45 Heves fonott Mohawk frizura

Mint mindannyian tudjuk, a divat- és stílusirányzatok mindig visszatérnek, miután a megfelelő idő eltelt. A mohawkok sem különbek. Hatalmas slágerek voltak a 70 -es és 80 -as években, különösen a punk rock mozgalom miatt, és az elmúlt évek újra elővették őket. De mit tesz, ha azt akarja, hogy megnyugtassa magában a punk istennőt anélkül, hogy le kell borotválnia a fejét, vagy tüskékké kell zseléznie a haját? Vessen egy pillantást a fonott mohawk frizurák listájára, és inspirálódjon.

1. Hogyan készítsünk Mohawk fonatot

A fonott mohawks sokféle formában és méretben kapható. A frizura alapja azonban az, hogy meg kell ismételni a hagyományos mohawkot egy, jumbo, magasított fonat létrehozásával, amely vízszintesen fut a homlokától a nyakáig. A többi rajtad múlik.

barna fonott mohawk

Forrás

2. Zsinór Mohawkban

Ha ki akarja hevesíteni a megjelenést, oldalról kihúzhatja a hajszálakat, és azokat is külön fonatba fonhatja. Ezt általában a harcos fonott mohawknak neveznénk, és ez az egyik legmenőbb.

harcos nő fonott mohawk

Forrás

3. Piros fonott Mohawk

Ezt az árnyalatot Rock’n’Roll Rednek hívják, és ez az egyik abszolút kedvencünk. Ez egy kis éllel ruházza fel a fonott mohawkot, arra az esetre, ha úgy döntött, hogy a punk rock frizura nem elegendő a kezdéshez.

Rock 'n' Roll Piros fonott mohawk

Forrás

4. A modern Chignon

Fonott mohawkkal is frissítheti a klasszikus chignont modernre. Ez arra az esetre vonatkozik, ha menyasszony szobalányaként el kell mennie egy esküvőre, ha maga a menyasszony, vagy bálba megy.

modern chignon fonott mohawk

Forrás

5. Orchidea fonott Mohawk

A fonott mohawks még izgalmasabbá válik, ha a haja nem hagyományos színű. Ez az orchidea lila, és láthatod, hogy a színek forgatagán keresztül sokkal mélyebbé és térfogatabbá teszi magát a mohawkot.

orchidea fonott mohawk

Forrás

6. A rendetlen fonott Mohawk

Ha nagy rajongója a rendetlen fonatnak, akkor örömmel fogja megtudni, hogy mohawkká is tudja alakítani őket. Valójában látványosnak tűnnek, mint egyfajta harcos hölgy, aki szolgálaton kívül van, vagy aki most tért vissza a csatából.

rendetlen fonott mohawk

Forrás

7. Mohawk fonott stílusok

Kiválaszthatja a kívánt mohawk stílust. Felteheti az összes haját, félig felfelé lefelé, vagy elmehet egy mohawk -ra, majd hagyhatja, hogy a hátában haladjon tovább halfarkban, holland fonatban, francia fonatban vagy normál háromszálú fonatban.

szőke fonott mohawk

Forrás

8. Fél egy Fonott Mohawktól

Ha már retteg, akkor félúton van egy csodálatos fonott mohawk felé. Csavarhatod őket a fejed tetejére, összefonhatod őket, vagy csapok segítségével megteremtheted a mohawk illúzióját.

retteg a fonott mohawktól

Forrás

9. Horgolt fonott Mohawk

Ez a keresztezett fonott minta valóban műalkotás, ami a frizurákat illeti. A mohawk fő része egy túlméretezett halfarkú fonat. A fő attrakció azonban az oldalakat díszítő horgolt zsinórok.

horgolt fonott mohawk

Forrás

10. Fonott Mohawk Updo

Ez a mohawk részben rendetlen fonat rész buborék fonat. Ezt a kinézetet úgy érheti el, ha a kulcsfontosságú helyeken a frizura mentén behelyezi a bobby csapokat, majd ujjaival, nem fésűvel vagy ecsettel húzza.

egyszerű fonott mohawk

Forrás

11. Szürke fonott Mohawk

Ez egy fantasztikus hajviselet télen, ha már láttunk ilyet. Ez a szürke árnyalat enyhe fémes csillogással rendelkezik, és egyszerűen imádjuk, hogy a francia fonat hátul kissé emelkedett. Lehetővé teszi a szem számára, hogy lásson alatta egy másik, sötétebb szürke árnyalatot.

