155 seksikkäintä alaselän tatuointia naisille vuonna 2021 (merkityksineen)

Naiset ovat yhtä todennäköisesti saa uskomattomia tatuointeja nykyään kuten miehet ovat. Ei ole enää paheksuttu ottaa tatuointi sellaisena kuin se oli aikoinaan. Mitä tulee tatuoinnin valintaan, useimmat naiset valitsevat sellaisen, joka sopii parhaiten tiettyyn kehon osaan.

Nykyaikaiselle tytölle tatuoinnin saaminen on vain yksi lisävaruste, kuten uuden korvakorun tai kukkaron ostaminen. Ainoa ero on, että lisävaruste on pysyvä. Naiset uskovat, että tatuoinnit paitsi parantavat heidän kauneuttaan myös lisäävät luottamusta, jota he eivät ehkä ole tunteneet aiemmin. Esimerkiksi on olemassa joitakin rintasyövästä selviytyneitä, jotka ottavat tatuoinnin, jossa heidän rintansa olivat ennen luottamuksen lisäämiseksi.

Joskus naiset käyttävät tatuointia keinona piilottaa arpi tai kehon epätäydellisyys. Muina aikoina he saavat tatuoinnin lisätäkseen jotain kaunista kehoonsa.

Yleensä naiset kääntyvät kohti tietyntyyppistä tatuointia, jotain söpöä tai kukkaista ja muina aikoina naiset valitsevat äärimmäisen huonon tatuoinnin. Kaikki riippuu naisen tyypistä ja hänen luonteestaan.

Naiset tatuoivat yleensä kehon alueen, joka paljastuu paljon kuten alaselän tai olkapään tatuointi. Naiset haluavat näyttää tatuointejaan aina kun he saavat. On harvinaista, että nainen ottaa tatuoinnin vain piilottaakseen sen ihmisiltä. Ei se eroa myöskään miehillä.

On olemassa monia erilaisia ​​tatuointeja, joita voit saada, on vain tärkeää muistaa, että valitsemasi tatuointi on kehossasi loppuelämäsi. On tärkeää valita jotain, josta et tule sairaaksi muutamassa vuodessa. Tatuoinnin poisto tai peittäminen ei ole halpaa. Arvosta valitsemaasi tatuointia ja varmista, että se on jotain, josta tulet aina rakastamaan. Hyvä ehdotus on kantaa tatuointisi kuvaa jonkin aikaa, jos et ole muutaman kuukauden kuluttua muuttanut mieltäsi, voit harkita sen ottamista vartalollesi.

Jos etsit alaselän tatuointia, voit valita monista eri tyypeistä. Ihon sävystä riippuen voit vaikuttaa myös tatuointiisi. Sinun on päätettävä, kuinka suuren tatuoinnin haluat ja kuinka suuren osan selästä haluat peittää.

Alla on 70 parasta ja seksikkäintä alaselän tatuointia:

  1. Kun saat henkilökohtaisen symbolin alaselkään, voit ottaa henkilökohtaisen tatuoinnin, joka ei välttämättä merkitse mitään kenellekään muulle. Se on isompi tatuointi, joka vie paljon tilaa takana.

Naisten alaselän tatuointimallit 1

2. Tämä on melko suuri tatuointi, joten sinun on oltava todella kunnossa sen peittäessä suurimman osan alaselästäsi. Tämä on toinen tatuointi, joka on symbolinen omistajalle.

Naisten alaselän tatuointimallit3

3. Tämä tatuointi on enemmän sivussa, se ei ole keskitetty ollenkaan, mistä saatat pitää paremmin. Se on pieni kerubi enkeli, joka voi olla todella ihana.

Söpö tatuointi selässä

4. Tämä on yksinkertainen muotoilu, joka ei myöskään vie paljon tilaa alaselässä. Se on seksikäs ja yksinkertainen, joten sinun ei tarvitse huolehtia pitkäaikaisesta katumuksesta.

Naisten alaselän tatuointimallit5

5. Tämä on upea riikinkukon tatuointi. Se on värikäs ja kaunis, se kestää koko selän puolelta, joten se on melko suuri, kunhan olet kunnossa tämän koon kanssa.

