123 Neitsyt -tatuointia, jotka sopivat rentoun persoonallisuuteen

Horoskoopissa Neitsyt on kuudes astrologinen merkki. Aurinko kulkee sen välillä 23. elokuuta – 2. syyskuuta trooppisessa horoskoopissa, minkä vuoksi näiden päivämäärien välillä syntyneet ihmiset ovat horoskooppimerkki Neitsyt. Symbolilla on monia hienoja ominaisuuksia ja ominaisuuksia, joten se on täydellinen idea tatuointisuunnitteluun. Joten, jos olet neitsyt ja haluat saada mustetta tämän mallin avulla, olemme pyöristäneet satoja kauniita Neitsyt -tatuointeja, joista voit valita.

Neitsyt -symboli Astraea kreikkalaisessa mytologiassa liittyy maapalloon, koska hän oli viimeinen kuolematon, joka pakeni planeetalta hopeakauden lopulla. Se oli myös aika, jolloin jumalat menivät Olympokselle. Hän on kreikkalainen puhtauden ja viattomuuden jumalatar, minkä vuoksi häntä kuvataan aina neitsyeksi tai neitsyeksi.

Parthenoksen myytti, joka tarkoittaa kreikkalaista neitsyttä, on myös liittyy tähtikuvioon mistä Neitsyt sai nimensä. Neitsyt liittyy myös vehnään Egyptin mytologiassa, koska se oli aika, jolloin vehnän sato tapahtui, kun tähdistö oli auringossa. Se liittyy jopa Neitsyt Mariaan intialaisessa astrologiassa, joka tunnetaan nimellä Kanya, mikä tarkoittaa myös neitoa.

Tatuoinnit ovat yksi tapa ilmaista itseäsi, ja jos olet syntynyt Neitsyt -merkin alla, tatuointiideoita tälle merkille on rajattomasti. Neitsyelle on niin paljon erilaisia ​​malleja, mukaan lukien vehnänjyvä, Neitsyt Maria ja neitsyt.

Sijoitus ja huolto

Mihin tahansa kehon osaan haluat sijoittaa Neitsyt -tatuointisi, merkki antaa persoonallisuutesi merkityksen pelottomana ja puhtaana. Monet miehet ja naiset asettavat tatuointinsa joko selkärankaan, reisiin, käsiin, kun taas toiset haluavat täyden tatuoinnin tällä merkillä.

Vaikka on joskus aikoja, joilla sijoittamisella on myös merkitystä, monet ihmiset valitsevat ruumiinosan, jossa he tuntevat olonsa mukavaksi – vaikka se olisi tuskallista. Asiantuntijoiden ja tatuointia yrittäneiden mukaan kipu voi olla sitä lähempänä ihoa luuhun. Lisäksi jos se on hellävaraisempaa, se on myös kivuliaampaa.

On kuitenkin edelleen niin paljon miehiä ja naisia, jotka olisivat vaarassa ottaa tatuoinnin alueelle, jossa se sattuu enemmän esteettisistä syistä. Kipu ei kuitenkaan kestä kauemmin kuin neljä päivää prosessin jälkeen, mikä on normaalia. Viikon kuluttua tatuointisi on kunnossa, kun se paranee edelleen.

Mitä sinun on huolehdittava tatuoinnistasi sen laadun säilyttämiseksi ja ihon hoitamiseksi. Tatuointitaiteilija antaa sinulle vinkkejä tatuoinnin ylläpitämiseen. Useimmat tatuoijat ehdottavat tatuoinnin jälkihoitotuotteita, jotka ovat parhaita kaikentyyppisille ihotyypeille. Näitä voi ostaa kauneusliikkeistä tai verkkokaupoista.

Kuitenkin, auttaaksesi sinua seuraavan tatuointisi kanssa, tarkista nämä kauniit Neitsyt -tatuoinnit, jotka olemme koonneet sinulle.

