115 nageldesign i akryl för att fascinera dina beundrare

Att känna sig vacker: vad gör det för dig? Om du tittar på denna artikel är naglar av viss betydelse för din skönhetsregim – och vi är här för att inspirera din personliga kreativitet. Akrylnaglar som bländar och fängslar din blick som ser ut kan vara ganska tillfredsställande, så vad är ett bättre sätt att känna sig underbar än att ha ett tilltalande tema och designa helt ditt eget??

Vi har sammanställt 115 foton av några av de vackraste nageldesignerna i akryl för att hjälpa dig att bestämma vad du vill ha.

1. Gemming Violet

27-akryl-naglarDenna violett matt finish är en härlig design, komplett med matchande pärlor och vita kronblad som kan matcha en mängd olika outfits.

2. Cosmic Blast

28-akryl-naglarHär har vi naglar som bländar med extrem användning av gnistrar. Denna design är enkel, men inte för svaga i hjärtat.

3. Wild Woman’s Wish

29-akryl-naglarOm du har en vild sida och vill skryta med det, är leopardmönster i rosa alltid modernt. Gör denna design på långa naglar för att passa några blommande prydnadssaker ovanpå en eller två spikar.

4. Gyllene diamanter

30-akryl-naglarDu kan lägga till enkla gyllene diamantformade ädelstenar till valfri färg eller design, och lägga till lite iögonfallande glamour.

5. Star Rush

31-akryl-naglarDessa svarta naglar ser ut som om de har doppats i stjärnstoft. För att lägga till lite kontrast, välj en spik och antingen vänd färgen till vit – eller lägg till en spännande design som den som ses ovan.

6. Gipsad rosa

18-akryl-naglarOm du kallar alla rosa älskare kommer du säkert att fånga uppmärksamhet med slående skönheter som dessa. Droppa lite rosa och lila på de vita naglarna så att det ser ut som om de har färgats.

7. Bländande violetta droppar

17-akryl-naglarDetta är en nästan fransk manikyr. Skillnaden är formen på “lanula”. Istället för att skapa en halvmåne skapar en tår-droppform som är konturerad med silver en slående dragningskraft.

8. Naturligtvis lång & Skön

16-akryl-naglarInga intensiva mönster behövs för att skryta med dessa välskötta naglar. Ibland är mindre mer.

9. Treasure Island

15-akryl-naglarVi är förälskade i dessa glamorösa naglar, med blågrönt och blå gnistrar som skimrar i ljuset. De sticker verkligen ut när de är målade ovanpå svart.

10. Blue Glitz

14-akryl-naglarDet här blå temat verkar också inspireras av vattenelementet, med flytande mönster och pärlor som ser ut som regndroppar. Glöm inte att en spik fylld med gnistrar, som dimma i luften.

11. Plysch Pink Cache

12-akryl-naglarNagelklistermärken kan enkelt läggas till vilken akrylnageldesign som helst för att förbättra temat och få dem att sticka ut. Bli kreativ med dem och skapa dina egna mönster.

12. Baby Blue Bling

13-akryl-naglarBabyblå är redan en härlig men sällsynt färg på manikyr. Lägg till bländning med en eller två naglar på varje hand gjord i matchande gnistrar, eller lägg till några pärlor för att få dem att fånga ljuset.

13. Honung Guld

11-akryl-naglarDu kommer att känna dig som en egyptisk drottning med naglar som liknar ett honungsguld, som om du verkligen är gjord av det gudomliga. Dessa naglar passar bra med gyllene ringar och armband.

14. Semestermarmor

10-akryl-naglarOm du tittar noga kolliderar de röda och svarta polerna för att få en marmoreffekt på dina naglar. Kronblad och blad tillagda ger en härlig semester design.

15. Paint Splash

9-akryl-naglarHär är en enkel fransk manikyr med söta små färgstänkklistermärken som du vanligtvis hittar på din närmaste salong eller i kosmetikavsnittet i din favoritbutik.

16. Frostiga fingertoppar

8-akryl-naglarLätta upp stämningen under semestern med en söt design med frostade fingrar och en söt liten pingvinkompis som säkert kommer att få ett leende på läpparna.

