Най -добра татуировка кожа

Трябва да подобрите уменията си, преди да започнете тази нова татуировка? Препоръчваме някои от най -добрите кожи за татуировка, които ви позволяват да направите точно това!

Практика на татуировка

Практиката прави перфектна и преди татуистите да могат да бъдат освободени по телата на клиентите, те трябва да практикуват многократно, за да се уверят, че са развили основните умения.

Синтетичната кожа за татуиране е проектирана да изглежда и да се чувства като кожа, като дава възможност на учащите да определят как ще реагира човешката кожа, когато се прилагат татуировки.

Кожата за татуиране също често позволява коригиране на грешките, тъй като те могат да бъдат почиствани и използвани повторно – за разлика от кожата на клиентите, която ще бъде трайно маркирана с мастила за татуировки.

Доскоро фалшивата кожа за практикуване на татуиране се правеше от гума или пластмаса. Въпреки че и двете позволяват на артистите да усъвършенстват и практикуват своите умения, те нямат същите качества като човешката кожа.

Най -модерната фалшива кожа за татуировки е проектирана да има много по -близка текстура до естествената кожа и може да бъде поставена върху подходящата част от тялото, така че естествените контури на тялото също да се усетят по време на процеса на татуиране.

Готови ли сте да научите повече за това как да изберете най -добрата синтетична кожа за татуировка? След това прочетете и открийте нашите най -добри снимки от днешните най -добри претенденти на пазара.

татуист, използващ пистолет за татуировка

Ръководство на купувача за кожа за практикуване на татуировки

Ако искате да закупите най -добрата кожа за татуиране, трябва да знаете как да направите правилния избор.

Ето ръководство за купувача, което да ви помогне да обясните какво да внимавате.

Защо да използвате Practice Skin?

Целта на синтетичната кожа, върху която да практикувате татуиране, е да усъвършенствате техниките. Начинаещите могат да се справят с основите, като правилно настройване на оборудването си, знаейки колко дълбоко трябва да отидат иглите и как да работят безопасно с машини за татуировки.

Дори опитни майстори на татуировки могат да се възползват от използването на практична кожа, тъй като те могат да я използват за фина настройка на новите си дизайни, преди да ги изпробват на човешки клиенти.

Някои татуисти също използват практична кожа, за да покажат на клиентите как ще изглежда техният дизайн. Те показват работата на художника по -добре от снимката и това позволява по -добри дисплеи да привлекат нови клиенти.

Синтетичната кожа също позволява експериментиране с ново оборудване или мастила, за да видите как точно ще се справи нов продукт, преди да бъде използван на истински клиент.

татуист на работа

Материали

Фалшивата кожа се предлага в няколко различни материала като латекс, синтетична кожа или силикон. Всеки от тях е различен при обработка и цените също варират.

Начинаещите и тези с нисък бюджет би било добре да изберат силиконова кожа, тъй като това е по -достъпно, но латексът се чувства по -мек и придава по -реалистичен вид. Синтетичната кожа, от друга страна, е по -дебела и по -твърда.

Какъв размер лист?

Можете да изберете най -добрия размер на листа, който да отговаря на вашите нужди. Тъй като фалшивата кожа се предлага в различни форми и размери, ще трябва да изберете размер, който е малко по -голям от дизайна, който ще татуирате.

Празна част от кожата или тялото?

Въпреки че е възможно да се намерят фалшиви части от тялото, които предлагат напълно реалистично татуиране. Те идват под формата на ръце, крака, ръце или крака и дават възможност на начинаещ татуист да усети естествените контури на тялото, докато работят. От друга страна, те са скъпи и може да са извън финансовия обхват на начинаещите.

Захранване с татуировки

Може да предпочетете да изберете листа, които са по -евтини и могат да бъдат нанесени върху тялото на човек, за да придадат подобен опит на естественото татуиране.

Те могат да се монтират и около други предмети като чаши или бейзболни бухалки, така че да можете да изпробвате редица контури. Гъвкавостта, която предлагат тези листове, може да ги направи по -добър избор, ако гъвкавостта е вашата цел.

Как да използвате Практическа кожа

Въпреки че най -добрите кожи за татуировка са чудесен заместител на истинското нещо, важно е да знаете, че има някои фини разлики.

Например, ще откриете, че шаблоните могат да бъдат проблем със синтетичната кожа и засенчването също може да доведе до различия. Парчетата, които се предлагат в предварително моделирани форми на тялото, са удобни в много отношения, но имайте предвид, че те могат да се въртят на 360 градуса-нещо, което част от човешкото тяло не може!

Имайте предвид тези елементи, когато избирате най -добрата кожа за практикуване на татуировки и ще откриете, че уменията ви се подобряват.

правене на татуировка

Препоръчителни кожи за татуировка

Ето три от най -добрите кожи за татуировка, налични на пазара днес.

 1. Segbeauty Practice Silicone Training Skin

Материал: Силикон

Дебелина: 3 мм

Размер: 7.6 “x 7.6”

Изработена от силикон, практикуващата силиконова тренировъчна кожа на Segbeauty е много близка до текстурата на човешката кожа, позволявайки на художниците да практикуват уменията си за татуиране, без да се налага да практикуват върху себе си или приятелите си.