Neitsyt merkki symboleilla

Tytöille voit saada yksinkertaisen, mutta merkityksellisen Neitsyt -tatuoinnin keskellä rintaasi.

neitsyt-tatuoinnit

Ulkoalue

Planeetta, aurinko, kuu ja Neitsyt -tähtikuvio on upea muotoilu. Hahmoteltu muotoilu tekee siitä yksinkertaisen, mutta se antaa paljon merkityksiä.

Naamaton nainen

Nainen on viattomuuden ja puhtauden symboli, joka sopii täydellisesti tähän muotoiluun, jossa näet taustalla hehuvat tähdet Outerspace -symboleilla. Ruusu aivan naisen rinnassa tekee tästä tatuointisuunnittelusta tärkeämmän Neitsyt -symbolille.

Neitsyt kasvin kanssa

Koska vehnänjyvä liittyy suuresti Neitsyeseen, tämä on yksi täydellinen tatuointimuoto tälle merkille.

Alasti nainen

Puhdas, viaton ja peloton – nämä kuuluvat Neitsyt -naisen ominaisuuksiin. Tämä on erittäin esteettinen ja ainutlaatuinen tatuointi, joka pitää vehnänjyvää hiuksillaan kuin linnun.

Vehnän tatuointi

Niin yksinkertaista, kyllä, voit saada vehnä -tatuoinnin jalallesi.

Vehnä kukilla

Jotta se näyttäisi naisellisemmalta, voit lisätä vehnä -tatuointiisi kukkivan kasvin.

Neitsyt -symboli apilalehden kanssa

Puhtauden ja viattomuuden symbolin yhdistäminen apilalehden onnen symboliin on ehdottomasti hyvä idea tatuointisuunnittelulle.

Nainen, jolla on Neitsyt -symboli

Tämän tatuoinnin varjostus ja pisteytys ovat upeita suunnittelun rinnalla. Nainen, jolla on pokerinaamansa ja Neitsyt -symboli otsassa, riittää sanomaan, että tämä on kaunista.

Tähdistöt roomalaisilla numeroilla

Yhtenä tähtikuvioista voit silti saada vihjeen Neitsyt -tatuoinnista tällä suunnittelulla.

Hehkuva värikäs nainen

Värikäs siluetti naisesta, jossa on hehkuva Outerspace -muotoilu ja vehnä, tekee tästä tatuointisuunnittelusta ehdottomasti Neitsyt.

Neitsyt tatuoinnit eri väreissä

Tässä ovat sanan eri tylpät mallit.

Tähtikuvia kukkien ympäröimänä

Mustan musteen käyttäminen tatuointisuunnittelussa on aivan tyylikästä jopa yksinkertaisissa tatuoinneissa. Tämä on yksi loistava esimerkki.

Neitsyt symboli ranteessa

Yksinkertaista muotoilua varten voit ottaa tatuoinnin ranteeseesi.

Värikkäitä tähtiä

Jos haluat yhdistää Neitsyt -symbolin, voit laittaa värikkäitä tähtiä ääriviivoilla ja kuvioilla.

Esitetty Neitsyt -symboli

Voit saada tämän pienen tai suuren kuvion.

Naurettava Neitsyt nainen

Jos haluat lisätä esteettisyyttä tylsään Neitsyt -symboliin ja sanaan, oikukas nainen olisi täydellinen muotoilu kerralla.

Neitsyt -symboli niskassa

Yksinkertainen mutta seksikäs Neitsyt -tatuointi niskassa on hienovarainen ja tyylikäs.

Värikkäitä massiivisia kukkia Neitsyt -symbolilla

Niille, jotka rakastavat kukkia monin tavoin, tee Neitsyt -symbolista tyylikkäämpi ja elävämpi näillä valtavilla värikkäillä kukilla.

Ainutlaatuinen unelmien sieppari

Tämä on erittäin ainutlaatuinen unen sieppari köysimäisellä muotoilullaan, jossa on Neitsyt-symboli ja susi yöllä.

Vaaleanpunainen kukka

Tässä on söpö kukkakuvio ranteessa, voit lisätä siihen Neitsyt -sanan.

