75 най -добри прически за кръгли лица, които трябва да знаете

Защо се нуждаем от специални прически за кръгло лице?

Причината е достатъчно проста. За да удължите кръглото си лице.

Също така, можете да използвате тези специални прически за кръгли лица, за да направите структурата ви да изглежда по -тънка, отколкото е в действителност.

Превъртете надолу, за да видите всички идеи за подстригване на кръгли лица, които сме събрали за вас, от прости пикселни кройки до бляскави бобове до прически, вдъхновени от знаменитости!

1. Джулиан Хаф

прически за кръгли лица Julianne houghИзточник

Актрисата Джулиана Хаф има красиво кръгло лице с хипнотизиращи сини очи.

За да удължи линията на челюстта си и да изглежда така, сякаш брадичката й се спуска по -далеч, отколкото в действителност, тук тя носи асиметричен боб.

2. Хайди Клум

прически за хайди клум за кръгло лицеИзточник

Може да е висока и стройна, но Хайди Клум все още трябва да разгледа нашия списък с прически за кръгли лица.

Както добре виждате, тя избра малко по -различна версия на прическата Julianne Hough sports.

3. Криси Тейгън

хриз тийгън прически за кръгли лицаИзточник

Тайландският и норвежкият произход на Криси Тейгън направи чудеса за лицето й. Тя без съмнение е една от най -красивите жени там. Нейното кръгло и пълно лице се допълва от този дълъг и разхвърлян боб.

4. Отпусната странична раздяла

подстригване за кръгло лицеИзточник

Един от начините да отвлечете вниманието от кръглото си лице е като носите косата си на една страна.

Не използвайте гребен или четка, когато го правите. Вместо това позволете на ключалките си да летят сами от вятъра.

5. Подстригване за кръгли лица

прически за кръгли лицаИзточник

Това е най -добрата прическа за наистина удължаване на лицето ви. Това е дълъг, много прав, асиметричен боб, с коса, разделена от едната страна.

Дългите и прави предни краища създават илюзията за много дълъг врат.

6. Тифани Тисен

Прически за къси къдрици Tiffani Thiessen за кръгли лицаИзточник

Може би си спомняте тази актриса от предавания като Saved by the Bell и Beverly Hills.

Ако го направите, тогава знаете, че тя винаги е имала кръгло лице. Затова тя трябваше да намери начин да компенсира това, като тези прекрасни дълги къдрици.

7. Подстригване за кръгли лица с дълъг бретон

прекрасни прически за кръгло лицеИзточник

Тази идея е чисто геометрична. Изрязването на филийка от кръглото лице на пая никога не е било по -лесно, отколкото с набор от дълги бретончета. По този начин ще изглежда, че лицето ви е много по -ъглови, отколкото е в действителност.

8. Тежки бретончета

подстригване за кръгло лицеИзточник

Друг трик е да покриете челото си напълно, така че да придадете на лицето си друга форма. Ако смятате, че това е решението за вас, тогава отидете на набор от много тежки бретончета, които също ще ви дадат някакво измерение.

9. Разхвърляният Боб

Messy Lob с изсветлени краища прически за кръгли лицаИзточник

Що се отнася до подстригването на кръгли лица, разхвърлян боб може да е отговорът на всички ваши молитви.

Ето една много надута ягодова руса, с по -светли и накъсани ръбове. Той практически обгръща лицето ви, правейки го да изглежда по -малък и по -тънък.

10. АнаСофия Роб

прически за кръгли лица от анасофия робИзточник

Американската актриса има прекрасно кръгло лице, което обича да демонстрира при всяка възможност. Тук тя носи боб до раменете с много накъсани краища и хлабаво завързан за задната част на главата.

11. Сара Хайланд

прически за кръгли лица на Sarah HylandИзточник

Миниатюрната Сара Хайланд се нуждае от няколко добри прически и за кръгли лица. Въпреки това, както обикновено, тя го заковава.

Този супер елегантен среден боб само с докосване на меден кафяв омбре е всичко, от което се нуждае, за да изпъкне с естествената си красота.

