Най -добрите прически за мъже с къдрава коса

Готините прически и прически за къдрава коса могат да се почувстват трудни за подстригване и оформяне. И докато къдравата коса на мъжете може да бъде трудна за контролиране и опитомяване, предвид възможните възможности за обем и оформяне, вълните и къдриците наистина предлагат на момчетата шанс да оформят най -добрите дълги и къси прически. С подходящите продукти за коса, момчета с къдрава коса могат да получат всички най -добрите мъжки прически.

По -долу ще ви покажем как да оформите най -добрите къдрави прически за мъже. От къдрава прическа до вълнообразна ресни до гребен, вижте тези стилни прически за мъже с къдрава коса!

Най -добрите прически за мъже с къдрава коса

Поради уникалните нужди на мъжете с къдрава коса, важно е момчетата да избират прически, специално проектирани да работят с техния тип коса и текстура. Ето някои популярни къси къдрави и вълнообразни прически за мъже.

Мъжки прически за къдрава коса

Къдраво подрязване

Къдравата подстригване или избледняване на косата е модерен начин за оформяне на ресни и играе на прическите „къси страни, дълги върхове“ днес. Подстригването изисква много кратко изтъняване на стесненията отстрани и отзад, като косата отгоре се поддържа дълга.

За да оформите тази кройка, ще ви трябва добра помада със силно задържане. Нанесете стилизиращия продукт равномерно по цялата си коса и оформете ресни в разхвърляна прическа.

Къдравото подстригване лесно е едно от най -простите и естествени прически за мъже с къдрава коса.

Curly Undercut Fade

Вълнообразен гребен над или странична част

Гребенът отгоре и отстрани е по -подходящ за вълнообразна коса, отколкото за къдрава. За да получите вълнообразен гребен над или разделена прическа, ще искате къси страни – колко къси зависи от вашия личен стил. Препоръчваме високо или ниско избледняване на кожата за допълнителен контраст, но момчетата винаги могат да изберат заострени страни, изрязани с ножица, за по -консервативен вид. Въпреки това, за да подчертаете още повече вашата част, ще искате да получите обръсната твърда част.

За да оформите вълнообразния гребен или страничната част, ще искате да нанесете помада, докато косата ви е леко влажна. След като нанесете стилизиращия си продукт върху косата си, използвайте четка или гребен, за да издърпате косата нагоре и настрани. За по -разхвърляна, текстурирана прическа използвайте ръцете си, за да сте сигурни, че косата ви не се слепва.

Вълнообразен гребен

Къдрав киф

Къдравият прищявка може да е една от най -готините прически за мъже с къдрава коса, въпреки че подстригването работи много добре и с вълнообразна коса. Подстригването на quiff изисква къса коса отстрани и отзад със средна дължина на косата отгоре. Можете да изберете да получите ниско, средно или високо плешиво избледняване за заострена визия или да изберете подрязване за по -голям контраст.

Когато оформяте вълнообразни или къдрави коси, ще искате да използвате помада, за да контролирате къдриците си. За текстурирано покритие втрийте продукта с пръст и след това изчеткайте косата си с гребен.

Къдрав киф

Вълнообразно хлъзгане назад

За горещ хипстърски вид опитайте да оформите вълнообразната си коса в хлъзгав гръб. Докато най -популярният вариант е подрязаното назад, момчетата могат да изберат и избледняваща прическа. Ключът към връщането на модерен гладък гръб с вълнообразна коса е да използвате силен стилизиращ продукт, който ще поддържа косата ви на място.

Красотата на вълнообразно зацапана коса е нейната простота. За да оформят външния вид, всичко, което момчетата трябва да направят, е да работят в някаква помада и да използват гребен, за да изчесат косата си направо назад. Освен това имате избор между мокър вид и текстурирано покритие.

Вълнообразно хлъзгане назад

Мъжки дълги къдрави прически

Ако късите прически за къдрава коса отгоре не отговарят на вашите нужди за оформяне, тогава може да помислите за тези средни до дълги вълнообразни и къдрави прически. Тези стилове за средна и дълга къдрава коса трябва да се подстригват само с ножица и да изглеждат най-добре, когато са оформени естествено без продукти за коса.

Мъже с дълга къдрава коса

Най -добрите къдрави прически за момчета

Ето още от най -добрите къдрави прически за мъже, които да си направите точно сега.

Високо избледняване на кожата с текстурирана къдрава горна част и брада

Високо избледняване на кожата с текстурирана къдрава горна част и брада

Mid Taper Fade с вълниста текстурирана горна част

Mid Taper Fade с вълнообразна текстурирана горна част

Ниско избледняване на кожата с подреждане и къдрици

Ниско избледняване на кожата с подреждане и къдрици

Вълнообразно разресната коса и брада

Вълнообразно разресната коса и брада

High Fade с гъста къдрава коса

High Fade с гъста къдрава коса

Вълнообразен Quiff с Low Fade и Shape Up

Вълнообразен Quiff с Low Fade и Shape Up

Дълга къдрава ресни с плешиво избледняване

Дълга къдрава ресни с плешиво избледняване