75 parasta miesten lyhyttä leikkausta paksuihin hiuksiin

Parhaiden miesten hiustenleikkausten osalta lyhyet paksut hiukset sopivat yhteen kaikkien suosituimpien kampausten kanssa. Lyhyet hiustenleikkaukset ovat vähän huoltoa vaativia ja maskuliinisia, joten voit pysyä raikkaana ja näyttää hyvältä paksummilla hiuksilla, jotka luovat volyymia ja täyteläisyyttä. Olipa sinulla suorat, aaltoilevat tai kiharat hiukset, paksuja hiuksia varten on monia tyylikkäitä lyhyitä kampauksia, jotka kannattaa kokeilla. Jotkut kaverit haluavat viilletyn alasleikkauksen viileän ulkonäön vuoksi, kun taas toiset voivat mieluummin käyttää kampaa kuin haalistumista liike -elämän ammattimaiseen tyyliin. Kapeneva haalistuminen tai leikkaus sivuilla ja takana yhdistettynä lyhyisiin tai keskikokoisiin lyhyisiin hiuksiin, joiden avulla voit saavuttaa kaikki suosituimmat tyylit. Inspiroidaksemme sinua ideoilla olemme koonneet luettelon parhaista miesten lyhyistä hiustenleikkauksista paksuihin hiuksiin. Löydä viileä ulkoasu, josta pidät buzz -leikkauksesta kampaan.

Miesten lyhyet aliarvostus paksuille hiuksille

Lyhyet aliarvostus miehille, joilla on paksut hiukset

Miehistön leikkaus

Miehistön leikkaus on erinomainen tapa hoitaa paksuja hiuksia, koska ne ovat lyhyitä ja helppoja ylläpitää, mutta se tarjoaa myös kavereille useita muotoiluvaihtoehtoja. Toisin kuin buzz -leikkaus, miehistön leikkaamat aliarvostelut ovat pidempiä ylhäällä eivätkä ole yhtä pitkiä kaikkialla. Tärkeintä on pitää selkä ja sivut lyhyinä kartiomaisella haalistuksella, joka luo viileän kontrastin komealle kampaukselle. Monipuolinen ja tyylikäs, miehistön leikkaus voi näyttää urheilulliselta ja rento tai ammattimaiselta ja siistiltä tyylisi ja tilaisuutesi mukaan.

Miehistön leikkaus kampaus paksuille hiuksille

Kampaa

Kampaus on loistava vaihtoehto miehille, joilla on paksut hiukset, koska mehevät lukot tarjoavat jo äänenvoimakkuutta. Tämän seurauksena voit leikkiä eri trendeillä varmistaaksesi, että leikkauksesi ei koskaan mene muodista. Yleinen vaihtoehto on yhdistää kammatut hiukset hiuksen päälle alihaitolla tai haalistumalla sivuilla, mikä mahdollistaa paremman määritelmän ja kontrastin, joita on mahdotonta sivuuttaa. Jos haluat jotain pehmeämpää kuin kovan osan kampa, haalistu, voit pyyhkäistä hiuksesi sivulle sen sijaan, että kammattaisit ne kokonaan, saadaksesi hienostuneemman esteettisyyden.

Lyhyt kampa yli hiusten leikkaukset paksuihin hiuksiin

Lyhyt Quiff

Lyhyt viiva on, kun työnnät hapsut ja etuhiukset ylös luodaksesi tämän ikonisen miesten kampauksen. Pojat pitävät lyhyistä quiff -leikkauksista, koska moderni muotoilu on sotkuinen, tyylikäs ja yleensä kuvioitu verrattuna perinteiseen quiffiin, ja se on erityisen imartelevaa miehille, joilla on paksut hiukset, koska äänenvoimakkuus tekee siitä täyteläisen ja virtaavan. Voit halutessasi täydentää quiffia haalistumalla tai leikkaamalla sivuilla ja takana sekä viileällä partalla. Käytä vahvaa, mattaista hiustuotetta hallintaan ja tekstuuriin muotoillessasi.

Lyhyet Quiff -hiustenleikkaukset miehille

Siili

Buzz -leikkaus ei jätä sinulle monia muotoiluvaihtoehtoja, mutta se on miesten suosikki sen ylläpidon puutteen ja sen vuoksi, että se edistää maskuliinista vetovoimaa. Voit kokeilla useita buzz-leikkaustyylejä, jotka vaihtelevat armeijan inspiroimista versioista nykyaikaisiin aliarvostuksiin, joissa on erilaisia ​​haalistumisia ja aliarvostuksia. Lisäksi voit kasvattaa pituutta ja muotoilla crop topin tai Ivy League miehistön leikkauksen. Harkitse parranajoa kovalla viivalla sivuilla tai kasvavien karvojen lisäämistä tyyliin ulottuvuuden ja tekstuurin lisäämiseksi.