12. Елизабет Олсен

прически за кръгли лица на elizabeth olsenИзточник

Точно като всички нейни сестри с кръгло лице, Елизабет също е избрала боб. Само че нейното е естествено, вълнообразно, медо кафяво и по -дълго от обикновено, което ние абсолютно обичаме.

13. Роузи Хънтингтън-Уайтли

прически за кръгли лица Рози Хънтингтън УайтлиИзточник

Роузи Хънтингтън Уайтли е без съмнение една от най -красивите жени днес. Кръглото й лице е перфектно допълнено от набор от напукани устни и забележителни скули. Пернатият боб също е победа.

14. Дженифър Лорънс

прически на Дженифър Лорънс за кръгли лицаИзточник

В момента, в който Дженифър Лорънс реши да подстриже косата си, беше ясно, че трябва да намери някои прически за кръгли лица. И това тя направи. Това беше изтъркан руса коса на средно ниво, която тя съчетаваше с драматична сливова устна.

15. Релаксирани прически за кръгли лица

подстригване за кръгло лицеИзточник

Ако сте избрали и дългия или среден боб, лесно можете да го трансформирате в елегантен и непринуден вид, като завържете разхвърлян кок на върха на главата си. Не се притеснявайте да използвате гребен за това.

16. Червенокоси прически за кръгли лица

подстригване за кръгло лицеИзточник

С този дълъг и прав боб всичко зависи от цвета. Вашето кръгло лице ще се загуби в този красив тъмно меден оранжев нюанс. За да се отличи наистина, използвайте шепа лъскав продукт за грижа за косата.

17. Прическата Shag

подстригване за кръгло лицеИзточник

Да, вярвате или не, прическата на роша се завръща. Следователно можете да го използвате във ваша полза в случай, че имате кръгло лице. Ето един трик – добавете няколко peekaboos точно отпред, близо до лицето си, за да го осветите.

18. Многослойни ресни и прически за кръгли лица

подстригване за кръгло лицеИзточник

Ако имате естествено изправена коса или искате да я носите като такава ежедневно, тогава предлагаме слоеста култура, пълна със слоеста ресни, разбира се. Ще изглежда невероятно естествено, сякаш сте родени с него. Wink wink!

19. Даяна Агрон

подстригване на диана агрон за кръгло лицеИзточник

Американската актриса има едно от най -красивите кръгли лица, които някога ще видите. Нейната сладка и откровена природа е напълно разкрита тук и подпомогната от високата и тънка кок, както и от тежките бретончета.

20. Платина и мръсна блондинка

Прически за сиво омбре за кръгло лицеИзточник

Ние сме влюбени в тази комбинация от платинено руса, мръсна блондинка и плажни вълни. След като опитате, ще видите, че прави чудеса за лицето ви, удължава го и го прави да изглежда малко по -широк.

21. Кирстен Дънст

прически за кирстен dunst за кръгли лицаИзточник

Друго известно кръгло лице е това на актрисата Кирстен Дънст. Въпреки че изглежда добре в почти всичко, което се опитва да направи, тази дълга, оперена, златиста руса кройка, която ни напомня малко на Голди Хоун, изглежда работи най -добре върху нея.

22. Селена Гомес

прически за кръгло лице на selena gomezИзточник

Не само, че Селена има кръгло лице, но и лице с кукла. Затова тази визия със средна раздяла и меки и пълни, пищни къдрици от всяка страна й пасва идеално.

23. Линията на челюстта Боб

подстригване за кръгло лицеИзточник

Никога не казвайте никога на боб с челюст, когато мислите за подстригване на кръгли лица. Това ще остави врата ви открит, създавайки красив проход между лицето ви и останалата част от тялото.

24. Дълги прически за кръгли лица

Дълги прически с разхлабени кичури за кръгло лицеИзточник

Тази дълга прическа с разхлабени кичури и отстранен бретон е идеална за тези от вас с кръгли лица, които търсят вдъхновение. Излишно е да казвам, че ние също сме влюбени в бутилката руса цвят с по -тъмен подраст.

