84 iøjnefaldende Chrome-negle, du vil elske

Hvis du leder efter en iøjnefaldende stil, kan du ikke gå galt med disse negle. Krom negle er som at se sig i et spejl. Tendensen har eksisteret et stykke tid, så du ville have set det på et tidspunkt, medmindre du naturligvis har levet under en sten.

Det er en populær sømstil, fordi den er så iøjnefaldende. Det er luksuriøst og smukt, men ikke kun det, det er ikke en dyr eller kompliceret måde at negle på. Alt du bruger er polsk, og du kan have en stil, som folk vil komplimentere dig med, uanset hvor du går. hvis du elsker en blændende stil, lad os derefter inspirere dig med blændende valg. Der er hundrede måder eller mere til at lave disse negle, og vi har masser af inspiration til dig.

Tjek disse 84 iøjnefaldende Chrome-negle, du vil elske:

1. Pink udseende

Hvordan kunne vi ikke elske et lyserødt look? Det er en af ​​de mest populære nuancer derude.

krom negle

2. Luksuriøse skygger

Du bliver ikke meget mere luksuriøs end guld og sølv. Disse er iøjnefaldende nuancer, som du kan bære hele året rundt.

3. Spidsede søm

Spidse negle er allerede iøjnefaldende nok, men tilføj lidt krom, og folk vil stirre på dig hele dagen.

Se også: 32 nemme designs til korte negle, som du kan prøve derhjemme

4. Sort og guld

Hvis du kan lide mørkere stilarter, så ville dette være et godt udseende for dig.

5. Glitrende stilarter

Denne fantastiske stil har et utroligt udseende. De er virkelig lange, hvilket er iøjnefaldende nok, men glansen vil blæse alle væk.

6. Iriserende nuancer

Dette er en magisk stil, der minder os om enhjørninger og havfruer. Hvis du kan lide det smukke standardudseende, så er det her?

7. Lyse farver

Dette er en anden dejlig farve, der er meget populær om sommeren.

8. Regndråber

Dette er en virkelig sej stil, fordi det ligner, at der er regndråber på neglene. Dette er et look, der helt sikkert vil give dig masser af komplimenter.

9. Smukke nuancer

Dette er en anden smuk nuance, der vil trække øjet. Det er den slags skygge, du vil bære hele sommeren.

10. Pretty In Pink

Pink er en populær nuance af en grund, og vi elsker alt ved denne nuance.

”Krom er normalt et spejl med høj glans eller børstet metal. Krom -looket kan opnås på et par måder, enten med et pigmenteret pulver, eller vi har en væske, der påføres neglen, der giver det samme look, ”siger Tracey Reierson, uddannelsesdirektør hos Young Nails.

11. Forskellige farver

Disse negle har en ombre effekt på dem, og de er alle i forskellige farver. Vi kunne ikke elske dem mere.

12. Fantastiske stilarter

Krom negle giver dig den glitrende effekt uden alt glitter. Prøv det selv og se, hvordan du kan lide det.

13. Sølvstilarter

Der er bare noget ved sølv, der altid ser fantastisk ud. Det er også en populær nuance over jul.

14. Metalkrom

En fantastisk stil, der har den metalfarvning til sig. Det er en vild stil, som du kan bære overalt. Du vil helt sikkert elske en stil som denne.

15. Sorte stilarter

Dette kan være en mørkegrå, eller det kan være sort, men i begge tilfælde er det en fantastisk nuance. Disse stilarter er mørke og er virkelig beregnet til at fange blikket. Hvis du er fan af mørkere nuancer, så er det en, du bør prøve.

16. Ombre Styles

Ombre -stilen går her fra krom til en mat nuance. Det er usædvanligt og fantastisk på samme tid. Hvordan kunne du ikke elske denne stil, den er både unik og smuk.

17. Hvide stilarter

Disse sølv negle er alle krom, og så har vi et almindeligt lyserødt design. Det gode ved at tilføje kun en forskellig farvet søm i blandingen er, at det bryder udseendet på en flatterende måde.

18. Glødende nuancer

En fantastisk stil, som alle ville elske, fordi farverne er magiske, og det er en stil, der helt sikkert vil trække øjet.

19. Glødende hvid

Forestil dig denne farve på en varm sommerdag? Det kommer til at dukke op på dig, og du vil elske at bære det, uanset hvor du går.

20. Galaxy Shades

Disse er fantastiske nuancer, og hvert søm er anderledes. Det er en fantastisk farve, og det minder os om galaksen.

21. Mousserende sølv

En anden fantastisk nuance, der kombinerer sølv med en alvorlig bling på neglene. Det bliver en fantastisk stil til dit næste arrangement.

22. Fantastiske perler

Disse spidse negle er virkelig enestående takket være kromfarverne. Det er en smuk nuance, som alle ville elske. Der er også en klar søm, der har nogle funklende perler. En fantastisk stil, som du kan bære til enhver begivenhed.

23. Sommerskygger

Dette er endnu en sommerskygge, der helt sikkert vil bringe et smil på læben. Vi elsker bare denne farve, fordi den er så smuk. Prøv det og se smilet dukke op på dit ansigt.

