50 lagdelte frisurer til hårdrømme

Layered haircuts er næppe en forbigående trend, der vil gå væk om en sæson eller to. Hvert årti har set sin rimelige andel af skønheder, der har iført sig denne særlige frisure, og ærligt talt kan vi ikke få nok af det!

Det er et meget nonchalant og let at style og vedligeholde look, som kvinder af alle hårtyper simpelthen vil elske. Plus, det vil gøre underværker for alle kvinder med tyndt hår – for at få deres lokker til at virke tykkere. Det kan også hjælpe tykhårede kvinder med at kontrollere deres låse.

Her er et udvalg af betagende lagdelt haircuts, der vil inspirere dig næste gang du besøger din frisør – eller i det mindste får lyst til at booke en tid.

I. Lagdelte frisurer efter hårlængde & Type

1. Mellemlange lagdelte frisurer

mellemlangt lagdelt haircutsKilde

Mellemlangt hår plus lag kan bare være det bedste valg om sommeren. Det er kort nok til, at du ikke er varm, men lang nok til stadig at kunne flette det eller binde det fast i en hestehale. Plus, lagene kan hjælpe med at skabe de perfekte strandbølger!

2. Langlagede frisurer

lange lag hårklippKilde

Hvis du har langt eller super langt hår, vil du helt sikkert ikke have, at det skal hænge uagtigt. Tilføjelse af nogle lag kan hjælpe med at forhindre det. Plus, hvis du tilfældigvis har højdepunkter, lowlights eller peekaboos, vil lagene bringe dem smukt frem.

3. Lagdelte frisurer til tykt hår

lagdelt haircuts til tykt hårKilde

Hvis du tilfældigvis har tykt hår, kan et godt lagdelt haircut hjælpe med at holde det under kontrol. Korte lag kan hjælpe med at tynde håret væk og få det til at se balanceret frem for busket. Kontakt din stylist for at se, hvad der fungerer bedst!

4. Lagdelte frisurer til tyndt hår

lagdelt haircuts til tyndt hårKilde

Damer med tyndt hår får også al den hjælp, de har brug for fra et lagdelt klipning. Lag tilføjer ekstra volumen til håret samt lidt dybde og arkitektur til hele frisuren. Tousle dem lidt rundt for mere krop. Det samme gælder også fint hår!

5. Curly Layered Haircuts

krøllede lagklipningerKilde

Krøllet hår har brug for meget arbejde og vedligeholdelse. Bortset fra det, har det ofte brug for en god frisure for at give det en form og forhindre det i at se for skævt ud. Et lagdelt snit, et professionelt udført et, kan hjælpe med dette.

6. Lige lagdelte frisurer

frisurer med lige lagKilde

Hvis du lige har fået et fantastisk lagdelt snit og vil parade det rundt, vil det at holde tingene klare gøre tricket. Lige hår er som røntgen af ​​et hårklipp. Det viser hver bit og stykke, hver hårstreng, og hvor det hele skal stå.

7. Bob Layered Haircuts

bob lagdelte haircutsKilde

En omfangsrig bob kan let opnås, hvis du tilføjer nogle lag til den. Det hele afhænger af den type hår du har samt ansigtsformen. Rådfør dig med en stylist for at få de bedste resultater for begge.

8. Kæbelængden Bob

kæbelængde bob lagdelt haircutsKilde

Bob -haircutet har været en stor modetrend i årevis nu – og det viser ikke tegn på at give op. Case in point, denne hakelange bob med mange hakkete lag, der tilføjer volumen og gør udseendet lettere at style.

9. Lobben

lob lagdelt haircutsKilde

Åh, vi elsker en god lob. Denne garvede blonde lange bob med gyldne striber og en lige, midterste del er alt, hvad der er nødvendigt for et perfekt look året rundt. Det kan være perfekt til sommermånederne og en påmindelse om de varme måneder i den kolde årstid.

II. Nedskæringer efter lagtyper

10. Shaggy Layered Haircuts

shaggy lob lagdelt haircutsKilde

Denne anden type lob, en shag-stil, er et perfekt eksempel på en rodet og så sød løsning til tyndt hår. Et shaggy lagdelt snit vil fungere godt som en optisk illusion for fyldigere og mere voluminøst hår.

11. Hakket lagdelt frisurer

hakket lagdelt haircutsKilde

Vi har set nogle andre urolige ender, men hvordan bliver de lavet? Nå, stylisten vil opnå disse hakkete ender ved hjælp af en barbermaskine. Pro tip – det er bedst, hvis du ikke prøver denne hjemme alene. I dette tilfælde bør du overlade det til de professionelle for en glat finish som ovenstående.

