152 parasta tatuointilainausta ilmaisemaan sisäistä sanaasi

Jos sinua kiinnostaa enemmän kirjoitusten tatuoinnit, sinun kannattaa miettiä lainausta ja tatuoinnin sisältöä. Mieti sitten sen kuvaa, muotoa ja kokoa.

Saksalainen lainaus tatuoinnista

Tämän tatuoinnin saksankielinen käsikirjoitus on kirjoitettu kauniilla tyylillä, joka näyttää runolta hänen kehossaan. Lainaus tatuoinnit käsivarsilla ovat joitakin suosituimmista tyyleistä.

Herkkä japanilainen lainaus

”Mitä tahansa tapahtuu, sinun pitäisi voittaa se” on vahva lausunto, johon on liitetty kevyt ja herkkä painatus hänen selkärankaansa. Se osoittaa, että voiman ei tarvitse aina olla rohkea. Selkä -tatuointilainaukset näyttävät upeilta japanilaisilla symboleilla.

Englanti, khmer ja thai lainauksia

Angelina Jolie on hengellinen henkilö, joka yhdistää kauniisti kolme eri kieltä harmonisiin tatuointeihin, jotka ovat esimerkki hänen hengellisyydestään ja intohimostaan.

Symboliset eläimet sekoitettuna khmerilainaukseen

Nämä khmerilainaukset yhdistettynä vahvoihin eläintatuointeihin antavat vaikutelman voimasta ja mysteeristä.

Pyöreä lainaus suuremmassa tatuoinnissa

Tämä lumoava kirjoitus sulautuu koko tatuoinnin lehtimaiseen muotoiluun, ja lainaus on keskipiste.

Lihavoitu mutta yksinkertainen olkapää

Tämän olkatatuoinnin tumma muste ja paksut viivat tekevät siitä erottuvan vaaleaa ihoa vasten, mutta koko ja muotoilu ovat yksinkertaisia. Tämä on täydellinen esimerkki rohkeasta mutta yksinkertaisesta tatuoinnista.

Pieni mutta mahtava käsivarsilainaus

Tämä pieni kirjoitus erottuu todella paljaasta käsivarresta ja luo voimakkaan kuvan, että niin pieni asia voi vaatia niin paljon huomiota.

Yksinkertaiset khmer -mallit

Tämän khmerilainauksen tarkoituksena on korostaa tiikereiden voimaa. Tässä tatuoinnissa lainauksen ei ole tarkoitus erottua, vaan parantaa tiikereitä.

Japanilaiset kirsikankukat ja pieni lainaus

Upeiden kirsikankukkien tatuoinnin ja pienen japanilaisen tekstin yhdistäminen osoittaa, kuinka hyvin luonto ja ihminen sopivat yhteen.

Hämmästyttävä kasvojen lainaus tatuointi

Paras tapa ihmisille oppia tuntemaan sinut ja ottaa sinut vakavasti on julistaa kuka olet tatuoimalla parhaat edustavat sanat kehosi näkyvimmälle alueelle.

Tatuointilainauksia miehille, joilla on henkilökohtainen merkitys

Joskus tatuointien ei ole tarkoitus olla kauniita lainauksia tai nokkelia sanoja. Joskus ne on tarkoitettu vain yhdelle henkilölle.

Sinun ei tarvitse osata kieltä rakastaaksesi lainausta

Muiden kielten kirjoituksiin on helppo rakastua, kun ne näyttävät yhtä kauniilta kuin tämä khmerilainen käsikirjoitus. Jos rakastat sen merkitystä, sinun ei tarvitse osata kieltä, jotta kirjoituksella olisi sinulle merkitystä.

Vahva selkä, vahvat sanat

elämän lainaus yläselän tatuointi

Elämän lainaus yläselän tatuoinnista

Inspiroivat lainaustatuoinnit antavat suuremman lausunnon, jos ne suunnittelevat, jos ne erottuvat, ja tämä lainausmalli vahvalla selällä osoittaa voiman lainauksen takana.

Todellinen omistautuminen

Lainausmerkit tatuointien pitäisi yleensä olla ihmisten luonteen ja toiveiden mukaisia, havainnollistaa tunteita ja periaatteita. Kasvojen tatuointi osoittaa todellista omistautumista rakkauteesi tatuointeja kohtaan.

Kyynärvarren lainaustatuoinnit voivat olla pieniä ja makeita

Tatuointien ei aina tarvitse olla rohkeita lausuntoja. Joskus ne voivat olla lyhyitä ja suloisia lausuntoja, joiden tarkoituksena on luoda iloa.

Tehokas kiinalainen lainaus tatuointi

Yksi kiinalainen sana voi välittää enemmän kuin koko lainauksen toisella kielellä. Tatuoimalla sanan “voima” voimme kertoa, että tämä henkilö on vahva ja voima, joka on otettava huomioon.

