Mænds tatoveringsideer

Leder efter tatoveringsideer til mænd? Nå, du er det rigtige sted. Tatoveringsdesign til mænd er meget forskellige fra dem, der er designet til kvinder, og vi ved, at fyre har en bestemt smag, som de normalt leder efter, når de tænker på at blive blækket. Som sådan har vi samlet en hel liste over seje tatoveringer til mænd, som du kan henvise til for inspiration!

Fantastiske fyrtatoveringer for at inspirere din næste tatoveringssession

Folk har altid en tendens til at dekorere deres kroppe på en eller anden måde, og tatoveringer blev et sådant værktøj. Smukt designede tatoveringer tiltrækker alle generationers opmærksomhed, fra teenagere til ældre. Selvom ideen om den bedste tatovering til mænd kan variere mellem mennesker, er der generelt et par koncepter, stilarter og tatoveringssteder, der foretrækkes blandt mænd. Lad os tage et kig på tatoveringsdesignerne til mænd herunder for at komme i gang!

1. Spredte fyrtatoveringer

Det er ikke ualmindeligt at se mænds tatoveringer være lidt mere spredte og i en lang række. Ofte vil mænd bære en tatovering på brystet, halv eller hel arm, og endda på hænder og fingre. Det skader ikke at trykke mange designs på dig selv, hvis du ikke kan vælge et tema.

2. Inskriptioner, Kranier & Ord

Kvinder, kranier (eller død, ved fuldmagt) og inskriptioner er også populære tatoveringstemaer, når det kommer til tatoveringsdesign til mænd. Mens inskriptioner kan betragtes som et populært design for både mænd og kvinder, synes kranier og død at være mere fremtrædende for mænd.

3. Over brystet

Det er ikke sådan, at alle mænd skal have tatoveringer i hele kroppen, ikke? Tag denne fyr som et eksempel – tatoveringen er mere fremtrædende bare sammen med skulderbladene og brystet. Ser godt ud!

4. At holde det enkelt

Smuk fyr med tatoveringer

Smuk fyr med tatoveringer

De enkleste tatoveringer til mænd kan bare bestå af flere små indskrifter som denne. Men hey, det virker, ikke sandt? Det giver bestemt en stor kontrast til hans armtatovering!

5. En tatovering med udsigt

Nu er dette et elegant brysttatoveringsdesign til mænd! At have en tatovering som denne betyder bare, at du bærer kunstværker med dig rundt. Er det ikke bare smukt?

6. Akvarel kunst tatoveringsdesign

Hvis du nogensinde har troet, at kunstneriske tatoveringsstile som denne kun er til kvinder, ja, du har vist forkert med dette enkelt foto. Disse tatoveringer kan placeres på ryggen eller på tværs af brystet!

7. Små tatoveringsideer til mænd

Du har heller ikke brug for, at dine tatoveringer er store og dækkende. Noget som dette – almindeligt linjearbejde med et par geometriske farveblokke – det er enkelt nok til at fungere, og det er yndefuldt!

8. Bryst & Arme

Meningen er ikke altid optimistisk, men dette er en persons natur. Den store magt, der driver en til at få en tatovering er dens skønhed, og det er ligegyldigt, om det er et billede af en blomst eller en skræmmende grimasse. Folk er mere vant til at se tatoverede mænd, men alligevel er meningerne forskellige.

9. En lille farvefarve

Du kan måske se mænd, der ifører sig religiøse tatoveringer som denne – elefanten læner sig mere mod hinduisme, mens lotusblomsten normalt er afbildet med buddhisme.

10. Portræt tatoveringsideer til mænd

Det bedste ved tatoveringer er, at du kan farve dine yndlingsfilmfigurer på dig selv. Det åbner for mange nye indtægter!

11. Realistisk 3D Carving Tattoo til mænd

Prøv at fortælle os, at denne tatovering ikke ligner en egentlig udskæring af en stenstatue – Uanset hvordan du ser på det, er dette en tatovering, der altid vil se realistisk og 3D ud – en frisk tatoveringside til mænd!

12. Sort  & Rød

Vil du have nogle farver, men vil ikke gå for farverigt? Nogle af de enkleste fyrtatoveringer kan bare bestå af tilfældige mønstre og enkle farver.

13. Matchende tatoveringer til par

Hvorfor ikke vise lidt kærlighed til din partner ved at tegne dig selv, hvor hun også har tatoveringer? Par, der blæk sammen, forbliver sammen!

14. Seje tatoveringer til mænd på ryggen

En mand med en tatovering på ryggen - Fiskene

En mand med en tatovering på ryggen – Fiskene

Koi fisk forbliver en konsekvent stil, når det kommer til tatoveringer til fyre. Nå, ikke rigtigt. Disse fisk er et fælles tema, uanset om vi taler om tatoveringsdesign til mænd eller til kvinder, men det ser godt ud alligevel!

