45 Hűvös Balayage rövid haj ötlet, szín szerint osztva

A Balayage már jó ideje velünk van. Ennek ellenére megvan az ereje, hogy meglepjen és megbabonázzon minket. Például tudta -e, hogy a „balayage” kifejezés a francia „sweep” kifejezésből származik. És tudta, hogy a balayage rövid hajra is használható, nem csak hosszúra?

A balayage mögött az az elképzelés áll, hogy szabad kézzel színezzük a hajat, hogy nagyon természetes megjelenést kapjunk. Ezért amikor újra nő, nem fog durva vagy csúnya sorokat mutatni. Így tökéletes a modern nő számára, aki elfoglalt és mindig útközben van, és akinek egyszerűen nincs szabad ideje.

Annak érdekében, hogy még könnyebb legyen a dolgod, összeállítottunk egy listát a balayage rövid haj ötletekről, amelyek inspirálnak téged – ennek ellenére az alap hajszín szerint kategorizálva!

I. Szőke haj

1. Szőke Balayage rövid haj

balayage rövid haj szőke fehér mézForrás

Kezdjük a listánkkal az összes balayage szín legalapvetőbb – szőke. Ezt az árnyalatot fehér méznek hívják, és ennek oka nagyon egyszerű. Sötétebb, világosbarna alapja vagy aljnövényzete gyémántfehér vagy bézs szőke felső réteggel van borítva.

2. Balayage rövid szőke hajra

balayage rövid haj szőke gyémántForrás

Ez egy gyémánt szőke lebenyben vagy hosszú bobban. Az alap ezúttal egy sötét barna, amely segít abban, hogy a fehér még hangsúlyosabb és fényesebb legyen. Maga a vágás nagyon bozontos és szaggatott, mindenütt rétegekről rétegekre.

3. Szerecsendió Balayage rövid haj

balayage rövid haj szőke szerecsendióForrás

Ha nem kedveled a nagyon markáns szőkeségeket, akkor ezzel a szerecsendió szőkével kissé szelídebben tarthatod. Ez egy sötétebb árnyalat, amely valójában mindennél jobban a barnával határos – ami azt jelenti, hogy őszi színként megúszhatja. Még ha ez egy hosszú haj példa is, akkor is tökéletes!

4. Őszi téli szőke

balayage rövid haj szőke ősztől téligForrás

Nyilvánvalóan szüksége lesz egy szőke árnyalatra, amely átlépi az évszakokat, és elviszi az ősztől a hószezonig. Ez lehet a tökéletes balayage rövid haj. A teteje és hátulja gazdag barnákról szól, míg az eleje tiszta fehér hó.

5. A karamell és a réz árnyalatai

balayage rövid haj szőke karamell, méz, réz kiemeliForrás

Íme, hogyan kell professzionálisan balayage rövid hajat csinálni. Ez a szőke árnyalat karamell, réz és méz kiemeléseinek keveréke. Összeállnak, hogy megalkossák a szőke egyik legszebb árnyalatát.

6. Ezüst Balayage rövid haj

balayage rövid haj szőke ezüstForrás

Ez a régi, platinaszőke csípős felvétel az álmok dolga egy szilveszteri partin. A nagy dolog azonban az, hogy a nyár közepén is működik, különösen a fesztivál megjelenése miatt. A rendetlen, félig felsős zsemle stílus is nagyon klassz!

7. Arany szőke balayage

balayage rövid haj szőke aranyForrás

Mivel a metálféleség az új divat, amely a matt trendet helyettesíti mindenben, a rúzsoktól a sminken át a hajszínekig, természetes, hogy a tiszta arany előbb vagy utóbb megjelenést mutatott volna. Ez aranyszőke balayage.

8. Homokos szőke haj

balayage rövid haj szőke homokosForrás

Íme egy klasszikus, amely soha nem megy ki a divatból. A homokos szőke olyan árnyalat, amely egyszerűen mindenkinek jól áll, függetlenül a bőrtónusától vagy a szeme színétől. Ráadásul bármilyen színt viselhetsz vele.

9. Manhattan Szőke haj

balayage rövid haj manhattan szőkeForrás

Ez a szőke egyik újabb és kozmopolitabb árnyalata, amellyel felépítheti balayage rövid haját. Manhattan szőkeségnek hívják, és olyan elegáns, fényűző és gyönyörű, mint amilyennek elvárná.

10. Piszkos szőke haj

balayage rövid haj piszkos szőkeForrás

Balayage rövid haj ötleteink listájának szőke részét egy piszkos szőkével fejezzük be. A legcsodálatosabb ebben az, hogy alacsony karbantartást igényel. Még ha némi újbóli növekedést is tapasztal, akkor is úgy fog kinézni, mintha az eredeti szín része lenne. A fonott, félig felfelé, félig lefelé formázás is olyan szép, amennyire csak lehet, és segít szépen kiemelni a hajszíneket.