25. Средни прически за кръгли лица

средни прически за кръгло лицеИзточник

Когато не сте сигурни дали искате боб или дълги коси, отговорът е, разбира се, средната кройка. Поддържайте естествения цвят и добавете само няколко пикаунчета тук и там, за да предположите, че сте били целунати от слънцето.

26. Сиена Милър

подстригване на сиена милър за кръгли лицаИзточник

Красивата руса актриса знае как да приспособи кръглото си лице. Тук тя носи дълга и текстурирана кройка, където всяка нишка отпред е по -къса от следващата, докато завърши с мека странична ресничка.

27. Мери Кейт Олсен

Накъсани прически със страничен замах Мери Кейт Олсен прически за кръгли лицаИзточник

Видяхме Елизабет, така че сега е време за Мери-Кейт. Нейното сладко, кръгло лице е приспособено от набор от добре проектирани бретончета, които започват накратко от лявата страна и завършват на някои по-дълги кичури отдясно.

28. Подстригване с млечен шоколад за кръгли лица

подстригване за кръгло лицеИзточник

Не, не говорим за перука от шоколад, въпреки че и това звучи доста добре. Всъщност имаме предвид този изключителен цвят на косата, който може да искате да опитате. Това е кафяв млечен шоколад на пернат боб.

29. Манди Мур

прически за манди мур за кръгли лицаИзточник

Актрисата и певицата Манди Мур показва два трика по отношение на кръгли лица в този избор.

Първо, има тъмно оперена кройка, която отслабва лицето, а след това има изящни златни обеци, които карат окото да отива директно към тях, а не заоблеността на самото лице.

30. Оливия Мън

прически за кръгло лице Olivia munnИзточник

Актрисата Оливия Мън е доказателство, че кръгло лице може да бъде също толкова секси, колкото всеки друг вид. Знойният й външен вид е даден от разврат на тъмна глава на косъм, пълен с големи, опушени слънчеви очила.

31. Черил Коул

прически от черил коул за кръгли лицаИзточник

Освен грим, който обикновено използва в обилни количества, за да ретушира ​​и прекрои лицето си, певицата Черил Коул също използва косата си. Това е меден кафяв асиметричен боб, който ще удължи лицето и шията ви.

32. Къси прически за кръгли лица

Къси многослойни прически за кръгли лицаИзточник

Кой иска да пътува до 20 -те години? Ако е така, значи имате късмет, защото бобовете, които носеха, са идеалните прически за кръгли лица. Излишно е да казвам, че просто трябва да си купите великолепно червено червило.

33. Рейчъл Макадамс

прически за кръгли лица на Рейчъл МакадамсИзточник

Въпреки че вярваме, че изглежда по -добре като блондинка, Рейчъл Макадамс беше доста сладурана и като брюнетка. Тя избра къдрав, наслоен боб с тънка ресни за женственото и деликатно лице.

34. Сандра Бълок

прически сандра бик за кръгли лицаИзточник

Въпреки че всички сме свикнали със Санди В с дългите й черни коси, тя и с тази я избива от топката. Това е среден боб с много дълги бретончета в светъл кестен.

35. Асиметрични прически за кръгли лица

Асиметрични къси прически за кръгли лицаИзточник

Това е дълго пикси, рошаво и оперено. Освен това, той е и асиметричен, с много дълги бретончета, падащи от едната страна.

36. Втората Манди Мур

прически за манди мур за кръгли лицаИзточник

Ето отново Манди Мур, този път с по -нова снимка. Тя е много по -зряла и, смеем да кажем, никога не е изглеждала по -добре. Сега Манди има шоколадова кафява коса с малко червено, смесено в нея и дълъг боб.

37. Меки вълни

вълнообразни прически за кръгло лицеИзточник

Що се отнася до подстригването на кръгли лица, наистина не можете да сбъркате с вълните. Причината е, че кръглите лица обикновено са изключително сладки. Къдриците или вълните, по този въпрос, само добавят към тази сладост и невинност.

38. Стъпени прически за кръгли лица

тъпи прически за кръгли лицаИзточник

Ето едно много тъпо подстригване, което ще остави косата ви да обвива главата ви като шлем. По този начин цялото внимание отива направо към красивите ви черти. Тук бретонът е силно препоръчителен.

