50 frisyrer för långt hår du helt enkelt kommer att älska!

Rapunzels, förena dig! Vi uppmanar er alla att montera för det här är platsen där du hittar alla de bästa och vackraste frisyrer för långt hår!

Vet du vad det bästa med att ha långt hår egentligen är? Det faktum att det är så mångsidigt. Ja, naturligtvis kan det vara krävande, lite svårt att underhålla och till och med varmt ibland.

Tänk ändå på allt du kan göra med det. Ännu bättre, glida hela vägen till botten och ta en titt på den här listan med underbara frisyrer för långt hår!

1. Half-Up Bun för långa frisyrer

halv upp bulle långa frisyrerKälla

Om du vill hålla håret borta från ditt ansikte men ändå framhäva den långa längden och låta det flöda fritt, gå en halv upp, halv ner titt. Denna halvbulle lämnar också några smart placerade trådar för att rama in ansiktet.

2. Blomsterkronor för långa frisyrer

blomkrona och fläta långa frisyrerKälla

Blomsterkronor har skjutit tillbaka i rampljuset de senaste åren – för första gången sedan 70 -talet. Vi kunde inte vara lyckligare av det – de är ett utmärkt sätt att försköna dina långa lås, särskilt när de är ihopkopplade med en fiskstjärnsfläta som ovan.

3. 90 -talets bröllopsbulle

90 -tal bröllopsbulle långa frisyrerKälla

90 -talsstilen går också igenom en enorm comeback, och inte bara i kläder och smink, utan även i frisyrer. Det betyder att du nu kan bära den underbara bröllopsbulle som du såg på bilderna eller brukade bära då.

4. Fjäderliknande och skiktade långa frisyrer

fjäderliknande långa frisyrer för runda ansiktenKälla

Om du vill ha ditt långa hår så naturligt som möjligt, men ändå vill vara trendigt och hippt, föreslår vi att du går för en fjädrande och skiktad frisyr. Långt, vackert och naturligt hår!

5. Två bullar frisyrer

date night två bullar långa frisyrerKälla

Här är en frisyr perfekt för date night. Oroa dig inte, det är ganska enkelt att ta dig hem själv, även om det kan verka komplicerat. Allt du behöver är en handfull robusta nålar och lite bra, gammal hårspray.

6. Bröllopsrosor

bröllopet steg långa frisyrerKälla

Naturligtvis är rosbunefrisyrer för långt hår inte bara för bröllop. Du kommer sannolikt också att se det på hemkomster eller barnvakter. Allt du behöver göra är att göra en lös fransk fläta och snurra runt den tills du får rosformen.

7. Jumbo -flätan

röda tvinnade flätor långa frisyrerKälla

Som du förmodligen redan vet är flätor väldigt mycket i och kommer troligen aldrig att gå ur modet. För att blanda lite den klassiska flätade hästsvansen, gå till en jumbo sidfläta. Det kommer också att vackert framhäva din hårfärg.

8. Supermodell Curls

supermodell lockar långa frisyrerKälla

En annan uppenbar sak du får göra när det gäller långa frisyrer är lockar, men inte vilken typ som helst. Här pratar vi om supermodellkrullar, typen du ser på landningsbanan vid Victoria’s Secret -shower och helt kärlek!

9. Flätor och blommor

jumbo fläta och körsbärsblommor långa frisyrerKälla

Nu när vi alla är överens om att flätade frisyrer för långt hår aldrig kommer att gå ur mode, låt oss se hur du kan lägga till en egen touch till dem. Till exempel kan du alltid lägga till några utsmyckningar som dessa vackra och känsliga körsbärsblommor.

10. Bride to Be Hairstyles

bruden att vara långa frisyrerKälla

Det finns inget som en brud med långa skåror, eller hur? Vi måste påpeka att långa lås som brud ger dig friheten att göra nästan vad du vill på din stora dag, som att gå för mjuka vågor över axeln (som på bilden ovan) och ingenting annat.

Proffstips – innan det, ta dig tid att prova så många frisyrer som möjligt. Det kommer att göra det lättare att ta ett välgrundat val.

11. Flätade flätor

flätade flätor långa frisyrerKälla

Här är en annan typ av flätor du kan gå efter om du letar efter en enkel frisyr – men med imponerande resultat! Om du känner dig nostalgisk efter din barndom men inte vill se ut som ett litet barn kan du alltid gå efter flätade flätor som slutar i nacklängden och lämna resten av håret fritt.