Upea käsilainaus

Tämän yksinkertaisen kukan kauneus yhdistettynä virtaavaan käsikirjoitukseen saa tämän käden tatuoinnin näyttämään siltä, ​​että sillä on maagisia merkityksiä.

Tatuointilainauksia, jotka kunnioittavat esi -isiä

Ei ole parempaa tapaa osoittaa rakkauttasi ja kunnioitustasi kulttuureja ja omaa historiaasi kohtaan kuin käyttämällä tatuointeja niiden kirjoituksista ja kuvista. Tämä on esimerkki lainauksista ja kuvista luodusta syvästä kunnioituksesta.

Viisas yläselän tatuointi

viisas lainaus yläselän tatuoinnista

Ja vaikka ihmiset eivät pelkää kertoa sinulle kuinka kovia he ovat, julistaen sen rohkeasti vahvana yläselän tatuointina.

Laulun sanat

Life quote rannetatuointi

Life quote rannetatuointi

Laulujen sanoituksilla voi olla niissä niin paljon merkitystä ja ne ovat loistavia valintoja tatuointeihin. Laulut liittyvät meihin kuin mikään muu, ja lyyriset tatuoinnit antavat meille mahdollisuuden ilmaista, miltä kappaleista tuntuu.

Herkkä kauluslainaus

elämä lainaus kaulus luun tatuointi

Elämän lainaus kaulusluun tatuointi

Linnut ovat vapauden symboli ja heidän läsnäolonsa tässä lainaus tatuoinnissa tekee selväksi, että joskus sinun on vapautettava itsesi menneisyydestä siirtyäksesi tulevaisuuteen.

Pieni mutta mahtava lausunto tatuointi

rauhoittava elämä qoote kaulusluun tatuointi

Rauhoittava elämä lainaus kaulus luun tatuointi

Hän kieltäytyy uppoamasta ja hänen tatuointinsa nousee korkealle hänen vartalolleen julistaakseen, ettei hän upota. Joskus pienillä lainaus tatuoinneilla on suurimmat viestit.

Raamatun tatuointi

Tyttö Olkapää Raamattu Tatuointi

Tyttö Olkapää Raamattu Tatuointi

Raamattu on yleensä erittäin suosittu tyttöjen tatuointilainaus. Kun uskonto ja pyhät kirjoitukset merkitsevät sinulle kaikkea, ei ole parempaa tapaa osoittaa rakkauttasi kuin lainaamalla pyhää kirjoitusta kehossasi.

Lainauksen jättäminen kohtaloon

Tyttö lainaa tatuointia kylkiluissa

Tyttö lainaa tatuointia kylkiluissa

Tämä rohkea punaisen ja mustan kylkiluun tatuointi sanoo, että todellisuus on kudojan luoma, eli emme ohjaa toimintaamme, mutta kohtalolla on suunnitelma meitä varten.

Vastaavat rannetatuoinnit

Vaikka nämä kaksi merkintää eivät ole samat, ne peilaavat toisiaan luodakseen herkän harmonian tunteen.

Lainaus siveltimen rintakehästä

Rintojen lainaus tatuoinnit miehille on tällä hetkellä valtava trendi. Tämä lainaus näyttää siltä, ​​että se oli maalattu siveltimellä perinteisen kiinalaisen kirjoituksen näköiseksi. Tatuoinnin sijainti lähellä sydäntä osoittaa, että sillä on syvä merkitys.

Japanilaiset symbolit ja lainaukset

Lainaus tatuoinnit käsivarsilla näyttävät aina hyviltä, ​​mutta kuvat antavat mukavan tunnelman. Korpit ja katanat ovat suuri osa japanilaista kulttuuria ja mytologiaa. Parin yhdistäminen tähän lainaukseen osoittaa rakkautta japanilaiseen kulttuuriin.

 Ainutlaatuinen käsivarren tatuointi

Lainaustatuoinnit käsivarsilla ovat yleisiä, mutta et näe usein tatuointeja vain käsivarren takana, joten tämä kirjoitus on ainutlaatuinen ja erottuu muusta paljaasta vartalosta. Yksinkertaisista malleista tekee tehokkaita niiden keskeytymätön läsnäolo.

 Lihavoitu kirjoitus yksinkertaisella suunnittelulla

Tämän vasikan tatuoinnin mustat ja punaiset korostavat toisiaan ja saavat lainauksen erottumaan kukista. Vasikat näyttävät olevan suosittuja lainaus tatuointeja pojille.

Lainaus, joka korostaa muotoilua

Joissakin tapauksissa merkintä on tarkoitettu parantamaan muun suunnittelun kauneutta. Lohikäärme erottuu enemmän, mutta se on tehokkaampi kirjoituksen vuoksi. Tatuointilainaukset miehille ovat usein näin yksinkertaisia, yhdistettynä mielenkiintoisiin malleihin.