Buzz Cut -leikkaukset paksuille hiuksille

Sivuosa

Sivuosan haalistuminen on loistava tapa näyttää aina parhaalta, koska se on tehokas ja yksinkertainen. Yleensä sivuosa on pehmeää ja tarjoaa hienovaraisen kontrastin puolivälistä matalaan haalistuneiden sivujen ja pidempien hiusten välillä, mutta voit valita suhteellisen kovan sivun, jos saat ihon korkean haalistumisen. Jälkimmäisen kanssa kaverit saavat ärtyvän ilmeen, varsinkin jos kampaat hiukset ylös ja sivulle korostamaan ajeltua linjaa. Siitä huolimatta sivuosan leikkaus on ajaton ja vaivaton, kun käytät hyvää hiustuotetta.

Sivuosien aliarvostus miehille

Ranskalainen Crop Top

Crop top fade ei koskaan mene pois muodista ja on edelleen suosittu kampaustrendi pojille. Ranskalainen sato sopii hyvin miehille, joilla on paksut hiukset, ja se on lyhyt leikkaus, joka on helppo leikata ja muotoilla. Useimmat kaverit saavat haalistuneet sivut ja harjaavat sitten lyhyet hiukset ylhäältä eteenpäin teksturoidulla viimeistelyllä. Jos haluat muuttaa asioita, voit sotkea hiustesi keskiosan, koska paksuus luo karkean ulkonäön, joka on visuaalisesti silmiinpistävä ja moderni. Kuten korkea ja tiukka haalistuminen, se toimii parhaiten suorilla hiuksilla toisin kuin aaltoileva ja kihara.

Ranskan Crop Top Fade

Ivy League -leikkaus

Ivy League -leikkaus, joka tunnetaan myös nimellä pitkä miehistön leikkaus, jossa on sivuttain leikattu hapsu, on klassinen kampaus, joka ei koskaan mene muodista, koska se on täydellinen liike-elämän ammattilaisille ja rentoon ulkoasuun. Selkä ja sivut voivat olla haalistuneet, kun taas lyhyet tai keskipitkät lyhyet hiukset voidaan jakaa sivulle tyylikkään tyylin saamiseksi. Rajattomien muotoilumahdollisuuksien lisäksi Ivy League -kampaus on ihanteellinen kaikille hiustyypeille, kuten paksut aaltoilevat, kiharat ja suorat hiukset.

Ivy League -leikkaus

Lyhyet sotkuiset paksut hiukset

Sotkuiset hiukset ovat loistava tapa saavuttaa vaivattoman viileä kampaus ja samalla muuttaa ulkonäköäsi nopeasti ja helposti. Aliarvostettu tai kartiomainen haalistumisleikkaus takana ja sivuilla luo tarvitsemasi kontrastin, kun taas lyhyet paksut hiukset päälle antavat sinulle äänenvoimakkuuden ja peiton sotkuisten tyylien poistamiseksi. Halusit pitää kaikki hiuksesi sotkeutuneena sängynpäällisen ulkonäön vuoksi tai vain osia etu- ja keskiosista, tämä luonnollisen näköinen kampaus on trendikäs ja sileä.

Lyhyet sotkuiset paksut hiukset

Korkea ja tiukka haalistus

Korkea ja tiukka haalistuminen on paras kavereille, joilla on suorat, paksut hiukset, koska se tyypillisesti minimoi kaiken muotoilun ja näyttää karkeasti komealta. Tarvitset noin 1-2 tuumaa hiuksia päälle ja haalistunut leikkaus sivuilla, joka sekoittaa leikkauksen saumattomasti. Kampaus, joka laskeutuu jonnekin sumun ja miehistön leikkauksen väliin, sillä on miehekäs esteettisyys, koska se on lyhyt ja leikattu lähellä päätä. Täydellinen lämpimille kesäkuukausille, korkea ja tiukka häivytys on helppoa ja yksinkertaista pojille.

