A végtelenített medence végtelen fürdési élményt és felejthetetlen nyaralást kínál

Gyakran hallom a barátaim mondását: “A képzelet értékes tehetség, de csak akkor, ha realista marad.” Ezek a szavak jutnak mindig eszembe, ha egy végtelenített medencére gondolok. Mert a végtelen uszodában a fantázia és a valóság összeér, és elválaszthatatlan egészet alkotnak. Az azúrkék víz minden úszót búvárkodásra és lehűlésre hív, és sok fürdési mulatságot és végtelen vízi élvezetet ígér. Gyakran szabadjára engedem a fantáziámat, és elképzelem magam úszni a végtelen medencében, messze a látóhatártól. A kinti nyári hőséggel emberek milliói álmodnak arról, hogy egy végtelen medencében úszhatnak, mint én. Sokan közülük minden bizonnyal szeretnének a távolba bámulni, és megcsodálni az egyedülálló látványt. Mert egy végtelen medence elbűvöl határozatlan és végtelen méreteivel. Messze a messzeségbe nyúlik, ahol a víz és az ég közötti határ összeolvad a látóhatáron.

A varázslatos kilátás mérföldekre nyúlik a látóhatárig

végtelenített medence Görögországban Santorini és luxus szállodái

Annak érdekében, hogy ne csak fantáziáljunk ma, szeretnénk bemutatni Önnek Európa legjobb végtelenített medencéit, ahol megvalósíthatja minden álmát egy felejthetetlen tengerparti nyaralásról. Európában egyedülálló, végtelenített medencével rendelkező szállodákat választottunk ki, és kedvenceink nagy része Görögországban található. Fehér falak, csodálatos tengerre néző kilátás és összetéveszthetetlen tengeri hangulat jellemzi őket.

De Európában más kiváló helyek is vannak, elbűvölő végtelen medencékkel, amelyek pihenésre és lehűlésre hívnak. Némelyikből csodálatos kilátás nyílik a közeli hegyekre, másokból pedig gyönyörű, sziklás tengerparti strandokra. Csak maradjon velünk, és tudjon meg többet erről!

Santorini minden bizonnyal a leghíresebb görög sziget, de a leghíresebb hírességek és kalandorok is. A fényűző szállodák nem hagynak kívánni valót a nyaralók számára. A felejthetetlen naplemente hagyja elkalandozni az elmédet. Itt olyan szállodákat is találhat, amelyek lélegzetelállító végtelenített medencével rendelkeznek, például a Katikies Hotel. Az Oia -ban, Santorini északi részén található Katikies tökéletes képet nyújt a fehér falakról és az Égei -tenger kékjéről. Az ottani végtelenített medencében úszva teljesen elfelejtheti a munka idejét és stresszét, és új élvezetekkel kényeztetheti magát. A 27 butikszoba tökéletes környezetet biztosít azok számára, akik romantikus kikapcsolódásra vágynak.

 Kényeztesse magát egy romantikus nyaralással a görög Santorini szigeten!

végtelenített medence katikies szálloda Görögországban, gyönyörű kilátással

Szeretnénk még egy ideig Santorinin maradni? Itt található a Perivolas Hotel, amely a romantikusok luxusszállata. Az Égei -tenger feletti sziklás sziklán található, amfiteátrumilag épült. A kissé távoli helyet kárpótolja a csodálatos kilátás a tengerre. Ez a tökéletes nyaralóhely, tele luxussal és abszolút nyugalommal.

Ebben a végtelenített medencében vagy ebben a világban teljesen elfelejtheti a világ többi részét

végtelenített medence a görögországi perivolas szállodában

Csak egy rövid ugrásnyira van Oiától, Görögország legromantikusabb és legdrámaibb szigetének legszebb helyétől. A teraszos kertek díszítik a lejtőt a végtelenített medencéhez, amely úgy tűnik, kicsúszik a szikla széléről, és a kék látóhatárba áramlik. Csak a templomi harangok alkalmi hangja vagy a halász sípja szakítja meg a meditatív csendet. Olyan könnyű itt maradni egész nap, és nézni a lámpák kölcsönhatását, amíg a nap le nem megy a tengerbe.