II. Barna haj és fekete haj

11. Balayage rövid, sötét hajra

balayage rövid haj puha barnaForrás

Nézzük a barna ötleteket a balayage rövid hajhoz. Ez egy puha barna, amely tökéletesen működik, ha különleges megjelenésre van szüksége karácsony napján vagy karácsonyi irodai partiján. Van néhány tojáslikőrt tartalmazó kiemelése, amelyek összhangban tartanak az ünnepekkel.

12. Blended Balayage rövid hajra

kevert balayage rövid hajForrás

Talán hallott már erről a balayage verzióról. Kevertnek hívják, és így néz ki. Lényegében zökkenőmentes átmenetet kínál az egyik színről a másikra. Ezért az idő múlásával és a hajad növekedésével észre sem veszed a változásokat.

13. Karamell barna haj

balayage rövid haj Karamell barna balayage bob sötét foltos gyökérrelForrás

Ez nem csak egy gyönyörű és meleg barna, nyilvánvaló gesztenye ragyogással, hanem karamell kiemelésekkel is, amelyek édesítik az üzletet. A gyökerek sötétek és foltosak, így teljesen természetesnek tűnnek és összhangban vannak a saját színével.

14. Sötét és karamellás balayage

sötét és karamellás balayage rövid hajForrás

Ha a karamell nem igazán az Ön színe, és valami még finomabbra vágyik a kiemelések tekintetében, mit szólna a karamellhoz? Selymes és fényes felülettel rendelkezik, és valóban beleillik az egész fémes trendbe, amelyet most tapasztalunk.

15. Sötét haj rézzel

sötét és réz balayage rövid hajForrás

Ha már a fémeknél tartunk, mehet az igazi üzlet néhány barna hajú réz peekaboo -val. Lágyítják a vonásait és vonzzák a fényt.

16. A finom balayage

finom balayage sötét csokoládé alapú balayage rövid hajjalForrás

Ok, tegyük fel, hogy nem igazán akarsz a hajszíneddel foglalkozni, vagy hogy kifejezetten szigorú irodai öltözködési szabályzatod van. Mit csinál ilyenkor? Természetesen finom balayage -re megy. Ez például egy sötét csokoládé alap, mindössze néhány vanília alacsony fényszóróval.

17. A mézes barna

barna méz balayage rövid hajForrás

Egy másik árnyalat, amelyet kipróbálhat, ha csak néhány fényt vagy peekaboot szeretne kapni, a méz. Csodálatosan működik barna, különösen, ha közvetlenül az arc köré helyezi őket. Megvilágítják vonásait, így sokkal lágyabbnak és nőiesebbnek tűnnek.

18. Balayage Highlights a rövid hajra

barna, szőke balayage rövid hajjalForrás

Ez a gyönyörű aszimmetrikus bob tökéletes választás, ha szerelmes a balayage rövid haj ötletekbe. A szőke kiemelések rétegekben jönnek le, és úgy néznek ki, mintha nagy volumenűek lennének, több mélységet és dimenziót adva a vágáshoz.

19. A Jessica Alba

jessica alba barna balayage rövid hajForrás

Íme egy híresség, aki nem tudott ellenállni ennek a trendnek, és maga ment a barna balayage rövid hajhoz. Jessica Alba még mindig a jellegzetes sötét gesztenye hajszínét viseli, csak néhány alig látható fényponttal gazdagítva.

20. Barna és ősz haj

gomba szürke barna balayage rövid hajForrás

Persze nem akármilyen szürke. Ez gomba szürke, nagyon sötét barna. Ami a balayage rövid haj ötleteket illeti, ez tökéletes azoknak a hideg és borongós őszi hónapoknak, amelyek megelőzik a havas decembert, amikor minden boldog és színes.

III. Vörös haj és réz haj

21. Vörös Balayage haj

cseresznye vörös balayage rövid hajForrás

Térjünk át a vörösekre. Annyi vörös árnyalat létezik, hogy nehéz lehet választani, különösen akkor, ha balayage rövid hajat szeretne. Választhat azonban a hangulat, az évszak, a különleges esemény, vagy egyszerűen, ha olyan árnyalatot talál, amely a legjobban vonzza Önt.

22. Tigrisvörös Balayage rövid haj

tigrisvörös balayage rövid hajForrás

Ismerje meg a tigrisvöröset, egy nagyon modern vöröset, amely az Instagramot fel -le söpörte az elmúlt években. Azért hívják így, mert a narancssárga-rézvörös sötétebb és világosabb árnyalatait keveri egy csíkokra emlékeztető mintában.