17. Modern Marvel

1-akryl-naglarWow! Dessa naglar är moderna, eleganta och inte för svaga i hjärtat. Om du är en glamourgudinna kommer du att älska långa mönster med stilettips som detta.

18. Bubblelicious

2-akryl-naglarRoligt och fantastiskt, bubblorna som ses här är inverterade när de når de vita spetsarna. Dessa är bra för tillfälliga tillfällen.

19. Stilettstenar

3-akryl-naglarSådana mönster som beskriver hela nageln blir mer och mer populära. Lägg till din egen twist med perfekt placerade stenar eller pärlor.

20. Kort sammanställning

4-akryl-naglarVi är inte alla på jakt efter vilt långa naglar. Dessa akrylnaglar är korta och perfekta för oss som bara vill lägga lite bländning till en mer naturlig längd.

21. Tippad & Färgat flöde

5-akryl-naglarBlommor är ett populärt tillägg till alla nageldesigner, men den extra detaljen i tipsen som ses här gör att denna design sticker ut. De liknar zebra ränder, men ser inte klibbiga eller tonåriga ut.

22. Påfågeldröm

6-akryl-naglarHar du någonsin sett en design som innehåller alla de härliga färgerna på påfågelfjädrar så här? Vi är kär i den här designen, och de kommer säkert att matcha alla kläder du tar på dig.

23. Prowling Punk

117-akryl-naglarKlassiskt svart kan alltid piggas upp med några extra vändningar i mixen. Ser du nageln piercing på pinkie? Helt fantastiskt, bara få det inte på något.

24. Gratis flygande fjädrar

116-akryl-naglarOm du älskar fåglar eller vad de symboliserar, är detta en härlig design som är avsedd för dig. Fåglarna och fjädrarna liknar många populära tatueringar.

25. Orange Sherbet

115-akryl-naglarDet är inte så många kvinnor som tänker på apelsiner och persikor gjorda med vitt när de skapar sin akryldesign. Men det här är ett fantastiskt exempel på vad du kan göra med ovanliga färger.

26. Citron Glitz

114-akryl-naglarDessa naglar är en perfekt design för varje säsong och kommer säkert att sticka ut och fånga din tittares uppmärksamhet. Den ljusa färgen blandad med glittrande gnistrar kommer inte att gå obemärkt förbi.

27. Dolda vallmo

113-akryl-naglarDenna enkla design kan enkelt göras hemma med hjälp av ett spottingverktyg eller tandpetare. Perfekt för alla som inte är riktigt förälskade i gnistrar.

28. Abstrakta mått

112-akryl-naglarDenna design påminner om 80 -talet och har skarpa vinklar och tjocka konturer med felaktiga färger.

29. Pulverrosa allure

106-akryl-naglarOm du gillar abstrakta mönster, försök att lägga dem till en spik eller två på varje finger så att du inte överdriver det!

30. Personlig handledning för fransk manikyr

107-akryl-naglarVi tänkte att vi skulle lägga in en enkel visuell handledning om hur du skapar en unik franskt manikyr om du är en gör-det-själv. Som du kan se är allt du behöver en liten tejp att lägga på fingret och voila, du kan skapa den perfekta linjen som skiljer din naturliga nagel från den specialiserade spetsen. Experimentera gärna med tejpens form och ge nageln olika former att arbeta med.

31. Svart & Blått mod

108-akryl-naglarDenna design är fylld med en uppsjö av olika idéer för alla som söker. Det finns ränder, hjärtan, leopardmönster, gnistrar, pärlor, rosetter – och de är gjorda på ett sådant sätt som gör dem till synes perfekta.

32. Triangular Truce 

109-akryl-naglarVissa av oss har inte tid att gå ut på varje enskild spik, så välj istället bara några naglar för att lägga till de specialdesignade mönstren.

33. Scarlett Sizzle

110-akryl-naglarRöda naglar är sexiga och lockande, så om du är en fan av denna typ av spik, försök att lägga lite dimension till designen med en rosett eller någon gnista till en spik eller två.

