7+ smukke mellemlange frisurer til kvinder med tykt hår

Tykt hår kan være svært at styre, især når det klippes for langt eller for kort. I længere længder kan tykt hår være for omfangsrigt og tungt; i korte længder har hår en tendens til at kruse eller krølle på utilsigtede steder. Det behøver dog ikke at være så svært, bare vælg et lykkeligt medie (bogstaveligt talt)! Skulderlange frisurer giver en perfekt balance og giver dig mulighed for at lege med forskellige udseende på et øjeblik.

Du kan eksperimentere med forskellige dimensioner, teksturer og lag. Udført på den rigtige måde kan mellemstore frisurer tilbyde et tidløst, elegant look, du helt sikkert vil elske. Nedenfor er et par af vores yndlingsfrisurer til kvinder med tykt hår.

Kiely Williams Natural Kinky CurlsTinseltown / Shutterstock.com

Kiely Williams Natural Kinky Curls

Du husker måske Kiely Williams iført glat eller bølget hår fra et stykke tid siden, da hun var en del af Disneys Cheetah Girls -cast. Jeg er helt sikkert glad for at se hende bære sit naturlige hår her!

Tussede lag med pandehårYuliyaFM / Shutterstock.com

Tussede lag med pandehår

Leg med forskellige teksturer og få dette løse, lagdelte look med stumpe pandehår. Lad dig ikke narre, det er ikke dit mellemskolens pandehår, de stopper lige over dine øjenbryn for et mere modent, mystisk udseende.

Pandehåret indrammer ansigtet perfekt. De forvirrede lag giver en elegant nuance til det overordnede “rodede” look. Du kan endda spille dette op med højdepunkter for at give de mere ujævne lag endnu mere definition. Prøv dette for et ubesværet og problemfrit look til enhver begivenhed i din kalender!

Sideskilt tykke bølgercatwalker / Shutterstock.com

Sideskilt tykke bølger

Omfavnende stort, fedt hår og kruset: Hæv strandbølgen ved at skabe dette look! Start med en dyb, skåret til siden, og lad derefter dit hår løses for at tillade naturlige, flydende bølger. I denne stil lærer vi at omfavne kruset.

Så ofte ser vi på kruset hår som noget af en irritation og glemmer ofte, at det kan skabe stort, smukt hår som disse elegante tykke bølger. Dette enkle, men elegante look er en anden iøjnefaldende iøjnefaldende stil.

Kendall Jenners Slick Back LookTinseltown / Shutterstock.com

Kendall Jenners Fierce Slicked Back Look

Følg med K -søstrene, og vælg dette “lige kommet ud af brusebadet” -looket. Dette er en fantastisk måde at trække hår væk fra ansigtet og se poleret, sexet og moderne på samme tid.

For at opnå dette look, start med vådt hår, kam det tilbage med en børste, og brug derefter en gel eller pomade til at holde håret på plads. Perfekt til date nætter!

Krysten Richters Straight Lob med Fringe s_bukley / Shutterstock.com

Krysten Ritters legende lob med frynser

Det er rigtigt- ikke bare en bob, men en lob! Hvad er en lob egentlig? Nå, det er simpelthen en længere bob, der er lige over eller lige under skulderlængden.

Kristen har en lige skåret lob, frem for en lagdelt; som giver flere fremtidige stylingsmuligheder. Tilføj nogle frynser med ansigtsramme for mere dimension og et frisk look.

Kat Dennings 'Natural Waves i Deep BrownTinseltown / Shutterstock.com

Kat Dennings ‘Natural Waves i Deep Brown

Vibing med disse bølger: Sæt et twist på disse bølger ved at vælge en dyb brun farve! Kat Dennings viser frem, hvordan hun skal omfavne sin tykke manke ved at lade den være i sin naturligt krøllede tilstand. Endnu et ubesværet blik af denne ikke så knuste pige!

Stacy Martin's Let Parted Choppy Fringetaniavolobueva / Shutterstock.com

Stacy Martin’s Let Parted Choppy Fringe

Fransk Chic! Få Stacy Martins parisiske look med disse hakkete frynser! Læg en lille del lige i midten af ​​pandehåret for at indramme ansigtet. Kombiner den med en skulderlang, lige snit med lidt bølget hår for at tilføje stil og charme til stilen. Perfekt til at blødgøre ansigtstræk som en stærk kæbe. Meget elegant!