23. Halványvörös Balayage rövid haj

halványvörös balayage rövid hajForrás

Csak hogy megmutassuk, mennyire kimerítő és kiterjedt kutatásaink vannak, még a hölgyeknek is van megoldásunk, akik szeretik a vörös hajat, de nem igazán akarnak elköteleződni mellette. Ez halványvörös barna alapon. Valódi elkötelezettség nélkül mindkét világból a legjobbat kapja.

24. Alkonyatnarancs haj

alkonyati narancsvörös balayage rövid hajForrás

A spektrum másik végén vannak azok a hölgyek, akik meg akarják mutatni a világnak, mennyire bátrak a hajszínükkel. Számukra felfedeztük ezt a csodálatos szürkületes narancssárga-vörös árnyalatot. Gyönyörű balayage -ben ereszkedik felülről lefelé.

25. Bársonyvörös Balayage rövid haj

bársonyvörös balayage rövid hajForrás

Ennek inspirációja a vörös bársony torta volt. Kezdheti egy étcsokoládé alappal, és hozzáadhat néhány vörös bársony szálat egy hosszú bobhoz. Ha rétegezi a szálakat, és tengerparti hullámokat hoz létre, akkor azok elválnak a barna színtől, és jobban látni fogja őket.

26. Tűzpiros Balayage rövid haj

tűzpiros balayage rövid hajForrás

Ennek a kombinációnak cseresznye kóla vörös alapja van, és tüzes árnyalatú a tetején. Ismételten, ha egyszerűen felcsavarja a felső szálakat a vasgöndörítője köré, és létrehoz néhány kedves fürtöt, sokkal jobban bemutatja őket.

27. Auburn Red Pixie

gesztenyebarna vörös pixie balayage rövid hajForrás

Ha valaha is elgondolkodott azon, hogyan nézne ki egy modern tündér haja, akkor ez az. Ez egy gesztenyebarna vörös pixie hajvágás lenne, mandarinfényekkel és szőke végekkel. Ne feledje, hogy a gyökereket kissé sötétebbnek kell tartania, mint a haj többi részét, hogy minden természetesebb legyen.

28. Vörös szőke balayage

tequila sunrise balayage rövid hajForrás

A vörös és a szőke keverése mindig jó ötlet. A választott árnyalatoktól függően az eredmény úgy néz ki, mint egy nagy gombóc eper és vanília fagylalt. És valljuk be, ki ne szeretné ezt? Azt tanácsoljuk azonban, hogy keresse fel stylistját ezzel a kombinációval kapcsolatban, és ne próbálkozzon otthon.

29. Nyári vörös Balayage rövid haj

nyári vörös balayage rövid hajForrás

A vörös és a szőke is tökéletesen illik egymáshoz nyáron. Gyönyörű módon utánozzák a természetben látható színeket. Kezdje mélyvörös alapokkal, és használjon aranyszőke tippeket.

30. Képregény Piros

neon képregény piros balayage rövid hajForrás

Mi lehet most egyszerűbb és divatosabb, mint a piros képregény? Scarlet Witch vagy Black Widow lehetsz ezzel a csodálatos balayage rövid haj ötlettel. Az alap itt gazdag mahagóni, a vége pedig neonvörös.

IV. Lila haj

31. Lila Balayage rövid haj

barna lila balayage rövid hajForrás

Most a lilák ideje következik, nézzük meg, hogyan engedik magukat a balayage -nek. Ennek a színnek a legegyszerűbb és legegyszerűbb módja az, ha sötét barna alapra kenjük. Akár több árnyalatot is használhat, hogy organikusabbnak tűnjön.

32. Levendula Balayage rövid haj

levendula balayage rövid hajForrás

Valószínűleg minden idők egyik legkedveltebb lila árnyalata, a levendula egy pasztell lány a világon, egyszerűen nem tud betelni. Ha úgy dönt, hogy balayage -re megy a szilárd színblokk helyett, akkor sokkal egyszerűbbnek és természetesebbnek tűnik.

33. Royal Purple Balayage

királylila balayage rövid hajForrás

Ha uralkodónak érzi magát, és nem tudja, hogyan fejezze ki, próbálja ki a királylilát. Tökéletes szín a téli ünnepekre. Gondolj csak bele, milyen elképesztően fog kinézni csillogó szilveszteri parti ruhájában ezzel a lila hajszínnel.

34. Lila és kék haj

lila kék balayage rövid hajForrás

Az igazi balayage több tónus vagy árnyalat keverését jelenti, hogy reális és természetes érzést és megjelenést kapjon. Ez a stílus lila és kék szálakat egyesít a mélység és a méret érdekében.

