő. Kerek arcát tökéletesen kiegészíti a puffadt ajkak és a kiemelkedő arccsont. A tollas bob is győzelem.

14. A Jennifer Lawrence

jennifer Lawrence hajvágás kerek arcokraForrás

Abban a pillanatban, amikor Jennifer Lawrence úgy döntött, hogy levágja a haját, egyértelmű volt, hogy keressen néhány hajvágást kerek arcra. És ezt tette. Középszintű, kopott szőke bob volt, amihez drámai szilva ajakkal illik.

15. Nyugodt hajvágás kerek arcokhoz

hajvágás kerek arcraForrás

Ha a hosszú vagy közepes bobot is választotta, könnyen átalakíthatja karcsú és alkalmi megjelenésűvé, ha rendetlen kontyot köt a feje tetejére. Ne fáradjon a fésű használatával.

16. Vöröshajú hajvágás kerek arcokhoz

hajvágás kerek arcraForrás

Ezzel a hosszú és egyenes bobdal minden a színről szól. Kerek arca eltűnik ebben a gyönyörű sötét réz -narancssárga árnyalatban. Annak érdekében, hogy valóban kiemelkedjen, használjon egy marék fényes hajápolási terméket.

17. The Shag Haircut

hajvágás kerek arcraForrás

Igen, akár hiszi, akár nem, a bozontos hajvágás visszatért. Ezért használhatja előnyére, ha kerek arca van. Íme egy trükk – adjon hozzá néhány peekaboot közvetlenül az elejéhez, közel az arcához, hogy megvilágítsa.

18. Réteges hajtások és hajvágások kerek arcokhoz

hajvágás kerek arcraForrás

Ha természetes egyenes haja van, vagy napi szinten szeretné viselni, akkor javasoljuk a réteges termést, természetesen réteges rojttal kiegészítve. Hihetetlenül természetesnek fog tűnni, mintha ezzel születtél volna. Kacsint!

19. A Diana Agron

diana agron hajvágás kerek arcokraForrás

Az amerikai színésznőnek az egyik legszebb kerek arca van, amit valaha látni fog. Édes és őszinte természete itt teljesen feltárul, és segít a magas és vékony konty, valamint a nehéz frufru.

20. Platina és piszkos szőke

Szürke Ombre hajvágás kerek arcokhozForrás

Szerelmesek vagyunk ebbe a platina szőke, piszkos szőke és tengerparti hullámok kombinációjába. Miután kipróbálta, látni fogja, hogy csodákra képes az arcával, megnyújtja és kissé szélesebbnek tűnik.

21. A Kirsten Dunst

kirsten dunst hajvágás kerek arcokraForrás

Egy másik híres kerek arc Kirsten Dunst színésznőé. Bár szinte mindenben jól néz ki, amit megpróbál lehúzni, úgy tűnik, ez a hosszú, tollas, aranyszőke szabás, amely egy kicsit Goldie Hawnra emlékeztet, jól áll neki.

22. A Selena Gomez

selena gomez hajvágás kerek arcraForrás

Selena nemcsak kerek arccal rendelkezik, hanem babaarccal is. Ezért ez a megjelenés középen elválasztva, lágy és telt, zamatos fürtökkel mindkét oldalon tökéletesen illik hozzá.

23. A Jaw Line Bob

hajvágás kerek arcraForrás

Soha ne mondd azt, hogy soha egy állkapocs vonalhoz, ha kerek arcú hajvágásra gondolsz. Nyitva hagyja a nyakát, gyönyörű utat teremtve az arc és a test többi része között.

24. Hosszú hajvágás kerek arcokhoz

Hosszú frizurák laza hajtincsekkel hajvágás kerek arcok számáraForrás

Ez a hosszú frizura laza tincsekkel és oldalra söpört frufruval tökéletes azok számára, akik kerek arcúak, és inspirációt keresnek. Mondanom sem kell, hogy mi is szerelmesek vagyunk a palackos szőke színű, sötétebb aljnövényzetbe.

25. Közepes hajvágás kerek arcokhoz

közepes hajvágás kerek arcokhozForrás

Ha nem biztos benne, hogy bobot vagy hosszú nadrágot szeretne, a válasz természetesen a közepes vágás. Tartsa természetes színűnek, és csak néhány peekaboot adjon hozzá itt-ott, ami azt sugallja, hogy napoztak.

26. A Sienna Miller

sienna molnár hajvágás kerek arcraForrás

A gyönyörű szőke színésznő tudja, hogyan illeszkedjen kerek arcához. Itt egy hosszú és texturált vágást végez, ahol elölről minden szál rövidebb, mint a következő, amíg puha, oldalsó rojtban végződik.

