59 Bedste mellemlange frisurer til mænd

Mellemhår tilbyder en række snit og stilarter med volumen og flow, hvilket gør mænds mellemlange frisurer populære og trendy i disse dage. Fra mellem kort til medium lang giver disse mænds haircuts mere styling fleksibilitet end bare kort eller langt hår. Med en fade eller underskæring på siderne og længere hår på toppen, er der mange fede mellemstore haircuts at prøve lige nu, herunder kammen over, glat ryg, faux hawk, quiff, pompadour, sidedel og struktureret rodet hår. Hvis du leder efter friske nye hårklippsideer, der drager fordel af de nyeste trends, så tjek de bedste mellemlange frisurer til mænd inden dit næste besøg i frisøren.

Fra naturligt og struktureret til stylet og klassisk, vil disse mellemlange mænds haircuts løfte din stil og tage dit look til det næste niveau. Hvis du er nysgerrig efter de bedste måder at style hår på mellemlangt, så vil du elske disse eksempler på stilfulde frisurer og frisurer til mænd med mellemlangt hår.

Mellemstore frisurer til mænd

Mænds mellemlange frisurer

Medium kort hår

Medium kort hår har altid været en fashionabel mulighed for mænd. Fra kam over fade til den glatte ryg til faux hawk, mænds medium korte frisurer er alsidige, sexede og lige dele moderne og klassiske. For virkelig at fremhæve stylingen oven på, vil du altid have en form for fade eller underskæring på siderne og bagsiden.

Medium korte frisurer til mænd

Bagefter giver det korte til mellemlange hår på toppen dig masser af muligheder. Disse hårklipp er korte nok til at vedligeholde lidt, men længe nok til at være klassiske og professionelle, men ser maskuline og velholdte ud.

Medium kort hår mænd

Mellemlangt hår

Mænd, der ønsker at maksimere volumen og flow for en fuld frisure, har en tendens til at gå efter medium langt hår. Længere end mellemlængde, men ikke så lang tid, det bliver en smerte at håndtere, mellem lange frisurer inkluderer mandebolle, broflow, midterste del, gardiner, skulderlange snit og længere variationer af alle de mest populære mænds frisurer.

Medium lange frisurer til mænd

Uanset om du har naturligt krøllet, bølget, glat, fint eller tykt hår, kan mellemlangt hårklipp rumme din unikke stil. Med ordentlig hårpleje kan fyre med mellemlangt hår trække de nyeste trends fra sig. Bemærk bare, at hvis du vil undgå at blive kaldt en smuk dreng, vokse skæg eller holde hårets sider og bagside korte og trimmede.

Medium langt hår mænd

Bro Flow

For fyre, der ønsker en mellemlang frisure, der ser ubesværet sej og stilfuld ud, er bro-strømmen en sexet stil, du vil elske. Broflow -frisuren er fantastisk til mænd, der vokser ud af deres hår og i øjeblikket er mellem kort og langt hår. Naturligt med volumen og bevægelse, dette snit fungerer godt med bølget, krøllet og glat hår, så det er en mulighed for alle.

Medium længde frisurer Bro Flow

Desuden er den let at få og enkel at style på grund af dens afslappede look og afslappede stil. Glem heller ikke, at tekstur er en glimrende tilføjelse til et bro -flow, da det forvandler et poleret snit til noget kantet og varmt. Brug et mat stylingprodukt eller hårpulver til en struktureret finish med et let greb.

Mellemlangt hår Bro Flow

Pompadour

Pompadouren er hurtigt blevet en af ​​de mest trendy frisurer til fyre uanset hårets længde. Som en retro måde at style mellemhår på, tilbyder pomponen volumen og form til en slank frisure. Få en fade eller underskæring på siderne og tilbage til en moderne pompadour, der garanteret får dig til at skille sig ud af alle de rigtige grunde.

