Mullet frizurák férfiaknak

A márna visszatér, és sok pasi fontolgatja, hogy megkapja ezt a divatos férfi frizurát. A hagyományos kagylót a hosszú haj határozza meg, hátul hosszabb stílus. A modern kagyló rövid hajvágás, elkeskenyedő oldalakkal, elöl rövid hajjal, hátul hosszabb hajjal. A 80 -as években népszerű, malacszőrzet még mindig megtalálható az Egyesült Államok néhány vidéki részén. Az „üzlet elöl, buli hátul” típusú megjelenésként leírva, a srácok használhatják a keserű frizurát a rövid és a hosszú haj kombinálásához.

Szerencsére egyes kreatív borbélyok és stylistok időt szántak arra, hogy kifejlesszenek néhány élénk és divatos kagylóstílust. A kelyhek elhalványulásától kezdve az eurókagylón át egészen a mohawkig, itt vannak a férfiak számára a legjobb multa frizurák. Ha a 80 -as évek frizurájával foglalkozik, vagy egyszerűen csak azt szeretné, ha hosszabb haj folyna a tarkóján, akkor ezek a hajötletek inspirálni fognak!

Mullet haj

Mi az a kagyló?

A kagyló egy olyan hajvágás, ahol az oldal szőre nagyon rövidre van vágva, mint egy mohawk, de a hátsó szőr hosszú. A patkányfodrász néven is ismert, modern kagyló számos különböző vágásban és stílusban kapható.

Márna

Mi a modern kagyló?

A modern kagyló egy frizura, amely egy hosszú farkat párosít az oldalán és a hátán nagyon rövid hajjal. Például a srácok mostantól elhalványulhatnak vagy alulvághatnak egy egyedi megjelenést. Hasonlóképpen megkérheti fodrászát, hogy vágjon hosszú vagy rövid kagylót. Ezt követően a férfiak a hajakat a tetejükön faux sólyommal, mohawkkal, tüskésen, oldalra vagy rendetlenül formázhatják.

Faux Hawk Mullet Hair

A sokoldalú és jó megjelenésű, mullet haj valóban divatos és szép lehet. Ezenkívül a frizura minden hosszúságú és típusú hajjal működik, beleértve a vastag, egyenes, hullámos és göndör hajat.

Göndör hajkagyló

A legjobb modern mullet hajvágás

A modern kagyló a csípő hatásának eredménye, amely segített legyőzni azt a nézetet, hogy csak a vidéki fiúk kapják meg a stílust. A kagylós hajvágás legjobban rövid vagy közepes szőrként írható le felülről és oldalról, összekeverve hosszú hajjal a háton és a nyakon. Azonban a csípő kagyló lehetővé teszi a variációkat, például a magas bőrfakulást pompadourral vagy sima háttal, amely zökkenőmentesen áramlik a megjelenésbe.

Mullet hajvágás

Ha hosszú hajat növeszt, és azt szeretné, ha a fodrász egy kagylót vágna, mutasd meg neki a hajvágás egyik képét. Ha még mindig nem biztos abban, hogy mi is az a kagyló, vagy valóban kísérletezni szeretne különböző kagylós frizurákkal, nézze meg az alábbi galériát. Összegyűjtöttük az idei legjobb, legmenőbb csillagfűszereket!

Rövid kagyló

Rövid kagyló

Hosszú kagyló

Hosszú kagyló

Egyenes hajkagyló

Egyenes hajkagyló

Rövid hajú mullet halványulással

Rövidszárú kagyló

Fancy Mullet Mohawk

Fancy Mullet

Modern kagyló

Modern kagyló

Tüskés hajkagyló

Tüskés hajkagyló

Borotvált olló

Borotvált olló

Csípőkagyló

Csípőkagyló

Szőke körtevágás

Szőke körtevágás

Hűvös Mohawk Mullet Fade

Hűvös Mohawk Mullet Fade

Mullet kúpos fakulással

Mullet kúpos fakulással

Klasszikus multt haj

Klasszikus kagyló

Hullámos Faux Hawk Mullet

Faux Hawk Mullet

Rendetlen, modern kagyló alacsony kúpos fakulással

Rendetlen, modern kagyló alacsony kúpos fakulással

Tüskés kagyló

Rövid hűvös kagyló

Mullet Fade

Magas bőrfakulás + vonalfelvétel + Pompadour + mullet

Stílusos kagyló

Stílusos kagyló

Cool Mullet Taper Fade

Hűvös Modern Mullet + Szakáll

Country Boy Mullet

Közepes hosszúságú körte hajvágás

Pompadour Mullet

Mullet Pompadour Fade -el

Hosszú, rendetlen göndör hajkagyló

Hosszú, rendetlen göndör hajkagyló

Fohawk Mullet frizura

Fohawk Mullet frizura

Divat Mullet

Hűvös divat Mullet Mohawk