45 kovaa punottua Mohawk -kampausta

Kuten me kaikki tiedämme, muoti- ja muotoilutrendit tulevat aina takaisin, kun oikea aika on kulunut. Mohawks eivät ole erilaisia. Ne olivat valtava hitti 70- ja 80 -luvuilla, etenkin punkrock -liikkeen myötä, ja viime vuodet ovat tuoneet ne takaisin valoon. Mutta mitä teet, kun haluat rauhoittaa punk -jumalattaresi ilman, että sinun tarvitsee ajella päätäsi tai geeliä hiuksiasi piikkeiksi? Katsot meidän punottujen mohawk -kampausten luetteloa ja inspiroidu.

1. Kuinka tehdä Mohawk -punos

Punottuja mohawkeja on monia muotoja ja kokoja. Kampauksen perusta on kuitenkin se, että sinun on toistettava perinteinen mohawk luomalla yksi jumbo, kohonnut punos, joka kulkee vaakasuoraan otsaasi kaulaasi. Loppu on sinusta kiinni.

ruskeaverikkö punottu mohawk

Lähde

2. Punokset Mohawkissa

Voit vetää hiuslankoja sivuilta ja punoa ne myös erillisiksi punoksiksi, jos haluat tehdä ulkonäöstä kovemman. Tätä kutsuttaisiin tavallisesti soturiksi punotuksi mohawkiksi, ja se on yksi hienoimmista ympärillä.

soturi nainen punottu mohawk

Lähde

3. Punottu Mohawk

Tätä sävyä kutsutaan Rock’n’Roll Rediksi ja se on yksi ehdottomista suosikeistamme. Se lisää punottua mohawkia, jos olet päättänyt, että punk -rock -kampauksen tekeminen ei aluksi riitä.

Rock 'n' Roll Red punottu mohawk

Lähde

4. Moderni Chignon

Voit myös käyttää punottua mohawkia päivittämään klassisen chignonin nykyaikaiseksi. Tämä on siinä tapauksessa, että sinun on mentävä häihin morsiamen piikaksi, jos olet itse morsian tai jos aiot juhlia.

moderni chignon -punottu mohawk

Lähde

5. Orkidea punottu Mohawk

Punottu mohawks tulee vieläkin kiehtovammaksi, kun hiuksillasi ei ole perinteistä väriä. Tämä on orkidean violetti ja näet kuinka se lisää paljon syvyyttä ja tilavuutta itse mohawkiin kaikkien värien pyörteiden kautta.

orkidea punottu mohawk

Lähde

6. Sotkuinen punottu Mohawk

Jos olet sotkuisen punoksen valtava fani, opit mielellään, että voit tehdä niistä myös mohawkeja. Itse asiassa ne näyttävät näyttäviltä, ​​kuten jonkinlainen soturinainen, joka ei ole velvollinen tai joka on juuri palannut taistelusta.

sotkuinen punottu mohawk

Lähde

7. Mohawkin punontatyylit

Voit valita haluamasi mohawk -tyylin. Voit laittaa kaikki hiuksesi ylös, tehdä puolet ylöspäin puoliksi alas tai mennä mohawkille ja antaa sen sitten jatkaa selkääsi alas kalahäntässä, hollantilaisessa punoksessa, ranskalaisessa punoksessa tai normaalissa kolminauhaisessa punoksessa.

vaalea punottu mohawk

Lähde

8. Pelkää punottua Mohawkia

Jos sinulla on jo pelkoja, olet puolivälissä tietä upeaan punottuun mohawkiin. Voit kiertää ne pään yläosaan, punoa ne yhteen tai käyttää nastat luodaksesi illuusion mohawkista.

pelkää punottua mohawkia

Lähde

9. Virkattu punottu Mohawk

Tämä ristikkäinen punoskuvio on todella taideteos kampausten osalta. Pääosa mohawkista on ylisuuri kalanhäntäpunos. Tärkein nähtävyys on kuitenkin virkatut punokset, jotka koristavat sivuja.