Всяка подложка е с дебелина 3 мм – по -дебела от повечето подобни продукти на пазара – което прави тази превъзходна фалшива кожа за практикуване. Размерът на всеки лист е 7,6 ”x 7,6” и има две празни страни за двойна употреба.

Стандартно се предлага и еластична каишка и кука, така че практикуващата кожа може да бъде увита около част от тялото или неодушевен предмет, за да научи умения за татуиране на различни контурирани части.

Както начинаещите художници, така и опитни професионалисти, ще намерят тази синтетична кожа за полезна, когато изпробват нови техники, тестват нови мастила или машини или просто когато излагат произведения на изкуството на конвенции или в магазина си.

Тази марка синтетична кожа също не е склонна към размазване или размазване благодарение на допълнителната си дебелина и това също я прави по -добра стойност от много от нейните конкуренти.

Професионалисти:

 • Кука и каишка за контуриране около части от тялото
 • Изключително дебел за по -реалистично изживяване
 • Мекият силиконов материал ефективно симулира човешката кожа
 • Без размазване или размазване

Минуси:

 • Изсъхването може да отнеме много време

Долен ред: Това е най -добрият избор за удобно нанасяне върху части или предмети на тялото благодарение на закрепването на куката и каишката.

2. PFT татуировки Практически кожи

Материал: Силикон

Дебелина: 2 мм

Размер: 8 ”x 12” + 6 ”x 8”

Този пакет от 20 кожи за практикуване на татуировки предлага страхотна стойност за парите. Той идва с два различни размера листа, така че можете да практикувате по -големи и по -малки татуировки. Във всяка опаковка има десет листа с голям размер и десет листа със среден размер.

Дебелината от 2 мм е достатъчно дълбока, за да осигури ефективна практика и тъй като и двете страни са използваеми, ще получите двойна полза от тези листове.

Силиконовата им конструкция позволява голяма гъвкавост, което ви позволява лесно да ги увиете около избрания от вас обект или част от тялото, така че да можете да практикувате върху редица контури. Това също е една от най -достъпните опции на пазара днес, така че ако сте начинаещ татуист с ограничен бюджет, това може да е идеалният избор за вас.

Това са особено подходящи кожи за свикване с ново оборудване.

Професионалисти:

 • Избор на големи и малки листове във всяка опаковка
 • Страхотно съотношение цена / качество
 • Много гъвкава конструкция
 • Достъпен избор
 • Двустранен дизайн

Минуси:

 • Не е толкова дебел, колкото някои други опции

Долен ред: Това е най -добрият вариант на пазара днес според нас, ако търсите голяма стойност за парите. Получавате много листове за цената.

3. ITATOO Екстра дебела практика татуировка кожа

Материал: Силикон

Дебелина: 3 мм

Размер: 8 x 12 x 0,12 ”

Изключително дебелата кожа на татуировката на ITATOO е с дълбочина 3 мм, така че можете да се насладите на реалистично изживяване при татуиране и да тренирате да постигнете точната дълбочина на иглата си.

Благодарение на големия размер на тази синтетична кожа, тя ви дава достатъчно пространство за практикуване на вашите дизайни и техники. Тази фалшива кожа е подходяща за практикуване на засенчване и работа с линии, както и за тестване на нови консумативи, преди да ги използвате на човешки клиенти.

Благодарение на гъвкавата силиконова конструкция на тази кожа за татуиране, тя може лесно да се увива около предмети или части от тялото, за да експериментира с различни контури. Във всяка опаковка се доставят пет броя и, още по -добре, тези фалшиви кожи могат лесно да се почистват и използват повторно, така че ще получите отлична стойност за парите.

Професионалисти:

 • 5 броя във всяка опаковка
 • Лесен за почистване, дизайн за многократна употреба
 • Дебелина 3 мм за по-реалистично усещане за кожа
 • Гъвкава силиконова конструкция
 • Голям размер

Минуси:

 • Когато използвате двете страни, първата страна трябва първо да се избърше

Долен ред: Допълнителната дебелина и допълнителен размер на този лист го правят най -добрият избор за всеки, който иска да почиства и използва повторно практикуващата си кожа отново и отново.

Изборът на подходяща кожа за татуировка

С това полезно ръководство за купувача ще бъдете въоръжени с цялата информация, от която се нуждаете, за да изберете подходящата за вас кожа за татуировка.

Когато избирате най -добрата синтетична кожа, не забравяйте да вземете предвид материала и дебелината на продукта. Трябва също да помислите колко гъвкав е материалът и дали може лесно да се увие около предмет или част от тялото. Силиконовата кожа за практикуване често е най -доброто решение, тъй като има мека текстура, подобна на човешката кожа.

Трите варианта, които описахме тук, са едни от най -добрите опции, налични на пазара в момента, подходящи както за начинаещи, така и за опитни майстори на татуировки.

Независимо дали искате да практикувате и усъвършенствате основните си техники и умения, или просто искате да експериментирате и изпробвате ново оборудване и мастила, всяка от тези три фалшиви кожи ще отговаря на вашите нужди.

Като цяло обаче бихме препоръчали практикуващите кожни листове ITATOO като най -добрия вариант, подходящ за широк кръг потребители, благодарение на неговата многократна употреба и допълнителна дълбочина.