12. Boheme lagdelte frisurer

boheme lagdelt haircutsKilde

En godt klippet lagdelt frisure kan let omdannes til et fjerligt boho-snit med ansigtsrammende lag med den rigtige styling. På denne måde vil du være klar til dit yndlingsmusikfestival -look med et slag – bare tilføj en sommerlig kjole og tilbehør og lad håret gøre sit.

13. Shaggy Layered Haircuts

lange shaggy lagdelt haircutsKilde

Med bølget hår kan du umuligt få et lagdelt snit uden at gå lidt lurvet på det også. Det er trods alt hele skønheden i lagene. For at fikse looket er det eneste du skal gøre at tage en håndfuld hårvoks eller hårmousse og begynde at påføre det på dit hår og derefter pusle det lidt rundt.

14. Runde lag

Lange runde lag lagdelt haircutsKilde

Runde lag er en moderne stil, der løst ligner den måde, kvinder havde deres hår på i 2000’erne. For at få det er alt, hvad du skal gøre, at vælge nogle af de kortere tråde, der sidder oven på manken og bruge en curler til at vende dem.

15. Feathery Layered Haircuts

ravn fjerligt lagdelt haircutsKilde

Et fjerligt lagdelt haircut er alt hvad du behøver, hvis du leder efter en frisure, der perfekt vil ramme ansigtet. Nogle af de kortere tråde foran vil fungere som pandehår og konturere ansigtstrækene, samtidig med at de forlænges og slankes. De fjerede lag vil også lette håret.

16. V -formen

v -formede lagdelt haircutsKilde

Hvis du har meget tykt hår, hjælper en lang V-form med at barbere noget af den tykkelse med det samme. Dens hovedattribut er, at det tyndes væk, når det skrider frem langs ryggen, hvilket får det til at se ud som om der er mindre hår, end der faktisk er.

III. Forskellige lag frisurer

17. Lagdelte frisurer fra 2000’erne

2000'ers lagdelt haircutsKilde

Kan du huske denne lille perle? Spidsen peger udad, platinblondinen stribet med nogle beige parret med de mørkere rødder, selv den mellemlange længde. Dette var en populær haircut i 2000’erne.

18. Modne lagdelt frisurer

modne lagdelt haircutsKilde

Selv kvinder, der har overskredet en vis alder, bør eksperimentere og ikke være bange for at gå efter lag. Henvis til en stylist og find det bedste hårklipp, der passer til alderen, ansigtets form samt de personlige præferencer.

19. De omvendte krøller

omvendte krøller lagdelt haircutsKilde

Endnu en frisure, der var lidt glemt, men som nu let kan genoplives takket være lagdelt haircuts, er disse omvendte krøller. Enten skal du bruge et krøllejern eller bare binde dit hår og sove på det til morgen.

20. Tilføjelse af tekstur

bevægelse struktureret lagdelt haircutsKilde

Forestil dig bare, hvor fantastisk denne lagdelte frisure ser ud, når den er i bevægelse. Tykkelsen af ​​det hele plus mængden af ​​blonde nuancer, der er gemt i det, gør det til en kinetisk drøm. De hakkede ender gør heller ikke noget ondt!

21. Topknuden

øverste knude lagdelt haircutsKilde

En anden fantastisk måde at vise lagene på, samt det fantastiske farvejob, er ved at gå efter en topknude. Gør det rodet og afslappet og lad et par tråde falde ud af det, især nogle ansigtsrammende.

IV. Lagdelt og farvet hår

22. Diamantlagede frisurer

haircuts med diamantlagKilde

Denne klipning får sit navn fra hårets farve – denne fantastiske blonde nuance kaldet diamanten. Kombiner det med lidt dramatisk makeup, sådan en mat rød læbe, nogle falske øjenvipper og glitrende sølv øjenskygge og gør det til det perfekte look til en særlig lejlighed.

23. Beige Blonde Layered Haircuts

beige blonde lagdelt haircutsKilde

Denne beige blonde skulderlange lagdelte bob er virkelig drømme. Det var alt raseri for et par år siden, da alle syntes enten at have en på eller ville dyrke den. Den beige blonde farve er også fantastisk!

24. Muskatnød Layered Haircuts

muskatnød lagdelt haircutsKilde

Apropos fantastiske hårfarver, her er en lækker og sødlig muskatnød, der ser næsten naturlig ud. Nøglen er i detaljerne her -hvis du ser godt efter, kan du se de små lysblonde tråde, der løber igennem den.

25. Efterårskobber

haircuts i kobberlagKilde

En af de største tendenser blandt efterårshårfarver er de forskellige nuancer af kobber. De er meget skinnende og tilbyder lagdelt haircuts, der har en flot blank finish, de har brug for. Dette er et klassisk lagdelt snit, der ender med et skarpt V på tværs af ryggen.