34. Bow Tied

111-Akryl-naglarOm du är som jag och vet att du kommer att få nagelstenar och rosetter fångade på en mängd saker som bara lever dag för dag, kanske du istället borde måla rosetterna på?

35. Dash av Stardust

105-akryl-naglarÄnnu ett underbart exempel på att blända upp några klassiska svarta naglar genom att lägga till lite silver och blå gnista nära nagelbanden på bara några naglar.

36. Grå materia

104-akryl-naglarGrått och vitt är bra färger som passar bra med svart, så försök använda dem på en eller två spikar när du går med svarta nageldesigner.

37. Härlig kärlek

103-akryl-naglarVem älskar kärlek? Det gör den här killen. Hon har till och med tippat tummen och rosa naglar för att se ut som ett hjärta tillsammans med att faktiskt måla ordet “kärlek” på fingrarna. Experimentera med olika ord, se bara till att de inte är för långa!

38. Hot Pink Persuasion

102-akryl-naglarEn ultimat “flickaktigt” design som vissa skulle kalla det. Denna ljusrosa gjord med olika storlekar av gnistrar kommer säkert att fånga ser ut på din väg.

39. Naturens juveler

101-akryl-naglarOm du gillar subtila färger men tycker om lite bländning, välj din naturliga matta färg och lägg till en pärla till varje finger.

40. Modern Mystik

100-akryl-naglarDe tretonade naglarna (på ringfingrarna) är ett bra komplement till en annars normal manikyr.

41. Tomtans favorit

20-akryl-naglar“Det är säsong att bli kul! Om du är en julälskare, frös upp fingertopparna och sporta en roskindad tomte på naglarna. Tummen är av en tomte – denna design är utmärkt för alla med barn eller som arbetar med barn.

42. Formellt & Felfri

19-akryl-naglarDesignen ovan är perfekt för formella tillfällen, särskilt bröllop – men du behöver inte ha en ursäkt för att ha vackra naglar som dessa!

43. Vild & Underbar

96-akryl-naglarVi älskar leopardmönster med guld, svart och pulverrosa. De är symbolen för sexig och vild och kommer att fånga uppmärksamheten hos alla som tittar i din riktning.

44. En gnutta gnista

97-akryl-naglarDetta naturliga utseende har piggats upp en smula med en enda spik gjord i en matchande gnista.

45. Rosiga bränder

98-akryl-naglarInte många skulle para röda naglar med gula ädelstenar, men det slutliga resultatet som ses här är eldigt och funktionellt.

46. ​​Milky Trance

99-akryl-naglarDessa naglar kan vara enkla vita, men de extra genomskinliga pastellglimtarna ger dem ett extra djup som annars skulle vara tråkigt!

47. Bomullsgodiskombination

21-akryl-naglarMmm. Dessa naglar påminner mig om sockervadd och yttre rymden.

48. Guldstoftdip

22-akryl-naglarDet ser ut som om den här killen har doppat fingertopparna i en hög med guldstoft. Om du går för ett elegant utseende så här, glöm inte att måla naglarna i en naturlig färg först.

49. Violet VIP

23-akryl-naglarDessa underbara blommor ger en touch av färg och en livlig pop till en annars traditionell svart manikyr. Byt blommans färger för att matcha någon av dina kläder.

50. Medfödd skönhet

24-akryl-naglarDessa naturliga akryler är ett härligt tillskott till ditt vardagliga slitage och utseende. Forma dina naglar för att öka längden på dina fingrar, varje person är annorlunda.

51. Grön Galaxy Goo

25-akryl-naglarOm du känner dig lite besynnerlig eller på ett futuristiskt humör kan du skapa naglar som dessa genom att följa enkla Galaxy Nails -design och handledning. Galaxnaglar tar ett tag att måla, att slänga in några (enkla) glitternaglar och pärlspikar kommer att spara tid och ändå se futuristiskt fantastiskt ut.

52. Red Buzz

26-akryl-naglarBlodröda naglar är sexiga och klassiska men kan ibland vara lite tråkiga eller inte ha tillräckligt med personlighet för vissa kvinnor. Att lägga till ett litet extra konstverk till en spik eller två kan vara lösningen du är ute efter för att pigga upp saker.