Ranskan laulun sanat

Laulujen sanojen avulla voimme pukea sanoiksi sen, mitä tunnemme sydämessämme. Laittamalla laulun sanat kehollesi tatuoinniksi, maailma voi nähdä sydämesi

Rannetatuointilainauksia tytöille

Isompi ei aina ole parempi. Tämä yksinkertainen rannekirjoitus voi tuntua pieneltä, mutta sen merkitys on suuri.

Tatuointilainaus selkärangasta

Selkäranka on kehon tärkein luuryhmä. Lainaus, joka seuraa selkärangan käyrää, tulee yhtä tärkeäksi ja merkitykselliseksi kuin itse selkäranka. Selkärangat ovat suosituimpia paikkoja miesten tatuointilainauksille.

Lainaus vesiväreistä

Tämä kirjoitus näyttää vesivärimaalaukselta kehossa. Lainauksella ei ole vain merkitystä, vaan akvarellisuunnittelu tekee merkityksestä kauniimman.

Herkkiä selkärangan tatuointeja

Tatuoinnit alas selkärangassa osoittavat tärkeyden, mutta tämän kirjoituksen herkkä muotoilu vain lisää sen voimaa.

Ylen sydämen lainaus

Tatuointilainaukset miehille, jotka ovat rinnassa, näyttävät erittäin miehekkäältä. Lainaukset, jotka ovat lähellä sydäntä, eivät ole vain merkityksellisiä, vaan niillä on syvä merkitys, jotka tulisi jakaa muiden kanssa tatuoinnin muodossa.

Doctor Who lainaus

Kun todella rakastat jotain ja haluat maailman tietävän, lainausten ja kuvien yhdistäminen rakastamastasi asiasta on täydellinen julistus.

Tatuoinnit-kirjoitukset perheestä-ne eivät ole vain kauniita kuvia, vaan myös eräänlainen symboli, muistutus perhesuhteesta ja perheen rakkaudesta, jatkuva inspiraation lähde ja eräänlainen amuletti.

Perhelainaus Tatuoinnit käsivarteen

Perheen lainaus tatuointi kyynärvarressa

Perheen lainaus tatuointi kyynärvarressa

Perheen pitäisi olla tärkein asia ihmisille, ja tatuointien ottaminen perheestäsi osoittaa kuinka paljon rakastat heitä.

Surullinen perheen kylkiluun tatuointi

Perhe lainaus tatuointi kylkiluut

Tämä kaunis, mutta surullinen tatuointi osoittaa, että lähdetään vain, jotta voit palata yhteen. Kylkiluut ovat piilotettu, mutta kaunis paikka tatuointilainauksille tytöille.

Perhe on satama

perheen lainaus tatuointi kylkiluissaJoskus julmassa maailmassa, kuten meidän, perhe voi usein olla ainoa asia, joka pitää meidät järkevinä. Joskus tatuointimuistutus tästä voi antaa meille selvyyttä.

Kyynärvarren Song Lyrics

Elämää vahvistava lainaus käsi tatuointi

Elämää vahvistava lainaus käsi tatuointi

Pienet kyynärvarren lainaus tatuoinnit ovat suosittuja lainauksissa, joilla on paljon merkitystä. Kun sinulla on mielekkäitä laulun sanoja, joita haluat muistuttaa jatkuvasti, kyynärvarsi on täydellinen paikka tatuoinnille.

Mistä saat tarjouksen?

Sillä ei ole väliä, ensisijainen tavoite on, että näillä sanoilla on sinulle erityinen salainen merkitys.

Lainaus Liisa Ihmemaassa

Tatuointi lainauksella tytöille

Tatuointi lainauksella tytöille

Alice in Wonderlandin ystävät ymmärtävät, että tämä lainaus osoittaa kuinka eksynyt maailmaan tämä henkilö on, vaikka tämän tatuoinnin pysyvyys opastaa heidät aina takaisin.

Voimakas reiden lainaus

Tatuointi lainauksella tytöille

Tatuointi lainauksella tytöille

Jalkasi pitävät sinut liikkeessä, voimanlähteesi. Rohkean lausunnon antamiseksi lauseiden, jotka on tatuoitu reisiin, ei tarvitse olla suuria voimansa välittämiseksi.

Lainaus, joka saa sinut ajattelemaan

Tatuointi lainauksella tytöille

Tatuointi lainauksella tytöille

Joskus emme ymmärrä, kuinka paljon merkitsemme jollekin. Tämä kaunis sulka- ja lainausyhdistelmä saa sinut todella ajattelemaan.

Se voi olla sanontoja, viisaita sanontoja ja otteita Raamatusta tai vain lainauksia suosikkikirjoista, runoudesta tai soneteista tai hyviä kappaleita.