12. Balkronan

tre flätor krona bal långa frisyrerKälla

Detta är definitivt en lång frisyr som passar för Prom Queen – eller åtminstone en som får dig att känna dig som en prinsessa. Det är en enastående trelagerad fläta som sveper runt huvudet som en gloria. Du kan bära den till bal eller till och med på ett bröllop.

13. Max Fishtail

jumbo fishtail långa frisyrerKälla

Vi kan inte hjälpa dig att bli en sjöjungfru, men vi kan föreslå hårfärger och frisyrer som får dig att känna dig som en. Ta den här enkla fishtail, till exempel. Den drogs ut och in och lossades sedan för att få den lite röriga och fantastiska effekten.

14. Den eleganta hästsvansen

eleganta hästsvans långa frisyrerKälla

Det finns så många olika typer av hästsvansar, att det är lätt att hitta en som passar även för eleganta evenemang. En liten svart klänning och frisyren ovan räcker för att göra intryck!

15. Bubbelflätan

jumbo bubbla fläta långa frisyrerKälla

Här är ännu en frisyr för långt hår som ser komplicerat ut (men som faktiskt är ganska enkelt), bubbelflätan. Det är otroligt lätt att dra av, förutsatt att du har tillräckligt med hårspray för att hålla det på plats.

16. Stökiga frisyrer för långt hår

stökiga hästsvans långa frisyrerKälla

Det tar bara 2 steg för att göra en rörig hästsvans. Bind först en klassisk hästsvans längst bak i huvudet. För det andra, använd en kam för att reta ut det så mycket som möjligt. Klart!

17. Raka långa frisyrer

raka långa frisyrer med luggKälla

Rakt långt hår och lugg är en matchning gjord i frisyrhimlen när den klipps bra. I det här exemplet kan du beundra dessa mycket långa, asymmetriska smällar som faller på ett modernt sätt av Brigitte Bardot.

18. Långa frisyrer för naturligt lockigt hår

naturliga lockiga långa frisyrerKälla

Damer med lockigt hår ska inte vara rädda för sin hårstruktur – istället ska de skryta med det och visa upp det! Ta en sida från den här underbara damens utseende – hon lät den bli vild, rörig och ledig i all sin eldröda härlighet.

19. Långa stilar med hårtillbehör

street style långa frisyrerKälla

Hårtillbehör kan få pricken över i: et för alla frisyrer. Se bara ovan: den mördande huvudduken knyter ihop de strandiga vågorna hästsvans med det smutsiga blonda ombrehåret för ett väldigt coolt utseende.

20. Halvflätade frisyrer

halvflätade långa frisyrerKälla

Om du är en fan av underjordisk musik eller den populära tv -serien Vikings, kommer du förmodligen att känna igen den här frisyren. Det spelar egentligen ingen roll var inspirationen kommer ifrån, så länge vi alla erkänner dess underbarhet.

21. Bröllopscurl och tillbehör

bröllopsaccessory lockiga långa frisyrerKälla

Låt dig inspireras av detta fantastiska exempel på bild-perfekta lockar som hålls på plats av ett magnifikt silver- och snöflingeliknande hårstycke. Vilket perfekt utseende för ett vinterbröllop!

22. Kim K

Kim k extra långa frisyrerKälla

Kim K har alltid älskat långa frisyrer och hon gick till och med extra länge då och då. Genom att lägga till hårförlängningar föll hennes lås under hennes midja. Hon gick för en mittdel och fritt fallande fack för att slutföra utseendet.

23. Selena Gomez

selena gomez långa frisyrerKälla

En annan kändis älskling som hade långt hår är den tidigare Disney -stjärnan, Selena Gomez. Hennes långa frisyrer är nu legendariska saker när hon bar hennes i djupa chokladtoner som matchade hennes hudton och kastanjögon.

24. Retro frisyrer för långt hår

retro långa frisyrerKälla

Om du tycker att du längtar efter Hollywoods glamour förlorade guldålder, kanalisera din inre diva med en vintage frisyr. Ta ut locket eller plattjärnet, skapa några retrokrullar, lägg till ett rött läppstift eller gå för en naken look, och du är klar!

25. Långa frisyrer med mycket volym

naturlig volym långa frisyrerKälla

Om det är något vi alla vill att vårt hår ska ha, det är volym och ju mer, desto bättre. För att skapa vågiga lock och volym, använd antingen hårvalsar eller blåsa ut håret.