Naisten alaselän tatuointimallit6

6. Alaselän tatuointi, joka näyttää alkuperäiseltä leijalta tai bugilta, on vaikea sanoa. Mutta se on värikäs eikä myöskään vie paljon tilaa selässäsi.

Naisten alaselän tatuointimallit7

7. Jos perhonen on mitä etsit, tämä on tatuointi sinulle. Se on kaunis väri ja se on myös melko pieni. Tämä tatuointi vain istuu sivulle, jotain, joka kurkistaa aivan farkkujen ulkopuolelle.

Naisten alaselän tatuointimallit8

8. Upea mustavalkoinen varpunen, joka näyttää lentävän suoraan tyttöjen farkkuista. Se on herkkä ja tyylikäs, ja sivulle sijoittaminen on täydellistä. Se on loistava lisä mustavalkoiseen valintaan.

Naisten alaselän tatuointimallit9

9. Toinen perhonen valinta, tämä on enemmän keskitetty tatuointi ja se on tarpeeksi pieni vain istumaan tyylikkäästi selässä.

Naisten alaselän tatuointimallit10

10. Tämä sydämen symboli tulessa on erittäin ainutlaatuinen valinta alaselän tatuointiin. Se on värikäs ja omaperäinen ja istuu mukavasti selässä, riittävän suuri huomattavaksi.

Naisten alaselän tatuointimallit11

11. Kukka -tatuointi on loistava lisä alaselkään. tämä seuraa selän kaaria tyylikkäästi. hän seuraa sitä takaisin olkapäähän täydentääkseen ulkoasua kokonaan. Mustavalkoinen tekee tatuoinnista entistä tyylikkäämmän.

# Kaunis kukka -tatuointi

Naisten alaselän tatuointimallit12

12. Sivuvarpus joidenkin kukkien joukossa on ainutlaatuinen ja aivan ihana. Se on sivussa antaakseen viettelevän ilmeen, joka on melkein kiusausta.

Naisten alaselän tatuointimallit13

13. Tämä on ainutlaatuinen ja varsin merkittävä tatuointi. Nautin punaisesta värityksestä kovasti, siinä on jotain vintagea. Alkuperäisyys on niin merkittävä, että et voi olla katsomatta sitä ja tuijottaa. Se on silmiinpistävä ja peittää suurimman osan alaselästä.

Naisten alaselän tatuointimallit14

14. Sudenkorento tatuointi on erittäin suosittu, monet naiset saavat ne. Tämä on niin hieno, koska se on värikäs ja elinvoimainen. Se on melko suuri ja yksipuolinen, mutta todella kaunis.

Naisten alaselän tatuointimallit15

15. Pidän todella tästä perhonen tatuoinnista. Se on melko suuri, vaikka se vie suurimman osan alaselän tilasta. Symboli on luova ja väri voimakas luoden upean muotoilun.

Naisten alaselän tatuointimallit16

16. Tämä on uskomaton selän tatuointi, joka antaa vaikutelman korsetista. Se antaa aistillisen melkein burleskisen ilmeen alaselän tatuoinnille ja antaa sinulle todellakin jotain aivan muuta.

Naisten alaselän tatuointimallit17

17. Yksinkertainen tähti. Tämä on keskellä ja tarpeeksi pieni, joten sinun ei tarvitse stressata suuresta tatuoinnista. Se voidaan esittää tai se voidaan piilottaa helposti, valinta on sinun.

Naisten alaselän tatuointimallit18

18. Rakastan tätä tatuointia. Haluaisin nähdä koko asian, minun on oletettava, että se on jonkinlainen inspiroiva lainaus, jonka lopussa on höyhenkärki. Se on ehdottomasti henkilökohtainen viesti, joka merkitsee jotain omistajalle. Se on tyylikäs ja ainutlaatuinen, melko viehättävä.

Naisten alaselän tatuointimallit19

19. Vaaleanpunainen ankkuri alaselässä. Se on melko suuri, joten varmista, että haluat sitoutua siihen. Vaaleanpunainen on epätavallinen väri koko tatuoinnille, mutta se on myös viehättävä. Jos etsit jotain merenkulkua, tämä saattaa olla juuri sitä.