Legende Afro Svetlana+Sokolova27 / Shutterstock.com

Legende naturligt hår

Omfavn dit tykke hår og lad det fri. Vælg strammere krøller og dril dit hår lidt til denne stil. I nutidens moderne tid giver krop, krus og krøller mulighed for kreativitet i udtryk i frisurer. Denne legende afro er en af ​​disse stilarter, så lad være! Stort hår er tidløst.

Side hoved-barbering sergeycash / Shutterstock.com

Side hoved-barbering

For en alternativ stemning, overvej at gå efter et sidebarberet hoved. Ja, sagde jeg barberet. Selvom du ikke rigtig behøver at gå helt ned til huden; en god summen med nogle klippere kan også gøre jobbet. At have tykt hår betyder, at der stadig vil være masser af ting, selvom du holder den ene side i niveau, og jeg synes, det kan være en sej erklæring, der repræsenterer, hvem du er.

Rodet lavt oplyst Lob henningstad / Shutterstock.com

Rodet lavt oplyst Lob

Lobs har været overalt! Det ser ud til, at alle elsker denne mellemlange hårtrend og har deres eget bud på det. Overvej at få nogle lowlights til at lege med belysningen af ​​din naturlige hårfarve, især hvis det er i den mørkere ende.

Kelly Rowlands Straight Crop og Choppy Fringe s_bukley / Shutterstock.com

Kelly Rowlands Choppy Crop and Fringe

Dette er et fantastisk look på Kelly Rowland! Bortset fra at bære det lige, har hendes naturlige hår fordel af at få enderne klippet på denne måde, fordi det hjælper det med at få en mere ensartet form og bedre bevægelse, når krøllerne kommer ud for at spille!

Lady Gaga's Layered All Blonde Wavesmakarenkodenis / Shutterstock.com

Lady Gaga’s Layered All Blonde Waves

Dette look på Lady Gaga har næsten fået mig på gulvet, fordi det er så dråbende smukt hun ser ud. Hvis du går efter en mere klassisk stemning med sine tykke bølgede lokker, fremhæver det blonde hår (og kjole) hendes brunfarve alvorligt, så hvis du ledte efter en måde til din solbrune pop, er dette look bestemt et forsøg værd!

Lucy Hale's Lob med Soft Highligts_Kathy Hutchins / Shutterstock.com

Lucy Hale’s Lob med bløde højdepunkter

Lucy Hale har stort set givet os masser af inspiration til lappestyling siden vi så hende overgå fra sit lange, tykke og smukke bølgede hår i Pretty Little Liars. Med en sidedel, balayage og bølger vil vi alle gerne bære den lige så godt som hende! Ikonisk!

Vanessa Hudgens ’Straight Lob OmbreKathy Hutchins / Shutterstock.com

Vanessa Hudgens ‘Straight Lob Ombre

Fra lange mørke bølger til korte og lige, Vanessa Hudgens har masser af frisurer, vi alle kunne prøve. Jeg ved, at ombre -farvningsteknikken ikke bruges så meget i disse dage, men hey, det kan bare være det, der skiller dig ad.

Hvis du elsker det, gå efter det! Du vil se smuk ud med en lige medium afgrøde som denne. Tykt hår og lige stilarter passer perfekt sammen.

Abbey Lees blonde fronthøjdepunkterTinseltown / Shutterstock.com

Abbey Lee’s Blonde Front Highlights

De forreste højdepunkter er en ufejlbarlig måde at gøre dine funktioner lysere på en mere åben måde. Abbey Lees strandblonde lange tykke lag er det perfekte lærred til denne type farveteknik.

Olivia Wildes side fejede pandehårFeatureflash Photo Agency / Shutterstock.com

Olivia Wildes side fejede pandehår

Pandehårene, den subtile og frodige mørke karamel af Olivia Wildes højdepunkter er til at dø for. Tykt hår er især fantastisk til at arbejde med højdepunkterne, selvom det kan tage lidt tid at få dem klaret.

Når du vælger din fremhævningsstil, skal du sørge for at have besluttet, hvordan du planlægger at style dem. Her ser vi, at de holdes mere lavmælte og tættere på skyggen af ​​hendes naturlige varme toner. Jeg elsker, hvor bløde de ser ud!