15. Enkle tatoveringsideer til mænd

Kampen mellem hjernen og hjertet er en almindelig følelse og dilemma, når det kommer til mennesker. Vores hjerne fortæller os en ting, men vores sind med dets rationalitet kan fortælle os en anden. Hvilken ville du vælge?

Ældre generationer afviser ofte denne form for selvudfoldelse, baseret på det faktum, at i gamle tider var det kun fangerne, der havde tatoveringer. Men tiden ændrer sig og i dag kan mænd lide denne slags kunst og bruge den til at understrege de mest attraktive dele af deres krop eller af personlige årsager. De efterlader som et mærke, et minde, der bærer det gennem hele deres liv.

16. Spredte steder

Tatovering med mening på en fyrs krop

Tatovering med betydning på en fyrs krop

Der er ingen bedste tatovering til mænd. Du kan snarere tegne alt, hvad du synes er meningsfuldt for dig selv. Under alle omstændigheder kan du altid vælge flere designs og farve dem på tværs af din krop!

17. Polynesiske tatoveringer til fyre

du har måske bemærket, at polynesiske tatoveringer er populære tatoveringstemaer for fyre. Disse designs kan trykkes over deres bryst, skuldre, arme og ryg, men der er også andre steder til disse tatoveringer!

18. Tatoveringsdesign i japansk stil til mænd

Tatoveringer i japansk stil eller illustrationer som den her er afbildet kan være blandt de mere yndefulde tatoveringsideer til mænd. Der er altid noget unikt, når fyrtatoveringer er blide som denne.

19. Cool skulder tatoveringer til mænd

Bare to indlæg ovenfor. vi har talt om, hvor seje polynesiske tatoveringer er, når det er til fyre. Nå, denne viser sig ikke at være anderledes! Se hvor skarp denne er, når den stadig er så frisk!

20. Polynesiske tatoveringsdesigner til mænd

Du behøver ikke være bekymret for at løbe tør for ideer til tatoveringsideer til mænd. Det er fordi der er så mange tatoveringsvarianter, som du kan vælge imellem! Der er papirkurven-polka-stil, polynesisk, dyretatoveringer og så mange flere!

21. Breaking Bad

Dette kan uden tvivl være den bedste tatovering for mænd, der nyder Breaking Bad -serien. Men så igen, hvem nyder ikke denne vidunderlige serie, når de først er begyndt at se den? Der er ingen, der ikke ville nyde dette, ikke sandt?

22. Japansk tatovering – farvet

Så vi ikke bare den sort / hvide version af denne tatovering lidt over? Nå, her er den i sin fuldfarvede herlighed! Fyrtatoveringer kan også farves!

23. En enkelt hånd

Hvad synes du er tanken bag denne unikke tatovering? Selvom vi ikke kan være sikre på, hvad denne person har i tankerne, da han tegnede denne tilsyneladende mørke idé, virker det bestemt som en sej at have!

24. Kunstværk til en tatovering

Tatoveringer til fyre kan også have en form som denne! Som nævnt ovenfor kan tatoveringskoncepter for fyre normalt bestå af dyretemaer og en kvindefigur eller to. I denne tatovering ser det ud til, at pigen bærer dyrets hoved som sit trofæ!

25. Seje tatoveringsideer til mænd – påfuglefjer

Hvilken bedre måde at prale af dine ting end ved at bruge den smukkeste fugl på jorden? Fjerene i en påfuglhale i dens vilde og livlige farver vil vise sig at være et af de bedste tatoveringsdesign, som en mand kan få.

26. Hovedet på en tiger

Er dette ikke bare storslået? Denne tigerhovedstatovering er en, der vil indgyde sansethelt hos de fleste fyre, der bærer den. Det er trods alt en frygtindgydende skabning!

27. Vægte og fjer

Tatoveringer til mænd har altid været fulde af symbolik, fortæller en historie om menneskets personlighed. Gamle krigere og overhoveder med deres folks magt, dekorerede deres kroppe med en række forskellige komplicerede billeder eller tatoveringer, med minder om vellykkede kampe og sociale forandringer.

28. Af Løver og Roser

Her ser vi to kontrasterende motiver. En løve ses som en stærk og kraftfuld skabning, mens en rose er en smuk og blid blomst, der ofte forbindes med kærlighed. Måske vil den bedste tatovering til mænd være en kombination af disse to elementer!

29. Ideer til fuld tatovering til mænd

Kan du ikke holde dig til en idé? Så lad være! Dæk hele dit lem op som denne fyr lige her – det er næsten som at have en filmplakat trykket på hele dit ben! Fyrtatoveringer kan være en kombination af forskellige elementer til at vise sig som denne.