Naisten alaselän tatuointimallit20

20. Tässä tyylikkäässä tatuoinnissa pari asetta liukui housuihin ikään kuin ne olisivat todellisia. Se on hieno muotoilu, joka ei menisi muodista. Jos haluat jotain heijastavan perseestäsi, valitse tämä.

Naisten alaselän tatuointimallit21

21. Suuri tatuointi, mutta kaunis kuitenkin. Se on uusi käsitys keijuista tai enkelistä. Punainen sopii hyvin mustaan, antaa hyvän kontrastin.

Naisten alaselän tatuointimallit22

22. On vaikea kuvailla, mikä muotoilu tämä on, mutta se on upea. Viiva on ohut ja aaltoileva ja seuraa vain hänen kehonsa kaaria seksikkäästi. Jos haluat jotain yksinkertaista mutta aistillista, tämä on tatuointi sinulle.

Naisten alaselän tatuointimallit23

23. Toinen kukka -tatuointi. tämä yhdistää tyylin ja värin. Se sijaitsee selän keskellä jättämättä paljon tilaa muualle.

Naisten alaselän tatuointimallit24

24. Toinen aseenäyttely tatuointi, jossa on henkilökohtainen kirjoitus tällä kertaa. Se on ainutlaatuinen ja melko yksityiskohtainen. Tämä tatuointi näyttäisi paremmalta mustavalkoisena.

Naisten alaselän tatuointimallit25

25. Tämä on erittäin suuri selän tatuointi, joten varmista, että olet sitoutunut johonkin tämän kokoiseen. Se ei vain mene alaselkään, vaan myös pakaraan. Se on melko elävä monilla eri väreillä.

Naisten alaselän tatuointimallit26

26. Tämä on toinen sudenkorento -tatuointi, tämä hieman hillitty. Värit ovat pastellisia ja pehmeitä, ja niissä on kimallusta. Se on pieni ja täydentää todella alaselkää.

Naisten alaselän tatuointimallit27

27. Suuri perhonen tatuointi, tämä on hieman epätavallisempi kuin muu Se ei ole tavallinen perhonen, vaan jotain hieman erilaista. Perhonen viivat ovat ohuita ja se muistuttaa alkuperäistä tatuointia.

Naisten alaselän tatuointimallit28

28. Tämä suloinen pieni jousi on jotain sellaiselle, joka ei tarvitse suurta dramaattista tatuointia. Se on yksinkertainen ja silmiinpistävä ja voi puhua jonkun persoonallisuudesta. Pidän siitä, että hän piti sen mustavalkoisena.

Naisten alaselän tatuointimallit29

29. Ruusu, jota ympäröivät mustat kuviot. Se vie suurimman osan alaselästä, joten varmista, että pidät suunnittelusta todella ja pystyt elämään sen kanssa.

Naisten alaselän tatuointimallit30

30. Erittäin ainutlaatuinen tatuointi, joka sisältää tähtiä. Se on erittäin suuri, joten haluat varmistaa, että se on mitä todella haluat. Olisi erittäin vaikeaa peittää tämän kokoinen tatuointi helposti.

Naisten alaselän tatuointimallit31

31. Ilmeisesti perhosetatuoinnit ovat erittäin suosittuja. Tämä on keskikokoinen ja sivussa. Se on yksinkertaista ja kaunista henkilölle, joka ei etsi monimutkaista tatuointia.

Naisten alaselän tatuointimallit32

32. Delfiinit ovat toinen suosittu tatuointivaihtoehto. Tämä on melko pieni ja voidaan sijoittaa mihin tahansa alaselkään. Se on makea ja värikäs.

Naisten alaselän tatuointimallit33

33. Tämä on epätavallinen perhonen, et melkein huomaa, että se on perhonen aluksi. Kaikki värit sopivat hyvin yhteen.

Naisten alaselän tatuointimallit34

34. Tämä kukka -tatuointi on melko suuri ja kulkee alaselästä rintakehää pitkin. Nämä tatuoinnit ovat yleensä melko tuskallisia sijoittelunsa vuoksi. Värit saavat kukat todella nousemaan.