Korkea ja tiukka haalistus

Viistetyt hiukset

Hiusten leikkaaminen takaisin on helppo vaihtoehto miehille, joilla on yliaktiivisia munarakkuloita, koska se poistaa ne näkökentästäsi. Paksuja hiuksia, kun ne ovat pitkiä, on vaikea käsitellä, koska ne putoavat kasvoillesi, mutta leikkaamalla ne takaisin varmistat, että ne virtaavat vastakkaiseen suuntaan. Voit yhdistää sen alileikkaukseen tai korkeaan haalistumiseen, mutta tämä lisää ylimääräistä vaivaa tyylisi säilyttämiseksi. Klassiseen leikattuun trendiin tarvitset vain kampa ja vahvan pomaden tai vahan, jotta se pysyy paikallaan koko päivän.

Lyhyet leikatut hiustyylit

Faux Hawk

Keinotekoinen haukka on ihanteellinen miehille, jotka haluavat erottua joukosta erottuvalla ilmeellä, mutta jotka eivät ole valmiita sitoutumaan aitoon mohawkiin. Silmiinpistävän lisäksi fohawk on myös puhdas ulkoasu, koska voit kohdistaa sivut niin, että leikkauksessa on toinen ulottuvuus. Tämä hiustenleikkaus toimii hyvin miehillä, joilla on paksut lukot, koska tarvitset paljon hiuksia niiden poistamiseksi. Se on myös fiksu valinta lyhyemmille kavereille, jotka haluavat näyttää pitemmiltä.

Faux Hawk

Lyhyt Pompadour

Lyhyt pompadour, jossa on haalistumista tai leikkausta sivuilla ja takana, on moderni ote klassiseen miesten kampaukseen. Vaikka monet miehet nauttivat edelleen pompadourin ajattomasta ja vintage -houkuttelevuudesta, reunat ja etuosat voivat olla hieman tyyliä ja ylläpitoa. Valitsemalla edestä lyhyemmän pituuden saat silti saman hipsterin tunnelman ja hienostuneen vetoomuksen ilman suurta pomppia.

Lyhyt Pompadour

Blowout Taper Fade

Räjähtävän kartion haalistumisen ansiosta voit käyttää paksuja hiuksiasi täysimääräisesti, kun kartiomaiset sivut leikataan lyhyiksi ja lyhyt aliarvostus harjataan ylös ja taakse. Puhaltaminen sisältää tekstuurin ja äänenvoimakkuuden, mikä on ihanteellinen, jos hiuksesi ovat luonnollisesti suorat, kiharat tai aaltoilevat. Voit saada puhalletun kartion klassiseen ulkonäköön tai valita lyhyen ihon haalistumisen hiusten leikkauksen sivuilta ärsyttävän modernin tyylin vuoksi. Jos hiuksesi ovat liian villit tai vaikeasti hoidettavat, älä pelkää liukastaa niitä taaksepäin, lakaista sivulle tai jättää sotkuisiksi.

Blowout Taper Fade

Piikikäs tukka

Piikkiset hiukset ovat ihanteellisia, jos sinulla on paljon luonnollista tilavuutta, koska piikit ovat paksumpia ja rohkeampia. Tämä on täydellistä, koska osa miesten piikkien kampausten arvonnasta on se, että nämä trendikkäät tyylit herättävät huomiota, mikä on väistämätöntä miehille, joilla on lyhyet paksut hiukset. Jos haluat jotain hienovaraista, pyydä parturiltasi pidempiä kartioita sivuilla kontrastin minimoimiseksi, kun taas korkea kalju haalistuminen varmistaa, että piikkisi erottuvat.

Piikikäs kampaus miehille

Kulmikas haara

Fringe -aliarvostus on tyyliä, jossa sivut ja selkä on leikattu lyhyiksi ja ylhäällä olevat hiukset ovat pidempiä ja selkeät otsatukka. Kulmikas hapsut pyyhkäisevät otsatukka sivulle epäsymmetrisen viimeistelyn eteen. Nykyaikaiset ja kuvioidut hapsut toimivat hyvin kavereille, joilla on paksut hiukset ja jotka haluavat peittää suuren otsan. Jos haluat muotoilla ulkonäköä, harjaa hiuksesi eteenpäin ja anna niiden roikkua otsan päällä edessä. Tämä suuntaus on edelleen suosittu nuorten miesten ja teini -ikäisten poikien keskuudessa.

Fringe Haircuts

Lyhyet kuvioidut hiukset

Lyhyitä tekstuurisia hiuksia kannattaa kokeilla, koska lyhyet hiukset voivat rikkoa stereotypioita. Hyvä uutinen on, että leikkauksesi ei tule koskaan olemaan tylsää, jos käytät yksinkertaisesti mattapomadia, vahaa tai savea määritelläksesi säikeet ja luomalla aaltoja ja kiharoita sormillasi. Jos hiuksesi ovat jo aaltoilevat, pelaa luonnollista hiustyyppiäsi saadaksesi uuden ilmeen! Lyhyet ja kuvioidut hiukset sopivat melkein kaikkiin tyyleihin, mutta kaikkein ikonisin on crop top, miehistön leikkaama haalistuminen ja sotkuiset hiukset.