szürke fonott mohawk

Forrás

12. A Selena Gomez

Vannak hírességek, akik szeretik a fonott mohawkot is, és felkarolták a vörös szőnyegen. Az egyikük az Instagram kedvese, Selena Gomez. Itt ringat egy kiemelkedő sötét csokoládébarna sólyomot, arany ruhával és arany fülbevalóval.

selena gomez fonott mohawk

Forrás

13. Peekaboo Highlights

Egy másik módja annak, hogy életet és színt lehelhess a már most félelmetes fonott mohawkba, ha peekaboo fénypontokat sportolsz. Ha érdekli, egy egész darabot írtunk az ilyen típusú kiemelésekről, amelyeket itt megnézhet.

peekaboo kiemeli fonott mohawk

Forrás

14. Haj kiegészítők

Milyen jó lenne ezt a frizurát viselni az esküvő napján? A szelfik és az Instagram -fotók egyszerűen világítanának. Ez egy bonyolult fonott mohawk kávé és krémbarna színben, ezüst homlokfedővel és fülbevalóval.

haj kiegészítő fonott mohawk

Forrás

15. Box Braids Mohawk

Ezzel a frizurával csak a doboz fonatának kezdetét láthatja, amely a műbimbóként szolgáló jumbo méretű háromszálú fonatba táplálkozik. Az eredmény látványos. A különféle fonatok kombinációja kreatív és igazán inspiráló.

dobozfonat fonott mohawk

Forrás

16. A Janelle Monae

Egy másik díva, aki szereti a jó fonott mohawkot, hogy a vörös szőnyegen pompázhasson, az énekesnő és színésznő, Janelle Monae. Itt van a Met Gálán, lenyűgözően császáriasnak néz ki, köntösben és köpenyben, fekete -fehér aláírásával, és természetesen mohawkkal.

janelle monae fonott mohawk

Forrás

17. Bohemian Braided Mohawk

A bohém fonott mohawknak szeszélyesnek és rendetlennek kell lennie. Ennek tükröznie kell kreatív és nőies oldalát, ezért ne féljen hagyni, hogy személyisége ragyogjon. Tökéletes frizura szórakoztató esküvőre vagy nyári partira.

esküvői fonott mohawk

Forrás

18. Írisz Fonott Mohawk

Ezt a színt íriszlila -nak hívják, és az elmúlt szezonban nagy volt a kereslet. Ha meg akarja érezni a mohawk igazi érzését, akkor mindig borotválhatja a fejét, és fonhatja a többit. Minél hitelesebb, annál jobb!

írisz fonott mohawk

Forrás

19. Kislány fonott Mohawk

Van otthon egy kis harcos hercegnő, akit valóban Belle, Moana, Mulan és Pocahontas ihletett? Akkor talán szívesen kapna fonott mohawkot frizurának. Az arany haj kiegészítők fantasztikusan imádnivaló látványt nyújtanak.

kislány fonott mohawk

Forrás

20. Fonott Mohawk természetes hajjal

Ez a színkombináció jelenleg a legdivatosabb. Ezért valódi fashionista stílusban futnia kell a stylistjához, és meg kell szereznie. Ez a keverék a gyömbér réz és a buja bordó, az év két legmelegebb színe között.

réz mahagóni fonott mohawk

Forrás

21. Szivárványos fonott Mohawk

A nem hagyományos színek továbbra is hatalmas slágerek, ezért ne mondjon le róluk. Ez a szivárványos haj, minden kedvenc színének pasztell árnyalataiból, szakszerűen keverve és egymás mellé helyezve, hogy megkapja ezt a csodálatos Technicolor eredményt.

szivárvány fonott mohawk

Forrás

22. Páva fonott Mohawk

Ha rajong a színekért, de nem szeretne mindent elérni, hogy szivárványos hajat kapjon, van egy elegánsabb megoldás. Pávahajnak hívják. Kezdje természetes alapokkal, mint például barna, barna vagy szőke, és csak olyan árnyalatokat használjon, amelyeket a páva farka talál, például kékeszöld, kék és lila.

páva fonott mohawk

Forrás

23. Cherry Red Braided Mohawk

Ez egy álom vált valóra a nem mindennapi menyasszony számára. Ez egy élénk és erőteljes cseresznyevörös szín, amelyet fauxhawk -ba fontak. A frizurában egy túlméretezett hajszárító is található, amely fehér és arany kristályokkal van ellátva, és még jobban kiemeli a színt.