27. A Mary Kate Olsen

Ropogós oldalirányú ütés mary kate olsen hajvágás kerek arcok számáraForrás

Láttuk Erzsébetet, szóval most itt az ideje Mary-Kate-nek. Édes, kerek arcát jól megtervezett frufru díszíti, amelyek a bal oldalon rövidre nyúlnak, és néhány jobb szálon végződnek.

28. Tejes csokoládé hajvágás kerek arcokhoz

hajvágás kerek arcraForrás

Nem, nem csokoládéból készült parókáról beszélünk, bár ez is nagyon jól hangzik. Valójában erre a kiemelkedő hajszínre utalunk, amelyet érdemes kipróbálni. Tejes csokoládébarna, tollas bobon.

29. A Mandy Moore

mandy moore hajvágás kerek arcokraForrás

A színésznő és énekes, Mandy Moore két trükköt mutat be a kerek arcokkal kapcsolatban.

Először is a sötét tollazatú pikkelyvágás, amely karcsúsítja az arcot, majd ott vannak az arany fülbevalók, amelyek miatt a szem közvetlenül hozzájuk megy, nem pedig az arc kereksége.

30. Az Olivia Munn

olivia munn hajvágás kerek arcokraForrás

Olivia Munn színésznő bizonyíték arra, hogy a kerek arc ugyanolyan szexi lehet, mint bármely más. Fájós megjelenését a sötét ágy fejének kicsapongása adja, nagy, füstös napszemüveggel.

31. A Cheryl Cole

cheryl cole hajvágás kerek arcokraForrás

A smink mellett, amelyet jellemzően bőségesen használ arcának retusálására és átalakítására, Cheryl Cole énekesnő a haját is felhasználja. Ez egy rézbarna aszimmetrikus bob, amely megnyújtja az arcát és a nyakát.

32. Rövid hajvágás kerek arcokhoz

Rövid rétegű hajvágás kerek arcokhozForrás

Ki szeretne kirándulni a 20 -as évekbe? Ha igen, akkor szerencséje van, mert az általuk viselt csappantyúk tökéletes frizurák a kerek arcok számára. Mondanom sem kell, hogy csak egy gyönyörű piros rúzst kell vásárolnia.

33. A Rachel McAdams

rachel mcadams hajvágás kerek arcokraForrás

Bár úgy gondoljuk, hogy szőke nőként jobban néz ki, Rachel McAdams barna nőként is elég cuki volt. Nőies és finom arcához göndör, réteges bobot választott, bölcs peremmel.

34. A Sandra Bullock

sandra bullock hajvágás kerek arcokraForrás

Bár mindannyian hozzászoktunk Sandie B -hez hosszú, fekete nadrágjaival, ezzel is kiüti a labdából. Ez egy közepes bob, nagyon hosszú frufru, világos gesztenye színben.

35. Aszimmetrikus hajvágás kerek arcokhoz

Aszimmetrikus rövid frizurák kerek arcokhozForrás

Ez egy hosszú pikkelyes, kócos és tollas. Ettől eltekintve aszimmetrikus is, egyik oldalán nagyon hosszú frufru esik le.

36. A második Mandy Moore

mandy moore hajvágás kerek arcokraForrás

Itt van ismét Mandy Moore, ezúttal egy újabb képpel. Sokkal érettebb, és merem állítani, hogy soha nem nézett ki jobban. Mandy -nek most csokoládébarna haja van, kicsit vörösbe kevert, és hosszú bob.

37. Lágy hullámok

hullámos hajvágás kerek arcokraForrás

Ha kerek arcú hajvágásról van szó, akkor a hullámokkal nem igazán lehet baj. Ennek oka az, hogy a kerek arcok általában rendkívül édesek. A fürtök vagy hullámok csak növelik ezt az édességet és ártatlanságot.

38. Tompa hajvágás kerek arcokhoz

tompa hajvágás kerek arcokhozForrás

Itt van egy nagyon tompa vágás, amelynek következtében a haja sisakként borítja a fejét. Ily módon minden figyelem egyenesen a gyönyörű vonásaira irányul. A frufru itt erősen ajánlott.

39. A Michelle Williams

michelle williams hajvágás kerek arcokraForrás

Ez a hasonlatos Marilyn Monroe tudja, hogyan kell dolgozni. Egy nagyon hosszú időszak után, amikor korábban hosszú haja volt, végül úgy döntött, hogy az uber-rövid pixie-t választja.