Tekstureret moderne Pompadour Fade Undercut

Alternativt kan du gå fuld Elvis Presley og glide dit øverste hår tilbage. Brug en stærk pomade eller voks til hold hele dagen. Du skal dog være forsigtig med at bruge for meget produkt, da stilen kan virke fedtet. Den bedste længde til pompadour fade er korte sider med kort mellemlangt hår ovenpå for den perfekte kontrast.

Lang Pompadour Fade

Quiff

Quiffen er blevet en af ​​de mest populære frisurer til mænd i de seneste år. Lidt ligner pompadouren, quiffen er blød og subtil for et glat look. Stilfuld og tidløs, quiff haircut er normalt trimmet med korte sider og mellemlangt hår, der er stylet op og tilbage.

Quiff frisure

Mange fyre elsker det faktum, at en quiff tillader mere fleksibilitet med hårlængde. Du kan få en hudtonet haircut til et fedt look, pigge håret ovenpå eller lade det flyde og rodet for en afslappet finish. For god hårpleje anbefaler vi kvalitetsshampoo, balsam og et mellemlangt stylingprodukt, der ikke vil trække din stil.

Moderne Quiff Fade

Blowout

Udblæsningen er en frisure, der starter med et kort snit på siderne og ryggen og slutter med længere hår ovenpå, der er stylet op og ud over det hele. Mens blowout -hårklippet giver mulighed for enhver længde ovenpå, giver mellemstore haircuts et niveau af fylde og stylingfleksibilitet, der naturligvis skaber en cool, fashionabel stil.

Blowout Taper

For at style udblæsningen skal du bruge en hårtørrer til at blæse dit hår foran og i siderne. Efter påføring af voks eller ler skal du beholde din blowout-frisure naturlig udseende med frisk volumen til et struktureret, forvirret look.

Blowout Taper Fade

Slicked tilbage hår

Slicked back hair er en alsidig frisure til fyre, der ønsker et stilfuldt look til enhver lejlighed. Når de først er forbeholdt Wall Street -typer og dårlige drenge, kan glatte frisurer være modige og stilfulde, når de er stilfulde eller afslappede og charmerende, når de kombineres med en struktureret finish.

Slicked tilbage hår

Selvom den slicked back undercut er den mest almindelige variant af stilen til mænds mellemhår, ser slicked back styles også robuste og flotte ud med forskellige former for fade haircuts. Skarp og kantet, kør dit produkt igennem og kam dit hår lige tilbage for et glat, elegant look.

Tekstureret slicked tilbage hår

Sidedel

Sidedelen er den ultimative gentlemans frisure, især når den er parret med en hård del. I det væsentlige opnås hårklippningen i sidedelen, når du tager den naturlige afsked i din hårgrænse og bruger den til at tilføje en ny dimension til din stil. For at få den moderne version skal du bede din frisør om en sidedel fade med en hård del barberet i din del.

Hård sidedel

Uanset om du har bølget, krøllet eller tykt glat hår, er mellemstore mænds frisurer til mænd perfekte til afslappede og professionelle omgivelser.

Hard Side Part Fade frisure

Kam over

Fyre med mellemlangt hår styler regelmæssigt kammen på grund af dens rene look og stilfulde enkelhed. Charmerende og tidløs, kam over frisure er en af ​​de bedste styles til professionelle mænd. Start med en kort tilspidset fadeklipning på siderne og bagsiden kombineret med længere hår ovenpå.

Kam Over Fade

Når du styler, vil du gerne kamme alt dit hår til den anden side af dit hoved og skabe volumen og højde. Selvom det er flatterende for alle hårtyper, er det især velegnet til mænd med tyndt eller tyndere hår.

Kam over tilspidsning

Rodet hår

Rodet hår er en glimrende måde at tilføje et ungdommeligt look til din stil. Fra teenagefyr, der vil have forvirrede shag -frisurer til unge mænd, der har brug for et let rufset hår, har rodede frisurer været en voksende trend i de seneste år. Selvom senghovedets æstetik ikke bør forveksles med et uplejet eller beskidt udseende, bør rodede stilarter være lavt vedligeholdelsesværdige og se ubesværede ud.