Laadittu kyynärvarren lainaus

Tatuointi lainauksella tytöille

Tämä kardiologinen linja, josta tulee lainaus, on yksinkertainen muistutus hengittää ja elämä jatkuu.

Lattiatatuointi

Latinalainen lainaus lainaus tatuointi

Latinalainen lainaus lainaus tatuointi

Lainaus itsessään on hienovarainen, mutta se erottuu kohdasta juuri hänen kaulansa alla. “Elämä on kaunista”, aivan kuten tatuointi.

Raamatun jakeen kylkiluun tatuointi

Raamatun jakeen kylkiluiden tatuointi

Raamatun jakeen kylkiluiden tatuointi

Raamatun jakeilla on niin paljon merkitystä ja ne ovat täydellinen tapa pitää Hänen sanansa ja kosketuksensa kanssasi missä ikinä menetkin.

Tatuoinnin merkityksen tulisi heijastua henkilöön; sen on kuvattava hänen elämänperiaatteitaan, hänen henkilökohtaista asemaansa tiettyjen asioiden suhteen tai elämää yleensä.

Sisävarren tatuointi

yksinkertainen lainaus kyynärvarren tatuointi

Sisäkäsi on erittäin herkkä paikka tatuoinnille, ja sitä käytetään usein vain erittäin tärkeisiin tatuointeihin. Hän on laittanut tämän lainauksen tähän herkkiin paikkaan, koska “tämä johtuu rakkaudestani ikuisesti”.

Tatuointikirjoitukset ovat suosittuja latinaksi ja englanniksi. Mutta tämä johtuu pääasiassa kuvan kauneudesta, koska näiden kielten kirjaimia pidetään kauniimpina kuin esimerkiksi venäjäksi, ja on monia erilaisia ​​kalligrafiafontteja.

Tarttua tilaisuuteen

Carpe Diemin kaulusluun tatuointi

Carpe Diemin kaulusluun tatuointi

Tämä lempeä solisluun tatuointi muistuttaa kaikkia tarttumaan päivään, Carpe Diem. Tämä lainaus osoittaa suurta rakkautta elämään. Collarbone -tatuointilainaukset tytöille ovat erittäin suosittuja.

Kiinalaisilla hahmoilla on merkittävä ominaisuus; pieni määrä merkkejä voi ilmaista suuren sisällön ja syvän merkityksen.

Niska-tatuointi

Selkä niska kiinalainen hieroglyfitatuointi

Selkä niska kiinalainen hieroglyfitatuointi

Tämä kiinalainen kirjoitus niskan takana näyttää tyylikkäältä ja on tarkoitettu aina nähtäväksi, ei koskaan piilotetuksi.

Kiinalaiset kirjoitukset ranteessa

kiinalainen hieroglyfinen rannetatuointi

Kiinalainen hieroglyfinen rannetatuointi

Rannetatuoinnit on tarkoitettu nähtäväksi katsojalle ja tatuoinnille. Lainaukset ranteista on tarkoitettu muistutuksiksi, jotka sinun on nähtävä joka päivä.

Kiinan ylälainaus

Kiinalainen tatuointi selässä

Kiinalainen tatuointi selässä

Selkä -tatuointilainaukset näyttävät erittäin tyylikkäiltä. Tällä yksinkertaisella kiinalaisella kirjoituksella on näkyvä paikka hänen selässä, ja se vaatii huomiota ainoana asiana, joka merkitsee hänen ihoaan.

Tatuoinnit, joihin on käännetty arabialaisia ​​kirjoituksia, ansaitsevat erityistä huomiota kuvioiden piirtämisessä kehossa. Heillä on varsin mielenkiintoinen historia.

Kaunis arabialainen muotoilu

Arabialainen ligatuurin tatuointi

Arabialainen ligatuurin tatuointi

Joskus yksinkertaisempi on parempi. Pieni lainaus olkapään alapuolella näyttää herkältä ja osoittaa helposti sen kauneuden olematta ylpeä.

Melkein kaulakoru

Arabialainen ligatuuri kaulusluun tatuointi

Arabialainen ligatuuri kaulusluun tatuointi

Tämän arabialaisen tatuoinnin sijoittaminen saa sen näyttämään melkein kaulakorulta. Monimutkaisilla arabialaisilla sanoilla riittää olla kaulakoru.

Arabialainen rannetatuointi

Hieno arabialainen rannetatuointi

Arabialainen kirjoitus on kauniisti kirjoitettu ja se on paikassa, joka on tarkoitettu katsottavaksi usein. Sen viesti on asia, joka on nähtävä joka päivä.

Kaulan ja yläselän tatuointi

Arabialainen ligatuuri selkärangan tatuointiTässä asennossa olevat tatuoinnit on tarkoitettu nähtäväksi, mikä tarkoittaa, että lainauksen merkitys on jokaisen opittava.