És rendkívül büszkék vagyunk rá, mert jobban nem tudott kinézni!

40. Lilly Collins

liliom collins hajvágás kerek arcokraForrás

Kétségtelen, hogy Lilly Collins Hófehérke. Egyszer még a Disney hercegnőt is játszotta.

Gömbölyű arca hihetetlenül édes és csinos, akárcsak Snow -tól. Itt van egy rövid bobbal, rétegesen és tökéletesen kialakítva.

41. Ropogós vége és fürtje

hajvágás kerek arcraForrás

Ki mondta, hogy nem kombinálhat két stílust? Ha nem tudja eldönteni, ossza szét a haját oldalával, hajsütővasával félgöndöröket készítsen, majd hagyja, hogy a szaggatott végei szabadon lógjanak.

42. Az Amerika Ferrera

amerikai ferrera hajvágás kerek arcokraForrás

Talán emlékszel America Ferrerára az Utazó nadrág nővére című filmből, ahol egy ostoba tiniket alakított.

Akkoriban copfokat sportolt. Most áttért a gyönyörű, hosszú és tollas kézilabdákra, amelyek kiegészítik a csontszerkezetét.

43. Ginnifer Goodwin

Ginnifer Goodwin közepes bob hajvágás kerek arcraForrás

Annak ellenére, hogy ő egy másik híres kisfiú, Ginnifer Goodwin bekerült a kerek arcú hajvágások listájába ezzel a kiváló klasszikus bobbal, amely egy kicsit a gyönyörű Courtney Coxra emlékeztet minket.

44. A Marion Cotillard

marion cotillard hajvágás kerek arcokraForrás

Igen, hölgyeim, Franciaországban is kerek arcúak. Persze tréfálunk. Azonban nincs semmi vicces abban, hogy Marion Cotillard milyen hihetetlenül szép.

Mindig olyan természeti szépsége volt, amely nem igényel sok sminket vagy különleges frizurát.

45. Rövid és tompa hajvágás kerek arcokhoz

Rövid tollazatú hajvágás kerek arcokhozForrás

A Pixies mindenféle formában és méretben kapható. Ez egy közepes tollazatú pikkely, amelyet habbal vagy hajlakkal lekevertek.

Ettől eltekintve itt az ellenállás az ultra-rövid frufru, amely valóban megnyújtja az arcot.

46. ​​A Demi Lovato

demi lovato hajvágás kerek arcokraForrás

Demi Lovato -t örök inspirációnknak neveztük a hajakon. Közepes vagy rövid bobja, nagyon finom és vékony, réteges szálakkal és sötétebbnél sötétebb barna színben nyer.

Azt is szeretjük, hogy mindig párosítja drámai rúzzsal. Azta!

47. Természetes hajvágás kerek arcokhoz

hajvágás kerek arcraForrás

Ebben az esetben a természetes olyan hajvágást jelent, amely könnyedén néz ki Önnek, és ugyanúgy könnyedén kezelhető.

Más szóval, ez egy olyan frizura, amelyet úgy rendezhet, hogy egyszerűen végigfuttatja ujjait párszor.

48. Elegáns hajvágás kerek arcokhoz

hajvágás kerek arcraForrás

Ha különleges eseményen kell részt vennie, akkor bizonyos frizurákat kipróbálhat, ha kerek arca van.

Ez az alacsony és rendetlen chignon például egy közülük. Ne felejtsük el azonban, hogy néhány hajszálat lógni hagyjunk az arcunk körül, hogy levágjuk a gömbölyűséget.

49. Élénk hajvágás kerek arcokhoz

élénk hajvágás kerek arcok számáraForrás

Ez a hajvágás, valamint a frizura is igazi műalkotás. Valójában annyira gyönyörű, hogy azt javasoljuk, hogy mindenképpen szerezze be, még akkor is, ha nincs kerek arca. Állítsa be a frufru hosszát saját ízlése szerint.

50. A Katherine Heigl

katherine heigl hajvágás kerek arcokraForrás

A klasszikus szépség, Katherine Heigl nem sokat tévedhet a stílusválasztásban. Itt a vintage hollywoodi fürtök fejét sportolja, kiváló műszőke színben. A vörös rúzs kötelező, hölgyeim!

51. A fésült Pixie

Aranyos, rövid, elegáns pixie hajvágás kerek arcokhozForrás

Itt van még egy Pixie a kerek arcú hajvágások listájában. Ezúttal egy nagyon rövid pixie, stílusban és végig fésülve. Vágja szét a haját az egyik oldalon, hogy nőies frufru készletet kapjon.