Medium rodet hår mænd

Start med et mellemlangt hårklipp på toppen med falmede, underskårne eller tilspidsede sider. Påfør dit foretrukne hårprodukt, og brug dine fingre til hovedsageligt at ødelægge håret. Nogle fyre foretrækker at lade deres hår falde på plads naturligt, mens andre vil have deres udseende og feje panden, skabe rodede pigge eller opretholde en shaggy finish.

Mellemlange rodede stilarter mænd

Frynser

Fra teenage drenge til unge mænd, fyre elsker æstetikken i kanten. Også kendt som pandehår til mænd, vokser din udkant fungerer godt for unge mænd, der ønsker at afgive en erklæring uden at prøve for hårdt. Selvom låsene er længere, har en frynset frisure en tendens til at være glat og afslappet og cementere den ungdommelige stemning.

Fringe Frisurer Mænd

Parret med en tilspidset fade eller underskæring, vil du gerne efterlade det mellemstore hår ovenpå flydende, rodet og fejet fra siden. Tilføj et niveau af tekstur ved at bruge et mat produkt som voks eller ler og volde dit hår for en fortykkende effekt. Når din pandehår kommer over dit ansigt, kan du altid børste det op og tilbage eller feje det til siden.

Long Crop Top Fade

Faux Hawk

Mindre ekstrem end en mohawk, faux hawk er en edgy mænds frisure, der har været trend i de seneste år. For fyre, der kan lide pigget hår, men gerne vil ændre udseendet, er faux hawk -frisuren den perfekte stil, hvis du er en anarkist i hjertet, men alligevel skal du regere i dine instinkter i løbet af ugen, når du er på kontoret.

Faux Hawk Fade Haircuts

Også kendt som en fohawk er faux hawk ofte stylet med kort til mellemlangt hår på toppen og en fade eller underskæring på siderne. Stilen kombinerer din punk -kant med et moderne twist, da de korte sider er skarpe, og det længere hår ovenover er spidset mod midten af ​​hovedet.

Faux Hawk

Mohawk

En mohawk er det næste trin op fra en faux hawk, og stilen er for fyre, der er ligeglade med, hvad andre synes. Oprørsk og virkelig fed, mohawk-haircut er indbegrebet af 1970’ernes punk-æra, men alligevel behøver det ikke at være over-the-top længere. Den moderne variation er blevet tonet ned i form af en mohawk fade.

Mohawk

Med falmet eller underskåret hår i stedet for barberede sider, bliver mohawk -frisure mere tilgængelig og lettere at trække af. Brug et stylingprodukt med høj holdning til at holde de klassiske pigge oppe hele dagen, eller få en løsere høg til at blødgøre udseendet.

Mohawk Fade

Braid Styles

Menneskefletninger er det modsatte af rufset hår i den forstand, at de involverer hårpleje, vedligeholdelse og fletning. Flettede frisurer er unikke og indviklede og kan kun opnås med mellemlangt til langt hår.

Man Braids Fade

Med mange typer fletningsstile til mænd, herunder cornrows, box fletninger og dreads, kan fletning af dit hår hjælpe dig med at opnå en cool stil, der vil vende hovedet.

Braid Styles Mænd

Mellemlange frisurer

Underskåret

I frisører rundt om i verden er underskæringen stadig en af ​​de mest populære haircuts for mænd. Klippet kort og i samme længde på siderne og bagsiden ser underklippede haircuts bedst ud med kort til mellemlangt hår ovenpå for en ren finish, du kan bære hvor som helst.

Mellemlange underklippede frisurer Mænd

Fra kammen til quiff, pompadour og mohawk arbejder underklip med alle former for mellemstore frisurer til fyre. Hvis du er interesseret i at eksperimentere med de nyeste mænds frisurer, skal du anmode om denne genvej næste gang, du ser din frisør.

Undercut Haircuts Mænd

Lav falmning

Den lave fade er en klassisk business haircut fyre kan style godt med ethvert look. Lavt fade hårklipp begynder at aftage lige over øret og halsudskæringen, hvilket skaber lige nok kontrast til en kølig trim. For at gøre det fedt og kantet, overvej at tilføje en hudfade til det lave snit.