26. Rosie Huntington-Whitely

rosie huntington ganska långa frisyrerKälla

Supermodellen Rosie Huntington-Whitely är en stolt anhängare och bärare av långa skott, en stor inspirationskälla. Hennes vackra ansikte och smala, långa figur kompletteras med ett huvud med rakt, sandigt blont hår.

27. Rita Ora

rita ora långa frisyrerKälla

Här är sångerskan Rita Ora som pryder den röda mattan och ser fantastisk ut. Hon gick för gammal Hollywood-glam med mycket mjuka lockar som hon bar på sidan på hennes axel. Hennes hårfärg är ett fast block av blond beige med mörkare toner av karamell vid rötterna.

28. Less Is More

snyggare är mer långa frisyrerKälla

När det gäller frisyrer för långt hår, ibland är mindre verkligen mer. Om du bär en tung klänning, uttalande smycken eller dramatisk smink är det en bra idé att tona ner håret. Räta ut den och bära den enkelt på ryggen med en mittdel.

29. Dubbla fiskstjärtar

Fishtail dubbla flätor långa frisyrerKälla

Vi har sett en fiskstjärt, men hur är det med två? Om du är tillräckligt skicklig kan du krona dem runt ditt huvud och knyta dem i ryggen. Låt resten av håret falla löst på dina axlar.

30. The Simple Low Bun

enkel låg bulle perfektion långa frisyrerKälla

Långa frisyrer klokt, vi kallar detta perfektion. Varför? Eftersom det är otroligt lätt att dra av och det fungerar för varje enskilt tillfälle. På kontoret, i en formell situation, när du är ute med vänner, medan du städar huset, överallt!

31. Gå efter en Boho Look

bohemiska tresses långa frisyrerKälla

Är du ett fan av boho chic? Då har du tur eftersom långt hår råkar vara en viktig del av det. Dela av ditt hår och fläta det till några mycket fina hårstrån. Blanda i några trådar av siden eller ull eller fjädrar eller pärlor eller alla.

32. Indiska-inspirerade frisyrer

indisk inspiration långa frisyrerKälla

Indisk kultur är så mångsidig och färgstark och vacker! Deras huvudbonader är helt underbara och ett bra sätt att få tillgång till vilken frisyr som helst.

33. Söta halvfrisyrer med band

söt svart rosett långa frisyrerKälla

Om du vill söta upp ditt utseende kan du alltid lägga håret i en hästsvans som är halvt upp och binda det med en satin- eller sidenbåge. Välj en enkel, i en fast eller neutral färg, om du inte vill se barnslig ut. Du kan också gå för en färgstark en under din lediga tid.

34. The Messy Side Hästsvans

stökiga sidoponny långa frisyrerKälla

Alla hästsvansar behöver inte vara i ryggen, precis som alla inte måste vara högt uppe på huvudet. Vi är särskilt kär i den här röriga hästsvansen på sidan som är full av lösa trådar och som ser söt och oskyldig ut.

35. Headwraps Love

rosa rosetthuvud långa frisyrerKälla

Under de kalla årstiderna, om du tycker att det är för svårt att skjuta in allt ditt långa hår i en mössa eller en mössa, kan du helt enkelt använda ett stort omslag. Det kommer att täcka det mesta av ditt huvud och hålla dig varm utan att skada eller begränsa dina lokar. Det fungerar lika bra för både tunt eller tjockt hår.

36. Retro Barbie

retro barbie massiv volym rosett långa frisyrerKälla

Om du är kär i 60 -talet är det här frisyren för dig! Det är retro -Barbie med extra volym och en rosa rosett att matcha. Vi älskar särskilt vintagemakeupen med sitt tunga foder och koralläpp.

37. Throwback Rachel

rachel throwback långa frisyrerKälla

Vänner var och fortsätter att vara ett kulturellt fenomen, så det är ingen överraskning att det också ledde till att några ikoniska frisyrer såg ut. Även om detta inte är The Rachel, kan hon definitivt rocka både kortare lås och långa!

38. Gigi Hadid

gigi hadid raka långa frisyrerKälla

Det fanns ett tillfälle när supermodellen Gigi Hadid försökte lura sin fanskara till att tro att hon hade det hackade av hennes lås genom att bära en kort peruk. Hon fortsatte sedan med att verkligen klippa av lite längd, och vi tycker att hon ser vacker ut med riktigt kort och ultralångt hår lika.