virkattu punottu mohawk

Lähde

10. Punottu Mohawk Updo

Tämä mohawk on osittain sotkuinen punososa kupla punos. Voit saavuttaa tämän ilmeen asettamalla bobby -nastat koko kampauksen pääkohtiin ja vetämällä sitten sormillasi, ei kammella tai harjalla.

yksinkertainen punottu mohawk

Lähde

11. Harmaa punottu Mohawk

Tämä on upea kampaus talveksi, jos olemme koskaan nähneet sellaisen. Tässä harmaan sävyssä on hieman metallista kiiltoa, ja me yksinkertaisesti rakastamme sitä, kuinka ranskalainen punos on hieman kohonnut takaa. Sen avulla silmä näkee, että alla on toinen, tummempi harmaan sävy.

harmaa punottu mohawk

Lähde

12. Selena Gomez

On julkkiksia, jotka rakastavat myös punottua mohawkia ja ovat omaksuneet sen punaisella matolla. Yksi heistä on Instagram -kultaseni Selena Gomez. Tässä hän keinuttaa erinomaista tumman suklaan ruskeaa haukkaa, jossa on kultainen mekko ja kultaiset korvakorut.

selena gomez punottu mohawk

Lähde

13. Peekaboon kohokohdat

Toinen tapa, jolla voit hengittää elämää ja väriä jo mahtavaan punottuun mohawkiisi, on urheillen joitakin peekaboo -kohokohtia. Jos olet kiinnostunut, olemme kirjoittaneet kokonaisen kappaleen tämän tyyppisistä kohokohdista, jotka voit katsoa täältä.

peekaboo korostaa punottu mohawk

Lähde

14. Hiustarvikkeet

Kuinka siistiä olisi käyttää tätä kampausta hääpäivänäsi? Selfiet ja Instagram -kuvat olisivat yksinkertaisesti valaistuja. Tämä on hienostunut punottu mohawk kahvi- ja kermanruskeassa, jossa on hopeinen otsapääkappale ja korvakorut.

hiustarvike punottu mohawk

Lähde

15. Laatikkopunokset Mohawk

Näet vain laatikon punosten alun tällä kampauksella, joka siirtyy jumbo-kokoiseen kolmisäikeiseen punokseen, joka toimii fauxhawkina. Tulos on näyttävä. Erilaisten punosten yhdistelmä on luova ja todella inspiroiva.

laatikko punokset punottu mohawk

Lähde

16. Janelle Monae

Toinen diiva, joka rakastaa hyvää punottua mohawkia kerskailemaan punaisella matolla, on laulaja ja näyttelijä Janelle Monae. Tässä hän on Met -gaalassa, joka näyttää aivan upealta ja keisarilliselta puvussa ja viitassa, allekirjoituksensa mustavalkoisena ja tietysti mohawkina.

janelle monae punottu mohawk

Lähde

17. Boheemi punottu Mohawk

Boheemi punottu mohawk on oltava oikukas ja sotkuinen. Sen on heijastettava luovaa ja naisellista puolta, joten älä pelkää antaa persoonallisuutesi loistaa. Se on täydellinen kampaus hauskoihin häihin tai kesäjuhliin.

häät punottu mohawk

Lähde

18. Iris Braided Mohawk

Tätä väriä kutsutaan iiriksen violetiksi ja se on ollut suuri kysyntä viime kausina. Jos haluat saada todellisen mohawkin tunteen, voit aina ajaa pään sivut ja punoa loput. Mitä aidompi, sen parempi!

iris punottu mohawk

Lähde

19. Pikkutyttö punottu Mohawk

Onko sinulla pieni soturiprinsessa kotona, joka on todella innoittanut Belle, Moana, Mulan ja Pocahontas? Sitten ehkä hän haluaisi saada punotun mohawkin kampaukseksi. Kultaiset hiustarvikkeet tekevät tästä upean ihastuttavan näyn.