39. Мишел Уилямс

прически за мигли уилямс за кръгли лицаИзточник

Тази прилика на Мерилин Монро знае как да работи. След много дълъг период, когато тя имаше дълга коса, тя най-накрая реши да отиде за uber-short pixie.

И ние сме изключително горди с нея, защото по -добре тя не можеше да изглежда!

40. Лили Колинс

прически за лили колинс за кръгло лицеИзточник

Без съмнение Лили Колинс е Снежанка. Тя дори веднъж е играла принцесата на Дисни.

Нейното кръгло лице е невероятно сладко и красиво, точно както бихте очаквали да бъде Сноу. Ето я с къс боб, наслоен и стилизиран до съвършенство.

41. Накъсани краища и къдрици

подстригване за кръгло лицеИзточник

Кой казва, че не можете да комбинирате два стила? Ако не можете да вземете решение, разделете косата си настрани, използвайки машата си, за да създадете половин къдрици и след това оставете накъсаните краища да висят свободно.

42. Америка Ферера

америка ферера прически за кръгло лицеИзточник

Може би си спомняте Америка Ферера от филма „Сестринство на пътуващите панталони“, където тя играе мръсен тийнейджър.

Тогава тя носеше косички. Сега тя премина към красиви дълги и пернати пикси, които допълват костната й структура.

43. Джинифър Гудуин

Джинифър Гудуин средни боб прически за кръгли лицаИзточник

Въпреки че е друга известна пикси, Джинифър Гудуин попадна в нашия списък с прически за кръгли лица с този изключителен класически боб, който ни напомня малко за красивата Кортни Кокс.

44. Марион Котияр

марион котилар прически за кръгло лицеИзточник

Да, дами, те имат кръгли лица и във Франция. Шегуваме се разбира се. Въпреки това няма нищо смешно в това колко невероятно красива е Марион Котияр.

Винаги е имала вид естествена красота, която не изисква много грим или специална прическа.

45. Къси и тъпи прически за кръгли лица

Къси прически за подстригване на кръгли лицаИзточник

Pixies се предлагат във всякакви форми и размери. Това е средно пернато пикси, което е изтъркано с помощта на мус или лак за коса.

Отделно от това, la piece de resistance тук е ултра късият бретон, който наистина удължава лицето.

46. ​​Деми Ловато

прически demi lovato за кръгли лицаИзточник

Ние нарекохме Деми Ловато нашето вечно вдъхновение, що се отнася до косата. Нейният среден до къс боб, много фин и тънък със слоести нишки и в по -тъмна от тъмно брюнетка е победа.

Ние също обичаме как тя винаги го съчетава с драматично червило. Еха!

47. Естествени прически за кръгли лица

подстригване за кръгло лицеИзточник

В този случай естествено означава подстригване, което ви изглежда без усилие и по същия начин е без усилие, що се отнася до управлението му.

С други думи, това е прическа, която можете да подредите, като просто прокарате пръсти през нея няколко пъти.

48. Елегантни прически за кръгли лица

подстригване за кръгло лицеИзточник

Ако трябва да присъствате на специално събитие, тогава има някои прически, които можете да опитате, когато имате кръгло лице.

Този нисък и разхвърлян шиньон например е един от тях. Не забравяйте обаче да оставите няколко кичура коса да висят около лицето ви, за да се отрежете от закръглеността.

49. Остри прически за кръгли лица

остри прически за кръгли лицаИзточник

Тази прическа, както и прическата, са истинско произведение на изкуството. Всъщност той е толкова великолепен, че ви предлагаме да го вземете така или иначе, дори и да нямате кръгло лице. Регулирайте дължината на бретона според вашите предпочитания.

50. Катрин Хейгъл

подстригване на катрин хейгъл за кръгло лицеИзточник

Класическа красавица, Катрин Хейгъл може да направи малко погрешно, когато става въпрос за избор на стил. Тук тя носи глава на ретро холивудски къдрици в превъзходен изкуствен блондин цвят. Червеното червило е задължително, дами!