Cherry Red Braided Mohawk

Forrás

24. Ombre Fonott Mohawk

Lehet, hogy finom, elegáns és irodai, de mégis ombre. Ez a világos szőlő, amely köves, szürke ombre hajrá olvad, és szakszerűen mohawkká változtatta. Viselje, hogy mindkét színt kiemelje a hajában.

ombre szőlő szürke fonott mohawk

Forrás

25. Mohawk zsinórral az oldalán

Minden, ami erről a frizuráról szól, harcos. A tetején lévő mohawk három különálló zsinórrétegből áll, amelyek csapokkal tartják egymást. Az oldalak egyszerű, de hosszú és erőteljes, háromszálú fonatból lettek, amelyek sokat beszélnek.

hosszú hajú fonott mohawk

Forrás

26. Fonott Mohawk borotvált oldalak

Lesz ennél édesebb? Ez egy fonott mohawk, amely fehér szőke rettegekből áll, borotvált oldalakkal. Úgy gondoljuk, hogy most találta meg a következő zenei fesztivál megjelenését. Szerelmesek vagyunk a sminkbe is, amely bordó árnyalatok választéka.

kopasz fade fonott mohawk

Forrás

27. Az V. nyak

Ez a fonott mohawk különleges típusa. Borotvált oldalai letisztult V alakban a tarkóig ereszkednek le. Ez a rész francia stílusban fonott. A mohawk felül látható. Ráadásul az egyik oldalon egy kis kristály díszítés látható.

v nyakba fonott mohawk

Forrás

28. Undercut Braided Mohawk

Ezek a mohawkok egy kicsit közelebb állnak az eredeti látáshoz, mivel valójában borotvált oldalaik vannak, mint egy valódi mohawknak. Ez azonban választás és lehetőség kérdése. Néhány nő olyan környezetben dolgozik, ahol a fej borotválása egyszerűen nem lehetséges.

alulvágott fonott mohawk

Forrás

29. A Kelly Osbourne

Amint láthatja, ez a tévésztár a reálisabb fonott mohawk mellett döntött, alulvágással és zsinórral a tetején. Ő is hű kedvencéhez, a színéhez, amely egy tintás levendula. Kiemeli kék szemeit és illeszkedik a korall rúzsához.

Kelly Osbourne fonott mohawkot

Forrás

30. Lófarok fonott Mohawk

Ha elég ügyes vagy, ezt a frizurát otthon is megteheted. Keressen néhány oktatóanyagot az interneten, amelyek megtanítják az összes lépést. Itt a borravaló. Fejezze be egy egyszerű lófarokkal, hogy megkímélje a további erőfeszítésektől és időtől.

barna és szőke fonott mohawk

Forrás

31. Jumbo Braid Mohawk

Lehet, hogy ez a legmenőbb és legelegánsabb fonott mohawk a listán. Valójában ez az a sólyom, amelyet viselhet az irodában, egy találkozón, valamint az elképzelhető legdivatosabb és legviccesebb vacsorán. Csak ne felejtse el viselni a megfelelő koktélruhát.

művészi fonott mohawk

Forrás

32. Mohawk Cornrow Braids

Ez egy fauxhawk, amely teljes egészében kukoricafonatból készült. A még látványosabb eredmény érdekében különböző méretű kukoricákat kaphat. Ezenkívül próbálja meg rögzíteni őket a mohawkban, mint egy buborékfonat vagy Bantu csomók. Ez valóban különbséget tesz.

Fekete fonott mohawk

Forrás

33. Fonott Mohawk csavarokkal

Köszöntsön ennek a lenyűgöző és hatalmas fonott mohawknak, amelyet szenegáli fordulatokból terveztek. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy viselje csavarjait, és megvédje őket a kopástól és a bomlástól, különösen hideg időben és szélben.

masszív fonott mohawk szenegáli csavar

Forrás

34. A menyasszony fonott mohawkja

Mit mondanál egy fonott mohawk -nak, amelyet természetes virágokkal készített virágkoronával díszítettek a nagy napodon? Az eredmény látványos. Éppen ezért az esküvőipar szerint ez a stílusirányzat növekszik.