Jaz Sinclairs Golden CurlsaGa+Fullner / Shutterstock.com

Jaz Sinclairs gyldne krøller

Vi ved alle, at selvom krøllet hår kan se en vis længde ud, når det er tørt, er det virkelig længere, end det ser ud, og det er bestemt tilfældet med Jaz Sinclair her, men kun hvad angår udseende, er dette et perfekt godt eksempel på medium krøllet hår.

De gyldne højdepunkter supplerer hendes hud så godt, at det ser ud til, at der lyser fra hende, som det er. Hun ser dejlig ud med denne stil.

Lupita Nyong’o og hendes sideponyvectoricon / Shutterstock.com

Lupita Nyong’o og hendes sidepony

En sidehestehale som den, der bæres i dette eksempel af Lupita Nyong’o, er en frisure, der kan afspille styrkerne ved at have tykt hår. Den volumen, der tilføjes, er hovedkomponenten i udseendet, og jeg er helt vild med det.

Jessica Biel's Beach Wavess_bukley / Shutterstock.com

Jessica Biel’s Beach Waves

Jessica Biel’s let teksturerede mellemafgrøde er parret med de mest smidige strandbølger for at tilføje et udtryk for legende til hendes look. Guddommelige!

Esther Acebos gyldne krøllerAndrea+Raffin / Shutterstock.com

Esther Acebos gyldne krøller

Esters naturligt krøllede hår har for det meste 3A krølle mønstre. Med den rigtige rutine kan du vugge dit naturlige hår med al tillid i verden.

Et medium hårklipp som dette vil helt sikkert øge hårets volumen.

Madelaine Arthurs V -formede lagBirdie+Thompson / Shutterstock.com

Madelaine Arthurs V-formede lag

Nogle gange kan et medium haircut blive lidt for toptungt på visse ansigtstræk, hvorfor de v-formede lag er nyttige. De slår noget volumen fra og tilføjer mere bevægelse til udseendet generelt. 

Kharmony Fortunes Fluffy CurlsJoe Seer / Shutterstock.com

Kharmony Fortunes Fluffy Curls

Mellemlangt hår er et godt udseende at kombinere med dybe V -snit i dine outfits, hvilket uden problemer giver det stedet at skinne, ligesom Kharmony Fortune gør med denne smukke kjole.

Mandy Moores bølgerBirdie+Thompson / Shutterstock.com

Mandy Moores bølger

Omfattende perfektion. Mandy Moore udnytter sit tykke hår til at bære frodige bølger med sin mellemstore afgrøde og sidedel. Super klassiker!

Rhea Seehorn’s blonde WavesBirdie+Thompson / Shutterstock.com

Rhea Seehorn’s blonde Waves

Beige blonde toner til løse bølger på en medium-cut kan aldrig gå galt, og Rhea Seehorn ved, at hun ser bombe ud!

Coco Rochas lave hestehalescarletsails / Shutterstock.com

Coco Rochas lave hestehale

Mellemlængden gør, at hestehalen ikke er for tung. Coco Rocha leger lidt med volumen for at fuldføre den legende perfekte rodede hestehale.

Tanya Burr's Medium LobCubankite / Shutterstock.com

Tanya Burr’s Medium Lob

En lang bob kan være lagdelt, vinklet, asymmetrisk eller lige som Tanya Burr har på her. Lige haircuts holder dine tips lidt mere beskyttet mod solskader og varme.

Masumis vinklede sidedelBirdie+Thompson / Shutterstock.com

Masumis vinklede sidedel

For at kunne tilføje mere hår til den ene side af din sidedel med en medium frisure, er det en god idé at stjæle Masumis look og gå efter en vinklet sidedel i stedet for den lige klassiske.

Olivia Bucklands BalayageCubankite / Shutterstock.com

Olivia Bucklands Balayage

Balayage bringer sådan en hovedperson-stemning til mellemstore frisurer! Olivia Bucklands tyk-ish balayage ser spektakulær ud i denne længde.

Danielle Rose Russells Wavy 'DoTinseltown / Shutterstock.com

Danielle Rose Russells Wavy ‘Do

Rødt hår, men gør det til jordbærblond! Danielle Rose Russells naturlige hårskygge er så smuk, jeg synes, det er rimeligt, at vi også forsøger at få det.

Jennifer Lawrence's side-fejede lagAndrea+Raffin / Shutterstock.com

Jennifer Lawrence’s side-fejede lag

Jennifer Lawrence dræber det totalt. Disse fjerlag på den mellemstore afgrøde medfører en masse bevægelser, og jeg elsker det så meget på hende!