51. Сресната пикси

Сладки къси лъскави прически за кръгли лицаИзточник

Ето още една пикси в нашия списък с прически за кръгли лица. Този път това е много кратко пикси, оформено и разчесано докрай. Разделете косата ниско от едната страна, за да получите ефекта на женски комплект бретон.

52. Морена Бакарин

подстригване morena bacarrin за кръгло лицеИзточник

Може да я познавате като любовен интерес на Дедпул от филма със същото име.

Въпреки че е имала дълги кичури на екрана, тя всъщност има много къса и къдрава коса. Очевидно вярваме, че това върви чудесно с нейното кръгло лице.

53. Ретро прически за кръгли лица

подстригване за кръгло лицеИзточник

Тази геометрична прическа, както и гримът от 60 -те години, напълно ще удължат всяко кръгло лице.

Не забравяйте да използвате фин гребен и много, много висококачествен продукт за коса, за да изглежда блестящ и елегантен.

54. Разрошени прически за кръгли лица

подстригване за кръгло лицеИзточник

След като направите една от тези прически за кръгли лица, ще видите колко лесно е да се поддържа и оформя едновременно. Всяка сутрин, след като излезете от душа, поставете малко восък за коса и го разрошете.

55. Емили Блънт

Емили тъпи прически за кръгло лицеИзточник

Британската актриса винаги е оставала вярна на прическата, която я ласкае най -добре. Това е права и елегантна средна кройка, разделена по средата, която помага за удължаване и отслабване на кръглото й лице.

56. Кали Куоко

прически kaley cuoco за кръгли лицаИзточник

Колкото и да е красива, актрисата Кейли Куоко винаги се е борила с кръгло и пухкаво лице.

Този дълъг пернат боб с асиметрични кичури коса, стичащи се по лицето, внася известно удължаване на структурата на костите на лицето.

57. Кели Озбърн

подстригване на кели осбърн за кръгли лицаИзточник

Друг горд представител на кръглото лице е телевизионната знаменитост Кели Озбърн. Тук тя разтърсва любимата си прическа, изкуствен ирокез с една обръсната страна и винтидж къдрици отгоре.

Ние също обичаме неонова розова устна, която носи.

58. Адел

Подстригване, което оптически удължава прическата за кръгло лице adele за кръгли лицаИзточник

Вече може да се каже, че певицата Адел има свой собствен стил, когато става въпрос за коса и грим.

Тя винаги носи дълъг боб, прав или лъскав, както е на тази снимка, или със сложни къдрици на върха на главата си, в медена блондинка.

59. Джорджия Мей Джагър

май джагър съблазнителни прически за кръгли лицаИзточник

Въпреки че дъщерята на Мик Джагър, супермоделът Джорджия Мей е известна с характерната си усмивка, тя също има убийствена грива. Тя винаги избира разхвърлян комплект къдрици на главата на леглото или плажни вълни в много сладка бутилка блондинка.

60. Кейт Ъптън

прически за кръгло лицеИзточник

Една от най -сексапилните живи жени, Кейт Ъптън прегръща както извивките си, така и кръглото си лице. Нейните поразителни сини очи и напукани червени устни са придружени от набор от луксозни златни кичури, където и да отиде.

61. Изабела Роселини

прически isabella rosellini за кръгло лицеИзточник

Италианската актриса Изабела Роселини винаги ще бъде еталон на красота и грация. Независимо дали има дълга коса или проста и сладка коса с малки къдрици, тя може да даде на всяка друга красавица от сребърен екран бягане за парите им.

62. Миранда Кер

подстригване mirande kerr за кръгло лицеИзточник

Моделът на Victoria’s Secret, Миранда Кер, има кръгло лице по дефиниция. Това, заедно с бебешките й сини очи и перфектната усмивка, я карат да изглежда вечна и вечна. Не е чудно, че Орландо Блум е паднал до главата!

63. Балаяж за кръгли лица

средни до къси прически за кръгло лицеИзточник

Ако искате да направите промяна и да направите друга прическа, може да искате да опитате и друг цвят. Най -добрият избор за тази година беше косата balayage, което я прави да изглежда много по -естествена от обикновената боядисана коса.