Menyasszony fonott Mohawk

Forrás

35. Cora Braided Mohawk

Folytatjuk a nem hagyományos színek listáját korallokkal. A rózsaszín és a narancs keveréke, csak néhány enyhe mandarin és gyöngyszem a jó méréshez. Ha másolni szeretné, javasoljuk, hogy hagyja ezt a stylistra, mert nem könnyű otthon lehúzni.

korall fonott mohawk

Forrás

36. Rézfonatú Mohawk

A napsütéses szőkék és a rózsaszín aranyfüzérek napja stílusvégi szempontból véget ér. Vannak még nosztalgiázók, akik kitartanak, de jól látható, hogy az igazi királyok most rézből és sárgarézből állnak. Fogadja el az új színeket!

réz fonott mohawk

Forrás

37. A préselt fonott mohawk

Hogyan viszünk vissza egyenesen a 90 -es évekbe és a 2000 -es évek elejére. Emlékszel, amikor mindannyian így akartuk krimpelni a hajunkat? Abban az időben, ha a hajad nem cikázott, csak nem voltál elég hűvös. Örömmel fogja hallani, hogy ez a tendencia is kismértékben visszatér.

krimpelt, fonott Mohawk

Forrás

38. Buborékfonat Mohawk

Ami a kislány fonott mohawks -ját illeti, akkor könnyedén mehet a fonásra. A kicsiknek jellemzően nincs akkora türelmük, mint Önnek, ha bonyolult frizurákról van szó. A jó kompromisszum egy buborékfonat, amelynek oldalán néhány fonat található.

aranyos fonott Mohawk

Forrás

39. Unicorn Fonott Mohawk

Ezt az egyszarvú fauxhawk -nak nevezik mind a szín, mind a frizura miatt. A szín világos pasztell árnyalatok keveréke, míg a mohawk egy unikornis farkához hasonlít. Adjunk hozzá egy marék haj csillámot, és a megjelenés kész!

egyszarvú fonott mohawk

Forrás

40. Mohawk Fishtail Braid

Nem tudjuk eldönteni, mit szeretünk jobban. Ez a halfarkú fonat, amely ragyogó az egyszerűségében, vagy ez a krémes szín, amelyet a különböző típusú kiemelések és fényviszonyok erősítenek. Szeretjük az évezredes rózsaszín fülbevalókat is.

krémes fonott mohawk

Forrás

41. Az egyszerű fonott mohawk

Ez valójában nem sokkal egyszerűbb ennél, ha elmegy egy modern mohawk -ra. Borotválod a fejed oldalát, és egyetlen hajszálat hagysz a tetején, egészen a hátsóig. Fonja be egy egyszerű háromszálú fonatba, és kész!

egyszerű fonott mohawk

Forrás

42. Fonott Mohawk és Locs

Itt egy nagyon érdekes felfogás a fonott mohawkról. Kezdetben locsból készült. Elöl két Victory tekercs is van, ami az 50 -es években a női divat egyik alapanyaga. Észreveheti a fahéj kiemeléseit is, amelyeket egyszerűen imádunk.

locs fonott mohawk

Forrás

43. Bonbon Highlights

Néha a kevesebb valóban több, és ezek a bonbon rózsaszín peekaboo kiemelések azért vannak itt, hogy ezt bizonyítsák. Egy egyszerű csipetnyi krémes színű, karamellbarna tenger kiemelheti mindkét árnyalatot, és még jobban kiemelheti őket.

bonbon rózsaszín fonott mohawk

Forrás

44. Locs istennő Fonott Mohawk

Láthatta már, hogy néz ki a locsból készült mohawk, most itt az ideje, hogy találkozzon a locs istennővel. A még kreatívabb megjelenés érdekében aranyszínű hajdíszeket és hajmintákat adhat hozzá.

Locs istennő fonott mohawk

Forrás

45. Fonott Mohawk Zsemle

Azt is választhatja, hogy a mohawkot egy zsemleben fejezi be a fej hátsó részében, ha nem szeretné vagy kedvelné a hagyományos hosszú fonatot. Ez jobban megfelel a díszes vagy elegáns eseményeknek, ahol a zsemle vagy a chignon várható stílusválasztás.

elegáns fonott mohawk

Forrás

Következtetés

A fonott mohawk viselése nyilvánvalóan nem a hagyományos gondolkodású lányoknak és nőknek való. Erős karakterre és szeszélyes személyiségre van szükség ahhoz, hogy kiválasszuk a darabunkban bemutatott ötletek bármelyikét. Ez egy olyan stílus, amely észreveszi a tömegből, és biztosítja, hogy bárhol is járjon, sok bókot kapjon. Hogyan érzi magát a fonott mohawk?