Naisten alaselän tatuointimallit35

35. Toinen sudenkorento ja tämä on varsin maukas ja makea. Mustavalkoisen ansiosta se pysyy yksinkertaisena ja muotoilu pitää sen tyylikkäänä.

Naisten alaselän tatuointimallit36

36. Tämä on henkilökohtainen kirjoitus, jossa on joitain enkelisiipiä. Se ylittää alaselän yksinkertaisella rakenteella.

Naisten alaselän tatuointimallit37

37. Nämä ketut ovat melko älykkäitä tatuointeja. Toinen on enkeli ja toinen paholainen. Jos haluat jotain ainutlaatuista, saatat nauttia näistä suloisista ketuista.

Naisten alaselän tatuointimallit38

38. Melko suuri tatuointi, tämä näyttää olevan jonkinlainen heimojen tatuointi.

Naisten alaselän tatuointimallit39

39. Tässä kukkakuviossa oli kirkkaita värejä, jotka näyttävät ponnahtavan iholta. Tatuointi itsessään on melko suuri, mutta se on mukava muotoilu.

Naisten alaselän tatuointimallit40

40. Toinen suuri kukkakuvio, joka alkaa alaselästä ja kulkee puolivälissä. Se on valoisa ja mielikuvituksellinen.

Naisten alaselän tatuointimallit41

41. Tämä epätavallinen muotoilu näyttää melkein kohokuvioidulta, koska se näyttää ikään kuin nostetulta iholta. Mustavalkoinen antaa sille tyylikkyyttä.

Naisten alaselän tatuointimallit42

42. Tämä ristisuunnittelu on toinen tatuointi, joka näyttää paremmalta mustavalkoisena. Se on suurempi ja istuu keskellä saadakseen aliarvioidun ilmeen.

Naisten alaselän tatuointimallit43

43. Rohkea kukka -ilme, joka vie suuren osan alaselästä. Nautin kirkkaasta vaaleanpunaisesta, joka saa kukat kukkimaan.

Naisten alaselän tatuointimallit44

44. Tämä kukkakuvio vie koko alaselän ja jatkaa sitten korkeammalle. Rohkeat värit tuovat todella esiin kukat. Vihreä ja punainen yhdessä ovat loistava yhdistelmä.

Naisten alaselän tatuointimallit45

45. Yksinkertainen purppuraan katkottava perhonen. Tämä makea symboli on täydellinen niille, jotka haluavat jotain pientä ja kaunista.

Naisten alaselän tatuointimallit46

46. ​​Sydän alaselän keskellä on loistava tatuointi varsinkin jos se on ensimmäinen. Vaaleanpunainen ja musta sopivat myös hyvin yhteen.

Naisten alaselän tatuointimallit47

47. Toinen varpunen alaselän puolella. Se on toinen tatuointi, joka on helppo piilottaa tai voidaan näyttää.

Naisten alaselän tatuointimallit48

48. Tämä epätavallinen muotoilu vie selän keskikohdan. tämän linjat ovat ohuita ja herkkiä. Mustavalkoisessa tatuoinnissa on vain väriä.

Naisten alaselän tatuointimallit49

49. Epätavallinen kukkien ja aseen yhdistelmä, mutta tämä alaselän tatuointi näyttää sekoittavan hieman kovaa ja pehmeää.

Naisten alaselän tatuointimallit50

50. Jos olet ”Daddy’s Girl”, saatat nauttia tästä lauseesta, johon on liitetty kuvio. Yksinkertaisella mustavalkoisella tatuoinnilla voi olla erityinen merkitys myös sinulle.

Naisten alaselän tatuointimallit51

51. Vielä yksi perhonen tatuointi, tämä sininen ja musta lajike. Sinisen perhonen ja mustan suunnittelutyön yhdistelmä tekee todella kauniista suunnittelusta.

Naisten alaselän tatuointimallit52

52. Kiinalaiset kirjaimet ovat edelleen erittäin suosittu valinta tatuoinnille. Tämä kulkee selkärankaa ylöspäin.

Naisten alaselän tatuointimallit53

53. Tämä tatuointi on melko ainutlaatuinen. Se näyttää valtameren aalloilta, mutta kultaisena ja punaisena. Se on hyvin eläväinen ja erilainen. Se on melko suuri tatuointi, koska tarvitset lisätilaa aalloille.

