Kuinka päästä eroon parran hilseestä

Oikean hoidon ja hoidon suhteen parran hilse on ärsyttävä ja kiusallinen ongelma miehille. Parran hilse johtuu hiivan kasvusta iholla, mikä aiheuttaa hiutaleita ja ärsytystä. Tämä partahöyhenä tunnettu, kuiva, hilseilevä iho partaasi ja kasvoillasi voi pilata tyylisi. Paras asia, jonka voit tehdä päästäksesi eroon parran hilseestä, on pitää iho puhtaana ja parta kosteutettuna poistamalla ihon alla kutiseva kuiva iho. Miehillä, jotka haluavat hoitaa tätä ihosairautta, on harkittava useita parranhoitotuotteita.

Jotkut miehet tarvitsevat laadukkaan parran hilseen shampoon ja hoitoaineen puhdistamaan ja kosteuttamaan kuivaa ihoaan, kun taas toiset saattavat haluta käyttää partaöljyä estääkseen kasvojen karvoja kuivumasta ja luomasta hilseilevää ihoa. Sinun on myös kuorittava kasvosi säännöllisesti kasvokuorinnalla kuolleiden ihosolujen ja sisäänkasvanneiden karvojen poistamiseksi.

Monien eri tuotteiden ja hoitovinkkien ansiosta voi olla haaste valita oikea hoito hilseen korjaamiseksi. Auttaaksemme sinua olemme koonneet tämän oppaan siitä, miten päästä eroon parran hilseestä. Shampoosta ja hoitoaineesta öljyyn ja balsamiin, tutustu parhaisiin tapoihin estää hilseilevä kuiva iho partasi alla.

Kuinka päästä eroon parran hilseestä

Mikä on parran hilse?

Parran hilse on ihosairaus, joka aiheuttaa valkoisia hiutaleita kasvojen hiuksiin. Seborrooinen dermatiitti on yleisin syy parran hilseeseen, mikä aiheuttaa hilseilevää kuivaa ihoa parran alla. Nämä kuolleet ihohiukkaset kuorivat ja irtoavat ja näkyvät hilseinä partahiuksissasi. Pään ja hiusten hilse on samanlaista hilseä partaasi. Yksinkertaisin tapa estää parran hilse on kosteuttaa ja kosteuttaa kuivaa ihoa oikein.

Parran hilse

Mikä aiheuttaa parran hilseen?

Parran hilseen syitä on kaksi – kuiva iho ja sieni -infektiot. Kuiva, hilseilevä iho partasi alla voi johtua pesusta voimakkailla puhdistusaineilla tai kemikaaleilla (esim. Tavallisella saippualla). Nämä huonolaatuiset pesut voivat puhdistaa kasvosi ja partasi, mutta ne myös poistavat ihon luonnolliset öljyt ja kuivattavat partasi ja kasvosi. Muissa tapauksissa kylmä sää voi myös kuivata ihosi ja aiheuttaa kuivuutta.

Kuiva iho parran alla

Toisaalta sieni -infektiot ovat seurausta mikrobista, jota kutsutaan Malassezia -sieniksi. Tämä luonnossa esiintyvä hiiva elää ihollasi ja ruokkii luonnollisia ihoöljyjäsi (sebumia) ja muuttaa sen öljyhapoksi.

Vaikka auringonvalo tavallisesti tappaa ja hidastaa näiden sienien kasvua, se pystyy löytämään varjon paksun partasi alle. Koska useimmat miehet ovat herkkiä öljyhapolle, tämä sieni -infektio aiheuttaa ihoärsytystä, kutinaa, punoitusta ja hilseilyä.

Päästä eroon hilseilevästä partasta

Pohjimmiltaan parran hilse on kuivia, kuolleita ihosoluja, jotka irtoavat pienten hiutaleiden muodossa ja sitten jäävät kasvoihisi. Ainoa tapa välttää kuivuutta on ravita, kosteuttaa ja hoitaa ihoasi päivittäin.

Kuinka päästä eroon parran hilseestä

Kuinka pysäyttää parran hilse

Parran hilseen poistamisessa on kolme yksinkertaista ja helppoa vaihetta. Tässä keskitytään kuorimaan ja poistamaan kuolleet ihosolut partasi alta ja kosteuttamaan ja hoitamaan korkealaatuisella shampoolla, hoitoaineella, öljyllä ja balsamilla.