pieni tyttö punottu mohawk

Lähde

20. Punottu Mohawk luonnollisilla hiuksilla

Tämä väriyhdistelmä on itse asiassa trendikkäin tällä hetkellä. Siksi todellisessa fashionista -tyylissä sinun pitäisi juosta stylistisi luo ja saada se. Se on sekoitus inkiväärikuparia ja rehevää viininpunaista, jotka ovat kaksi vuoden kuumimpia värejä.

kuparimahonki punottu mohawk

Lähde

21. Rainbow Braided Mohawk

Myös perinteiset värit ovat edelleen valtava hitti, joten älä luovuta niistä. Nämä ovat sateenkaaren hiukset, jotka koostuvat pastellisävyistä kaikista lempiväreistäsi, sekoitetaan asiantuntevasti ja asetetaan vierekkäin saadaksesi tämän upean Technicolor -tuloksen.

sateenkaari punottu mohawk

Lähde

22. Peacock punottu Mohawk

Jos olet värien ystävä, mutta et halua mennä ulos saadaksesi sateenkaaren hiukset, on tyylikkäämpi ratkaisu. Sitä kutsutaan riikinkukon hiuksiksi. Aloita luonnollisella pohjalla, kuten ruskealla, ruskealla tai vaalealla, ja käytä vain sävyjä, jotka löytyvät riikinkukon hännästä, kuten sinivihreää, sinistä ja hieman violettia.

riikinkukko punottu mohawk

Lähde

23. Kirsikanpunainen punottu Mohawk

Tämä on epätavallisen morsiamen unelma. Se on eloisa ja voimakas kirsikanpunainen väri, joka on punottu fauxhawkiksi. Kampauksessa on myös ylimitoitettu hiuslakka, jossa on valkoisia ja kultaisia ​​kiteitä, jotka tuovat värin esiin entistä enemmän.

Kirsikanpunainen punottu Mohawk

Lähde

24. Ombre punottu Mohawk

Se voi olla hienovarainen, tyylikäs ja toimistoon sopiva, mutta silti ombre. Tämä on kevyt rypäle, joka sulaa kivisiksi harmaiksi ombre -hiuksiksi, jotka on asiantuntevasti muutettu mohawkiksi. Käytä sitä korostaaksesi hiustesi molempia värejä.

ombre rypäleen harmaa punottu mohawk

Lähde

25. Mohawk, jossa punokset sivulla

Kaikki tästä kampauksesta sanoo soturi. Yläosassa oleva mohawk koostuu kolmesta erillisestä punoskerroksesta, jotka tarttuvat toisiinsa nastoilla. Sivut on muutettu yksinkertaiseksi mutta pitkäksi ja voimakkaaksi kolminauhaiseksi punokseksi, joka puhuu paljon.

pitkät hiukset punottu mohawk

Lähde

26. Punottu Mohawkin ajeltu puoli

Meneekö se yhtään raskaammaksi kuin tämä? Se on punottu mohawk, joka koostuu valkoisista vaaleista peloista, joissa on ajeltu puoli. Oletamme, että olet ehkä löytänyt seuraavan musiikkifestivaalisi ulkoasun. Olemme myös rakastuneet meikkiin, joka on valikoima viininpunaisia ​​sävyjä.

kalju haalistua punottu mohawk

Lähde

27. V -kaula

Tämä on erityinen punottu mohawk. Siinä on ajellut sivut, jotka laskeutuvat niskalle selkeästi leikatussa V-muodossa. Tämä osa on punottu ranskalaiseen tyyliin. Mohawk näkyy ylhäällä. Lisäksi voit nähdä pienen kristallikoristeen toisella puolella.