24. Kromstriber

Den eneste krom på denne stil er den tynde streg, der er en del af det velplejede look her.

25. Fed og lys

Vi kan bare ikke få nok af en skygge som denne. Det glitrer og lyser. Et fantastisk look, der har forskellige looks på forskellige negle.

26. Fed valg

Her er to meget forskellige nuancer og farvninger, den ene er mørk, mens den anden er lys. De er meget forskellige, men begge smukke på hver deres måde. Den ene kan være afslappet, mens den anden ville være mere klædt. Det er begge smukke udseende, der kommer til at blæse din vens sind.

27. Sølv krom

Endnu en fantastisk nuance, som du virkelig kunne bære året rundt. En stil som denne er virkelig populær i løbet af ferien, men den kan bestemt bruges hele året rundt.

28. Sølvpoint

En kølig nuance, der er klassisk og fantastisk. En enkel stil, der har punkter på, der er kortere end de fleste, som vi har set hidtil.

29. Mørke designs

Et fantastisk look, der har en mørk og fascinerende farve. Det er et vidunderligt udseende, som alle bør prøve.

30. Lysende sølv

En fantastisk nuance, der virkelig er enestående. Vi kunne ikke elske denne nuance mere, og det er en, der helt sikkert vil trække øjet.

31. Spids og smuk

Vi elsker denne stil, fordi den er enkel, men alligevel så smuk på samme tid. Det er et fantastisk look, som du helt sikkert vil elske.

32. Smuk og lilla

Hvis du elsker lilla, så vil du helt sikkert elske en farve som denne. Den er bleg som en pastel, og alligevel har den al den glans, du nogensinde kunne få brug for.

33. Sparkle and Shine

Vi elsker alt det gnistre, der er involveret i denne kromstil. Du finder ikke en stil, der vil glitre mere end denne. Det bedste ved det er, at du kan springe alt det egentlige glitter over, fordi krom ikke har glitter. Det er smukt, og det vil helt sikkert være en skygge, som du vil

34. Ret lyserød

Der er bare så meget glans forbundet med denne stil, at den næsten er blændende. Prøv det og blæs konkurrencen væk.

35. Mørk og skinnende

Det er en fantastisk stil, og du vil helt sikkert elske, fordi den er fed og mørk.

36. Gyldent udseende

Selve kromskærmen er hvid eller sølv, men der er gyldne designs på neglene, der får dem til at poppe.

37. Fed og smuk

Det er en neutral nuance, men det er gjort så meget dristigere på grund af kromdesignet. Det er et smukt udseende, som du straks vil tjekke ud.

38. Sølvkærlighed

En anden stor sølv krom stil, som du helt sikkert vil elske.

39. Neonskygger

Du kan muligvis ikke finde et lysere designvalg end dette. Det er en stil, der har virkelig lange negle, der er fed helt alene, men så tilføjer du lyse nuancer til det, og du får en endnu mere storslået stil.

40. Chokerende smukke nuancer

Det er svært at sige, hvilken farve vi elsker mere. Der er sølv og guld, der er luksuriøse og fantastiske, men så begynder du at komme ind i farverne som smaragdgrønne, som får os til at ville male vores negle med det samme. Vi elsker også de flerfarvede nuancer, fordi de er fantastiske. Prøv bare at vælge en nuance, du elsker, men vi foreslår, at du prøver dem alle.

41. Forskellige designs

Et fantastisk look, der har nogle forskellige nuancer til sig, og de er et sjovt look.

42. Forskellige udseende

En fantastisk sølvfarve, der helt sikkert vil fange øjet, uanset hvor du går.

Når det kommer til krom nuancer, vil de altid se anderledes ud afhængigt af den nuance, du vælger.

“Kromeffekten vil variere baseret på den grundfarve, den påføres over. Mørkere farver, såsom sort, vil give et mere synligt kromudseende, og niveauet af kromglans kan bestemmes af det værktøj og den teknik, som krompulveret påføres med, ”sagde Ashford.

43. Gyldent udseende

Et enkelt look, der er let at anvende, og du kan bære det overalt.

44. Søde Stilarter

Vi har fire forskellige farver her, og de ser alle forskellige ud på grund af skyggen. Du kan bære nogle afslappet, mens andre ville være bedre til en fancy begivenhed. Disse stilarter er utrolige rundt omkring

45. Hot Styles

Vi elsker bare den lyserøde stil til sidst. Igen har vi masser af forskellige nuancer, du skal bare vælge den, der passer bedst til din personlighed.

46. ​​Et strejf af Chrome

Der er kun et par negle, der har kromfarvning, og de tilføjer lidt pop til looket.

47. Bedøvelse og mørke

Dette er et andet mørkt look, der har krom og mat nuancer kombineret sammen.

48. Rainbow Shades

En anden fantastisk nuance, som du helt sikkert vil elske på grund af alle de fantastiske farver, der er involveret her.

49. Midnight Blue

En anden fantastisk stil, der har en smuk blå skygge. Der er to forskellige blå nuancer, og de ser vidunderligt ud sammen.