Viime kädessä paras tapa estää parran hilseen uusiutuminen on ylläpitää terve parta seuraavasti:

  • Pese ja puhdista partasi hyvällä shampoolla ja hoitoaineella. Parhaat partashampoot ja -hoitoaineet on valmistettu luonnollisista ainesosista, jotka kuorivat, puhdistavat, kosteuttavat ja hoitavat kasvojasi ja alla olevaa ihoa. Partan pesu ja hoito on ensimmäinen askel parran hilseen estämiseksi.
  • Levitä partaöljyä ja balsamia. Partaöljyn ja -palsamin käyttö vähintään kerran päivässä voi auttaa hiuksiasi ja ihoasi säilyttämään kosteuden ja pysymään kosteutettuna. Parhaat partaöljyt käyttävät laadukkaita ainesosia, kuten jojobaöljyä, kookosöljyä, risiiniöljyä, arganöljyä, manteliöljyä ja E -vitamiiniöljyä, kun taas ylemmät balsamit sisältävät sheavoita, kaakaovoita ja mehiläisvahaa. Nämä tuotteet ovat lopullinen kosteusvoide hilseelle.
  • Käytä partaharjaa. Parran muotoilun lisäksi hyvä harja jakaa öljyt iholta ja tuotteista ja korjaa siten kasvojen hiusten kuivat ja kutiavat osat. Nämä eteeriset luonnolliset öljyt tekevät partastasi pehmeän ja sileän.

Tämä kuorinnan, pesun ja kosteutuksen yhdistelmä luo perustan parran asianmukaiselle hoidolle. Katsotaanpa kutakin näistä perusteellisesti oppiaksemme, miten ne toimivat yhdessä pitääksesi partasi puhtaana, kiiltävänä ja hilseettömänä.

Shampoo ja hoito partaasi

Kuinka pysäyttää parran hilse

Kaverit, teidän on pestävä partanne samalla tavalla kuin hiukset. On kuitenkin tärkeää varmistaa, että puhdistat ja kosteutat partasi oikeilla ainesosilla. Tämä tarkoittaa luonnollisen parranpesuaineen käyttöä, joka on suunniteltu puhdistamaan partasi kuolleista ihosoluista ja bakteereista poistamatta ihon tuottamia luonnollisia öljyjä.

Laadukas shampoo ja hoitoaine ravitsevat, kosteuttavat ja hoitavat partaasi ja ihoasi poistamalla parran kutinaa ja hilseä. Mukava lisäetu on, että nämä tuotteet myös tuoksuvat todella hyviltä, ​​jättäen kevyen mutta houkuttelevan tuoksun, jota naiset rakastavat!

Jos haluat shampoota partasi, levitä pieni määrä kättäsi, vaahdota se kämmentesi väliin ja hiero se syvälle partaasi. Muista hieroa sitä voimakkaasti, mutta älä vedä hiuksiasi liian voimakkaasti.

Pese partasi estääksesi hilseen kasvoillasi

Jos haluat suoristaa partasi, voit jopa kammata kasvot hiukset suihkussa. Kun olet suorittanut pesun, huuhtele se lämpimällä vedellä. Käytä sen jälkeen samoja vaiheita partasi hoitamiseen. Muista vain, että sinun ei tarvitse pestä partaasi tuotteella joka päivä – kaksi tai kolme kertaa viikossa suosittelemme yleensä shampoopesua ja hoitoa. Jos etsit parhaita tuotteita, nämä ovat joitain markkinoiden parhaista partashampoista tällä hetkellä.

Esikatselu tuotteen arvio Hinta
Professori Fuzzworthyn partashampoo kaikilla luonnollisilla öljyillä Tasmaniasta Australiasta - 120 g Professori Fuzzworthyn partashampoo kaikilla luonnollisilla öljyillä Tasmaniasta Australiasta – 120 g Ei arvioita vielä 14,90 dollaria Osta nyt
Viking Revolution Partanpesu & amp; Partan hoitoaine, jossa Argan & amp; Jojobaöljyt - pehmentää, tasoittaa & amp; Vahvistaa parran kasvua - Luonnollinen piparminttu ja eukalyptus tuoksu - Partashampoo ja partaöljy (5 oz) Viking Revolution partapesu & Partan hoitoaine, jossa Argan & Jojobaöljyt – pehmentää, silottaa &… Ei arvioita vielä 14,88 dollaria Osta nyt
Partashampoo ja hoitoaine - Partanpesuaine ja hoitoaine miehille, joilla on biotiinia & amp; Teepuu - Miesten paras parranhoitoaine partaöljyllä - Parrankasvatussarja miehille - Parranpehmennin - Made in USA Partashampoo ja hoitoaine – Partanpesuaine ja hoitoaine miehille, joilla on biotiinia & Teepuu – miehet… Ei arvioita vielä 14,99 dollaria Osta nyt