Lav falmning

Fordi lave fades ser godt ud med alle lange til mellemstore frisurer, kan fyre style deres hår, uanset hvad de vil. Med ubegrænsede stylingideer kan du efterlade dine krøller hoppende og løse, feje dit bølget hår til siden, pigge dine tykke lokker eller glatte dit glatte hår tilbage. Klassisk og evigt charmerende, den lave fade vil altid være i stil.

Lavfade frisurer

Mid Fade

For et smukt udseende, der er lige så elegant og kantet, kan mænd altid parre deres mellemlange hår med et midfade-haircut. Som forventet begynder medium fade at aftage omkring midten af ​​hovedet, mellem en lav og høj fade. Snittet kan derefter efterlades tilspidset i en ekstra længde eller skaldet falmet ned til huden.

Mid Fade

Perfekt til forretningsfolk, der ønsker et rent look på kontoret, mens de stadig har en sej frisure i deres personlige liv, fungerer midfade med alle former for herretyper. Uanset om du kombinerer snittet med en quiff, lang pandehår, fohawk, lagdelt stil, tyk crop top eller pigget hår, kan dette koniske snit klædes på som du vil.

Mid Fade Haircut

Høj falmning

For fyre, der ønsker en fed frisure, skal du kombinere dit mellemlange hår med en høj fade for at opnå et frisk look. Som den perfekte sommerklipning, hvis du vil forlade dit hår længere på toppen, tilspidser den høje fade-cut siderne meget korte for et vedligeholdelsesfrit look.

Høj falmning

Med øjnene fokuseret på din frisure, kan du style alle dine yndlingsfrisurer. Fra lang side fejet hår til børstet styles til glat ryg, højt falmet hår vil helt sikkert hæve din styling.

High Fade Haircut

Drop Fade

En drop fade er en form for fade haircut, hvor afsmalningen bukker ned og falder nær halsudskæringen i ryggen. Ligesom en burst fade, der krummer rundt om ørerne og hovedet, er drop fade haircut en cool måde at gøre en traditionel fade anderledes og unik.

Drop Fade

Dette design betyder, at du kan opdatere dit look uden at gøre for meget ved håret ovenpå. I sidste ende vil denne forfriskende genvej på siderne og bagsiden gøre din mellemlange frisure mere interessant og trendy.

Drop Fade Haircut

Fyre med medium hår

Medium lige frisurer

Mænd med medium glat hår er så heldige at kunne style alle de bedste frisurer. Alsidig og let at arbejde med, nyd stylingkreativiteten og eksperimentér med trendige mænds frisurer for at finde nye stilarter, der passer til din hårtype og tekstur.

Medium Lige Frisurer Mænd

High Quiff + Low Fade

Medium tykke frisurer

Medium frisurer til mænd med tykt hår omfatter alle de bedste styles, lige fra pompadour og quiff til pigget og rodet hår. Hvis du har tykt hår og vil beholde det mellemlangt, ved du allerede, at styling vil kræve tid og kræfter. Mellemstore frisurer er imidlertid alsidige og populære, så nyd alle de hotteste frisurer nu, mens du stadig har den fylde.

Medium tykke frisurer Mænd

Klassisk langt børstet hår

Medium krøllede frisurer

Mens krøller kan være svære at tæmme og style, kan medium krøllet hår være direkte elegant og smukt. Medium længde frisurer til krøllet hår spænder fra en tyk hoppende pandehår til løst voksede krøller. Brug en god shampoo, balsam og stylingprodukt til hydrering og frizz -kontrol for at opnå de bedste mænds krøllede styles.

Medium krøllede frisurer Mænd

Medium krøllet hår mænd

Medium bølget hår

Bølget hår mænd bør fuldt ud omfavne deres bølger ved at bevare pænt mellemlangt hår. Medium bølget hår giver din unikke tekstur mulighed for fuldstændig at løsne sig, hvilket naturligvis giver dig en sej frisure, som få fyre kan kopiere. Fra side fejet frisurer til kam overs til glatte ryg, bølget mellemstore frisurer har karakter og stil værd at udforske.