64. Мишел Докери

прически за мигли докери за кръгли лицаИзточник

Може да разпознаете актрисата от драматичния сериал Downton Abbey. В реалния живот лейди Мери е запазила късото си бобче и ние сме щастливи, че го направи, защото се оказа истинско вдъхновение за всички нас, по косата.

65. Джиджи Хадид

джиджи хадид прически за кръгли лицаИзточник

Едно нещо, което супермоделът Джиджи Хадид не е готова да пусне, са нейните невероятни дълги кичури с цвят на мед. Те съвпадат перфектно с кръглото й лице и с напълнените устни, което я прави една от най -красивите жени в момента.

66. Лили Олдридж

прически за лилии aldrige за кръгли лицаИзточник

Причината, поради която избрахме Лили Олдридж, е, че има малко жени, които изглеждат по -добре с много малко грим от нея. Всичко в нея е естествено, включително косата, която обичаме. Говорете за вдъхновение!

67. Кери Мълиган

грижовни мулиганови прически за кръгли лицаИзточник

Тя е поредната жена, която изглежда на практика без възраст, благодарение на кръглото си лице и сладката усмивка. Тази пясъчно -руса рушина пикси кройка я кара да прилича малко на самата Тинкър Бел, не мислите ли?

68. Дженифър Хъдсън

прически за Дженифър Хъдсън за кръгли лицаИзточник

Певицата и актриса Дженифър Хъдсън е мечта в черна дантела и пайети на тази снимка. Ние сме абсолютно възхитени от луксозната й коса, както и от простия й грим с онова маслено пудро розово червило.

69. Винтидж прически за кръгли лица

винтидж прически за кръгли лицаИзточник

Ако не знаете как да оформите косата си за голямо събитие, защо не опитате някои стари холивудски къдрици? Можете да извадите този външен вид дори ако имате дълга коса, като използвате шепа много добре поставени щифтове.

70. Момчешки прически за кръгли лица

подстригване за кръгло лицеИзточник

Носете го с риза с копчета, миди пола и мокасини и се преструвайте, че учите в Оксфорд. Забавно!

71. Шампанско русо подстригване за кръгли лица

подстригване на шампанско за кръгли лицаИзточник

Ние сме абсолютно влюбени в този разхвърлян и наслоен къс боб, най -вече заради цвета му.

Това е платинена блондинка, която е третирана с фантастичен нюанс на шампанско, което води до този метален, почти загорял изглеждащ цвят.

72. Камерън Диас

подстригване cameron diaz за кръгли лицаИзточник

Въпреки че тази кипяща актриса имаше кратко заклинание, когато боядиса косата си в кафяво, тя е блондинка по дефиниция.

Няма грешка, когато казваме, че светло русата несъмнено е цветът, който й подхожда най -добре.

73. Кейт Босуърт

Доста наполовина прически за абитуриентски прически Кейт Босуърт за кръгли лицаИзточник

Със своята уникална марка красота, Кейт Босуърт ни показва как да правим абитуриентски или сватбени прически по висока мода. Тя носи комплект от стари холивудски дива дълги къдрици в руса бутилка с бомба.

74. Прекрасни прически за кръгли лица

Великолепни прически за къдрици за кръгло лицеИзточник

Опитайте колкото можете и никога няма да намерите по -добър цвят от този, ако имате зелени очи. Това е копринено шоколадово кафяво, което ще ви накара да изглеждате мистериозно, знойно и елегантно. Всички едновременно!

75. Кара Делавин

прически за карали деливин за кръгли лицаИзточник

Супермоделът Кара Делавин стана платинено руса, за да може да поддържа тенденцията с най -новата мода – екстремни блондинки. Тя го сдвои със слънчеви очила от Хари Потър, златен чокър на Channel и многопластови колиета.

Готови да промените външния си вид?

Подстригванията за кръгли лица обикновено се разглеждат като използваеми, които създават илюзията за височина, помагат за отслабване на лицето, повдигат скулите и удължават лицето.

Идеите ни обаче също са много забавни и стилни. Кажете ни в секцията за коментари по -долу коя е била любимата ви и защо!