Kosteuta hyvällä partaöljyllä

Kosteuta hyvällä partaöljyllä estääksesi parran hilseen

Paras kosteusvoide parran hilseelle on partaöljy. Koska ensisijainen syy hilseeseen on kuiva iho, korkealaatuisen partaöljyn tai -balmin päivittäinen käyttö lopettaa hilseen välittömästi ja estää parran kutinaa. Ja koska useimmat partaöljyreseptit koostuvat vain luonnollisista ainesosista, herkän ihon kaverit voivat lievittää ärsytystä ja aknea säännöllisellä käytöllä.

Jos tämä ei riitä syyksi, partaöljyn edut ulottuvat partasi ulkonäköön ja terveyteen. Esimerkiksi näiden tuotteiden kantaja ja eteeriset öljyt kosteuttavat ja kosteuttavat partaasi ja ihoasi koko päivän, jättäen sen pehmeäksi ja kiiltäväksi. Lopuksi, jos saat partaöljyä, joka lisää teepuuöljyä, arvostat sen antibakteeristen vaikutusten rauhoittavia ja parantavia ominaisuuksia.

Vältä parran hilseilyä partaöljyllä

Käytä partaöljyä kuivaamalla kasvosi suihkun jälkeen. Purista muutama tippa kämmeniin, hiero kädet yhteen ja levitä varovasti kasvoihisi. Levitä se tasaisesti kasvoillesi sormillasi ja kosketa alla olevaa ihoa. Jos sinulla on täysi parta, kampaa hiukset jakaaksesi ne edelleen. Ota seuraavaksi parta -balsamia ja toista prosessi.

Käytä näitä partaöljyjä terveille ja kosteutetuille kasvoille, joilla ei ole hilseä.

Esikatselu tuotteen arvio Hinta
Viking Revolution Partaöljyn hoitoaine - kaikki luonnolliset hajusteeton argan & amp; Jojobaöljyt - pehmentää, tasoittaa & amp; Vahvistaa parran kasvua - partan ja viiksien hoito, 1 pakkaus Viking Revolution Partaöljyn hoitoaine – kaikki luonnolliset hajusteeton argan & Jojobaöljyt – Pehmentää,… 9938 arvostelua 9,88 dollaria Osta nyt
Hajusteeton partaöljy & amp; Jätä hoitoaine, 100% puhdasta luonnollista partaan, viiksiin ja amp; Kosteutettu iho 1 Oz By Ranger Grooming Co By Leven Rose (Partaöljy) Hajusteeton partaöljy & Jätä hoitoaine, 100% puhdasta luonnollista partaan, viikset, &… Ei arvioita vielä 13,97 dollaria Osta nyt
Partaöljy miehille - Sileä Viking -partaöljyhoitoaine (2 oz) - Pehmeä ja kutiava parta & amp; Viiksen öljy, kosteuttava partaöljy ja arganöljykaava sulhasen partaan ja viiksiin & amp; Rauhoittaa kuivaa ihoa Partaöljy miehille – Smooth Viking Partaöljyn hoitoaine (2 oz) – Pehmeä ja kutiava parta & Viikset… Ei arvioita vielä 11,97 dollaria Osta nyt

Käytä parta -balsamia

Parran hilsehoito

Partarasva, aivan kuten öljy, on erinomainen tapa hoitaa ja parantaa hilse. Monista samoista ainesosista koostuva partapalsami tarjoaa lisäkerroksen kosteutta partaan hilseilevälle iholle. Suurin ero on siinä, että balsamissa on yleensä mehiläisvahaa, kaakaovoita ja sheavoita.

Tämä paksumpi koostumus tarkoittaa, että parta-balsami toimii myös hoitoaineena, joka sopii myös muotoiluun. Jos sinulla on paksumpi ja pidempi parta, suosittelemme öljyn ja sitten balsamin käyttöä sulhanen ja tyyliisi.

Voit päästä eroon hilseestä näiden suosittujen partapalsamituotteiden avulla.