52. A Morena Bacarrin

morena bacarrin hajvágás kerek arcraForrás

Lehet, hogy Deadpool szerelmeként ismeri őt, az azonos nevű filmből.

Annak ellenére, hogy hosszú tincseket viselt a képernyőn, valójában nagyon rövid és göndör haja van. Nyilvánvalóan úgy gondoljuk, hogy remekül illik kerek arcához.

53. Retro hajvágás kerek arcokhoz

hajvágás kerek arcraForrás

Ez a geometriai hajvágás, valamint a 60 -as évek sminkje teljesen megnyújtja a kerek arcot.

Győződjön meg róla, hogy finom fésűt és sok-sok kiváló minőségű hajápolási terméket használ, hogy fényes és elegáns legyen.

54. Kócos frizurák kerek arcokhoz

hajvágás kerek arcraForrás

Miután megkapta az egyik ilyen hajvágást kerek arcokra, látni fogja, hogy milyen könnyű karbantartani és formázni egyszerre. Minden reggel, miután kiment a zuhany alól, tegyen bele egy kis hajviaszt, és csavarja körbe.

55. Az Emily Blunt

emily tompa hajvágás kerek arcokraForrás

A brit színésznő mindig hű maradt a legjobban hízelgő frizurához. Ez egy egyenes és elegáns közepes vágás, középen elválasztva, ami segít megnyújtani és karcsúsítani a kerek arcát.

56. A Kaley Cuoco

kaley cuoco hajvágás kerek arcokraForrás

Bármennyire csinos is, Kaley Cuoco színésznő mindig kerek és kövér arccal küszködött.

Azonban ez a hosszú, tollas bob aszimmetrikus hajszálakkal fut végig az arcán, némileg meghosszabbítja az arc csontszerkezetét.

57. A Kelly Osbourne

kelly osbourne hajvágás kerek arcokraForrás

A kerek arc másik büszke képviselője a TV -híresség, Kelly Osbourne. Itt ringatja kedvenc frizuráját, egy faux Mohawk -ot, egyik borotvált oldalával, felül vintage fürtökkel.

Szeretjük a neon baba rózsaszín ajakját is.

58. Az Adél

Hajvágás, amely optikailag meghosszabbítja a kerek arcot, és hajvágást biztosít a kerek arcokhozForrás

Nyugodtan mondhatjuk, hogy Adele énekesnőnek saját stílusa van a haj és a smink tekintetében.

Mindig hosszú bobot visel, akár egyenesen, akár elegánsan, mint ezen a képen, vagy bonyolult fürtökben a feje tetején, mézes szőkében.

59. A Georgia May Jagger

jagger csábító hajvágás kerek arcokraForrás

Bár Mick Jagger lánya, Georgia May szupermodell az ismert mosolyáról ismert, van egy gyilkos sörénye is. Mindig egy rendetlen ágyfej -fürtöt vagy tengerparti hullámokat választ egy nagyon aranyos üvegszőkeben.

60. A Kate Upton

frizurák kerek arcraForrás

Kate Upton az egyik legszexibb nő, aki él, és átöleli görbületeit és kerek arcát. Feltűnő kék szemeit és duzzadt vörös ajkait fényűző arany tincsek halmaza kíséri, bárhová is megy.

61. Az Isabella Rosellini

isabella rosellini hajvágás kerek arcraForrás

Isabella Rosellini olasz színésznő mindig a szépség és a kegyelem mércéje lesz. Függetlenül attól, hogy hosszú haja van, vagy egyszerű és aranyos, apró fürtökkel vágott tini, bármilyen más ezüst képernyős szépséget is meg tud adni a pénzéért.

62. A Miranda Kerr

mirande kerr hajvágás kerek arcokraForrás

A Victoria’s Secret modellje, Miranda Kerr definíciója szerint kerek arcú. Ez a babakék szeme és tökéletes mosolya mellett kortalan és időtlen megjelenést kölcsönöz neki. Nem csoda, hogy Orlando Bloom fejbe esett érte!

63. Balayage kerek arcokhoz

közepes vagy rövid hajvágás kerek arcokhozForrás

Ha szívesen változtatna, és újabb hajvágásra készülne, akkor érdemes másik színt is kipróbálnia. Az idei legjobb választás a balayage haj volt, így sokkal természetesebbnek tűnik, mint a hagyományos festett haj.