30. Skygger & Skygger i en mænds tatovering

Selv mændene har brug for ordentlig skygge og skygge i deres tatoveringer! Denne her indeholder et enkelt portræt og nogle ord. Farverne og skyggerne forbedrer tatoveringens æstetik betydeligt.

31. Tiden tikker

Nogle tatoveringer til fyre er subtile, mens andre er meget mere meningsfulde og bærer indlysende betydning. Som et eksempel er denne fyrs tatovering her klart fokuseret på tidens strøm. Der kan ikke være forvirringer for dette.

32. En blanding af elementer

Hvad ser du i denne fyrs tatovering? Der er den klassiske babyengel, et ur med dets mekanismer og nogle lysstråler i baggrunden. Måske er meningen med denne tatovering mere religiøs end noget andet!

33. Underlig tatovering til fyre

Et ædt æble og en tand med en grå baggrund? Hvad kan dette muligvis betyde? Ærligt talt vil vi aldrig vide det. Alt, hvad vi kan sige, er, at dette er en underlig tatovering, men for hver deres egen, ikke?

34. Træ -tatoveringsdesign til mænd

Naturens to sider – liv og død. Dette koncept er tydeligt skildret i tatoveringen opdelt i to separate portioner. En lignende vil være perfekt til fyre, der også arbejder hårdt på at bevare naturen.

35. Fra filmene

Mænd eller kvinder, du får brug for en virkelig dygtig tatovør for at få dette design til at ske! Mange tatoveringer til fyre er baseret på film eller karakter, som de kan lide, og derfor er en tatovering som denne ikke meget af en overraskelse.

36. Awesome Guy Tattoo Ideas

Tatovering på ryggen af ​​en mand - Injun

Tatovering på ryggen af ​​en mand – Injun

Moderne tatoveringer bærer mindre kanonisk symbolik. I de fleste tilfælde beslutter mænd at tage et sådant skridt for at vise deres brutalitet, beslutsomhed, mod eller romantiske side af personligheden. Men sådanne designs gør ikke tatoveringer mindre meningsfulde: mænds krop dækket af en professionel og stilfuld designet tatovering tiltrækker kvinders opmærksomhed.

37. Som en stjerne

Brutal mand godt på kroppen

Brutal mand godt på kroppen

Stjernetegn er også populære tatoveringsmotiver, selv fra fortiden. Årtier efter sin første brug forbliver dette tatoveringsdesign stadig et populært koncept, der er inkluderet blandt de seje tatoveringer til mænd.

38. Roser på Halsen

Hvis du troede, at rosetatoveringer kun er til kvinder, har denne tatovering måske lige vist dig forkert! Mænd kan også se godt ud med rosetatoveringer, og med at det dekorerer din hals, bliver det bare meget mere indlysende.

39. Interstellar

Planetmotiver kan lave fantastiske tatoveringer til fyre. En tatovering som denne vil kræve indviklet prik og masser af planlægning på forhånd. Dette gælder især, når det involverer en så stor baggrund med bjerge og vand!

40. Gamle og kloge

Portræt visdom og omsorg ved at bruge tatoveringsartikler med det tema i tankerne. Kloge gamle mænd vil helt sikkert skildre en følelse af viden og erfaring, hvis noget. Du kan endda farve din egen far eller bedstefar!.

41. Geometrisk symmetri – ugler

Gennemse lidt mere på vores websted, og du vil måske lige bemærke, at ugletatoveringer findes i mange stilarter. Ved at skildre visdom og mystik kan du se disse motiver blandt mennesker med forskellige egenskaber.

42. De røde indianere

Ubevidst sætter kvinder mænd med tatoveringer til kategorien, der holder deres løfter og kan bevise ordene med handling. Det er en god motivation og reklame. Røde indianeres æra er muligvis for længst gået, men mange mindes stadig deres minder med en tatovering som denne.

43. En underarmstatovering

Tatovering på underarmen mænd -Timer

Tatovering på underarmen mænd -Timer

Underarms tatoveringsdesign til mænd kan indeholde en skraldespandstil som den ovenfor viste. Normalt kan du se en blanding af realisme, stænk af rødt og noget surrealisme i tatoveringen.

Mænd er meget kreative, når det kommer til øjeblikket for at vælge den del af kroppen, de gerne vil lægge tatoveringer på. De mest populære steder er:

 1. Hals – Drenge kan lide dette sted og små billeder ser særligt godt ud.

44. Hals -tatoveringsdesign til mænd

Vi synes, at dette er en af ​​de bedste tatoveringsidéer til mænd, når de blækkes om halsen; Læg et lille tatoveringsdesign på bagsiden af ​​nakken, og før det til området lige mellem skuldrene. Spejldesignet ser godt ud!