Täyshihainen Neitsyt nainen

Jos aiot saada täyshihaisen Neitsyt -tatuoinnin, tämä naismuotoilu on vertaansa vailla hänen kuvansa ja taustansa ollessa yhteydessä Neitsyt Mariaan.

Neitsyt symboli timantilla

Jos etsit tatuointimallia kaulaan, voit olla helmi tällä Neitsyt -symbolilla ja timantilla.

Nainen ja tähtikuvioita

Aallotettujen hiusten naisen tähtikuvioiden malli tulee olemaan merkittävä malli Neitsyt -tatuoinnille.

Kapseloitu nainen

Nainen on täydellinen symboli Neitsyt -merkille. Luovuuden lisäämiseksi voit kapseloida hänet kuin sankaritar modernissa maailmassa. Tämä on yksi ainutlaatuisimmista Neitsyt -tatuoinneista, joita olemme nähneet tässä luettelossa.

Neitsyt symboli nilkoissa

Yksi yksinkertaisimmista tatuointimalleista, molemmilla nilkoillasi voi olla tatuoitu Neitsyt -symboli.

Geometrinen piste

Geometrinen suunnittelu tähtikuvioille olisi mahtavaa pisteiden kanssa.

Neitsyt nainen

Lehdillä ja vehnällä koristeltu nainen, jonka yläpuolella on sana Neitsyt ja nimi sen alla, on yksi kaunis tatuointisuunnittelu, jota kannattaa harkita.

Yksinkertainen tähtikuvio

Se on perusmalli, joka näyttää tähtikuvioiden sijainnin ja Neitsyt on yksi niistä. Jos haluat yksinkertaisen Neitsyt -musteen, saat tämän.

Tribal tyyli

Jos haluat sen alkuperäiskansojen tyyliin, voit tehdä siitä heimotyylin.

Musta siluetti

Täysi musta siluetti naisesta, joka näyttää heiluttavan käsiään ylöspäin, olisi loistava muotoilu jalassa.

Pieni ja yksinkertainen

Jos haluat pienen ja yksinkertaisen mallin, voit kokeilla tätä nilkan puolella. Se ei vie liikaa aikaa, joten se ei myöskään satuta liikaa.

Symboli ja kukka

Neitsyt -symboli, jossa on kukka varjostustekniikassa, olisi yksinkertainen ja söpö muotoilu.

Sivukuva Neitsyt -naisesta

Tässä on toinen luova malli naisesta, jonka oikean silmän alla on Neitsyt -symboli. Se on melko suuri muotoilu, mutta jos olet valmis istumaan tatuoijasi kanssa muutaman tunnin, se on sen arvoista.

Piirretty nainen, jolla on vehnää

Neitsyt -tatuoinnit symboloivat aina naista, ja jos haluat sen leikkisäksi ja värikkääksi, tämä sarjakuvamainen malli olisi hieno.

Planeetta ja tähtikuvioita korvan takana

Tämä vaatii pistetöitä, mutta se on hyvin yksinkertainen mutta tyylikäs.

Symboli vehnän kanssa

Värikkäät tatuoinnit ovat esteettisesti kauniita, ja jos haluat sellaisen, tämä on täydellinen muotoilu, jossa sininen väri on hallitseva sävy.

Neitsyt merkki ja nainen

Neitsyt -symbolia edustava puolikuun muotoinen nainen on toinen ainutlaatuinen ja kaunis tatuointi -idea neitsyille.

Nainen, jolla on enkelin siivet

Enkelit ovat taivaasta ja tämä taivaallinen Neitsyt -tatuointisuunnittelu puhuu kaiken tyylikkään ja naisen kauneuden. Jos haluat suuren tatuoinnin käsivarteen, tämä on ihanteellinen muotoilu.

Nainen vehnähiuksilla ja Neitsyt -symboli

Tässä on täydellinen esitys kaikista Neitsyt -tatuoinneista miehille ja naisille, jotka haluaisivat, että merkki olisi seuraava tatuointi. Nainen, jolla on symboli ja vehnäkarva, on täydellinen.