64. A Michelle Dockery

michelle dockery hajvágás kerek arcokhozForrás

Felismerheti a színésznőt a Downton Abbey drámasorozatból. A való életben Lady Mary megtartotta rövid bobját, és örülünk, hogy megtette, mert valódi inspirációnak bizonyult mindannyiunk számára, hajszálonként.

65. A Gigi Hadid

gigi hadid hajvágás kerek arcokraForrás

Egy dolog, amit Gigi Hadid szupermodell nem hajlandó elengedni, az elképesztő mézszínű hosszú tincsei. Tökéletesen illeszkednek kerek arcához és kövér ajkaihoz, így a pillanat egyik legszebb nője.

66. A Lily Aldridge

lilly aldrige hajvágás kerek arcokhozForrás

Az ok, amiért Lily Aldridge -et választottuk, az az, hogy kevés nő van, akik nagyon kevés sminkkel jobban néznek ki, mint ő. Minden természetes vele kapcsolatban, beleértve a haját is, amit szeretünk. Beszéljen az inspirációról!

67. A Carey Mulligan

ápolt muligan hajvágás kerek arcokraForrás

Ő egy másik nő, aki kerek arcának és édes mosolyának köszönhetően gyakorlatilag kortalannak tűnik. Ez a homokos szőke ruff pixie vágás kissé hasonlít Tinker Bellre, nem gondolod?

68. A Jennifer Hudson

jennifer hudson hajvágás kerek arcokraForrás

Az énekesnő és színésznő, Jennifer Hudson egy álom fekete csipkével és flitterekkel ezen a fotón. Teljesen rettegünk fényűző haja, valamint egyszerű sminkje miatt, vajas púderrózsaszín rúzzsal.

69. Vintage hajvágás kerek arcokhoz

vintage hajvágás kerek arcok számáraForrás

Ha nem tudja, hogyan kell formázni a haját egy nagy eseményhez, miért nem próbálja ki néhány régi hollywoodi vintage fürtöt? Ezt a megjelenést akkor is lehúzhatja, ha hosszú haja van, egy maroknyi, nagyon jól elhelyezett bobby tűvel.

70. Fiú hajvágás kerek arcokhoz

hajvágás kerek arcraForrás

Viselje gombos inggel, midi szoknyával és cipőkkel, és tegyen úgy, mintha Oxfordban tanulna. Szórakozás!

71. Pezsgő szőke hajvágás kerek arcokhoz

pezsgő hajvágás kerek arcraForrás

Abszolút szerelmesek vagyunk ebbe a rendetlen és réteges rövid bobba, főleg a színe miatt.

Ez egy platinaszőke, amelyet fantasztikus pezsgő árnyalattal kezeltek, ennek a fémes, szinte cserzettnek tűnő színnek köszönhetően.

72. A Cameron Diaz

cameron diaz hajvágás kerek arcokraForrás

Bár ennek a pezsgő színésznőnek rövid varázslata volt, amikor barnára festette a haját, definíció szerint szőke.

Nincs hiba, ha azt mondjuk, hogy a világos szőke kétségkívül az a szín, amelyik a legjobban illik hozzá.

73. A Kate Bosworth

Szép félig felfrizurált frizurák Kate Bosworth hajvágáshoz kerek arcok számáraForrás

Kate Bosworth egyedülálló szépségmárkájával megmutatja nekünk, hogyan kell báli vagy esküvői frizurákat készíteni a magas divat szerint. Egy sor régi hollywoodi díva hosszú fürtöt visel, bombapalackos szőke színben.

74. Pompás hajvágás kerek arcokhoz

Gyönyörű fürtök hajvágás kerek arcokhozForrás

Próbáld ki, ahogy tudod, és soha nem fogsz ennél jobb színt találni, ha zöld szemed van. Ez egy selymes csokoládébarna, amitől titokzatos, fülledt és elegáns leszel. Mindezt egyszerre!

75. A Cara Delavigne

cara szállító hajvágás kerek arcokraForrás

A szupermodell, Cara Delavigne platinaszőke lett, hogy trendben tudjon maradni a legújabb divat – extrém szőke. Párosította Harry Potter napszemüveggel, aranyszínű csatornafojtóval és réteges nyakláncokkal.

Készen áll a megjelenés megváltoztatására?

A kerek arcú hajvágásokat általában úgy tekintik, mint a használhatóság, amelyek a magasság illúzióját keltik, segítenek karcsúsítani az arcot, felemelik az arccsontot és megnyújtják az arcot.

Az ötleteink azonban nagyon szórakoztatóak és stílusosak is. Ossza meg velünk a megjegyzés rovatban, hogy melyik volt a kedvence és miért!