45. Et tegn på frihed

Hvorfor får vi en stemning om, at den person, der har denne tatovering, er en stolt amerikaner? Under alle omstændigheder kan det have masser af patriotisme at have en skaldet ørn -tatovering på dette område!

46. ​​Ikke for Arachnophobic

Tatovering på halsen mand - Edderkop

Tatovering på halsen mand – Edderkop

De mest populære designs er billederne af en edderkop eller en natflagermus. Denne ovenfor kan dog se lidt realistisk og skræmmende ud, især når man møder nye mennesker, der måske ikke forventer at se en edderkop der!

47. Spiral Tribal Tattoos for Guys

Tatovering på hans hals mand - stammesymboler

Tatovering på hans hals mand – stammesymboler

Stammotiver ser særligt unikke ud. Det ser ud til, at mænd elsker tribal tatoveringsdesign dels for sin enkelhed, men også for hvor eksotisk og kompliceret det kan blive.

48. Flagermus -tatoveringer til mænd

Tatovering på mandens hals - flagermus

Tatovering på mandens hals – flagermus

Tatoveringer med disse natdyr er ikke nye. Denne mand vil ikke være den første person til at have det, og han vil heller ikke være den sidste. Du ved aldrig, hvor du kan se en tatovering med flagermus-tema næste gang!

 1. Bryst – En af de bedste dele til at lægge en tatovering til mænd er oversiden af ​​brystet.

49. Vintage Style Eagle Tattoo

Denne mand her dufter praktisk talt af maskulinitet. Den smarte overskæg passer på en eller anden måde godt til hans ørnetatoveringsdesign, og vi kan næsten se ham udføre skovhuggerarbejde!

50. Ørn med et hjerte – seje tatoveringer til mænd

Er en ørnetatovering for almindelig for dig? Hvad med sådan noget som dette? Denne tatovering har en ørn, der holder et hjerte i klørne, og selve hjertet har også så mange pile, der løber gennem det.

51. Vil ikke gå galt med et bryst & Arm tatovering

Hver fyr kan let se fantastisk ud med tatoveringer på deres bryst- og armområder, især når tatoveringen er forbundet ligesom fyren på dette billede! En tatovering på brystet kan også udvides til at dække armene, så du kan udvide dit design når som helst du vil.

52. Cool tatoveringsdesign til mænd

En udsigt over skoven med to individer, der går gennem den, og to ulve, der sner til hinanden på siden? Ligner en hemmeligt hardcore tankegang, som bæreren vil vise verden! Måske tror han, at han er en hård værge for dem, han elsker.

53. Af Kranier og Ugler

der er ganske meget at absorbere i denne fyres tatoveringer. For det første er der de indviklede geometriske designs på hans arme og på siderne af hans talje. Der er også uglen med sit brede vingespænd midt på brystet og kraniekæden, der ser ud til at være slidt om hans hals.

54. Imponerende realistiske 3D -tatoveringsideer til mænd

Dette er et trippy tatoveringsdesign! Disse former ser ud til at dukke op fra hans hud som et 3D -design, og det realistiske og detaljerede øjendesign i midten er lige så fantastisk. Leder du efter fede tatoveringer? Dette er et koncept, som du helt sikkert kan gå efter.

55. Enkel stregtegning i vintage stil

Minder denne tatoveringskunststil dig om middelalderkunst? Det gjorde det bestemt for os! Linjearbejdet er rent og pænt og skildrer en ørn i midten og solnedgangen på havet lige nedenunder. Tatoveringer til fyre kan altid tage placering som denne.

56. Farverig og fancy

Det japanske sky -motiv kan parres med kranier, blomster og væv. der er endda et monster i japansk stil trykt hen over brystet, som ser lige så fantastisk ud!

57. Fuldkropstatoveringer til fyre

Tag fyretatoveringer til det ekstreme ved at have en tatoveringsdækning på hele kroppen ligesom denne fyr lige her. Han er praktisk talt dækket fra nakken helt ned til benene! Det er dog et ganske godt valg for ham at bevare sit ansigt uden tatoveringer.

58. Kaninen i ulvens kæber

Der er også et ord lige under det, og en tatovering i skrifttype ved siden af ​​det også! Nu gør dette os bare nysgerrige om, hvilke andre tatoveringsstilarter og genstande, der dækker denne mands krop, eller om han selv fortryder den vilde blanding af tatoveringer.

59. Næsten dæmonisk

Ørnen over Illuminati -designet er fin. Det dæmonlignende væsen nedenunder dog? Det er noget nyt. Denne fyr lige her har også andre tatoveringsdesign til mænd på sine arme. Hvilken idé kan du tage for dig selv?

60. Delvist færdig

Vi elsker hvordan ørnens fjer ser ud! Vingerne er kun halvfærdige, men det ser allerede lovende ud. Den lille læbestiftplet der kan også være en af ​​de mere promiskuøse tatoveringsideer til mænd.

