Terrasse design ideer til mere hygge i det fri

terrasse design ideer udendørs møbler sofa sofabord hængekøje

Ideer til terrassedesign – tre store verandaer til inspiration

De små værelser og terrasser har noget tilfælles. Mange beboere, der elsker planter, formår at gøre en lille veranda til en stor have.

Lad os se på nogle gode eksempler på dette sammen.

Her (billedet øverst) er indretningen blevet tilpasset så godt til haven, at det hele ligner en stor enhed.

Her (billedet herunder) ser vi det samme rum, men fra et lidt bredere perspektiv. Gulvet er endda dækket af et tæppe fuld af blomster. Den store gennemsigtige vase med blomsterne ser ud til at vokse ud af den.

Gør din terrasse til et hyggeligt afslapningshjørne!

terrasse design ideer udendørs møbler sofa sofabord hus væg grøn

Dette farverige blomsterdesign er gennemtænkt ned til mindste detalje. Se bare hvordan designens farveekspressivitet er blevet forstærket flere gange med den orange! Selv appelsinsaften på bordet ser ud til at være integreret i konceptet.

Levende farveskema

terrasse design ideer lounge møbler sofa sofabord blomster frugt

Hvem ville have troet, at denne veranda stadig havde et område på den anden side? Det står i total kontrast til det, der tidligere blev vist. Det viser sig, at de tidligere viste detaljer er trykt på en dækkeserviet med lænestole. De er kendetegnet ved deres filigran metaludseende.

Udendørs spiseplads – nyd det dejlige vejr!

terrasse design ideer lounge møbler afslapning hjørne design

Nu kommer vi til den næste indstilling. Her har du en bymæssig atmosfære, der klart kan identificeres. Området med planterne fremstår som en overgang fra huset til det udvendige område. Blomsterne var faktisk fastgjort til vinduerne her. Men det ændrer ikke på, hvor livlig og frodig det grønne ser ud.

terrasse design ideer træmøbler bord stole potteplanter vindue

Det næste billede hører også til den samme stemning. Her var det grønne hjørne kun udstyret takket være et lille sidebord i vintage stil. Derudover blev det fremhævet af kunsten over og under det. Her ser vi den blomsterfyldte brystning set udefra. Urtepotterne er sikret, så de ikke bringer sundheden i fare for de mennesker, der går under dem. På den måde, der er mere afhængig af det frodige grønne og mindre af blomsterne, fremstår de som en forlængelse af det grønne til gaden.

Glem ikke de dekorative elementer!

terrasse design ideer træmøbler træ bord stole potteplanter vægdekoration

Der er altid plads til et par potteplanter

terrasse design ideer potteplanter vindueskarm altanplanter

Så kommer vi til det tredje og sidste værelse i dag. Her har du en lang, men relativt smal terrasse. Derfor ser de ud til at have valgt hængende planter her. De korresponderer med filigran gelænder samt med andre elementer: stolens slanke ben, sofabordet skåret i træ. Den gynge, som børnene befinder sig i, er som en forlængelse af plantens koncept.

Hængende planter på den lille altan

terrasse design ideer potteplanter hængende planter altanplanter altanmøbler

… og hængende kurvstole også

terrasse design ideer hængende planter altanplanter altanmøbler hængende kurvstol