Medium bølget hår mænd

Undercut + Bølget Fohawk

Mellem tyndt hår

Styling af mellemlange frisurer kan være udfordrende for mænd med tyndt eller tyndt hår. Fint hår, der holdes langt, kan forværre problemet, hvis du ikke er forsigtig, hvilket betyder, at fyre skal være kloge med hensyn til de stilarter, de vælger, og de hårprodukter, de bruger. En fortykkende shampoo og balsam sammen med et teksturerende hårpulver kan hjælpe med at levere et fyldigere look med mere dybde og volumen.

Medium frisurer til mænd med tyndt hår

Loose Slick Back Undercut

Sådan klipper du mænds mellemlange hår

Den måde, du vælger at klippe dit mellemlange hår på, vil påvirke de mænds frisurer, du er i stand til at style. Især hvis du vokser dit hår ud, vil du ikke klippe for meget, da mellemlangt mænds hår normalt er 3 til 6 tommer langt.

Sådan klipper du mænds mellemlange hår

Når du beder din frisør om et hårklipp, vil du starte med at beskrive, hvordan du kan lide at style dit hår ovenpå, og hvor kort eller langt du vil beholde håret på siderne og bagsiden.

En falmende haircut eller undercut vil give dig et solidt fundament, men du skal anmode om en høj, mellem eller lav fade. Desuden kan du tilpasse snittet eller blande det ind i huden med en skaldet fade. Nævn derefter den vagtstørrelse, du gerne vil anmode om.

Fade Haircut

Hvis du har langt tykt hår, vil du måske have et lagdelt snit til at tynde toppen og reducere vægten. Selvom hvert hårhår er unikt og alle fyre kan lide forskellige stilarter, er det vigtigt at kommunikere med din frisør for at få det rigtige hårklipp til dit look.

Herre mellemstore frisurer

Sådan styler du mellemlangt hår til mænd

Styling af mellemstore haircuts behøver ikke at være tidskrævende eller svært. Til at begynde med anbefaler vi stærkt, at du holder dit hår kort i siderne med langt hår på toppen. Det betyder at få en fade eller underskæring på siderne og ryggen for at holde håret kort og let at style.

Sådan styler du mellemlangt hår til mænd

Jo kortere siderne, jo mere kontrast og opmærksomhed på dit mellemlange hår ovenpå. På samme måde betyder falmede eller underskårne sider mindre vedligeholdelse, fordi du ikke behøver at style håret der.

Hvad angår det mellemste hår på toppen, synes de fleste frisurer at være en variation af den glatte ryg, quiff, pompadour og kam over. Dette er nogle af de bedste stilfulde haircuts, men du behøver ikke nødvendigvis at bede din frisør om et af disse snit.

Sådan styler du mellemlangt hår til mænd

En lang faux hawk, struktureret afgrøde med lange frynser eller tykt pigget hår kan også være en mulighed. Det eneste, der betyder noget for at trække en cool medium frisure af, er, om det virker til dit personlige look.

Sådan Style Medium Længde Hår Mænd

Bare husk, at der ikke er nogen hård og hurtig regel for et godt klipning. Afhængigt af din hårtype, tekstur og længde kan du altid vokse dit hår længere eller klippe det kortere. Der er mange måder at style mellemlangt og mellemlangt hår på mænd.

Medium længde hår mænd

Mellemlangt hår til mænd

  • Husk at det stadig kræver vedligeholdelse at vokse dit hår. Shampoo og pleje mindst en gang om ugen for at holde den sund og skinnende.
  • Klip enderne for at stoppe mellemlangt hår til at blive til uregerligt langt hår.
  • Skift din fade for at omdanne et hverdagssnit til noget særligt.
  • Hvis tråde kommer i øjnene, skal du vælge fletninger, en glat ryg eller kam over.