Tatovering på brystet Mand - ugle

Tatovering på brystet Mand – ugle

Her kan et stille stort design tegnes.

Tatovering på brystet mand - båd på stranden

Tatovering på brystet mand – båd på stranden

Symmetriske billeder ser meget smukke ud!

Tatovering på brystet mand - Dreamcatcher

Tatovering på brystet mand – Dreamcatcher

Valget af skitser er bredt her

Tatovering på hans brystmand og Lion -Dragon

Tatovering på hans brystmand og Lion -Dragon

og giver dig valgfrihed uden begrænsninger.

Tatovering på hans brystmand - skelet og kranium

Tatovering på hans brystmand – skelet og kranium

 1. Tilbage – Denne del af kroppenTatovering på ryggen af ​​manden - hovedet på en elefant

  Tatovering på ryggen af ​​manden – hovedet på en elefant

  er det bedste sted for enorme designs,

  Tatovering på mandens ryg - romerne i skallen

  Tatovering på mandens ryg – romerne i skallen

  som drager,

  Tatovering på ryggen af ​​manden - hovedet på dragen

  Tatovering på ryggen af ​​manden – hovedet på dragen

  gamle temaer,

  Indisk tatovering - på ryggen af ​​en mand

  Indisk tatovering – på ryggen af ​​en mand

  og endda et helt billede.

  Farvetatovering - tiger på ryggen mand

  Farvetatovering – tiger på ryggen mand

 1. Hænder – Når det kommer til hænderne, foretrækker mænd at gøre dem på underarmen,Tatovering på underarmen mænd - vingefjer

  Tatovering på underarmen mænd – vingefjer

  især attraktiv

  Tatoveringsærmer i mænds stil Dotwork

  Tatoveringsærmer i mænds stil Dotwork

  for dem, der har store triceps eller deltoider. 

  Tatovering på underarm mænd - skjold

  Tatovering på underarm mænd – skjold

  Indersiden af ​​hånden er lidt mere følsom

  Tiger tatovering på hånden mand

  Tiger tatovering på hånden mand

  men bogstaver og citater ser særligt søde ud her.

  Vaskebjørn tatovering på hans arm mand

  Vaskebjørn tatovering på hans arm mand

  Hænder ned er det bedste sted for blæk.

  Hajtatovering - på hans arm mand

  Hajtatovering – på hans arm mand

 1. Kalve – StammotiverPolynesisk tatovering på kalve mænd

  Polynesisk tatovering på kalve mænd

  og gamle skitser sættes normalt på benene 

  Tatovering på fod mænd - Big Ben ur i England

  Tatovering på fod mænd – Big Ben ur i England

  og kalve.

  Tatovering på benet på fyren - solen

  Tatovering på fyrens ben – solen

  Det giver ejeren et maskulin look,

  Tatovering på kalvemænd i stil med Dotwork

  Tatovering på kalvemænd i stil med Dotwork

  plus kalve er mindre smertefulde end andre dele af kroppen.

  Tatovering på underarmen mænd -ognenny kranium

  Tatovering på underarmen mænd -ognenny kranium

 1. Ribben – Tatoveringer på ribbeneneTatovering på kanterne meget - Biomekanik

  Tatovering på kanterne maskine – Biomekanik

  se helt fantastisk ud

  Tatoveringsmand på kanterne - en pige

  Tatoveringsmand på kanterne – en pige

  og kan være alt fra bogstaver eller citater til

  Tatovering på kanterne af mændene - indskriften

  Tatovering på kanterne af mændene – indskriften

  komplicerede skitser og fotos.

  Tatoveringsmand på kanterne - Tiger

  Tatoveringsmand på kanterne – Tiger

 1. Maven – Du skal være ærlig over for dig selv.Tatovering på mandens bryst - hjerte og blå plads

  Tatovering på mandens bryst – hjerte og blå plads

  Om et par snesevis af år bliver din six pack til en ølmave

  Tatovering på brystet mand - Fire Tiger

  Tatovering på brystet mand – Fire Tiger

  og din tidligere seje tatovering bliver til kaos under maven.

Hvis du besluttede at få en tatovering på ribbenene, skal du være opmærksom på, at processen kommer til at blive ekstremt smertefuld, og helingen vil vare i 1-2 måneder. Det afhænger af billedets størrelse, kompleksitet og fysiske særegenheder i din krop.

