Tippjeinkkel berendezheti konyháját, és létrehozhat egy kis paradicsomot!

Modern megoldások modern konyhabútorokhoz klasszikus színpalettában

Sok család egyre inkább a klasszikus konyhai bútorokat részesíti előnyben. Ez is teljesen érthető. Végső soron a funkcionalitás és az esztétika bizonyos nyugalmat biztosít a szobában. Stresszes mindennapi életünkben gyakran ez a fontos.

A klasszikus konyhával pedig az a bajunk is, hogy nem igazán tűri a rendetlenséget. A csiszolt megjelenés nagy jelentőséggel bír. Hogyan működik sok családtaggal és kevés idővel? Sok tervezői megoldás teszi ezt lehetővé a konyhai tervezés egyes aspektusainak előtérbe helyezésével.

Könnyű hozzáférés a tárolóhelyekhez

tippek a konyhai berendezésekhez

Nemcsak magának a tárolóhelynek az okos kialakítása, hanem a könnyű hozzáférése is alapvető, akár szereti a rendet, akár nem. Először nagyon okosan kell megterveznie a munkáját. A projekt megkezdése előtt szánjon egy kis időt, és figyelje a konyhában végzett mozgásait.

Hová helyezi automatikusan az ételeket és termékeket, hol készít ételeket és italokat? Hol lenne a legkényelmesebb mindent lerakni mosogatáshoz? Csak miután megválaszolta ezeket a kérdéseket, tervezze meg a tárolóhelyet.

A konyha beállítása – kreatívkodjon a trükkös helyeken

felállítani a konyhát

A trükkös, normálisan nagyon nehezen használható helyek őszintén szólva nagy potenciállal rendelkeznek. Ott további asztalt helyezhet el egy kis paddal. Ott reggelizhet vagy kávézhat anélkül, hogy a nagy asztalt koszos lenne. Vagy esetleg integrálhatja a tárhelyet? Egy másik lehetőség egy olyan munkahely lenne, ahol a mosogatógépre vagy az étkezésre várva elkészít valamit.

Győződjön meg arról, hogy a konyhaszigetet teljes mértékben kihasználja

konyha tervezés konyha sziget

Nem véletlen, hogy a konyhasziget az elmúlt években a konyhabútorok részévé vált. Nagy potenciállal rendelkezett – mind a felülete, mind az oldal mellett lévő tér.

Végezze el részletes elemzését korábbi konyhai berendezéseiről, és határozza meg, hogy mi hiányzik valójában most. A legtöbb funkció – étkező vagy munkafelület, tárolóhely stb. – átvihető a konyhaszigetre. A konyhasziget multifunkcionális is lehet – mind ételkészítéskor, mind minden étkezéskor tökéletesen tálalva. Tegyen néhány rudat a konyhaszigetre, és hagyja magát meglepni a pozitív gyakorlati és vizuális hatástól!

A konyha felállítása – fiókos rendező rendszer

konyhai berendezési fiókok

Sok háztartás számára a fiókos szervezeti rendszer a lehető legjobb megoldás. Kisebb és nagyobb tárgyak is elhelyezhetők, és nagyon könnyen hozzáférhetők. Fontos, hogy megfelelően tervezze meg a fiókok mélységét. A fiókok kívülről is zökkenőmentes megjelenést biztosítanak, ha zárva vannak.

A bemutatott megoldások jól illeszkednek a klasszikus konyhához, és továbbra is részesülnek a konyhai berendezések legmodernebb újításaiból. Világosan mutatják, hogy ez egy teljesíthető cél.

A konyha berendezése – A kijelzőterületek fontos szerepet játszanak a konyha kialakításában

konyha kényelmes bútorokkal

A konyhában könnyű hozzáférést kell biztosítania az edényekhez és ugyanakkor a termékekhez

Egyszerűen tervezze meg a konyhát

A konyha beállítása – a jó szervezés nagyon fontos

tervezze meg a konyhát

A konyha felállítása – tervezze meg helyesen a fiókok mélységét 

konyhabútorok tervezése

Használja ki a konyhasziget teljes potenciálját

ötletek a konyhabútorok tervezéséhez

A konyha beállítása – kövesse tippjeinket!

ötletek a konyhabútorokhoz

Kicsit más kinézetű konyhasziget

konyha felállított sziget

A konyha felállítása – modern konyha 

felállítani a konyhaszigetet

Tegye kényelmessé és moderné konyháját

Konyha kialakított tárolóhely

A konyha berendezése – rendezettnek kell lennie!

A konyha kényelmesen elhelyezte a tárolóhelyet

A következőkben talál még néhány ötletet a hasznos konyhabútorokhoz

konyhabútorok tervezése

 konyhabútor tippek sziget konyhabútor tároló hely kialakítása  konyhabútor tippek élő ötletek konyha sziget design konyha