Tatuoinnit, joissa on espanjankielisiä kirjoituksia, ovat erityisen suosittuja. Heillä ei ole vain ääretön määrä fontteja, vaan myös erinomaisia ​​lausuntoja ja koskettavia lauseita.

Espanjan kyynärvarren tatuointi

Tämän lainauksen kaunis juokseva käsikirjoitus saa tatuoinnin näyttämään jumalalliselta tai tyylikkäältä.

Maalaus ilman maalia

Ylempi espanjalainen lainaus tatuointi

“Amor Vincit Omnia” on lause, joka kuvaa syvää rakkautta. Se on myös renessanssiajan kuuluisan maalauksen nimi. Tatuointi tällä lainauksella osoittaa arvostusta taiteesta ja rakkaudesta.

Espanjan laulun sanat

Yksinkertainen espanjalainen lainaus olkapää tatuointi

Aivan kuten englanniksi, espanjankieliset laulun sanat voivat antaa kauniin ja tärkeän viestin tatuointilainauksen muodossa.

Taiteellinen kyynärvarren tatuointi

Kaunis espanjalainen käsivarretatuointi

Kaunis espanjalainen käsivarretatuointi

Tämä lainaus ei ole vain yksinkertainen ja makea, mutta fontti ja muotoilu ovat silmiinpistäviä ja kauniita. Kyynärvarren sanatatuoinnit on tarkoitettu nähtäväksi.

Tatuointitekstejä voidaan tehdä eri tyyleissä tyylikkäästä minimaaliseen painatukseen.

Hellävarainen muistutus tatuointi

lainaus tatuoinnista tytön kädessä

Tatuointilainaus tytön kädessä – ole täällä nyt

Tämä yksinkertainen lainaus on käsky, muistutus olla aina läsnä ja olla täällä nyt.

Lainaus maagisesta tatuoinnista

tatuointi lainauksella käsivarteen tytöille

Tatuointilainaus tytön kädessä – tunne taikuus

Kun lainaus on taiteellisten käsien välissä, näyttää siltä, ​​että lainaus ON taikuutta. Kädet ovat luoneet lainauksen kauneuden.

Minimalistinen mutta tyylikäs lainaus Tatuointi

tatuointi lainauksella käsivarteen tytöille

Tatuointi lainauksella käsivarretytöillä – pidä kiinni

Lainauksen yksinkertaisen fontin sijasta pikku lainausmerkkien lisääminen voi tehdä niistä vaikuttavampia.

Joskus lainausmerkit on tarkoitettu eksymään suunnitteluun, mikä tekee siitä mielenkiintoisemman, kun löydät ne ja ymmärrät, mitä ne tarkoittavat.

Todellinen lainaus allekirjoituksella

Tatuointi lainauksella miehistä

Tatuointi lainauksella miesten käsivarteen

Et usein näe lainauksia, joissa on tekijän allekirjoitus, mutta kun tiedät, että lainaus on muuttanut tämän henkilön elämän.

Lainaus pantin muodossa

Tatuointi lainauksella miehistä

Tatuointi lainauksella miehistä

Tällaiset tatuoinnit, joissa lainaus on sotilas, odottavat vain ihmisten tulkitsevan merkityksen. Lainaus sinänsä on mielenkiintoinen, mutta tässä on syvempi merkitys, joka haluaa selvittää.

Harry Potter lainaus tatuoinnista

Tatuointi lainauksella miehistä

Tatuointi lainauksella miehistä

Tämän lainauksen yhdistäminen Kuoleman varjelusten tyyliversioon osoittaa rakkauden Harry Potteria kohtaan ja siitä, miten kirjat ja tämä lainaus ovat vaikuttaneet heidän elämäänsä.

Suunnittelu on kaikkea kyynärvarren sanatatuoinnilla

Tatuointi lainauksella miehistä

Tatuointi lainauksella miehistä

Aivan kuten tämä lainaus sanoo, “asenne on kaikki”, tämän tatuoinnin suunnittelu on kaikki. Lausunto ei olisi läheskään niin rohkea ilman taiteellista suunnittelua. Lainauspoikien tatuoinneilla on yleensä rohkeita malleja.

Mielenkiintoinen lainaus kyynärvarresta

Tatuointi lainauksella miehistä

Tatuointi lainauksella miehistä

Rakkaus ruokaan ja ihmisten rakkaus johti tähän lainaukseen. Tämä tatuointi on mielenkiintoinen tapa sanoa, että olemme kaikki samanlaisia ​​ja ruoka tuo meidät yhteen. Tämä on ehdottomasti yksi harvinaisimmista kyynärvarren lainaus tatuoinneista!

Laaja rannelainaus

Tatuointi lainauksella miehistä

Tatuointi lainauksella miehistä

Tämän lainauksen kirjaimet erottuvat yksinkertaisesta fontistaan ​​ja offset -suunnittelustaan. Viesti on kuitenkin selvä, ja sen pitäisi olla elämän opetus.