Tatoveringer på hånden mand og vaskebjørn flyer på brystet

Tatoveringer på hånden mand og vaskebjørn flyer på brystet

Placering af tatovering

Placering er en af ​​de vigtigste ting at bestemme for tatoveringen. Designet kan være unikt, kreativt og virkelig attraktivt, men hvis det ikke er skaleret til kroppen, fungerer det ikke, som du vil. Spørgsmålet er: ”Får du en tatovering for sit design eller bare for at fylde det tomme sted på din krop?”. Det vigtigste at huske er, at en tatovering skal supplere din krop, være en del af den og se naturlig ud.

Tatoveringsørn - på brystet mand

Tatoveringsørn – på brystet mand

En tatoveret mand skal ligne en mand, som du ikke kan forestille dig at være uden en tatovering.

Hvor smertefulde er tatoveringerne?

Spørgsmålet om smerte er det mest almindelige, når det kommer til tatoveringer. Trist at indrømme, men tatoveringer gør ondt. Niveauet af smerte afhænger af individerne og af billedets placering. Hver persons smertetærskel er så forskellig, at dette spørgsmål er svært at besvare. Men der er dele, hvor tatoveringer er mindre smertefulde:

 1. Håndled og hænder
 2. Kalv

  Tatovering på benet på fyren - Biomekanik

  Tatovering på benet på fyren – Biomekanik

 3. Skuldre

  Tatovering på skulderen af ​​kærestetiger

  Tatovering på skulderen af ​​kærestetiger

Mere eller mindre håndterbar:

 1. Underarm

  Tatovering på underarms mænd i stil med Dotwork

  Tatovering på underarms mænd i stil med Dotwork

 2. Nakke

  Halsen tatovering fyr i den nye skole stil

  Halsen tatovering fyr i den nye skole stil

 3. Pande

  Tatover symbolerne på hans pande

  Tatover symbolerne på hans pande

Og nu de værste dele:

 1. Fodsåler

  Tatovering på fodsålerne - verdenskort

  Tatovering på fodsålerne – verdenskort

 2. Knæ

  Tatovering på knæet på fyren - bjørn

  Tatovering på knæet på fyren – bjørn

 3. Bryster og mave

  Hajtatovering på hans brystmand

  Hajtatovering på hans brystmand

De mest smertefulde dele er dem, hvor huden er den tyndeste og nålen er tæt på knoglen. Glem ikke, at alkohol ikke er den bedste måde at frigive stress på, fordi det udvider karene og kan føre til forhøjet blodtryk. Som et resultat kan du begynde at bløde, når nålen er indeni. Så hvis du besluttede at lægge en skitse på din krop, skal du være lidt tålmodig. For at besvare spørgsmålet, om en tatovering gør ondt, er svaret ja og nej. Følelsen af ​​at en nål styrter din hud er ikke det mest behagelige, du nogensinde har følt, men hvis du bestemt besluttede dig for at have en tatovering, er det ikke en undskyldning.

Joker -tatovering - på ryggen af ​​en mand

Joker tatovering – på ryggen af ​​en mand

Moderne måder at fjerne en tatovering på

Ideen om at få en tatovering kommer nogle gange ubevidst og er ikke gennemtænkt. Det sker, at en tatovering ikke kommer ud, som du havde forventet, eller at placeringen ikke var den bedste, og din chef giver dig en hård tid i stedet for en forfremmelse. Uanset årsagen, skal du fjerne en tatovering, spørgsmålet du står over for er – hvordan? Her er de moderne måder at hjælpe mænd i sådanne situationer:

 1. Fjernelse af hud med dermatom – De fleste læger anser denne metode for den mest effektive og mindre hårde. Effektiviteten forklares ved, at farvning kommer ind i hudens retikulære lag placeret over linjen af ​​oliekirtler og hår. Derfor, mens du sletter det tatoverede stykke hud, sparer hudoverfladen mulighed for at regenerere.
 1. Laser – Proceduren ved hjælp af en laser tager normalt fra 1 måned op til 12, afhængigt af blækkvaliteten, måden tatoveringen blev placeret på og patientens organisme særegenheder. Hver tatoveringssalon tilbyder korrektioner af lavt kvalificerede tatoveringer, opdaterer dem med nyt udstyr eller endda lægger et helt andet design samme sted. Kvaliteten afhænger af professionalisme. Men du skal være opmærksom på, at det er umuligt at fjerne en sådan tatovering med en laser, da et dobbelt blæk absorberer laserens energi med en dobbelt effekt, som kan føre til alvorlige forbrændinger og efterlade et stort ar.
 1. Koagulation – Billedet brændes med elektroder. Proceduren udføres med lokalbedøvelse. Huden er dækket af et tørt lag, der falder ned på en uge eller ti dage. I de fleste tilfælde er arene ret synlige.

Mange af os drømmer om at få en tatovering, når vi er unge, men nogle gange ser det ikke rigtig godt ud for en moden mand, hvad der passer til en ung dreng. Der er måder at fjerne ikke længere ønskede tatoveringer, men du bør være forberedt på resultatet.