26. Sweet Cinnamon Layered Haircuts

søde kanellagede haircutsKilde

Vi forbliver i krydderierne for en skygge, der ligner sød kanel. Den er brun blandet med blond og bare et strejf af jordbærrød for at give den en interessant og ildfuld stemning. Det er en af ​​de farver, der ser anderledes ud i skyggen og i solen.

27. Mørke kaffelagede hårklipp

mørke kastanjelagede haircutsKilde

Hvor meget elsker du kaffe? Så meget som at gøre det til din hårfarveinspiration? Hvis ja, så lad dig inspirere af denne naturligt udseende ombre ansporet af den mørke bryg. Det starter med sort kaffe ved rødderne og falder derefter langsomt ned i latte mod spidserne.

28. Shades of Pink

nuancer af pink lagdelt haircutsKilde

Lagdelt haircuts fremstilles altid bedst med højdepunkter. Hvis du har en solid farveblok, er strengens forskellige længder muligvis ikke så synlige. Imidlertid vil tydelige og stærke nuancer vise dem perfekt.

29. Ombre Layered Haircuts

ombre lagdelt haircutsKilde

En måde at fremhæve lagene i dit hår er ved at blande dem med lidt ombre, som nævnt ovenfor. Dette er en naturlig mørk brun smelter væk til en lys kanel med sandede spidser. Bemærk, hvordan hver lagdelt streng synes at have en anden nuance?

30. Blåbær og fløde

blåbær og cremelagede haircutsKilde

Grunden til, at denne frisure kaldes blåbær og fløde, er temmelig indlysende. Denne storslåede farvekombination her består af en hel overflod af lilla, der varierer fra blåbærmørke til pastell -lilla. De ligner alle frugt og fløde.

31. Solsikke gule lagdelte frisurer

solsikke gule lag hårklippKilde

En af de bedste tendenser i de sidste par år er utraditionelle farver. Du kan rocke sommeren i denne solsikkegule, der har den helt rigtige mængde brunette ved rødderne. Takket være dette ser det lidt mere naturligt ud – og det ser også ud til at replikere rigtige solsikker!

32. Grå pandehår

grå pandehår lagdelt haircutsKilde

Oftere end ikke indeholder lagdelt haircuts også et storslået sæt pandehår. Tilføj en dræber ukonventionel farve til dem, og du kan på ingen måde skille dig ud fra mængden! Hold makeup til et minimum med denne. Ved også, at der er flere gråtoner at vælge imellem.

V. Celebrity Layered Haircuts

33. Rosie Huntington-Whitely

rosie huntington whiteleyKilde

Vi starter denne sektion med berømthedsinspirerede lagdelt haircuts er ingen ringere end en Victoria’s Secret-engel og Jason Stathams kone. Den blonde skønhed er meget delvis til lagdelt haircuts, da de hjælper med at balancere hendes dybt kantede ansigt og mejslede kæbe.

34. Selena Gomez

selena gomez lagdelt haircutsKilde

Med en så lang og luksuriøs manke synes Selena Gomez at være en kæmpe fan af lagdelt haircuts. Hun forblev også tro mod den mørke chokoladebrune, der matcher hendes øjne og fremhæver hendes hudtone, og det bifalder vi hende.

35. Lily Collins

lily collins lagdelt haircutsurce

En anden ravnhåret Hollywood-darling er Lily Collins. Hendes lange, mørke hår er næsten altid forvirret en smule, og her har hun et fantastisk bedhovedlook. Kopiér hendes stil med lidt hjælp fra en smule tekstureringsspray.

36. Lily Aldridge

lily aldridge lagdelt haircutsKilde

Den anden Lily på vores liste over lagdelt haircuts er endnu en Victoria’s Secret -engel. Og hun er en reel inspiration, når det kommer til supermodelhår. Se bare de kastanje -strandbølger og de blonde striber i den!

37. Kaley Cuoco

kaley cuoco lagdelt haircutsKilde

Kan du huske, da Kaley Cuoco virkelig var ung, og hun lige begyndte som den smukke, men grimme nabo på Big Bang Theory? Dette var den frisure, hun plejede at dyrke dengang. En sød, pige ved siden af ​​lagdelt lob.

38. Kendell Jenner

kendell jenner lagdelt haircutsKilde

Supermodellen og reality -tv -stjernen Kendell Jenner har selv været igennem et par haircuts. Vi mener dog, at hun så perfekt ud med denne mellemlange mørke møtrik fjerlagede snit, så der var ingen måde det ville savne fra denne liste.