39. Taylor Swift

taylor swift långa frisyrerKälla

Kom ihåg det eller inte, förr i tiden föll hemmapiga Taylor Swift också för den långa och raka hårbeten. Hon omprövade dock och har sedan dess sportat kort och lurvigt medellångt hår. Helt underbar!

40. Miranda Kerr

miranda kerr långa frisyrerKälla

En av de mest kända supermodellerna i världen, Miranda Kerr var också gift med Orlando Bloom. Om detta inte övertygar dig om att hon vet något om skönhet, vet vi inte vad som kommer. Här är hon med klassiska vintage -lockar.

41. Rymdbullar och flätor

rymdbullar och flätor långa frisyrerKälla

Vet du varför vi älskar långa frisyrer så mycket? Eftersom de tillåter oss att bli tokiga och bära rymdbullar, flätor och andra kreativa doser. Proffstips – para ihop dem med en okonventionell hårfärg.

42. Segrullar

seger rullar långa frisyrerKälla

Ingen lista med idéer för långt hår kunde ha varit komplett utan att inkludera en pin-up look. Här är en mycket stilig antagning av de klassiska Victory Rolls. Bär dem för en speciell händelse som examen, ett bröllop, till och med Halloween!

43. Fauxhawk

slicked back faux hawk långa frisyrerKälla

Du kan inte riktigt göra en mohawk utan att klippa av håret, så istället, ta en fauxhawk. Börja med att släpa tillbaka håret hela vägen. Välj några trådar på varje sida och fläta dem så att du får en illusion av att vara rakad och sedan puffa upp toppen. Du är klar!

44. The Beyonce Braid

beyonce fläta långa frisyrerKälla

Vet du vem som också får ut det mesta av hennes långa frisyrer? Bidrottning. Kopiera hennes glamorösa men enkla jumbo fläta. Håll sminket till ett minimum eller gör allt konstnärligt, som modellen ovan.

45. Långa och vilda strandvågor

strandvågor långa frisyrerKälla

Finns det något enklare och vackrare än strandvågor? Den känslan du får när ditt hår är lagom med minsta möjliga ansträngning och när du glider runt i stan som om du just kommit tillbaka från den varma sandstranden? Fantastisk.

46. ​​Boho, Gipsy Style

boho gipsy style långa frisyrerKälla

Inspiration finns verkligen överallt! Den zigenare bohemiska stilen kräver lekfulla hårtillbehör, rökig ögonmakeup och en naken läpp.

47. Intrikata hästsvansar

invecklade hästsvans långa frisyrerKälla

Kan du någonsin ha föreställt dig att det finns så många typer av hästsvansar där ute? Här är vad lite fantasi och några smarta fingrar kan göra.

Proffstips – den här kräver lite hjälp och kan inte göras i spegeln. Be en nära vän eller din stylist om hjälp.

48. Lilly Collins

lilja collins långa frisyrerKälla

På Givenchys ansikte ser Lilly Collins fantastiskt ut med sina långa, mörka när ebenholtslökarna gick iväg och röriga och lediga.

49. Long och Marsala

marsala långa frisyrerKälla

Detta är bara ett exempel på hur färgning av ditt långa hår i en okonventionell färg kan se ut. Välj uppenbarligen en hårfärg du verkligen älskar och som passar. I slutändan betyder längre hår mer färg, och vi kan alla använda en del av det i våra liv.

50. Riktiga sjöjungfrur

riktiga sjöjungfrun långa frisyrerKälla

Är du ett fan av sjöjungfrun -stilen? Vi är säkra på att du är det. Faktum är att vi är villiga att satsa på att du drömde om att vara en siren när du var en liten flicka. Tja, nu när du har låsen för det finns det inget som håller dig tillbaka!

Redo att ändra ditt utseende?

Vi har visat dig så många frisyrer för långt hår, att även vi har svårt att välja bara en som vår favorit. Så i slutändan, vilken av dessa stilar kommer du att välja?

Kommer det att vara de långa franska flätorna, strandvågorna, rymdbullarna, supermodellkrullarna, de röriga hästsvansarna eller kanske Beyonce -flätan?

Har du några egna förslag? Dela dem sedan i kommentarfältet nedan eftersom vi är mest angelägna om att höra allt om dem!