Mest almindelige mænds tatoveringsdesign

De mange forskellige ideer til mænds tatoveringer er så rige, at du kan bruge uger på at lede efter din perfekte tatovering. Valget af et design er meget kompliceret, og billedets sande betydning vil kun være åben for ejeren. Hvis du endnu ikke har besluttet dig for hvilken skitse du skal vælge, kan du altid kigge igennem billederne i salonerne for at vælge en, der passer præcis til dig. Selvom der er få almindeligt anvendte ideer til mænds tatoveringer:

 1. Arme – Dette design dækker en hånd fra håndleddet op til albuen eller endda skulderen.Tatovering på underarmen - Dragon

  Tatovering på underarmen – Dragon

  Indholdet kan være anderledes, men i de fleste tilfælde,

  Tatovering på hånden mand - en hvid tiger

  Tatovering på hånden mand – en hvid tiger

  Polynesiske tatoveringer, japansk eller fantasi. “Arme” kan have en farve

  Tatovering på underarmen rustning mænd -rytsarskie

  Tatovering på underarmen rustning mænd -rytsarskie

  eller mange. De kan kombinere bogstaver og blande få billeder.

  Tatovering på underarmen - Dotwork

  Tatovering på underarmen – Dotwork

 1. Polynesisk og maori – Polynesiske tatoveringer har deres egen historie. Kun mænd fik lov til at bære dem og kun på grund af en eller anden lejlighed. I oldtiden burde enhver tatovering være detTatovering polynesisk stil på underarm fyr

  Tatovering polynesisk stil på underarm fyr

  fortjent og først da kunne det tegnes. I dag er der forskellige slags og variationer af polynesiske tatoveringer.

  Tatovering i polynesisk stil ved fyrens hånd

  Tatovering i polynesisk stil ved fyrens hånd

  De bør adskille sig fra traditionelle.

  Symmetrisk tatoveringsstil på bagsiden Maori mænd

  Symmetrisk tatoveringsstil på bagsiden Maori mænd

 1. Biomekanik – Det er en ret ny og udviklende stil inden forTatovering på brystet mænd i stil med Biomekanik

  Tatovering på brystet mænd i stil med Biomekanik

  tatoveringsdesign, der indeholder billeder af mekaniske væsner, der efterligner handlinger eller andre tilstande.

  Tatovering på hånden mænd i stil med Biomekanik

  Tatovering på hånden mænd i stil med Biomekanik

  Mange biomekanisk tatoveringer tager billeder fra tegneserier.

  Tatovering på kalvemænd i stil med Biomekanik

  Tatovering på kalvemænd i stil med Biomekanik

 1. Anker – Dette er symbolet på balance og husly.Tatovering på fyrens hånd - Anker

  Tatovering på fyrens hånd – Anker

  Det er et almindeligt design for sejlere, der tilbringer det meste af deres tid på havet, for mennesker, der elsker havet og dem, der bor ved siden af ​​det.

  Tatovering på fyrens underarm - Anker

  Tatovering på fyrens underarm – Anker

  Et anker er også et symbol på den tidlige kristendom.

 1. Skib Det er symbolet på håb og sejlads.Tatovering på ryg mænd - Skib

  Tatovering på ryg mænd – Skib

  Mange mennesker med sådanne tatoveringer har en forbindelse mellem deres liv og skibsliv. En kvinde og et skib er to ting, der ikke kan matches. Et skib er ofte afbildet som et skæbnesymbol.

  Tatovering på underarm mænd - Skib

  Tatovering på underarm mænd – Skib

 1. Kranium – Dette er et af de stærkeste og mest populære symboler på tatoveringsdesign. Det symboliserer død, frygt og efterlivet. Hver kultur fortolker et kranium på en anden måde.Kranium tatovering - fyren tilbage

  Kranium tatovering – fyren tilbage

  For nogle kulturer har det en positiv betydning, for de andre ondskab.

  Kranium tatovering - på hånden mand

  Kranium tatovering – på hånden mand

 1. Løve – Dette er en velkendt dyrekonge.Tatovering på skulderblad mænd - Leo

  Tatovering på skulderblad mænd – Leo

  En mand med en sådan tatovering ønsker at vise sin magt og lederegenskaber.

  Tatovering på brystmænd - Leo

  Tatovering på brystmænd – Leo

 1. Cross – Det kan bære både religiøs kontekst og en dekorativ.Tatovering på bryst mænd Cross

  Tatovering på bryst mænd Cross

  Normalt er der initialer ved siden af, bogstaverne i en persons navn, der var kærest for en mand.