Esikatselu tuotteen arvio Hinta
Rehellinen Amish Parta Balm jätettävä hoitoaine - valmistettu vain luonnollisista ja orgaanisista ainesosista - 2 unssia tinaa Rehellinen Amish Parta Balm jätettävä hoitoaine – valmistettu vain luonnollisista ja orgaanisista ainesosista – 2… Ei arvioita vielä 11,43 dollaria Osta nyt
Viking Revolution Parta Balm - Kaikki luonnollinen hoitoaine arganöljyllä & amp; Mangovoi - Vahvistaa & amp; Pehmentää partaa & amp; Viikset - Citrus Scent Leave in Conditioner Wax for Men - 1 pakkaus Viking Revolution Parta Balm – Kaikki luonnolliset hoitotuotteet arganöljyllä & Mangovoi -… 6694 arvostelua 9,88 dollaria Osta nyt
Miesten partapalsami | Sileä Viking -partapalsami eteerisellä öljyllä & amp; Mehiläisvaha (2 oz) - Voimakkaasti pidettävä parran muotoilupalsami, luonnollinen hiuksiin jätettävä hoitoaine miehille terveen parran parantamiseksi & amp; Viiksien kasvu Miesten partapalsami | Sileä Viking -partapalsami eteerisellä öljyllä & Mehiläisvaha (2 oz) – Vahva pito… Ei arvioita vielä 13,97 dollaria Osta nyt

Käytä Boar Bristle Partaharjaa

Kuori partasi Boar Bristle Partaharjalla

Useimmat miehet unohtavat kuinka tärkeää on harjata partaansa. Mutta kasvojen hiusten harjaaminen ei ole vain hyvä muotoiluun tai parran kasvun maksimointiin. Koska parran harjaaminen kuorii myös ihon alle, miesten tulisi harjata ennen suihkua ja sen jälkeen, kun he ovat levittäneet partaöljyä.

Käyttämällä villisianharjasten partaharjaa kaverit voivat tuoda hiutaleisen kuivan ihon partansa ja viiksien alle pintaan, jossa ne voidaan pestä pois. Kuolleiden ihosolujen poistoprosessi avaa myös ihon pinnan imeyttämään shampoiden, hoitoaineiden ja balsamien tarjoaman kosteuden.

Aloita käyttämällä villisianharjaksista partaharjaa. Luonnolliset villisian karvaharjakset kuorivat ihoasi, poistavat hellävaraisesti sotkeja ja solmuja, levittävät öljyjä eivätkä vahingoita karvatuppia synteettisten harjaksien hankauksella..

Vaikka partaharja ei paranna hilseä itsestään, se on tärkeä osa terveen parran ylläpitämistä.

Esikatselu tuotteen arvio Hinta
Partaharja ZilberHaarilta - Jäykät villisianharjakset - Parranhoitotyöharja miehille - Suoristaa ja edistää parran kasvua - Toimii partaöljyn ja balsamin kanssa pehmentääkseen partaa - Partasarjoille - 6 tuumaa pitkä Partaharja ZilberHaarilta – Jäykät villisianharjakset – Parranhoitotyöharja miehille – Suoristaa ja… 5956 arvostelua 17,99 dollaria Osta nyt
Partaharja & amp; Kampasetti miesten hoitoon | Joululahjaviikset sakset | Lahjapakkaus & amp; Matkalaukku | Paras bambuhoitopaketti balsamin tai öljyn levittämiseksi kasvua varten & amp; Muotoilu | Lisää Shine & amp; Pehmeys Partaharja & Kampasetti miesten hoitoon | Joululahjaviikset sakset | Lahjapaketti & Matkalaukku… Ei arvioita vielä 6,99 dollaria Osta nyt
Partaharja ja kampa - Luonnonvaraiset villisianharjapartaharjat & amp; Partakampa miehille - Kasvojen hiustenhoitotuotteet miehille - Viiksen muotoilu, hoito ja amp; Muotoilutyökalut Partaharja ja kampa – Luonnonvaraiset villisianharjapartaharja & Partakampa miehille – Kasvojen hiustenhoito -lahja… Ei arvioita vielä 12,97 dollaria Osta nyt

Lopeta parran hilse

Kaiken kaikkiaan parran hilse ei todellakaan ole liian monimutkainen aihe. Nämä ärsyttävät valkoiset partahiutaleet ovat yksinkertaisesti vain pieniä palasia kuivaa, kuollutta ihoa, jonka kehosi on luonnollisesti poistanut.

Ratkaisu on hyvä hoito, pesu ja parannettu ihonhoito estääkseen liiallisen määrän kuivan ihon muodostumista. Parhaiden miesten partatuotteiden ja säännöllisen hoitomenetelmän avulla kaverit voivat saada kauniita kasvokarvoja, jotka näyttävät paksuilta ja tuntuvat terveiltä!