Värikäs käänteinen pyramidi, jossa tähtikuvio

Vaikka käänteinen pyramidi on toimittajien yleisesti käyttämä metafora, se voidaan yhdistää myös Neitsyt -merkin alla syntyneiden tähtikuvion kanssa.

Värikäs Neitsyt -tatuointi

Täydellinen esitys Neitsyt -merkistä, tämä värikäs tatuointisuunnittelu on loistava idea tytöille, jotka haluavat naisellisen kosketuksen Neitsyt -tatuoinnista.

Hehkuva Neitsyt -symboli

Niin kuuma kuin Neitsyt, tässä on kaunis ja ainutlaatuinen pala tähän muotoiluun – palava Neitsyt -symboli. Se on tulinen, elävä ja hyvin kuvitettu.

Hieno kaltevuus Neitsyt symboli

Tässä tatuoinnissa määritelty pehmeä kaltevuusmalli tekee siitä tyylikkäämmän käytetyn mustan musteen kanssa. Se on ehdottomasti täydellinen ranteessasi.

Yksinkertainen ja hienovarainen pistotyö

Se on täydellinen piste -tatuointi konstellaatiokuviolle. Se on söpö ja jos haluat sen riittävän toteuttamiskelpoiseksi, voit laittaa sen kyynärvarsiisi.

Neitsyt -symboli ainutlaatuisella varjostustekniikalla

Varjostus on tatuoijalle paljon työtä ja tämä on hyvä esimerkki. Se näyttää oudolta ja erittäin voimakkaalta Neitsyt -merkille.

Tyhmä piste

Tässä on loistava esimerkki tylsästä pisteestä.

Koko näkymä takaa naisesta

Nainen täydessä selkäasennossaan punottujen vehnähiusten kanssa on vain upea puhumattakaan siinä käytetystä kuninkaallisesta väristä.

Neitsyt nainen unelma sieppari

Viattomuus, puhtaus ja hyvien unien saaminen yhteen tatuointisuunnitteluun on hämmästyttävää.

Neitsyt numeroilla

Voit yhdistää sanan Neitsyt numeroihin, jotka voivat olla erityinen päivä, kuten syntymäpäivä, hääpäivä ja paljon muuta.

Nainen pisteellä, jossa on tähtikuvio

Dot -teokset ovat aina hämmästyttäviä, varsinkin kun tatuoija voi tehdä sen hyvin. Tämä on loistava esimerkki kauniista pisteiden suunnittelusta.

Tähdistökuvio ja Neitsyt -symboli

Yksinkertainen mutta merkityksellinen, voit saada tämän, jos pidät minimalistisista tatuointimalleista.

Mandala puolikuu

Mandala on meditaatiossa käytetyn sisäisen rauhan symboli. Neitsyt -symbolilla koristeltu puolikuu, joka edustaa sitä, on hyvin yksityiskohtainen ja luova.

Heimojen tyyli mustavalkoisilla musteilla

Voit olla taiteellisempi tämänkaltaisilla Neitsyt -tatuoinneilla heimotyylillä mustavalkoisina.

Vehnän päähine naisella

Värikäs ja eloisa, tämä malli edustaa Neitsyt -naista sivukuvassaan, jota koristaa värikäs päähine.

Pieni ja ohut

Yksinkertaiset tatuointimallit ovat aina kauniita katsella, ja jos etsit sellaista, tämä olisi hienoa missä tahansa kehossasi.

Kaunis nainen

Yhdistä värikkäät hiusasusteet kauniiseen naisen tatuointisuunnitteluun. Tämän on ehkä oltava keskikokoinen tai suuri, jotta se voi näyttää suunnittelun monimutkaiset yksityiskohdat.

Hehkuva neito

Neito sivukuvassaan hehku päänsä ympärillä, vehnä kädessään on mahtava Neitsyt -tatuointisuunnittelu.

Tyttö, jolla on siivet

Koska Neitsyt liittyy myös Neitsyt Mariaan, tyttö, jolla on siivet ja hehku taustalla, olisi kaunis tatuointisuunnittelu sinulle.