v kaula punottu mohawk

Lähde

28. Undercut Braided Mohawk

Nämä mohawks ovat hieman lähempänä alkuperäistä näkemystä, koska niillä on itse asiassa ajeltuja puolia, aivan kuten todellisen mohawkin oletetaan. Tämä on kuitenkin valinnan ja mahdollisuuden kysymys. Jotkut naiset työskentelevät ympäristöissä, joissa pään ajaminen ei yksinkertaisesti ole mahdollista.

alleleikattu punottu mohawk

Lähde

29. Kelly Osbourne

Kuten näette, tämä TV -tähti on valinnut realistisemman punotun mohawkin, jonka alla on leikkaus ja punos. Hän on myös uskollinen suosikkivärilleen, joka on musteinen laventeli. Se korostaa hänen sinisiä silmiään ja sopii hänen korallihuulipunaansa.

Kelly Osbourne punottu mohawk

Lähde

30. Ponytail Braided Mohawk

Jos olet tarpeeksi taitava, voit jopa tehdä tämän kampauksen kotona. Löydä verkossa opetusohjelmia, jotka opettavat sinulle kaikki vaiheet. Tässä on vihje. Lopeta se yksinkertaisella poninhäntällä säästääksesi ylimääräistä vaivaa ja aikaa.

ruskea ja vaalea punottu mohawk

Lähde

31. Jumbo Braid Mohawk

Tämä saattaa olla vain taiteellisin ja tyylikkäin punottu mohawk luettelossa. Itse asiassa tämä on haukka, jota voit käyttää toimistossa, kokouksessa ja mielikuvituksellisimmassa ja pukeutuvimmassa illallisjuhlissa. Muista vain käyttää sopivaa cocktail -mekkoa.

taiteellinen punottu mohawk

Lähde

32. Mohawk Cornrow Braids

Tämä on fauxhawk, joka on valmistettu kokonaan cornrow -punoksista. Vielä näyttävämmän tuloksen saat hankkimalla erikokoisia maissia. Yritä myös kiinnittää ne mohawkiin kupla punoksen tai Bantu -solmujen tavoin. Se todella tekee eron.

Musta punottu mohawk

Lähde

33. Punottu Mohawk kierroksilla

Tervehdi tätä vaikuttavaa ja massiivista punottua mohawkia, joka on suunniteltu Senegalin käänteistä. Se on loistava tapa käyttää pisteitäsi ja suojata niitä kulumiselta ja rappeutumiselta etenkin kylmällä säällä ja tuulella.

massiivinen punottu mohawk senegalilainen kierre

Lähde

34. Morsiamen punottu Mohawk

Mitä sanoisit punotulle mohawkille, joka on koristeltu luonnonkukista tehdyllä kukkikruunulla suurena päivänäsi? Tulos on näyttävä. Siksi hääteollisuuden mukaan tämä muotoilutrendi on nousussa.

Morsiamen punottu Mohawk

Lähde

35. Cora punottu Mohawk

Jatkamme luetteloa epätavallisista väreistä korallien kanssa. Se on vaaleanpunaisen ja oranssin sekoitus, jossa on vain muutamia pieniä vinkkejä mandariinista ja helmistä. Jos haluat kopioida sen, suosittelemme jättämään tämän stylistillesi, koska sitä ei ole helppo vetää pois kotona.

korallipunottu mohawk

Lähde

36. Kuparipunottu Mohawk

Aurinkoisten blondien ja ruusukultaisten naisten päivä on päättymässä muotoilun kannalta. On vielä muutamia nostalgikkoja, jotka pitävät kiinni, mutta on selvää nähdä, että todelliset kuninkaat ovat nyt kuparia ja messinkiä. Nauti uusista väreistä!

kuparipunottu mohawk

Lähde

37. Puristettu punottu Mohawk

Miten tämä vie meidät takaisin 90 -luvulle ja 2000 -luvun alkuun. Muistatko, kun me kaikki halusimme puristaa hiuksemme näin? Aikoinaan, jos hiuksesi eivät olleet siksakit, et vain ollut tarpeeksi viileä. Olet iloinen kuullessasi, että trendi on myös palaamassa hieman.