Pitkä lainaus takana

Takaisin tatuointi lainauksia

Takaisin tatuointi lainauksia

Pitkät lainausmerkit joko vievät paljon tilaa tai ovat niin pieniä, että niitä ei voi lukea. Täydellinen paikka tällaiselle pitkälle lainaukselle on takaosa, jossa lainaus voidaan näyttää haluamallasi tavalla.

Edgar Allan Poen lainaus

Teksti tatuointi takana

Teksti tatuointi takana

Tämä hämmästyttävä runo, joka on yhdistetty kalloon ja korppiin, on todistus tämän henkilön rakkaudesta Edgar Allan Poeen. Kaunis mutta ylellinen fontti sopii täydellisesti tummaan teemaan.

Lainaus pitkästä reidestä

Tytön tekstin tatuointi lonkalla

Tytön tekstin tatuointi lonkalla

Pitkille lainauksille, jotka on luettava uudestaan ​​ja uudestaan, reisi on täydellinen paikka. Sen sijaan, että yrittäisi sovittaa pitkän lainauksen käsivarteen tai ranteeseen, tämä henkilö voi helposti nähdä tämän tatuoinnin milloin tahansa.

Vahvistuksen sanat

Star Text Tattoo wirh säröillä iho vaikutus

Star Text Tattoo, jossa on halkeileva iho

Yksittäiset sanat voivat olla yhtä merkityksellisiä kuin lauseet. Näillä sanoilla tämä tatuointi kertoo meille kaikki asiat, joita tämä henkilö pitää rakas.

Nilkka Lainaus Tatuointi

Teksti nilkka tatuointi

Teksti nilkka tatuointi

Et usein näe pitkiä lainauksia nilkoissa, joten tämä tatuointi on hyvin ainutlaatuinen. Pitkät Raamatun jakeet ovat merkityksellisiä, ja sijoittaminen nilkaan tekee siitä kaksinkertaisen mielenkiintoisen.

Kuvat, joissa on sanoja tai lainauksia, ovat parempia kuin toiset, koska ne paljastavat ihmisen olemuksen (jotkut tapahtumat tai onnelliset hetket elämässä).

Lainaus Lewis Carrollista

Lewis Carroll lainaa tatuointia

Lewis Carroll lainaa tatuointia

Vaikka et tiedä mistä lainaus tuli, muotoilu voi joskus antaa sinulle vinkkejä sen selvittämiseksi.

Nälkäpelien lainaus

Nälkäpelien lainaus tatuoinnista

Nälkäpelien lainaus tatuoinnista

Mockingjayn yhdistäminen lainaukseen korostaa tämän henkilön rakkautta Nälkäpeliä kohtaan. Kyynärvarren sanatatuoinnit näyttävät vielä paremmilta, kun kuvia on lisätty.

Makea kauluslainaus Tatuointi

Rakkaus lainaus tatuointi kaulus luu

Rakkaus lainaus tatuointi kaulus luu

Yksinkertaiset perhosmallit lisäävät kauneutta lainauksen herkkyyteen täydentämällä fonttia.

Stephen King lainaa tatuointeja aseilla

Ainutlaatuinen Stephen Kingin tumman tornin tatuointi

Ainutlaatuinen Stephen Kingin tumman tornin tatuointi

Joskus et tarvitse lainausta tietääksesi mistä tatuointi on peräisin, mutta lainaus lisää merkitystä.

Metaforit tekevät hyviä tatuointeja

Lainaus tatuoinnista nilkassa

Lainaus tatuoinnista nilkassa

Lainauksilla voi joskus olla merkitys, jota ei ymmärretä ilman kuvaa. Tässä tapauksessa hänen sydämensä on häkki, joka pitää sinilinnun vankina.

Latinalaisella tekstillä varustetut tatuoinnit ilmaisevat usein filosofista järkeä, niillä on yleensä sananlaskuja antiikin jaloilta ja suurilta ihmisiltä.

Suuret hartiatatuoinnit miehille

Carpe Diemin yläselän lainaus tatuointi

Carpe Diemin yläselän lainaus tatuointi

Tämän suuren tatuointi kuulostaa huudolta. Tämä huutaa “tartu päivään” ja vaatii sinua elämään elämäsi täysillä.

Latinalainen tatuointi lonkallaLatinalainen lainaus vatsatatuointi

Et usein näe tatuointeja lonkassa, mutta tämä näyttää arvokkaalta latinalaisen lainauksen ja kirjainten ylellisen muotoilun kanssa.