50. Grønne nuancer

Vi elsker bare denne grønne nuance, og vi er grønne af misundelse bare ved at kigge på den. Det er mørkt og mystisk, og vi elsker det.

51. Bright og Chrome

En smuk skygge, der ville være vidunderlig at have på til dit næste bryllup.

52. Fantastisk blå

Vi elsker bare denne smukke blå nuance, og vi er sikre på, at du også ville elske den.

53. Fed udtryk

Hvis du leder efter et virkelig iøjnefaldende look, så led ikke længere end denne stil.

54. Chrome -designs

Vi elsker bare denne smukke stil, den er ren og sprød. Hvis du vil have noget fedt, som du kan bære hvor som helst, så er dette stilen for dig.

55. Blodrøde Stilarter

Der er bare noget påfaldende ved negle, der er skarpe og spidse og også er malet blodrøde. Det er et chokerende udseende, men du kan virkelig aldrig gå galt med rødt. Skyggen er helt fascinerende.

56. Aqua Styles

Dette ville være en fantastisk stil til sommer, fordi udseendet er let og frisk og virkelig smukt. Det er bare sådan en lys og kølig farve, at du vil have den på hele sommeren.

57. Sødgrøn

Dette er en smuk nuance af grønt, og du vil straks prøve.

58. Forvirrende Looks

Dette er et mørkere gråt look, men det ser også ud som om der er guldpletter til stilen.

59. Skarpe designs

Dette er et ganske farligt udseende og et, der skinner hele dagen lang.

60. Grøn glød

En fantastisk stil som denne afspejles på en fantastisk måde, og der kommer et grønt skær fra stilen.

61. Fushia Styles

Et fantastisk look, der er mørkt og smukt. Vi elsker nuancer som denne, fordi de er så dramatiske og seje.

62. Subtile Styles

Vi har meget godt look her, og vi har en kromstil, der virkelig får hele looket til at poppe.

63. Guld og spids

En fantastisk stil, der er spids og gylden. Spidsen er lavet sort, og det får virkelig neglen til at springe ud. hvis du kan lide den spidse sømstil, så tilføj lidt sort for at gøre dit look mere stramt.

64. Fantastiske firkanter

Der er så meget at elske ved dette look, at det er svært at vælge kun én ting. Vi har de firkantede negle, som virkelig giver et andet udseende. Krom har en smuk nuance, og der er udskæringer på stilen, der virkelig får den til at skille sig ud.

65. Lyse linjer

Den eneste krom, vi har med dette look, er en guldlinje, som vi ser her.

66. Hvide lys

Denne skinnende hvide er en af ​​slagsen, og det ville være et godt udseende at have til dit næste bryllup.

67. Mørk sølv

Dette er et andet metallook, der er dårligt og cool.

68. Skinnende sølv

En fantastisk nuance, der er enkel og kølig.

69. Glitrende hvid

En fantastisk hvid nuance, der er mousserende og fantastisk. Der er meget bling på den ene søm, der virkelig er en af ​​slagsen.

70. Smukke lyserøde stilarter

Et fantastisk look, der er smukt og lyserødt. Der er en masse smukke gnistre til denne stil, som alle ville elske.

71. Pretty In Purple

En smuk lilla nuance, som du helt sikkert vil elske uanset hvad.

72. Golden Shades

Endnu et fantastisk look, der har skinnende farver over hele neglen. Der er en lyserød glød samt en gylden glød.

73. Krompar

Du kan bare tilføje et par krom negle til at slå dit look ud. Du behøver ikke at gøre alle dine negle sådan, hvis det er for dramatisk for dig. Der er mange måder at skabe et krom look.

74. Skinnende eksempler

Et smukt udseende som dette er svært at matche. Vi elsker det så meget, at vi kan bære det til sommer.

75. Cool and Calm

En anden stor sølvstil, der helt sikkert får dig til at smile.

76. Blå Tips

Disse kromstilarter er fantastiske. Den har en ombre -stil, der starter med guld og ender med blå. Det er helt sikkert et look, der helt sikkert vil give dig meget opmærksomhed.

77. Fantastiske farver

Disse farver er virkelig magiske, og du får lyst til at prøve dem.

78. Sort krom

Et fantastisk look, der er mørkt og mystisk, og vi elsker også de ekstra accenter på den ene søm.

79. Fantastisk guld

Dette er et glamourøst udseende og et, der vil trække øjet til dig. Hvis du har en fancy begivenhed på vej, ville dette være et godt udseende at prøve.

80. Unikke designs

Farverne her er fantastiske, og der er også et stammedesign, der gør stilen endnu mere unik.

81. Mørkt udseende

Et godt udseende som dette er mørkt og køligt, så prøv det i år.

82. Cool Elements

Der er kun et par negle, der er krom i denne stil, men det passer helt til hele looket.

83. Cool og Pretty

Vi elsker bare dette smukke look, for selvom det er dramatisk på grund af spejlene, er farven blød og smuk.

84. Metal Love

Ved at tilføje metalgrå til et look, der har en blød pink, skaber du en kontrast, der virkelig er iøjnefaldende. Det er smukt og unikt, og folk rundt omkring dig vil elske det.