53. Strålande brun

32-akryl-naglarUnderskatta aldrig brunt kraft. De passar bra med andra höstfärger och guld.

54. Skimrande Marinblå

38-akryl-naglarDjupa färger som dessa är perfekta under vintermånaderna, matchande kyla & frostiga teman och avviker från de traditionella röda och gröna.

55. Traditionell trend

37-akryl-naglarEtt enkelt och vackert exempel på vad som skiljer ett enkelt finger på varje hand kan göra – det ger djup till din kreativitet och mångfald i hela ditt utseende.

56. Bubble Gum Glamour

36-akryl-naglarTuggummi rosa har alltid varit en härlig färg och har blivit en klassiker – en färg som finns i nästan varje kvinnas polskollektion. Sporta den med längre naglar och lite matchande glitter för att få de gamla mönstren att fånga ögonen.

57. Chokladälskares bästa vänner

35-akryl-naglarVem älskar inte M&Fröken? Du kan ta något godis som är din favorit och måla deras mönster på dina fingertoppar. Det är här du kan ta din vuxna kreativitet och blanda den med dina gamla barndoms godisobsessioner!

58. Bejeweled Brilliance

34-akryl-naglarDessa naturliga mandel naglar har fått en extra dimension helt enkelt genom att placera några pärlor på ringfingret.

59. Mousserande havspulver

33-akryl-naglarDessa naglar påminner om havet och alla dess underverk, spåren av pärlor på långfingret som efterliknar bubblor i vatten.

60. Marmorerade minis

44-akryl-naglarDessa fingrar som ser marmorerade kan enkelt göras genom att virvla tunna lager polermedel med varandra innan de torkas. Lägg till några färgade naglar för att göra dem mer märkbara.

61. Bergstoppar

43-akryl-naglarAtt ändra din genomsnittliga halvmåneformade lanula på fingret till en topp kan ge dina naglar en unik bergsqueappeal. Tänk dig själv i en stuga med dessa underbara naglar.

62. Gyllene leksak

42-akryl-naglarOvanstående gyllene tema/färg ger en fantastisk spikdesign för semester, som efterliknar de många leksakerna och omslagspapper som barn får.

63. Prim Pastell

41-akryl-naglarSådana naglar lyser under svarta lampor och är perfekta för fester och fest. Om du inte är en fest, skulle de vara bra för våren!

64. Underwater Glow

40-akryl-naglarDessa stora och små gnistrande specifikationer liknar bubblor i havet och har en härlig mängd blues. Om din stjärntecken säger att du är ett vattenelement, varför inte skryta med det?

65. Sällsynta stamskatter

39-akryl-naglarVi gillar de olika nyanser som används här – från ljusrosa, till beige, till guld och svart – med glittrande pärlor och en härlig geometrisk design för att sätta utseendet.

66. Peachy Passion

45-akryl-naglarOm du tittar nära kan du se att två av naglarna har en annan nyans och sportglitter i lacken. Det är en subtil touch som tillför lite personlighet till ett annars tråkigt eller traditionellt utseende.

67. Stenad statur

46-akryl-naglarDe stora stenarna som används här matchar naglarnas form; ett välvt tema som får dina fingrar att se längre och smalare ut.

68. Festande prinsessa

47-akryl-naglarSe på allt detta bling – det är fantastiskt. Sådana naglar kommer säkert att fånga din publik och uppmärksamma dem med din bländande dragningskraft.

69. Blommefascination

49-akryl-naglarEftersom svart används i denna design ser dessa blommor bra ut under alla årstider.

70. Blommande beröring

50-akryl-naglarEn mer naturlig nyans av rosa med formella vita blommor. Denna design är utmärkt för tillfällen när du försöker vara blygsam men ändå imponera.

71. Glamorösa regndroppar

48-akryl-naglarEn variant av ett hetrosa lack som används med glittrande silver och vitt. Som du har sett blir regndroppsdesigner mer populära eftersom de är eleganta och lätta att skapa för en extra personlighet.