Akvarellityyli

Yksi suosituimmista tatuointitekniikoista, akvarellityyli on ehdottoman kaunis, varsinkin kun se on tehty ombre -sävyillä. Tässä on Neitsyt -symboli, jonka naisnimi on jaettu akvarelliefektillä.

Neitsyt symboli linjoilla

Luovuuden lisäämiseksi voit käyttää viivoja symbolin taustalla nimellä Neitsyt.

Värillinen vehnä

Neitsyeseen liittyvä voit saada vehnän värikkäämmäksi valitsemallasi värillä tai yksinkertaisesti seurata näitä sävyjä Neitsyt -symbolilla.

Ohut ja yksinkertainen

Pienille tatuointien keräilijöille voit helposti piilottaa tämän korvan taakse.

Alasti neito

Yksi taiteellisimmista ja merkityksellisimmistä Neitsyt -tatuoinneista käsivarressa, tämä malli olisi täydellinen kaikille, jotka etsivät luovaa Neitsyt -nais -tatuointi -ideaa.

Kukka päähine, jossa perhosia

Jos olet vilkas henkilö, joka haluaa ilmaista itseään värikkäästi, tämä kukkapäähineinen nainen tuo elämääsi enemmän eloisuutta. Sinisten perhosten lisääminen tekee siitä värikkäämmän ja leikkisämmän.

Musta piste toimii

Jos haluat yksinkertaisen mutta tyylikkään piste -työn, kokeile tätä tähtikuvion suunnittelua, joka kuvaa tatuointitaiteilijan hämmästyttäviä pisteitä.

Nainen, jolla on ylisuuri hattu

Olitpa mies tai nainen, tämä naisen tatuointi sopisi täydellisesti persoonallisuuteesi, varsinkin kun olet syntynyt Virgon -merkin alla. Hattu näyttää tyylikkäältä, ja siihen on koristeltu Neitsyt -symboli.

Nainen, jolla on tähtikuvio

Oletko kuullut naisesta, jolla on tähtikuvioinen tatuointi, joka on myös tatuoitu jollekin? Kyllä, tämä on hieno ainutlaatuinen idea.

Neitsyt tatuoinnit kyynärvarret

Yhdistä kyynärvarren tatuoinnit tämän hämmästyttävän tähtikuvion avulla, joka on yhdistetty pyöreään pisteeseen.

Yksinkertainen tähtikuvio rinnassa

Tässä on toinen yksinkertainen Neitsyt -tatuointi -idea, jota kannattaa harkita seuraavalla musteella.

Enkeli tähtikuvioineen

Niin kauan kuin nainen liittyy Neitsyeseen, enkeli -tatuointi on upea ja tähtikuvio.

Egyptiläinen mytologia

Neitsyt liittyy egyptiläiseen mytologiaan, ja tämä on kaunis tatuointisuunnittelu, jonka voit sijoittaa rintaan.

Pieni Neitsyt -symboli niskassa

Jos et pidä näkyvistä tatuoinneista, hanki tämä yksinkertainen malli ja aseta se niskallesi.

Rintasyövän nauha

Vaaleanpunainen nauha symboloi rintasyövän tietoisuutta ja jos haluat kunnioittaa sitä, sekoita se Neitsyt -symboliin. Se on yksinkertainen, mutta erittäin luova.

Haalistunut Neitsyt -symboli

Haalistunut vesiväri Neitsyt -symboli on toinen hieno muotoilu, jota kannattaa kokeilla pian.

Neitsyt symboli perhosilla

Toinen täydellinen Neitsyt -symboli on ylpeä hämmästyttävästä tatuointitekniikasta ja perhosista, jotka lentävät ympäriinsä.

Meillä on edelleen paljon Neitsyt -tatuointeja miehille ja naisille, jotka olemme koonneet alla. Katso lisää tästä kokoelmasta ja pidä hauskaa!

Minkä näistä upeista Neitsyt -tatuoinneista haluaisit harkita mieltymystesi ja elämäntyyliisi sopiviksi? Kerro meille alla olevissa kommenteissa!