110 bästa armtatueringar för män och kvinnor – mönster och betydelser

Armen är det bästa och mest populära utrymmet för att få din tatuering. Det är bekvämare och inte smärtsamt att komma till som andra platser på kroppen. Många har svårt att välja en unik och cool idé för sin armtatuering. Låt oss titta på några särdrag hos armtatueringar.

Jämförelse av plus och minus

Enligt de följande fördelarna är armen absolut det bästa stället för att tatuera sig av följande skäl:

 1. Det kan förvandlas inte så lätt (i jämförelse med höfter eller rygg).

 2. Det ser coolt ut i kombination med dina kläder.

 3. Armtatueringar hjälper till att markera dina starka armar och muskler. 

 4. Om du vill få uppmärksamhet från människor runt dig, blir din armtatuering en bra hjälpare för detta mål. 

 5. Små tatueringar såväl som stora ser riktigt bra ut på armarna. 

 6. Armtatueringar går fantastiskt med båda könen.

Ändå finns det några nackdelar du bör lägga märke till innan du tatuerar din arm. Låt oss titta på dem:

 1.  Om du går upp i vikt lätt kan din armtatuering förvandlas lite på kort tid.

 2. Armen är en zon vi visar under årets varma perioder. På grund av solens påverkan kan din tatuering förlora ljusstyrkan i sina färger. 

 3. Om du inte vill visa din tatuering (eller om du inte får göra det på grund av ditt jobb) kan det vara svårt att dölja det. Speciellt om du inte gillar kläder med långa ärmar. 

 4. Det är smärtsamt att ta bort en tatuering från din arm. Uppriktigt sagt är borttagningsprocessen verkligen smärtsam i allmänhet oavsett vilken kroppsdel ​​en tatuering sätts på.

Om du är säker på att du vill och behöver en armtatuering, har minuserna ovan ingen betydelse för dig.

Smärtnivå för att få och ta bort en armtatuering

Armen är en stor del av din kropp. Om vi ​​vill tala om smärtnivån för att få en tatuering, här bör vi dela upp den i flera zoner:

 1. Handled. Handleden har en ganska tunn hud och därför är smärtnivån ganska hög. Speciellt när vi pratar om stora tatueringar.

 2. Underarm. Underarmen har en mellanliggande smärtnivå. Men det blir fortfarande svårare att tolerera smärta på det när processen med att få en tatuering varar mer än 1 timme.

 3. Biceps. Detta är förmodligen en av de bästa delarna av din arm för att tatuera dig. Det är ganska bra att få det här och folk brukar känna sig ok även om processen med att få tatueringen varar länge.

 4. Triceps. Kvinnor har särskilt mycket skonsam hud här, vilket gör processen med att tatuera sig på detta område riktigt smärtsam.

De exakta smärtnivåerna kan endast nämnas individuellt. Vissa människor har en bra smärttröskel som tål höga smärtnivåer, medan andra inte gör det. De stora sakerna att tänka på är också hudens tjocklek och storleken på den tatuering du vill ha.

Armtatuering: Idéer för män och kvinnor

Vilka bilder är mer populära bland pojkar och flickor? Låt oss ta en titt på nästa tatueringsidéer och deras betydelser.

Flickors arm tatueringar

 1. Blommor är förmodligen den bästa varianten av tatueringar för kvinnor. Blommor symboliserar oskuld och romantisk personlighet. Du kan välja olika sorters blommor och kombinera dem på ditt eget sätt.

 2. Bokstäver eller citat kan göras av dem själva eller som en del av hela tatueringen. Lägg in din egen mening genom att välja olika teckensnitt eller språk för din tatuering.

 3. Tatueringar kopplade till dina intressen kan visa din personlighet och hjälpa dig att hitta nya vänner. Musik, frisyr, böcker eller något annat-du kan tänka på allt du gillar. 

 4. Etniska symboler har en betydelse för vår natur och dess världs starka kraft. En person som har en sådan tatuering kan vara vidskeplig eller kanske tror på ghousts.

 5. Vingar är den mest populära kvinnliga symbolen för frihet. Att få vingar eller fåglar som en tatuering visar att du är öppen och har inga ramar.

Boy’s Arm Tattoos

 1. Tribal stilar av tatueringar visar kraften och styrkan hos personligheten. Det kan också markera lockarna i dina muskler.

 2. Kors kan betyda något religiöst. Om du tror på gud kan en tatuering med ett kors visa det. Men ibland har det en mening med andens kraft.

 3. Klockor har en mening att inte ha oändliga tider. Livet kan snart ta slut en person med en klockatatuering kanske vill säga detta. Vanligtvis dekorerar människor klockor med blommor eller skalle.

 4. Konstverk som en tatuering visar att den här mannen är intresserad av konst eller förmodligen arbetar inom denna sfär. Det betyder också att den här personen är klok och omtänksam. 

 5. Skallar är en symbol för förfall. Det betyder att människan har svåra tider, men var tillräckligt stark för att gå längre och kämpa med livets problem. 

Ta hand om din tatuering på ett korrekt sätt

För att behålla designen och kvaliteten på din tatuering bör du ta hand om den på ett korrekt sätt. Några särskilda regler för att ta hand om din armtatuering visas nedan:

 1. Försök att inte spendera mycket tid i solskenet eller använd stark solskyddsmedel! Glöm inte denna regel, särskilt när det är varmt ute. 

 2. Försök att undvika att gå till badhusen eller gör det mindre ofta. Samma råd gäller för att gå till olika simbassänger.
 3. Rör inte eller repa din tatuering, särskilt under de första 10 dagarna efter att du fått den. Efter detta bör du fortfarande vara försiktig med att röra vid den!

 4. Om din tatuering gör ont, berätta för din tatueringsmästare! 

Din mästare bör ge dig speciella instruktioner som förklarar hur du tar hand om din armtatuering. Läs detta noggrant och följ reglerna eftersom inte bara kvaliteten på din tatuering utan också din hälsa beror på det!

Kända människor med tatueringar på armarna

1. Adam Levine.

2. Eminem.

3. Miley Syrus.