72. Militär stämning

56-akryl-naglarÄr du en militär fru eller är du själv i militären? Tja, om det är din helg och du är redo att visa upp din egen personliga stil för dina kamrater, kommer de att spola över naglar som dessa.

73. Tenacity Teal

55-akryl-naglarBlågrön och svart är klassiker tillsammans och ser underbara ut i enkla mönster som den som ses här.

74. Långa älsklingar

54-akryl-naglarEn annan naturlig färg som ser bra ut till vardags. Huvudfunktionen här är längd – var inte rädd för att prova längre naglar än du är van vid, de är lättare att hantera än du kanske tror och hjälper dina fingrar att se längre ut.

75. Levande blomning

53-akryl-naglarDessa naglar har en asiatisk kulturtillstånd till dem. Ofta ser du djupa levande färger blandade med körsbärsblom som liknar blommorna du ser ovan.

76. Botanic Marvel

52-akryl-naglarOm du är bruden är denna design perfekt för dig. Om du inte vill locka fae kan du experimentera med färger!

77. Nyfiken leopard

51-akryl-naglarSvart, beige och silver ger en bra kombination när du har leoparddesignen.

78. Kronblad & Ädelsten

57-akryl-naglarOm du inte vill att dina genomsnittliga pärlor som bara blinkar tillbaka till dig, leta efter pärlemorstenen som speglar olika färger för att ge lite förundran till dina fingertoppar.

79. Mörk & Drömmande

58-akryl-naglarAtt kombinera midnattblå naglar i blandningen av mönstrade svarta är en sällsynt design som många kvinnor skulle se underbara ut med. Prova dessa!

80. Lucky Charms

59-akryl-naglarAlla lyckoklockor och klöver behöver inte kombineras med grönt. Här har vi lila och guld istället – som fortfarande har den lyckliga attraktionen och ger massor av personlighet till ditt utseende.

81. Klassiker & Chic

60-akryl-naglarEn härlig ljusrosa ensemble – ser sexig ut i kombination med en svart outfit.

82. Glittrande glöd

62-akryl-naglarÖverväg att lägga till lite gnistrande med glitterpolska på slutet av några naglar för en bländning av bländning.

83. Delikat Reverie

61-akryl-naglarDenna design påminner oss om Paris. Spetsar, Eiffeltornet, glittrande nattlampor och en miniatyrbåge för extra stil.

84. Muffins & Godis

68-akryl-naglarOm du älskar godis och inte har något emot att skryta med det, kan du skapa dessa enkla akrylnaglar hemma med hjälp av ett prickverktyg eller en tandpetare och ordna pärlorna noggrant med en ögonbrynspincett.

85. Venetiansk bana

67-akryl-naglarTänk på den viktorianska eran, men byt plats till Italien. Se det nu? Dessa blommor ser ut som att klassisk konst har etsats in i dina fingertoppar.

86. Ultimate Stiletto Swag

66-akryl-naglarEndast de djärva får prova denna design! Om du inte är rädd för att försöka använda din pekskärm medan du spelar dessa dåliga barn, ge dem för all del en chans i din skönhetsregim! Du kan lägga till massor av detaljer till längdspikar som dessa, ta bara en titt på alla dessa blommor och pärlor på ringfingret!

87. Smyckade & Jazzig

65-akryl-naglarKlassiska rosa naglar med en touch av personlighet med pärlor och vita, unika ränder.

88. Natural Chic

64-akryl-naglarDessa naglar är tonade med naturliga färger och har en mer naturlig längd.

89. Bittersöt Silver & Guld

63-akryl-naglarOm det är vår, prova på några vårfärger blandade och matchade med silverstenar.

90. Baby Doll Batch

69-akryl-naglarDesignen ovan påminner om klassiska babydockdesigner och är perfekt för alla retro -junkies där ute.

91. Smakfull nyans

70-akryl-naglarDet speciella med denna manikyr är färgen – en sällsynt hyllning till en nyans av indigo som inte är så populär som den kan vara.

92. Fransk finish

71-Akryl-naglarVi älskar franska naglar i akryl. De får dina fingrar att se friska och rena ut.