35. Lila és türkizkék haj

lila türkizkék balayage rövid hajForrás

Ha kreatívnak és kissé őrültnek érzi magát a balayage rövid hajával kapcsolatban, akkor mindig mehet a türkizkék szálakba lila hajába. Teljesen felderítik a megjelenést, és kiemelik a bőr és a szem színét.

36. Szőlőlila és szőke

szőlő szőke balayage rövid hajForrás

Most itt van egy kombináció, amivel valóban lemaradhatunk. Ezt az árnyalatot szőlőlilának hívják, és homokos szőkével keveredik. Az eredmény fagylalt örvényeknek tűnik, és nem tudunk betelni vele. Tökéletes a könnyű balayage rövid haj ötleteihez.

37. Orchidea Lila Balayage

orchidea balayage rövid hajForrás

Ismerje meg az orchidea lila színét. És ha egyszer megteszed, búcsúzz el a bolygó minden más árnyalatától, mert ez lesz a színed örökkön örökké. Igen, ez gyönyörű. Győződjön meg róla, hogy több árnyalatú orchidea lila színt használ, hogy az igazi balayage és ne csak egy blokk legyen.

38. Lila hosszú Pixie

rózsaszín balayage rövid hajForrás

Ez a hosszú, oldalra söpört frufruval rendelkező Pixie valóban maximális féltékenységet kelt bennünk, mert a hajunk nem így néz ki. Sötét szilva alappal van összekeverve, és nézd csak meg, mennyire kell mély matt vörös rúzs! Egyszerűen mesés.

39. Pearl Shine Balayage

lila balayage rövid hajForrás

Ebben a megjelenésben mindenféle lila árnyalat létezik. Mi azonban a legjobban szeretjük a gyöngyházfehér szálak anyját, amelyek mindent összekötnek, és fantasztikus fényt kölcsönöznek a hajvágásnak. A bob hajvágás egyszerűen belülről világít.

V. Kék haj és zöld haj

40. Tinta Balayage rövid haj

tintás balayage rövid hajForrás

Hol kell kezdeni ezzel a megjelenéssel? Ez egy benőtt vagy hosszú pixie vágás, nagyon tollas és aszimmetrikus, oldalra söpört frufru. Kimosott, tintáslila színűre festették, néhány sötét levendula csík keresztezte a peremét. Az egyik oldalon lévő tolldíszítések is meghalnak.

41. Zöld haj a győzelemért

erdei zöld balayage rövid hajForrás

Most a cikk utolsó szakaszába, a zöld balayage ötletekbe lépünk. Ez a klasszikus sötét erdei zöld, sötétebb gyökerekkel és kissé világosabb hegyekkel. Szinte érezhető, hogy milyen hideg van, és milyen illata van a fenyőnek és a csomós fűnek.

42. Rövid frizurák kiemeléssel és alacsony fényekkel

kék zöld balayage rövid hajSavanyúce

Ez egy vállig érő bob zöld kiemeléssel és türkizkék fényekkel. Az alap ugyanaz az erdei zöld, amit korábban láttunk. Ugyanakkor kékes hajszíne is van, amelyet nem hagyhat ki!

43. Lime Green Balayage rövid haj

lime zöld balayage rövid hajForrás

Ahogy a neve is sugallja, ez savas lime zöld, természetes barna alapon. Úgy néz ki, mint valami képregényből vagy egy szuperhősfilmből, amit teljesen imádunk. Szeretjük a gondtalan tengerparti hullámokat is.

44. Páva Zöld Balayage

páva zöld balayage rövid hajForrás

Nem tudja, melyik zöld vagy kék árnyalatot válasszon? Ne aggódj. Mindig mehet a páva, és egyszerre viselheti őket. Itt egy profi tipp – bár. Próbáljon olyan árnyalatokat találni, amelyek valóban jól működnek együtt, például az azonos palettához tartozó árnyalatokat.

45. Moss Green Balayage

mohazöld balayage rövid hajForrás

Bármennyire is szerelmesek vagyunk a színbe, amiért olyan sötétek, gazdagok és fényesek vagyunk, valami más is megragadta a tekintetünket. A modell úgy döntött, hogy egy kis pluszt ad a frizurához. Ez egy kék csík a feje hátsó részén, ezért ez a vágás nagyon építészeti megjelenést kölcsönöz.

Készen áll a megjelenés megváltoztatására?

Tehát ezek voltak a nagyon szép és könnyű balayage rövid haj ötletek, amelyeket megígértünk. Szín szerint kategóriákba sorolták őket, így sokkal könnyebben megtalálhatja, amire szüksége van.

Most, hogy látta a szőke, barna, vörös, lila és zöld színeket, már csak az a dolga, hogy eldöntse, melyik árnyalatot kapja!