Hagyjuk el Santorini szigetét, és menjünk tovább a következő görög paradicsomba – Krétára! A végtelen medencével rendelkező legjobb szállodák várják vendégeiket, vagy csak arra várnak, hogy felfedezzék a turisták! Krétán egy csodálatos nyári vakációt tölthet, amely sokáig megmarad emlékezetében! Vagy talán inkább Mykonos?

Ameddig a szem ellát ………….

végtelenített medence görögország Kréta szigete

Tiszta kikapcsolódás!

végtelenített medence Mikonosz görögországban

Most elhagyjuk Görögországot, és az olasz Riviérára hajtunk, ahol a luxusszállodák és végtelenített medencéik erős versenyt kínálnak ezeknek a görög szigeteken. Olaszországban kiváló nyaralási körülményeket, gazdag kulturális programot és sok szórakozást talál. A végtelenített medencével rendelkező gyönyörű szállodák közül csak kettőt szeretnénk megemlíteni, a Lafay Resort and Spa -t. Nyaralási programja során a szálloda végtelenített medencéjéből megnézheti a Garda -tavat, és órákig gyönyörködhet benne.

Élvezze a csodálatos kilátást

végtelenített medence Olaszországban, Lefay üdülőhelyen és gyógyfürdőben

A második általunk választott szálloda a Hotel Caruso, amely a Punta Campanella védett tengeri rezervátumának szívében található, Amalfi és Sorrento partjai között. A Hotel Caruso lehetőséget kínál arra, hogy nyaralását a természettel szoros kapcsolatban, egy festői szürreális tájban töltse, amely folyamatosan változik a látogatók szeme előtt. Azt mondják, hogy ez a “Szirénák országa”.

A Hotel Caruso népszerű találkozóhely a világ minden tájáról érkező turisták számára, akiket elvarázsol a helyi gyönyörű panoráma. A szálloda stratégiai elhelyezkedése a Sorrento -parton lehetőséget kínál az Amalfi -part és legszebb helyei, például Positano, Amalfi, Ravello, Maiori és Minori, valamint Capri, Ischia és Procida szigetek meglátogatására. A Hotel Caruso ideális választás azok számára, akik csendes és pihentető nyaralásra vágynak anélkül, hogy feladnák Sorrento városközpontjának szórakozását és éjszakai életét.

A Hotel Caruso és kiváló végtelenített medencéje

végtelenített medence olaszországi caruso szállodában

Sok nyaraló azonban szeretné kombinálni a fürdőzést az erdei túrákkal és a hegymászással. Ezeknek a turistáknak két, végtelenített medencével rendelkező szállodát választottunk Svájcban, amelyek megfelelnek az iparág legmagasabb színvonalának.

A svájci Alpokban található Cambrian Adelboden Hotelben változatossá teheti nyaralását. Az úszás, a kerékpározás és a túrázás a világ minden tájáról érkező vendégek kedvenc időtöltése. Nyáron a szálloda végtelenített medencéjéből lélegzetelállító kilátás nyílik a hegyekre, télen pedig a hófödte hegycsúcsok tükröződnek benne. Itt minden látvány gyönyörű, és arra ösztönzi a nyaralókat, hogy továbbra is keressék és élvezzék a szoros kapcsolatot a szabadban élőkkel. A legjobb kikapcsolódás és sok fürdési élmény itt garantált!

Órákig nézni a hegyeket

végtelenített medence Cambrian Adelboden Hotel Svájcban

Csodálatos kilátások még nyáron is!

végtelenített medence Cambrian Adelboden Hotel és csodálatos kilátása

Az utolsó, csodálatos végtelenített medencével rendelkező szálloda, amelyet ma röviden szeretnénk bemutatni nektek, a jól ismert Villa Honegg butikhotel Svájc szívében. A szálloda gyógyfürdő -központjában vagy kint a végtelen medencében megtalálja azt a békét és kikapcsolódást, amelyre testre és lélekre vágyik, és élvezheti a csodálatos nyaralást egy leírhatatlan hegyi tájon. Ha reálisabban kívánja elképzelni a fürdőzést a végtelenített medencében, nyugodtan nézze meg az alábbi videót!

Pihentető nyaralást kívánunk egy európai szállodában, és sok fürdést a végtelenített medencében!

végtelenített medence Svájcban Villa Honegg

végtelenített medence Görögországban, Kréta szigetén

végtelenített medence világszerte Lefay üdülőhely és gyógyfürdő Olaszországban

végtelenített medence világszerte katikies santorini görögország