Lyhyet kuvioidut paksut hiukset Miehet

Sivulta pyyhkäistyt hiukset

Miesten sivutyyliset hiukset ovat moderneja ja helppokäyttöisiä, kun ne on muotoiltu paksuilla hiuksilla, vaikka ne vaativat jonkin verran huoltoa ja muotoilua aamulla. Silti, jos olet valmis nousemaan aikaisemmin näyttääksesi hyvältä koko päivän, voit hyötyä raikkaasta, siististä tyylistä, jonka sivulakkaus tuo. Tämä viileä lyhyt kampaus tekee aina vaikutuksen sivusta pyyhkäistystä alileikkauksesta kammattuun reunaan haalistuneella leikkauksella. Vaihtoehtoisesti voit tehdä siitä vähemmän työtä ajelemalla kovaa osaa, jotta yläkarvat eivät ole niin vaikeita asettaa paikoilleen.

Sivulla pyyhkäiset hiukset Miehet

Mohawk Fade

Mohawk -haalistuminen on suosittu uusi suuntaus kavereille, jotka haluavat nykyaikaisen version klassisesta mohawk -kampauksesta. Kun edestä taakse kulkeva lyhyt paksu hiuslaastari on keskellä päätä, kaverit voivat saada ainutlaatuisen ja rohkean leikkauksen. Sen sijaan, että ajaisit sivut kokonaan, parturi haalistaa sivut korkealle ja luo ajattoman mohawkin vaivattoman ulkonäön.

Mohawk Fade

Parhaat miesten hiustuotteet paksuille hiuksille

Jos haluat muotoilla parhaat kampaukset, tarvitset oikeat tuotteet paksuille hiuksille. Hyvät hiustuotteet korostavat tyyliäsi ja antavat sinulle haluamasi pidon ja kiillon muotoillessasi hiustyyliäsi. Tyyleissä, jotka vaativat äänenvoimakkuutta ja korkeutta, sinun kannattaa investoida vahvimpaan pitoon, kun taas löysät kampaukset voivat pärjätä matalalla tai keskipitkällä. Samoin kuvioidut kampaukset ovat suosittuja luonnollisen ulkonäkönsä vuoksi, mutta jotkut kaverit pitävät silti kiiltävästä liukkaasta, märästä viimeistelystä. Pomadeista vahoihin, saviin, geeleihin ja muotoiluvoiteisiin, tutustu luetteloon parhaista miesten hiustuotteista paksuille hiuksille.

Esikatselu tuotteen arvio Hinta
Suavecito Pomade Firme (vahva) pito 4 oz, 1 pakkaus - Voimakkaasti pidettävä hiuspommi miehille - keskipitkän kiiltävä vesipohjainen vaha kuin hiutaleeton hiusgeeli - helppo pestä pois - koko päivän pito kaikille hiustyyleille Suavecito Pomade Firme (Vahva) pito 4 oz, 1 pakkaus – Vahva pito hiustenpommi miehille – keskikokoinen… 14572 arvostelua 13,96 dollaria Osta nyt
American Crew Forming Cream, 3 oz, taipuisa pito ja keskikokoinen kiilto American Crew Forming Cream, 3 oz, taipuisa pito ja keskikokoinen kiilto 12524 arvostelua 18,50 dollaria Osta nyt
Got2b Ultra Glued Invincible Styling Hair Gel, 6 unssia (3 kpl pakkaus) Got2b Ultra Glued Invincible Styling Hair Gel, 6 unssia (3 kpl pakkaus) 12336 arvostelua 11,68 dollaria Osta nyt
Hiusvoide - Miesten hiusgeeli mattapintaiseksi & amp; Keskipitkä (2 unssia) - kosteuttava hiusvoide miehille - muotoiluvoide jokapäiväiseen käyttöön Hiusvoide – Miesten hiusgeeli mattapintaiseksi & Keskipitkä (2 unssia) – Kosteuttava hiusvoide miehille… 6809 arvostelua 12,32 dollaria Osta nyt
Baxter of California Clay Pomade, mattapintainen/vahva pito, hiuspommi miehille, 2 fl. Oz Baxter of California Clay Pomade, mattapintainen/vahva pito, hiuspommi miehille, 2 fl. Oz 3870 arvostelua 23,00 dollaria Osta nyt