Naisten alaselän tatuointimallit54

54. Toinen korsetti, tämä paljon suurempi ja violetin sävyinen. Ristikkäinen muoto muistuttaa hyvin burleskin korsetteja.

Naisten alaselän tatuointimallit55

55. Lähikuva sivulta 13. Tämä on ainutlaatuinen ja varsin merkittävä tatuointi. Nautin punaisesta värityksestä kovasti, siinä on jotain vintagea. Alkuperäisyys on niin merkittävä, että et voi olla katsomatta sitä ja tuijottaa. Se on silmiinpistävä ja peittää suurimman osan alaselästä.

Naisten alaselän tatuointimallit56

56. Toinen ainutlaatuisen näköinen perhonen. tämä mustavalkoinen ilme on erittäin tyylikäs, jos etsit yksinkertaista muotoilua.

Naisten alaselän tatuointimallit57

57. Ristikuvio, joka on pieni ja kaunis. Tämä on järjetön tatuointi. On pieniä väripaloja, jotka saavat loput värisemään.

Naisten alaselän tatuointimallit58

58. Jos rakastat keijuja, tulet rakastamaan tätä mustavalkoista mallia. Keijut lepattelevat alhaalta selän yläosaan. Keijujen joukossa on myös pieniä perhosia.

Naisten alaselän tatuointimallit59

59. Kuun päällä istuva keiju, johon on liitetty henkilökohtainen nimi. Nimi voi merkitä omistajaa itseään tai jotakuta, jota hän on lähellä.

Naisten alaselän tatuointimallit60

60. Kaikki rakastavat Tinkerbellia. Se on itse asiassa yksi suosituimmista malleista, joita naiset tatuoivat vartalolleen.

Naisten alaselän tatuointimallit61

61. Vielä yksi perhonen. Kuten aiemmin sanoin, ne ovat suosittu valinta tatuointeihin. Tässä on tärkein perhonen keskellä ja pienet ympärillä. Se on nätti ja herkkä.

Naisten alaselän tatuointimallit62

62. Kaksi savustuspistoolia. Tämä on melko suuri mustavalkoinen tatuointi, joka on tehty fantastisesti yksityiskohtaisesti. Jos pidät tästä tupakoivasta sydämestä, kokeile kokoa.

Naisten alaselän tatuointimallit63

63. Yksisarvinen, jolla on karvat, jotka putoavat perhonen päälle. kaikki on mustavalkoista paitsi perhonen. Se on epätavallinen tatuointi ja vie paljon tilaa.

Naisten alaselän tatuointimallit64

64. Tämä mustavalkoinen kukka -tatuointi vie paljon tilaa, mutta se on hieno yksityiskohtainen kappale. Jos etsit kukkaa etkä välitä koosta, tämä on sinulle.

Naisten alaselän tatuointimallit65

65. Tämä on pienin kukka -tatuointi, jonka olemme vielä nähneet. Se on arvokas ja herkkä ja täsmälleen tatuointi henkilölle, joka haluaa pienen yksinkertaisen ilmeen.

Naisten alaselän tatuointimallit66

66. Toinen sudenkorento -tatuointi keskellä selkää. Se on yksinkertainen mustavalkoinen muotoilu.

Naisten alaselän tatuointimallit67

67. Tämä malli sisältää auringon. Se on suuri mustavalkoinen tatuointi keskellä.

Naisten alaselän tatuointimallit68

68. Erittäin suuri kukka -tatuointi, joka vie suurimman osan alaselästä. kirkkaat värit yhdistävät sen.

Naisten alaselän tatuointimallit69

69. Tämä hämmästyttävä kotka lentotatuoinnissa vie suurimman osan selästä ja pakaroista. Se on erittäin yksityiskohtainen mustavalkoinen muotoilu, jota on vain henkeäsalpaava katsella. se on sellainen tatuointi, joka saisi ihmiset ihmettelemään sitä koko yön.

Naisten alaselän tatuointimallit70

70. Tämä mustavalkoinen kukka on upea mutta tyylikäs.

Naisten alaselän tatuointimallit71