93. Crimson Cordial

72-akryl-naglarOavsett om du älskar guld och rött eller vill ha en semesterdesign, kan du skapa den här designen hemma med en stadig hand.

94. Rockgudinna

73-akryl-naglarDenna mördardesign använder nagelkonst som du måste hitta på din lokala salong eller be din nagelkonstnär att tillhandahålla. Perfekt för att gå på en konsert och sporta “rock on” handskylten:. \ M/

95. Mellow Plum

74-akryl-naglarOm du känner dig som sockerplommonfen i vinter är denna lila nyans perfekt för dig.

96. Vintervin

80-akryl-naglarChampagne eller vin: Vilket föredrar du under semestern? Om du gillar båda kan du använda deras färger för inspiration på dina fingertoppar.

97. Light Golden Glitz

79-Akryl-naglarHär är en fantastisk nyårsdesign som är enkel, lätt om du har bråttom och kommer att se fantastisk ut när du skålar 2016.

98. Cherry Chocolate

78-akryl-naglarHar du någonsin provat chokladen med ett körsbär i mitten? Dessa naglar är inspirerade av det sensuella godiset och kommer att få massor av komplimanger.

99. Tribal Treenighet

77-akryl-naglarDenna design har långa stiletter med spännande mönster som liknar tribal. Glitteret ger en gnistrande dimension.

100. Ravenous Runway

76-akryl-naglarOm du gillar modern design och de geometriska former som följer med det, prova dessa för storlek.

101. Palm Tree Sunset

75-akryl-naglarSemester snart till någonstans tropisk?

102. Magenta Avant-Garde

81-akryl-naglarDu är djärv, älskar att ta risker och tycker att du får klyschor att se fantastiska ut. Varför inte? Det här är heta naglar!

103. Glänsande & Prålig

83-akryl-naglarNågra av oss föredrar matt finish snarare än skimrande. Men du kan alltid lägga till en gnista genom att lägga pärlor till ett enda finger på varje hand.

104. Kallmålat glas

84-akryl-naglarDenna franska manikyr har fått ny överklagande genom att lägga till en färgad glasdesign till ringfingret. Underbar!

105. Glassy Groove

85-akryl-naglarOm du älskar mosaikernas utseende kommer du att älska dessa. Visst, det tar en minut att placera varje mosaikbit perfekt, men resultaten är värda det.

106. Ocean Riches

86-akryl-naglarDu växer praktiskt taget ett korallrev på fingertopparna med en design som har så många pärlor, pärlor och skatter!

107. Crazy Hues

92-akryl-naglarHär är en annan av de färgerna som sällan ses. Varför inte våga gå med en färg som du normalt inte skulle välja för att se hur du gillar den?

108. Popping Paint

91-akryl-naglarEtt perfekt exempel på komplimangerande färger för den vilda men förenklade sidan i dig.

109. Svart & Vit vild kvinna

90-akryl-naglarDu behöver inte för mycket leopardtryck för att berätta för världen att du är ett häftigt och underbart djur.

110. Smak av sommar

89-akryl-naglarDu kan antingen köpa speciella nagelklistermärken för att skapa denna underbara vår- och sommartid, eller så kan du använda vanliga miniatyrklistermärken och lägga till ett par lager skyddsklar ovanpå dem.

111. Violet Pacman

88-akryl-naglarIstället för de normala svartvita mönstren som ses i Pacman gör olika nyanser av viol och grå att det här ser helt eget ut.

112. Glam, Glitter och Glitz

87-akryl-naglarEtt bländande exempel på hur du kan piffa upp dina traditionella rosa mönster för att göra dem alla egna.

113. Böjd bana

93-akryl-naglarEnkla svarta och naturliga mönster finns i alla varianter.

114. My Little Pony Primped

94-akryl-naglarOm du har en gammal leksak eller tecknad film som du brukade älska eller hade en liten tjej i hushållet, kommer dessa naglar som visar favoritleksaken/teckningen säkert att få ett leende till dig eller din lilla flickas ansikte.

115. Blommande körsbärsblad

95-akryl-naglar

Vår sista uppsättning naglar, dessa underbara skönheter är enkla och raffinerade för oss som älskar skarlet.