Kaikki tai ei mitään

Latinalainen lainaus käsivarretatuoinnista

“Joko keisari tai ei mitään”. Arkaaisen näköinen käsikirjoitus antaa rohkean vakuutuksen siitä, että tatuoitu näkee ja muistutetaan joka päivä sen sijainnin vuoksi kyynärvarressa. Kyynärvarren lainaus tatuoinnit ovat hyviä tällaisille rohkeille julistuksille.

Latinalaiset lainausmerkit voivat valita sekä miehet että naiset.

Tatuointikirjoituksia voidaan tehdä missä tahansa kehossa, mutta suurin osa lainauspyynnöistä asetetaan käteen tai käsivarteen. Tatuoinnin muoto määräytyy myös ihmisen mieltymysten mukaan. Se voi olla yksittäinen sana tai lause. Voit laittaa vartalollesi katkelman tykätyistä teoksista tai ilmaisuista.

Muste ja kynä kyynärvarret Lainaa tatuointeja

Motivaatio lainaus käsivarren tatuointi

Motivaatio lainaus käsivarren tatuointi

Tämä tatuointi näyttää siltä, ​​että se on kirjoitettu musteella ja sulka. Käsikirjoitus on niin kaunis, että se näyttää melkein kalligrafialta.

Yksi sanottu tatuointi

Yksisanainen lainaus tatuointi

Yhden sanan lainaus tatuointi

Aina ei mene pitkä lainaus, jotta ymmärrät merkityksesi. Joskus yksi sana riittää. Kun lisäät linnun ja löysän fontin, kaikki tästä tatuoinnista on “ilmaista”. Pienet lainaustatuoinnit välittävät edelleen merkityksensä helposti.

Pystysuora selkä tatuointi

Naiset lainaavat selkärangan tatuointia

Naiset lainaavat selkärangan tatuointia

Mitä miehet suosivat

Osa kättä ranteesta sormien päähän – erittäin tärkeä paikka kuvan levittämiselle.

Lihavoitu kyynärvarren sijoitus

Mies lainaa käsivarren tatuointia

Mies lainaa käsivarren tatuointia

Tällä sijoittelulla varustettujen tatuointien on tarkoitus näyttää rohkeilta ja saada ihmiset kiinnostumaan sanomastaan.

Tatuoinnit molemmilla käsivarsilla

Innostava lainaus käsivarretatuoinnista miehille

Näiden kahden tatuoinnin on tarkoitus mennä yhteen ja näyttää luonnolliselta, kun hänen kätensä ovat ristissä. Ne ovat yksinkertaisia ​​lainauksia erillään, enemmän merkitystä yhdessä ollessa. Kyynärvarren sanatatuoinnit voivat saada kädet näyttämään kovemmilta.

Herkkä tatuointi, vahvat kyynärvarret Lainaustatuoinnit

Unohda, etten tatuoi käsivarteen

Lempeä käsikirjoitus ja kauniit linnut sekoitettuna vahvan käsivarren ja rohkean sijoittelun kanssa osoittavat, että vahvat miehet voivat olla myös lempeitä.

Bicepsin sisäpuoli – Tämä paikka on melko vaikea piilottaa, mutta on vähemmän havaittavissa, jos et nosta käsiäsi usein.

Kainalo Lainaus TatuointiLainaus tatuoinnista hauislihaksessa miehille

Tämä tatuointi voidaan nähdä vain, kun hän haluaa näyttää sen. Se on salaisuus, jonka hän jakaa vain ihmisten kanssa, jotka hän haluaa tietää siitä.

Sisäinen hauis tatuointilainaus tatuointi sisäinen hauis miehelle

Tämän tatuoinnin käsikirjoitus on niin täydellinen, että se näyttää melkein siltä, ​​että se on edelleen kirjassa. Se näyttää lähes täydelliseltä hänen hauisillaan.

Niskassa (takana) – Täällä tehdyt tatuoinnit näyttävät varsin vaikuttavilta.

Kaula Lainaus Tatuointi

Lainaus: Kaulan tatuointi miehelle

Lainaus: Kaulan tatuointi miehelle

Tatuoinnit kaulan puolella on tarkoitettu nähtäväksi. Niitä ei voi peittää helposti, joten tatuoinnin merkitys on todella tärkeä asia, joka on näytettävä maailmalle. Kaulan lainaus tatuoinnit miehille tekevät rohkean lausunnon.

Mitä tytöt pitävät

Tatuointi kirjoituksilla – ranteessa.

Tyylikäs rannetatuointi

Tyttö Lainaus rannetatuoinnista

Tyttö Lainaus rannetatuoinnista

Tämä tatuointi ei ainoastaan ​​sano “by Grace”, vaan sen muotoilu on myös siro ja tyylikäs.

Lainaus Nicholas Sparksista

Lainaus rannetatuoinnista tytöille

Lainaus rannetatuoinnista tytöille

Romantiikkaa rakastavat tytöt rakastavat Nicholas Sparks -kirjoja. Käsikirjoituksen hienovarainen kauneus ja rohkeat linnut puhuvat romantiikasta ja rakkaudesta.

