Layrite Pomade Review – Deluxe Original ja Super Hold

Layrite Super Hold ja Deluxe Original Pomades ovat joitain parhaista vesipohjaisista pomadeista, joita löydät. Itse asiassa miesten pomadeja on kymmeniä, mutta vain kourallinen heistä on saavuttanut laajan legendaarisen aseman ja Layrite on ehdottomasti yksi heistä. “Partureille partureilta” kehitetty Layrite on ilmeisesti suosittu, mutta mikä tekee heidän hiustuotteistaan ​​erityisiä ja onko se hyvä pomade sinulle. Tässä Layrite Original- ja Super Hold Pomade -katsauksessa keskustelemme yrityksen muotoilutuotteiden pitovoimasta, kiillosta, tuoksusta ja tekstuurista.

Layrite Original ja Super Hold Pomade Review

Mikä on Layrite Pomade?

Vaikka yrityksellä on myynnissä useita muotoilutuotteita, mm Luonnollinen matta kerma ja High Shine -vaihtoehto, tämä Layrite -pomade -arvostelu keskittyy ensisijaisesti brändin huipputuotteisiin – Alkuperäinen Layrite Deluxe Pomade ja Layrite Super Hold Pomade. Molemmilla on sama haju, sakeus, rakenne ja keskivahva kiilto, ja ainoa todellinen ero on piton vahvuus.

Vaikka Super Hold tarjoaa vahvemman pidon, joka voi olla ihanteellinen kiharoille, aaltoileville tai karkeille hiuksille, perus Layrite Original on edelleen ylistetty tarjoamaan yksi markkinoiden lujimmista pitoista. Lopulta et todellakaan voi mennä vikaan minkään Layrite-tuotteen kanssa-ne ovat kaikki hyvin tehtyjä pomadeja, jotka eivät petä sinua.

Layrite Pomaden ominaisuudet

Nämä kaksi Layrite-pomadia ovat vesipohjaisia, mikä tarkoittaa, että ne kasautuvat harvoin, ne on helppo muotoilla ja muotoilla uudelleen, eivätkä ne vaadi paljon pestä. Mitä tulee Layrite -pomaden ominaisuuksiin, tässä on erittely siitä, mitä sinun tarvitsee tietää.

Pidon vahvuus

Layrite pomade oletettavasti pitää vahaa ja pesee pois kuin geeli, ja suurin osa tästä on totta. Layrite -pomadit tarjoavat uskomattoman vahvan otteen.

The Layrite Super Hold Pomade sopii parhaiten kurittomille hiuksille, joita on hallittava. Yhtiö suosittelee tätä tuotetta paksuille, aaltoileville ja kiharoille hiuksille ja kampauksille, jotka vaativat vahvaa pitoa muotoiluun. Suosittelemme kuitenkin, että aloitat Original Hold -pomaden kanssa ennen Super Holdin ostamista.

The Alkuperäinen Layrite Pomade tarjoaa jo paremman pidon kuin useimmat muut pomadet. Voisimme jopa sanoa, että Layriten keskipitkä omistus vastaa toisen tuotemerkin korkeaa pitoa.

Paistaa

Molemmat tuotteet ovat keskikiiltäviä pomadeja. Tämä tarkoittaa, että vaikka ne eivät ole mattapintaisia, ne eivät saa hiuksiasi loistamaan kuin rasva – se on täydellinen tasapaino.

Huomaa kuitenkin, että Layrite tarjoaa keskipitkän pidon Super Shine Pomade miehille, jotka pitävät märästä ulkonäöstä koko ajan. Samoin voit löytää myös keskipitkän pidon Luonnollinen matta kerma luonnollisempaan tyyliin.

Tuoksu

Vaikka haju on subjektiivinen asia, olemme yksimielisiä siitä, että Layriten pomadit tuoksuvat hyvältä. Sekä Super Holdilla että Deluxe Originalilla on lähes täsmälleen sama haju – heikko, melkein kukkainen, makea vaniljan tuoksu. Jos pidät pehmeästä tuoksusta, joka ei ole ylivoimainen, mutta tuoksuu tuoreen tuoksun, tämä on plus.

Rakenne

Layrite -pomadit ovat sileitä ja homogeenisia. Ne näyttävät hyytelöltä tai hiusgeeliltä, ​​mutta tuntuvat hieman vahamaiselta ja paksulta ilman tahmeutta.

Layrite Pomade -katsaus

Muotoilun helppous

Layrite on varmasti helppo muotoilla. Kuten muutkin pomadit, suosittelemme muotoilemaan hiuksia hieman kosteisiin hiuksiin, jotta tuote leviää helposti ja tasaisesti. Jos hiuksesi ovat liian märät, käytä enemmän pomadia; muutoin voit vapaasti puhaltaa kuivaksi, kun olet muotoillut saadaksesi paremman otteen ja vähemmän kiiltoa. Tämä voi toimia hyvin sotkuisille tai kuvioiduille kampauksille.

Lisäksi koska Layrite -pomadeilla on korkea pito, kampauksesi kestää koko päivän. Jos sinun on muotoiltava myöhemmin uudelleen, märän kampauksen suorittaminen hiuksiesi läpi pitäisi tehdä temppu.

Ainesosat

Vesiliukoisena muotoilutuotteena, joka on helppo pestä, Layrite Pomaden ainesosat ovat kaikki luonnollisia. Ilman voimakkaita kemikaaleja sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että tämä pomade vahingoittaa hiuksiasi tai aiheuttaa aknea päänahassa.

Tuomio

Ei ole yllätys, että Layrite on niin suosittu pomademerkki. Alkuperäisen ja Super Hold Pomaden välissä yrityksellä on muotoilutuotteet jokaiselle miehelle. Ja makealla tuoksullaan, sileällä tekstuurillaan ja laadukkaalla pidollaan Layrite on pomade, jota voit käyttää minkä tahansa miesten kampauksen kanssa. Valitsetpa sitten Alkuperäinen Deluxe tai Super Hold ei ole epäilystäkään siitä, että Layrite täydentää loistavasti minkä tahansa kaverin tyylikokoelmaa.