Kuinka kasvattaa ohjaustangon viikset

Ohjaustangon viikset ilmentävät hienostuneen herran kasvojen hiustyyliä. Vaikka on paljon tyylikkäitä partoja, ohjaustangon viiksien kasvattaminen on paras tapa tehdä kompromisseja eeppisten viiksien ja maskuliinisen mutta tyylikkään ulkonäön välillä. Viime kädessä nämä kiharat viikset näyttävät mahtavilta yhdessä parran tai vuohen kanssa, varsinkin kun ne ovat kasvaneet pitkiä ja kierteisiä.

Jos ajatus käpristyneiden viiksien saamisesta miellyttää sinua, tulet varmasti rakastamaan tätä opasta. Alla keskustelemme siitä, kuinka kasvattaa, käpristyä, hoitaa ja leikata ohjaustangon viikset!

Ohjaustangon viikset

Mikä on ohjaustangon viikset?

Ohjaustangon viikset voivat olla yksi tunnetuimmista kasvojen hiustyyleistä. Tämä hipsterin viikset kasvatetaan tyypillisesti pitkiksi, ohuilla kärjillä, jotka ovat kiertyneet ja käpristyneet. Pojat voivat käyttää erilaisia ​​hoitotuotteita muotoilemaan, jäykistämään ja pitämään päitä. Ilman asianmukaista leikkausta ja tyyliä tämä suosittu viiksityyli voi pudota litteäksi ja näyttää kauhealta.

Kiharat viikset

Yksi ohjaustangon viiksien parhaista ominaisuuksista on sen monipuolisuus. Esimerkiksi kaverit voivat halutessaan kasvattaa pitkät viikset ohuilla kärjillä tai valita paksun ilmeen yhdistettynä täyteen partaan. Lisäksi kuinka paljon kierrät ja käpristät päitäsi, riippuu todella haluamastasi tyylistä. Lopuksi, kun yhdistät ohjaustangon viikset ja parran täydelliseen miesten hiustenleikkuun, kaikki naiset kuolaavat kuumaa tyyliäsi.

Kuinka kasvattaa ohjaustangon viikset

Ohjaustangon viiksien kasvattaminen kestää vähintään 6 viikkoa. Kuten kaikki kasvojen hiustyylit, ohjaustanko vaatii kärsivällisyyttä, hoitoa ja hoitoa, ennen kuin se on tarpeeksi pitkä, jotta se voidaan muotoilla oikeaan ohjaustankoon.

Kuinka kasvattaa ohjaustangon viikset

Näin voit kasvattaa, leikata ja muotoilla viikset oikein.

  1. Kun sinulla on tarpeeksi kammattavia kasvokarvoja, sinun on aloitettava harjaaminen ja kampaaminen sivuille. Harjoittamalla hiuksesi osiin keskeltä, kaverit varmistavat, että “värjäys kasvaa oikeaan muotoon ja muotoiluun.
  2. Seuraava vaihe on aloittaa viiksivahan levittäminen. Kun olet pessyt viikset ja saanut ne hieman kosteiksi suihkun jälkeen, levitä hiuksillesi pieni viiksivaha hiuksiin. Muista levittää se perusteellisesti hiuksiisi ja ulos molemmin puolin, lisää tarvittaessa lisää vahaa. Jos viikset ovat kovia ja tuuheita, käytä enemmän vahaa pehmentämään niitä.
  3. Jos haluat muotoilla ainutlaatuisen ohjaustangon käpristymisen, levitä hiukan vahaa kärkiisi ja aloita karvojen kiertäminen yhteen sormiesi välissä. Saat rennomman ilmeen jättämällä päät alas ja ulos. Klassiset viikset edellyttävät kuitenkin, että nostat päät ylös ja sisään. Harkitse mahdollisten villien karvojen leikkaamista.
  4. Lopuksi, ohjaustangon viiksien käyttäminen on sitoumus. Sinun täytyy pestä, kammata, vahata, käpristyä ja muuten huolehtia siitä joka päivä.

Kuinka kiharata viiksesi

Vaikka prosessi voi kestää jonkin aikaa, nykyaikaiset ohjaustangon viikset ovat täysin sen arvoisia.

Parhaat ohjaustangon viikset

Halusitpa paksut, ohuet, lyhyet tai pitkät ohjaustangon viikset yhdistettynä viileään kampaukseen, partaan tai pukkiin, haluat nähdä tämän trendikkään ilmeen toiminnassa ennen kuin päätät kasvattaa sen. Katso alta galleriamme kuumimmista viiksetyyleistä!

Parhaat ohjaustangon viikset

Vintage ohjaustangon viikset

Vintage ohjaustangon viikset

Käpristyneet viikset + parta

Käpristyneet viikset + parta

Moderni ohjaustangon viikset

Moderni ohjaustangon viikset + kuvioitu liukas selkä

Sänkiparta + ohjaustangon viikset

Sotkuiset hiukset + sänkiparta + ohjaustangon viikset

Ohjaustangon viikset + vuohi

Ohjaustangon viikset + vuohi

Kiharat viikset + pitkä täysi parta

Kiharat viikset + pitkä täysi parta

Ohut ohjaustanko

Ohut ohjaustanko

Paksu ohjaustanko + pitkä parta

Paksut ohjaustangon viikset

Hipster -ohjaustanko + lyhyt parta

Hipster -ohjaustanko + lyhyt parta + kuvioitu kampa

Eeppinen ohjaustangon viikset + kiharat päät

Eeppinen ohjaustangon viikset + kiharat päät

Täysi ohjaustangon viikset parta

Korkea ihon haalistuminen + kova sivuosa + ohjaustangon viikset ja parta

Pitkät ja kiharat viikset

Pitkät ja kiharat ohjaustangon viikset