Mielikuvituksellinen lainaus Tatuoinnista

Ranne lainaus tatuointi naisille

Ranne lainaus tatuointi naisille

Jälleen kerran, yhden sanan lainaukset antavat rohkeimmat lausunnot. Tämä rannetatuointi innostaa taiteilijoita ja tekijöitä kuvittelemaan parempia asioita. Pienet lainaus tatuoinnit näyttävät erityisen herkiltä ranteissa.

Lausunto Rannetatuointi

Lainaus rannetatuoinnista naiselle

Lainaus rannetatuoinnista naiselle

Naisille sanotaan usein, etteivät ne riitä. Mutta heidän ei pitäisi tehdä enemmän muiden hyväksi, jos he kokevat olevansa tarpeeksi.

Yksi vähiten tuskallisista tatuointipaikoista on nilkka ja se on suosituin tyttöjen ja naisten keskuudessa. Nilkaa voidaan kutsua tatuointien minipaikaksi.

Täydellisesti sijoitettu nilkkatatuointi

tyttö lainaus nilkka tatuointi

Tyttö lainaa nilkkatatuointia

Tämä kirjoitus on täydellisessä paikassa, jossa se näkyy edelleen kenkiä käytettäessä. Se on yksinkertainen ja kaunis muotoilu ei tule peittää.

Jalka ja nilkka tatuointi

Fantastinen lainaus jalka tatuointi tytöille

Fantastinen lainaus jalka tatuointi tytöille

Lainaus kulkee jalan poikki, missä linnut lentävät nilkkaan. Lainaus on helppo kuvitella matkalla, jonka linnut lensi.

Kuoleman varjelukset lainaavat tatuointia

Harry Potter ja Kuoleman varjelukset lainaavat nilkkatatuointia

Harry Potter ja Kuoleman varjelukset lainaavat nilkkatatuointia

Tämä on esimerkki yksinkertaisesta lainauksesta, joka on yhdistetty kuvaan, joka parantaa sen merkitystä. Lainaus ja kuva ovat Harry Potter -sarjan viimeisestä kirjasta.

Pieni tatuointi olkapäällä on juuri sopiva. Varsinkin tässä vaiheessa tehdä se lähes kivuttomasti.

Pienet lainaus tatuoinnit kauluksen alapuolella

söpö pieni olkapää lainaus tatuointi tytöille

Söpö pieni olkapää lainaus tatuointi tytöille

Tämä osa olkapäästä on täydellinen paikka tällaisille pienille ja herkille lainauksille.

Pidempi Raamatun jakeen tatuointi

Psalmi jae lainaus tatuointi olkapäähän

Psalmi jae lainaus tatuointi olkapäähän

Selkät ja hartiat sopivat täydellisesti pidemmille lainauksille, joten ne voidaan kirjoittaa selkeällä ja kauniilla käsikirjoituksella, jonka he ansaitsevat.

David Beckham jakoi intohimonsa tatuointeihin pitkään. Neljän lapsen ja hänen rakkaan vaimonsa Victorian nimet on sinetöity Daavidin kaulaan ja käsiin.

Kaikki tietävät, että Angelina Jolie on suuri tatuointien fani. Näyttelijän kuuluisinta kirjoitusta pidettiin merkkinä hänen entisen aviomiehensä Billy Bob Thorntonin “Billy Bob” -nimellä..

Nimi Tatuoinnit

Angelina Jolien lainaus tatuointi

Angelina Jolien lainaus tatuointi

Nimet voivat olla yhtä merkityksellisiä kuin täydet lainausmerkit, kuten yleensä, ne ovat rakkaiden nimiä.

Katy Perryn arabialainen tatuointi

Katy Perryn arabialainen tatuointi

Katy Perryn arabialainen tatuointi

Arabialaiset tatuoinnit ovat aina monimutkaisia, ja Katyn käsivarsi on herkässä osassa, joten lainaus vaikuttaa erityisen tärkeältä.

Victoria Beckhamin selkäranka

Victoria Beckhamin kirjoitus-tatuointi-selkä tatuointi

Victoria Beckhamin kirje-tatuointi-selkä tatuointi

Victoria Beckham saattaa näyttää herkältä, mutta hän on vahva nainen. Samassa mielessä hänen tatuointinsa voi näyttää ohuelta, mutta sillä on tärkeä merkitys. Victoria tekee selkärangan tatuointilainauksista seksikkäitä.

Megan Foxin olkapään tatuointi

Megan Foxin lainaus olkapään tatuoinnista

Megan Foxin lainaus olkapään tatuoinnista

Meganin tatuointi sopii täydellisesti olkapäälle, jolloin muotoilu ja kirjasin voivat olla suuria ja monimutkaisia.