39. Kim K

kim kardashian lagdelt haircutsKilde

Kendells ekstremt berømte søster, Kim Kardashian, elsker også lagdelt haircuts. Her er hun i en honningblondine med brændte karamelrødder. Hendes hår er rettet ud, og den dejlige blonde og lyserøde læbe fremhæver hendes kaffefarvede øjne.

40. Chrissy Teigen

chrissy teigen lagdelt haircutsKilde

Familiebånd fortsætter på vores liste over lagdelt haircuts med Chrissy Teigen. Supermodellen er ganske vist ikke ligefrem relateret til Kendell og Kris, men de er BFF’er. Chrissys manke er ligeledes lagdelt og fremhæver dem, der er af denne verdens kindben.

41. Rachel Weisz

rachel weisz lagdelt haircutsKilde

Vi sprang over dammen for at besøge den elegante og raffinerede Rachel Weisz. Hendes lagdelt haircuts er meget mere subtile, men lige så smukke. Hendes makeup er også på niveau med et mørkt røgfyldt øje og en mat naturlig læbe.

42. Emilia Clarke

emilia clarke lagdelt haircutsKilde

Det er svært at finde en fjernsynsskuespillerinde, der har været mere tilbedt i de seneste år end selve Dragons mor, Danny the Unburnt. Emilia Clarke plejede også at have chokoladebrunt hår i virkeligheden – og det var mellemlangt og lagdelt til perfektion.

43. Penelope Cruz

penelope cruz lagdelt haircutsKilde

Penelope Cruz ser meget elegant og sammensat ud på dette billede. Hun har en lille ombre på den mælkeagtige mandeldrøm, som hun kalder hår – vi elsker simpelthen hendes farve og hendes snit.

44. Catherine Zeta-Jones

catherine zeta jones lagdelt haircutsKilde

Skuespilleren Catherine Zeta-Jones har altid haft samme farve. Det er en asket mørkebrun, der fremhæver hendes karamelkarameløjne. Hvad angår frisurer, har hun været igennem et par stykker, men vi elsker dette lagdelte, skulderlange snit.

45. Phoebe Buffay

phoebe buffay lagdelt haircutsKilde

Det er næsten umuligt at adskille skuespillerinden Lisa Kudrow fra hendes karakter som Phoebe Buffay på Friends, ligesom det er umuligt at adskille Phoebe fra den lagdelte bouffantklipning, hun plejede at have på i de tidlige sæsoner af showet. Længe leve 90’erne!

46. ​​Jennifer Aniston

jennifer aniston lagdelt haircutsKilde

Da vi talte om Phoebe, var det umuligt ikke også at nævne Rachel eller Jennifer Aniston. Selvom hun voksede ud af frisuren, der gjorde hende berømt bogstaveligt talt over hele verden, elsker Jennifer Aniston stadig at tilføje lag til hendes hår.

47. Leighton Meester

leighton meester lagdelt haircutsKilde

Takket være sin rolle i Gossip Girl var Leighton Meester i en betydelig periode et stilikon for millioner af unge piger overalt. Og det inkluderer de valg, hun tog med sit hår – hun var altid partisk over for strandbølger og en naturlig bronde.

48. Jane Fonda

jane fonda lagdelt haircutsKilde

Udødelig gudinde Jane Fonda er her for at demonstrere, at lagdelt haircuts kan se strålende ud på modne kvinder. Her har hun et langt nisse -snit – noget mellem en nisse og en kort bob faktisk. Det korte hår gør det mere livligt af de lagrede lag.

49. Sienna Miller

sienna miller lagdelt haircutsKilde

Sienna Millers solrige blondine fremstilles perfekt af dette mellemlange snit. Skønheden ved sådanne lagdelt haircuts er, at de kræver minimal vedligeholdelse. Du behøver ikke andet end lidt hårvoks for at holde alt på plads eller noget havsaltspray for at få det teksturerede havfrue -look.

50. Charlize Theron

charlize theron lagdelt haircutsKilde

Officielt anerkendt som en af ​​de smukkeste skuespillerinder og kvinder nogensinde har Charlize Theron længe været fan af nisseudskæringer. Hun har både den drengeagtige type og denne længere og bølgede, lagdelte slags.

Klar til at ændre dit udseende?

Har vi formået at inspirere dig med disse betagende lagdelte haircuts? Fra langt hår med strandbølger til korte lag bobs, præsenterede vi dig for en omfattende liste over muligheder, så du ville have lettere ved at vælge en, der passer bedst til dine behov og personlighed.

Så hvad tror du? Hvilken af ​​disse lagdelt haircuts er din favorit? Lad os vide det i kommentarfeltet!