  Tatovering på ryg til mænd Kors med vinger

  Tatovering på ryg til mænd Kors med vinger

 1. Scorpion – Det er en smuk og eksotisk tatovering, kun udført af få mænd.Tatovering på skulderen af ​​fyr-Skorpionen

  Tatovering på skulderen af ​​fyr-Skorpionen

  De udføres normalt i hæren. Hvis en mand deltog i en krig, eller handlinger stingeren blev rejst op, hvis han bare tjente i hæren, er stingeren buet ned.

  Tatovering ved hånden til mænd Skorpionen

  Tatovering ved hånden til mænd Skorpionen

 1. Bogstaver, citater – Bogstaverne kan skrives på engelskTatoveringsmand på kanterne - et brev

  Tatoveringsmand på kanterne – et brev

  Japansk, kinesisk, latin eller et andet sprog.

  Tatovering på ryggen - tegn

  Tatovering på ryggen – tegn

  Hieroglyffer var tidligere ekstremt populære og ses ofte nu.

  Tatovering på hånden mandlige figurer

  Tatovering på hånden mandlige figurer

Disse kategorier tilhører mere mandlige tatoveringer frem for kvinder. Uanset hvilken slags tatovering du vælger, bør det kun have betydning for dig.

Tatovering på fyrens underarm i stil med Tribal

Tatovering på fyrens underarm i stil med Tribal

Hvilke tatoveringer bør mænd aldrig gøre?

Der er fotos og skitser, der ikke anbefales til mænd. Og ikke fordi de ikke er seje, bare nogle af dem ser underlige ud:

 1. Superhelte -Skitserne af SupermanTatovering på ryggen af ​​en mand - Superhelte

  Tatovering på ryggen af ​​en mand – Superhelte

  eller andre helte

  Tatovering på underarmen - Superhelt

  Tatovering på underarmen – Superhelt

  gør mænd til små drenge, der er vilde med barnslige tegneserier.

  Tatovering ved hånden mand - Batman tegneserier

  Tatovering ved hånden mand – Batman tegneserier

 1. Ikoniske tatoveringer. Hvis du er glad for Bob MarleyTattoo-on-the-mans-chest-Bob-Marley

  Tattoo-on-the-mans-chest-Bob-Marley

  kunst eller fan af Elvis Presley,

  Tatovering ved hånden mand - Elvis Presley

  Tatovering ved hånden mand – Elvis Presley

  at lægge fotoet af en yndlingsstjerne på kroppen betyder, at du laver et galleri, som vil distrahere opmærksomheden fra din personlighed.

  Tatovering ved hånden mand - sanger Frank Sinatra

  Tatovering ved hånden mand – sanger Frank Sinatra

 1. Navn på elsket kvinde eller en kone – Hvis din kærlighed er sand, dyb og oprigtig, behøver du ikke vise dig frem.Tatovering ved hånden mand - pigenavn Alexander

  Tatovering på hånden mand – pigenavn Alexander

  Desuden kender vi alle statistikkerne over brud og skilsmisser.

  Tatovering ved hånden mand pigens navn -Olivia

  Tatovering ved hånden mand pigens navn -Olivia

  Hvordan vil du forklare din nye passion et tegn på en eks på din krop? Det ser slet ikke fedt ud.

  Tatovering på mandens ryg - navnet på pigen Nataliya

  Tatovering på mandens ryg – navnet på pigen Nataliya

  Tatovering på underarmen - pigenavne

  Tatovering på underarmen – pigenavne

Hvordan vil din tatovering se ud, når du bliver gammel?

Det evige spørgsmål, der generer alle tatoveringsejere og ikke kun. Det bliver ikke særlig behageligt at se dine tatoveringer som rodede billeder, huden vil ikke længere være smuk og spændt. Men denne ændring kommer til at ske med alle, uanset om de har en tatovering eller ej.

Mand med tatovering over hele kroppen i stil med old school

Mand med tatovering over hele kroppen i stil med old school

På den ene side kan billedet på kroppen endda have en fordel: at dække hudens fejl, når du bliver gammel. I det mindste vil en del af din krop se yngre og præcis ud. Det er op til hver mand at vælge at få en tatovering eller ej. Folk, der dømmer og bringer dette velkendte argument-om tatoverings udseende om 30 år tager ikke én ting i betragtning.

Farvet tatovering på mandskroppen i alderdommen

Farvet tatovering på mandskroppen i alderdommen

Hvor mange gange har du hørt fra mennesker med tatoveringer klage over de andre – “clean bodied”, som ikke har nogen? De er ligeglade … så hvorfor generer dette spørgsmål folk, der ikke har en tatovering?

Tatovering på brystet mænd i alderdommen

Tatovering på brystet mænd i alderdommen

Hvordan kommer du til at se ud med en tatovering om 50-60 år? På samme måde som andre mennesker, bare med en tatovering!

Tatovering på den mandlige krop i alderdommen

Tatovering på den mandlige krop i alderdommen