puristettu, punottu Mohawk

Lähde

38. Bubble Braid Mohawk

Mitä tulee pikkutytön punottuihin mohakkeihin, voit mennä kevyesti itse punomiseen. Pienillä ei tyypillisesti ole niin paljon kärsivällisyyttä kuin sinulla, kun on kyse monimutkaisista kampauksista. Hyvä kompromissi on kupla punos, jossa on pieniä punoksia sivulla.

söpö punottu Mohawk

Lähde

39. Yksisarvinen punottu Mohawk

Tätä kutsutaan yksisarviseksi fauxhawkiksi sekä värin että kampauksen vuoksi. Väri on sekoitus vaaleita pastellisävyjä, kun taas mohawk muistuttaa yksisarvisen häntä. Lisää kourallinen hiuslakkaa ja ilme on valmis!

yksisarvinen punottu mohawk

Lähde

40. Mohawk Fishtail Braid

Emme voi päättää, mitä rakastamme enemmän. Tämä kalanhäntäpunos, joka on loistava yksinkertaisuudessaan, tai tämä kermainen väri, jota korostavat mallin erilaiset korostukset ja heijastimet. Rakastamme myös vuosituhannen vaaleanpunaisia ​​korvakoruja.

kermainen punottu mohawk

Lähde

41. Yksinkertainen punottu Mohawk

Se ei todellakaan ole paljon yksinkertaisempaa kuin tämä, kun lähdet modernille mohawkille. Ajelet pään sivut ja jätät yhden hiuslangan päälle menemällä aina taaksepäin. Punota se yksinkertaiseen kolmisäikeiseen punokseen ja olet valmis!

yksinkertainen punottu mohawk

Lähde

42. Punottu Mohawk ja Locs

Tässä on erittäin mielenkiintoinen ote punotusta mohawkista. Se on aluksi tehty lokista. Sen etuosassa on myös kaksi Victory -rullaa, jotka ovat olleet naisten muodin peruskivi 50 -luvulla. Voit myös huomata kanelin kohokohdat, joita me yksinkertaisesti rakastamme.

locs punottu mohawk

Lähde

43. Bonbon Highlights

Joskus vähemmän todella on enemmän ja nämä bonbon vaaleanpunaiset peekaboo -kohokohdat ovat täällä todistamassa juuri sitä. Yksinkertainen ripaus kermaista väriä toffee -ruskeassa meressä voi korostaa molempia sävyjä ja tehdä niistä erottuvia.

bonbon vaaleanpunainen punottu mohawk

Lähde

44. Jumalatar Locs punottu Mohawk

Olet jo nähnyt miltä lohkoista tehty mohawk näyttää, nyt on aika tavata jumalatar locsista koostuva. Saat vieläkin luovemman ilmeen lisäämällä kultaisia ​​hiuskoristeita ja hiusmalleja.

Jumalatar Locs punottu mohawk

Lähde

45. Punottu Mohawk -pulla

Voit myös päättää lopettaa mohawkin pullaan pään takaosassa, jos et halua tai pidät perinteisestä pitkästä punoksesta. Tämä sopii paremmin hienoihin tai tyylikkäisiin tapahtumiin, joissa pullat tai chignonit ovat odotettu muotoiluvaihtoehto.

tyylikäs punottu mohawk

Lähde

Johtopäätös

Punotun mohawkin käyttäminen ei selvästikään ole siellä perinteisesti ajattelevien tyttöjen ja naisten. Se vaatii vahvaa luonnetta ja oikukas persoonallisuus vetämään jompaakumpaa kappaleessamme esittämistämme ideoista. Se on tyyli, joka saa sinut huomaamaan joukosta ja varmistaa, että saat paljon kohteliaisuuksia missä tahansa. Miltä sinusta tuntuu punottu mohawk?